vm låten

Hörde på rix fm i morse när vi åkte till jobbet att vm låten som alla tror är vm låten är inte den riktiga.. Det är Shakira som har gjort den riktiga tydligen.. Hmm, vad tycker ni om detta? Jag tycker den "oäkta" är MYCKET bättre :)

puss och godnatt



Detta är tydligen den "riktiga"



Och den här som alla tror är den riktiga låten är tydligen den "oäkta" Jag tycker fortfarande att den här är BÄST ;) Också en låt jag har lyssnat sönder på sen den kom ut :)


godnatt

Säger nu godnatt med denna gamla goding ;)


låt

Den här låten har jag lyssnat sönder på sen den kom ut, så sjukt bra :)


färgar håret

Nu sitter jag med färg i håret, inte bara i håret utan på hela ryggen och armarna ;)


ta hand om mig själv kväll

Mamma och pappa åkte upp till Kiruna igår och de ska bila till norge och massa grejs :) Så jag har huset för mig själv, ganska tråkigt att vara själv.. Max har ju kommit hit på kvällarna efter hans träningar men hela eftermiddagen tills han kommer är jag själv! Därför ska jag göra något ikväll, jag ska ta hand om mig, göra ansiktsmask, måla naglarna och färga håret :) Jag ser faktiskt fram emot att vara själv ikväll tills max kommer :)

puss


lunch

Käkade nyss en lunch/middag.. Gjorde pastasallad, lovar att den såg godare ut innan jag hade på vitlökssåsen :P haha..


jobb

Kom hem från jobbet för ungefär en timme sedan, har legat ute och solat sen dess :) otroligt skönt.. Men nu försvann solen bakom de jävla molnen som kommit fram.. Suck!

Nu ska jag kika på tv sen laga mat :)

puss



sliten efter jobbet


glasblåsning

 

När jag vet att jag inte kommer att blåsa på 5 veckor så saknar jag det redan.. Är sugen på att blåsa vinglas en hel dag, jag kommer nog att åka upp någon helg för att blåsa :) Ska bli så roligt :D

puss


jobb

jobbade första dagen idag, ganska jobbigt faktiskt.. Men som tur är jobbar jag bara från 07.00 - 12.00 så :) ska jobba i 4 veckor så i augusti så kommer lönen sitta fint :)

puss



saknar mina vänner.. Ska umgås med dom så mycket som möjligt nu när jag är hemma i 5 hela veckor :D


godnatt

Nu ska jag lägga mig och läsa boken: Allt för min syster! Den är riktigt bra faktiskt, började läsa den igår :)

Imorgon väntas jobb i hela 4 veckor :)

puss

trött

Hej på er!

Har sovit riktigt dåligt i natt, somnade runt 3 men låg och vred och vände på mig fram till 11 när vi gick upp.. Usch, hatar sånt!

movie

Jag och Max har precis kollat på film, Super hero movie.. Riktigt bra faktiskt, skrattade hela tiden så bra var den.. Nu ska vi bara chilla och kolla på mer film, ska väl bara fylle taxi inatt så det blir lugnt ikväll :) Det är riktigt skönt, hehe..

usch

God morgon på er!

Gick upp för ungefär en timme sen! Igår var vi hos kalle och hade det super kul, vi drog en spontan utgång som vart bättre än någonsin, så jävla roligt hade vi :) hehe.. Lite trött idag bara men det får man tåla :)

puss




glad midsommar

Jahaja, midsommaren är här.. Undra vad man ska hitta på ikväll? Alla i gänget är i öregrund men dit orkade jag inte åka.. Så vi får se vart kvällen tar oss :)

puss


ny bild

Här kommer en bild från mammas och pappas nya kamera :)


ny kamera

Mamma och pappa har köpt en kamera med 10.2 megapixel. En systemkamera, så jävla snygg.. Nu vart jag riktigt avundsjuk faktiskt.

bussen

Sitter på bussen nu på väg hem, tog kvart över 4 tåget hem idag så jag är hemma runt 8 ikväll.. Lagom trött jag kommer vara när jag kommer hem, jag har jobbat 9 dagar i sträck ju, jätte jobbigt.. Men nu väntas semester till 31 juli :D

vinglas

Bild på 4 st nya vinglas jag gjorde igår


24/6-2010

God morgon :)

