vad ska man ha för rubrik?

Hej hej..

Igår så hade vi en liten fest här i almunge med folk som uppträder på en scen. man går dit och typ träffar folk och sådär, lyssnar när alla sjunger och bara har trevligt. Kvällen började helt underbart, träffade massa kompisar och snackade gamla minnen bara  =)  
Runt 10 tiden kom max, han hade vart på någon innebandy samkväm. Men iaf så när max kom så köpte han en cider inne på august som restaurangen heter. Sen gick vi och kissade i skogen för det var sån otroligt lång kö på själva toaletterna. När vi går på vägen så stannar vi till för att snacka med några kompisar, då kommer en kvinna fram till oss och tar tag i max glas och frågar om max är 18 år och hon vill se hans legitimation. Hon började hälla ut max dricka och han tar upp sitt leg och säger: här, är du nöjd nu? då säger hon: Nej, jag bryr mig inte om du är 18 eller inte. Så kastar hon iväg max legitimation. :O Sen frågar hon varför vi dricker på en allmän väg :S Haha.. Jag sa iaf att vi hade vart i skogen och kissat för att det är så lång kö. Då säger hon såhär: Vet ni inte att det är böter på att kissa i skogen. :S
Jag blev helt hysterisk och gick på henne för att ta max cider, han hade ju för fan köpt den lagligt.. :S Då tar hon typ tag i mig :S sen säger hon: Du ska vara glad över att jag inte är i tjänst.
Haha, helt störd kärring.. Även om hon är polis så är det väl riktigt onödigt att gå fram till oss och fråga om han är 18 år när hon själv är påverkad. Jag blev jätte arg och sprang upp för att prata med mamma och pappa! Dom ringer till polisen för att fråga om poliser som inte är i tjänst har rätt att gå fram till oss och fråga om vi är 18 och begära att få se legitimation. Enligt han som vi pratade med så är det hennes skyldighet att gå fram och fråga. Men är hon själv onykter så är det ytterst olämpligt sa han. Jag, mamma och pappa gick iaf ner för att leta rätt på henne så att pappa skulle få prata med henne. Men hon hade gått, tur för henne säger jag bara! Hur kan man vara så jävla dum i huvudet, hon kastar iväg hans legitimation när hon själv har bett om att få se den :S Ja jag är fortfarande så arg att jag skakar. Vilka idioter det finns :S Ja nog om igår iaf.. haha!


Idag har det gått ruskigt fort, gick upp klockan 12, var helt slut! Käkade en ordentlig frukost som innehöll, varma mackor, yoghurt, te, hårdmacka, och kakor :D sen så har jag och max bara legat framför tv:n och typ halv sovit. Och nu har han åkt hem, känner mig jätte ensam =(
Från att ha haft honom brevid mig HELA sommarlovet till att bara träffa honom på helger är rätt svårt. Men men, vi har ju hållt ihop i 8 månader så man klarar ju av det bättre nu än förut!

Nej nu har jag skrivit så mkt att jag har kramp i fingrarna. Skola imorgon iaf, även fast jag är ledig. Måste in och plugga matte! Alla som går på boland och läser det här, vi ses imorgon =)

Ha de bra.

JAG ÄLSKAR DIG MAX HALLBERG, DU ÄR MITT ALLT <3

Jag älskar dig <3

Då har man skaffat blogg då!

Hej!

Jaha, vad ska man skriva här egentligen? Haha. Jag har precis skaffat bloggen, alla verkar så intresserade över vem man är och sånt där. Många kompisar som har tipsat mig om att skaffa blogg så jag tänkte att jag skulle iaf ta att pröva!
Har inte så mkt att skriva kanske, inte nu iaf! 

Jag har haft en super jobbig dag, sov hos max (pojkvännen) inatt, han skulle iväg på någon innebandy grej idag så jag åkte hem klockan halv 12, skulle in och köpa en platta powerking tills ikväll, så jag gick med en stor väska på stan, med massa kläder i + handväskan + skolgrejerna från igår. Jag gick in i affären, tog en platta powerking och gick ut och försökte få ner den i väskan, det vart riktigt tungt, fick jätte ont i axeln. Men jag ringde iaf mamma och pappa så pappa fick komma och hämta mig, haha! Sen var vi och köpte massa olika blommor till trädgården, inte riktigt mitt intresse men mamma tycker att det är super kul! Haha, jag köpte iaf en blomma som jag ska plantera, eller mamma får väl göra det men den är min iaf :D den var jätte fin.. Jaja, nu har jag inte riktigt så mkt att skriva mera. Så såg min dag ut iaf! Och nu sitter jag här och funderar på att gå och lägga mig ett tag, det är party ikväll så då vill man ju vara pigg :) Men jag skriver antingen mer idag eller så skriver jag imorgon! Ha en bra dag.

JAG ÄLSKAR DIG MAX HALLBERG, DU ÄR MITT ALLT <3



RSS 2.0