Sitter och käkar lite frukost i den 45 gradiga värmen vi har här inna på hyttan, mysigt ;) Idag ska jag fortsätta blåsa vinglas, gjorde några igår också som jag lägger upp bild på snart :)

puss


trött

Nu har jag kommit hem ifrån Carl och Sara, dom bjöd på middag ikväll.. Vart hemmagjord pizza, riktigt gott vart det. Nu är jag jätte mätt och ska bara ligga i sängen och slappa, det tar på kroppen att jobba 9 dagar i sträck!

Puss

färdigt

Nu är vi färdiga med evenemanget, det gick väl bra. Jag tappade den röda tråden när jag skulle prata, men dom förstog i alla fall så det är ju tur :) Nu ska jag sätta mig och äta, är jätte hungrig :)

puss

vinglas

Gjorde 4 st vinglas igår också, här kommer resultatet

vad tycks?


föreläsning

Om ungefär en och en halv timme har jag och carl en grupp som ska komma hit, vi ska föreläsa och ha uppvisning. Spännande va? det hade gärna kunnat få vara ett annat väder, det är så galet varmt och blåsa när det är så fint väder ute. Men det är skönt för er som ligger hemma och solar eller på stranden :P

tummen upp för evenemanget vi ska ha idag


23/6-2010

dålig uppdaterng för min del men hade ingen tid över till bloggen igår! Igår käkade jag och max tacos, det blir alltid tacos eller pizza när han får bestämma :P Sen tog vi det bara lugnt och jag somnade til sex and the city :)

puss

twistglasen vi gjorde igår


22/6-2010

God morgon :)

Tänkte käka lite frukost här på hyttan i den 40 gradiga värmen. Skönt va? hehe.. Helt vindstilla idag så vet inte om det blir så mycket blåsning.

Slutar 16.00 i eftermiddag, himla skönt. Jag och max ska nog sätta oss ute och äta middag ikväll, mysigt va?

puss


uteplatsen

Glömde knäppa kort på hur det var innan, men mellan alla plattor var det MASSOR med ogräs, det är det inte nu. Lulu hjälpte mig genom att klippa gräset runt stolparna med sax ;)




bilder




orkidée

Denna fina blomma pryder min lägenhet så fint =)


pipa

I lördags var det en speciell dag eftersom det var bröllop, prövade därför att röka pipa. Usch, hehe! Inte min grej..


ledig idag

Idag är jag ledig, ganska skönt när man han jobbat hela helgen fakiskt :) Jobbar tills på torsdag sen är jag ledig till augusti :D

puss



En bild från bröllopet i Lördags, jag och Hannes :)


trött

Är jätte trött idag och har inte orkat blogga.. Åt pizza till middag och nu blir det jordgubbar med mjölk :) puss

20/6

Hej!

Igår var det bröllop för Carl och Sara, Carl är min handledare. Så jag och louise drog dit efter att jag hade stängt här på hyttan. Det var jätte roligt verkligen, minglade och drack vin :) Vi gick sedan hem till mig och fortsatte dricka med max och robin :) Sen sov vi så gott, lite jobbigt att jobba idag med jag och älsklingen ska ha mys hela dagen, ska beställa pizza till lunch och sedan äta tacos ikväll, vi ska hyra film och bara ha det mysigt :)

puss

love generation


bröllop

Åh vad roligt att Victoria och Daniel ska gifta sig idag, sitter och kollar på  tvn nu där man får se hur mycket dom stängt av i stockholm och allt. Verkligen super roligt att dom ska gifta sig :)

Sen ska min handledare gifta sig idag också vilket är ännu roligare eftersom jag känner dom :D Ska dit efter att jag har jobbat. Kommer bli GREAT!

puss


aha

Har precis diskat och fixat här hemma.. Idag åt jag och baby pizza och kebab, riktigt gott var det :) Så nu väntas en riktig myskväll :)

puss

yeah

OLD SCHOOL


hallå

Vart fan tog sommaren vägen? Här är det molnigt och regnar liksom...

KOM IGEN NU SOLEN


18/6-2010

goddag :)

hur mår ni idag? jag mår bra förutom att jag fortfarande är förkyld, varför släpper det aldrig?

Idag ska vi blåsa kulor hela dagen, chill :)


jahaja

Sitter och kollar på lite tv just nu, fick hem ett brev från vårdcentralen som jag ska skicka vidare till min doktor imorgon. Hoppat att jag inte behöver göra sån där gastrostopi eller vad det heter. När doktorn går ner i halsen med en slang ända ner i magen och tar bort en bit av tarmen. Dom kollar hur mycket min tarm har tagit skada av att jag är gluten och hur mycket tarmludd jag har kvar..

HOPPAS JAG INTE FÅR GÖRA DET!

mycket om smycken

Blir bara inlägg om smycken idag, men dom är så sjukt snygga. Vi har gjort ett nytt system på ringarna, nu ligger alla breve varandra, vilket gör det mycket svårare att välja :P hehe..

puss


gör reklam

gjorde lite reklam idag. Hade på mig smycken eftersom vi inte blåste nånting så kunde jag ha på mig det :) är annars ganska svårt att ha det på sig om man blåser tycker jag!


weeei

En del smycken som vi ägnade oss åt att limma idag :)


lampa

Lena har designat en lampa här, helt crazy blev den med riktigt snygg..

Vad tycker ni?


chill

Chilldag på jobbet idag.. Har limmat smycken och nu på eftermiddagen funderar jag på att blåsa några kulor :) är skönt med såna här dagar ibland. Men jag känner att jag vill blåsa något som går och som man inte behöver tänka så mycket när man gör dem. Då blir det kulor :)

jaha

lulu flyttar in ;) skoja. Hon ska sova här efter bröllopet på lördag :)

puss


glass

Nu kom LULU med glass tiöö oss :D

LULU, MY LOVE <3


2 år och 5 månader med dig idag

Jag älskar dig



smycken

Jag och Lena satt just och limade smycken, bara ringar idag, halsbanden kör vi imorgon. Sitter och äter lunch nu :) blev fläskkotlett med pommes och kebabsås, lagom gott =)

puss


16/6-2010

God morgon :)

Idag ska jag smälta här på hyttan, sedan ska vi också limma smycken. Chill dag, men rätt skönt eftersom det är så varmt ute, det kommer bli varmt bara av att man smälter idag.

puss

godnatt

Kroppen värker och huvudet dunkar. Ont i halsen och magen, haha.. Ska ta en alvedon och hoppas på att jag mår bättre imorgon, ska ändå bara smälta imorgon så det är ingen rush dag direkt, ganska skönt faktiskt! Idag hade vi chill dag också, man orkar inte med så mycket när det snart är semester. Jag jobbar bara denna vecka och nästa vecka fram tills på torsdag sen har jag semester till 31 augusti, ganska nice, huh?

puss å godnatt


pröva på

Hej :)

I lördags hade jag min första pröva på som jag skrev då. Det gick bra och anledningen till varför det gick så bra var för att jag övade på pappa 2 gånger innan. Mamma och pappa kom upp till Ramnäs i helgen så fick pappa pröva på att blåsa samtidigt som jag förklarade :)

Här var resultatet :)

puss


fika

Nu är Lena och Carl och köper fika på tesmedska herrgården (stavning?) hon öppnar sitt kafé idag och det är ju super roligt.. Hon har haft jätte mycket kunder idag, alla hennes kunder har kommit in hit innan. Roligt för henne :D

lunch

Nu är det äntligen lunch :) Har vart mycket folk här idag, riktigt roligt.. Assisterat Carl och sen tog jag kassan medan carl och lena har möte :)

VAD GOTT DET SKA BLI MED THAIKYCKLING :D

Old dogs

Jag och baby ska kolla på Old dogs nu, bästa vän tipsade om den så hoppas att hon inte gör mig besviken om den är dålig :P haha..

Idag åkte jag in till stan med mamma och fikade och shoppade :) Handlade en klänning till min handledares bröllop på lördag :) Max har ju ingen minneskort läsare på denna dator så jag lägger in bilder imorgon :)

puss å godnatt

jahaja

Jag har haft kontakt med en kvinna som jobbar på vlt (en tidning) och haft en konversation med henne om en annons vi ska sätta in i den tidningen. Det är svårt att korr läsa och se om man ska ändra något. Sen är det svårt för mig att se vad det är som ska ändras, men jag tror att jag har fått till det nu och annonsen kommer ut denna vecka i tidningen 

puss


14/6-2010

God morgon på er :)

Nu är det inte långt kvar tills jag har semester. Går på semesten den 28 juni och börjar inte igen förrän den 1 augusti :) nice nice.. Ska jobba här hemma när jag har semester från hyttan, måste ha pengar till hyran i Ramnäs. Men det är ett ganska soft jobb. jobbar från 07.00 - 12.00 varje dag :)

nu blir det frukost :)


film

Nu blir det the grudge 3, vi kollade på Black hawk down innan, skit bra film. Idag har jag inte orkat bloggat så mkt, bloggar mer på tisdag när jag är tillbaka i Ramnäs :)

The grudge 3

Ska snart kolla på the grudge 3. visste inte ens att dom hade gjort en trea till den men tydligen hade dom det. Den ska jag och baby kolla på snart i alla fall, vi har bunkrat upp med chips och popcorn :)

puss

13/6-2010

Hallå där!

Gick upp för ungefär en timme sen, har ätit en jätte god och stor frukost. Igår var vi först hos Ida och Simon och tog det lugnt :) Sedan åkte vi till Robban i bladåker och drack. Kom hem klockan halv 3 kanske och somnade direkt. Skönt de!

Vet inte vad som händer idag, bara ta det lugnt ser det ut som :)

puss

nu hemma

Nu har jag kommit hem och igår när vi blåste så prövade jag att göra 2 st olje/vinäger flaskor som jag ska ha som vaser, DOM VART SKIT SNYGGA, är så nöjd.

puss





vad tycks?


home sweet home

Är i uppsala nu så är snart ´hemma :D

har suttit och lyssnat på denna låt från Ramnäs och till uppsala :P

puss


jobb

Idag jobbar jag :) bröajde 11 och slutar klockan 3 så det är inte så länge. Har ett evenemang nu klockan 2, en prova på. Ska nog gå bra, tror ni inte? :)

puss

överkurs

Folk som läser min blogg kommer säkert inte förstå innehållet i den här filmen. Men tekniken som han kör är helt galet svår, otroligt duktigt gjort!


coolt

Kolla in det här. han gör allting själv. Puntlar, klipper på bitar. Helt sjukt vad duktig man kan vara!

Spola fram till 1:18 så slipper ni snacket innan. :)

puss


nu

Nu ska jag sätta igång och knacka bottnar och sedan starta upp så jag kan blåsa :) Har bestämt mig för vinglas idag så vi får se hur det går.

Önska mig lycka till :)

special karaff

Vi ska göra de små karafferna också i special serien, dom är SÅ söta. Min nya favorit kanske? :P


11/6-2010

god morgon!

Idag tänkte jag fortsätta öva på vinglas, förhoppningsvis går det bättre än igår. Vad tror ni?

Efter det ska jag skissa på en grej och ta hand om glasen bak på lagret.


hem

Ska gå och handla och sen hem.. Ska äta pizza idag, har vart en jobbig dag så jag orkar inte laga mat riktigt =/

puss

carola

Jag har börjat lyssna på Carola jätte mycket på senaste tiden :P Tycker om denna låt bäst, den var på morfars begravning när jag låg i mammas mage.



vinglas

Igår gjorde jag vinglas, det gick så där. Jag får sluta tänka så mycket när jag blåser, det ska bara sitta i ryggmärgen vad det är man ska göra.


10/6-2010

god morgon på er :)

Sitter i hyttan nu och ska tömma kylugnen, igår gjorde jag vinglas och det gick väl så där, men det är bara att kämpa på :)

Efter det gjorde vi blommor och lull lull, det ska nämligen bli en bukett ;) Kommer bli skiiiiit snygg, verkligen!

puss

när jag går till hyttan så har jag sån fin väg att gå :) Vatten överallt :D


japp

Det var som jag trodde, jag fick hem armbanden och örhängena idag :D woho :D

puss


film igen


nice

Kolla in denna video ;)


dagens

Nu på sommaren i hyttan så jäkla varmt att blåsa, man vill nästan springa runt i bikini här inne, hehe! Jag har i alla fall bytt från jeans och t-shirt till leggings och linne, mycket skönare :)

detta tillsammans med leggings är nästan för varmt också..

avi

Det kom ett avi på posten till mig igår, ett paket ifrån HM så kan misstänka att det är mina örhängen, eller armband, det var något som skulle komma i juni i alla fall av de sakerna jag beställt tillsammans med mina legging jag hade på sista april. Men jag var inte så nyfiken på var det var igår så idag ska jag hämta ut det hade jag tänkt mig :)


9/6-2010

Dlig update, haha.. Direkt efter att jag hade skivit inlägget igår så somnade jag, sov fram till 06.50 idag :D Snacka om att sova ut, jätte skönt var det.

Jag har precis tagit hand om glasen på lagret, eller i alla fall hälften, såg ut som en svinstia där inna då man höll på med allt och det var vatten överallt. Hehe!

puss

;)


shopping

Igår på min lediga dag var jag och shoppade lite :) här kommer bilder



t-shirt, New yorker: 49:-



t-shirt, New yorker: 99:-



2 st linnen, new yorker : 89:- st



linne, new yorker: 99:-



nya skor från en affär på gågatan som skulle upphöra så det var 50% på allt i butiken, fick med mig dessa skönheter hem som kostade 200:-


shopping

Gjorde av med 600 kr idag på shopping, får lägga upp bilder imorgon på allt för max har ingen minneskortsläsare på sin dator. Men det kommer imorgon så ni vet :)

Nu ska vi kolla på Mysteriet på greveholm :P baby fick välja :P



puss och godnatt


hos max

sitter hos max nu och ska kolla på film.. Han spelar medan jag bloggar lite och kollar facebook. Imorgon bär det av till ramnäs igen :)

puss och godnatt, skriver förmodligen inge mer ikväll så :P

stan

Nu drar jag iväg in till stan snart med 13.40 bussen. Ska bara packa ner det sista tills dess :) Hade tänkt att köpa med mig cupido mat till mig och baby till middag som överraskning till honom :) Slipper jag laga mat när jag kommer dit innan hans träning :P hehe..

puss

stan

Ska åka in till stan snart, eller med typ 13.40 bussen och kika runt lite.. Ska ta ut pengar, gå till synsam och köpa proteinpulver till max. Sen ska jag till baby och laga mat och medans han är på träning ska jag vara hos syster :) Kanon dag :D

puss




7/6-2010

God morgon på er!

Jag gick upp för ungefär en timme sedan och nu har jag precis ätit frukost och packat! Ska in till stan idag nämligen :) Sen åker jag till Ramnäs imorgon igen, men då kommer max upp till mig också. Så veckorna kommer gå otroligt snabbt nu :)

nu ska jag sätta igång och sminka mig :)

puss


godnatt

ligger och kollar på svensson svensson nu, så jääääävla bra :P hahahahahaha.. Skrattar hela tiden, härligt. Imorgon är jag ledig, ska in till stan och handla proteinpulver till max och sen hem till honom. Kvällen tillbringas hos syster<3



godnatt kära vänner


helgen

Har firat mormor idag som ni såg i inlägget nedan :) igår drog vi in till stan och chillade bara. Charlie, jag, max, brink och frican, dom bästa alltså :D

Nu ska jag tvätta bort sminket och lägga mig i sängen! Ska tanka ner gossip girl säsong 3 och glo på ikväll eftersom jag är LEDIG IMORGON :D

puss

GRATTIS MORMOR

Grattis mormor på din 80-års dag :)
jag älskar dig


BÄSTA DISNEY LÅTARNA

Här kommer de bästa disney låtarna jag vet :D
topp 5, det är ingen speciell ordning.






god morgon

igår var vi till Tim på kvällen och festade lite :) Han hade tagit studenten så vi vär där och firade honom. Kom hem vid halv 3 och somnade direkt :P var skit trött.. Idag får vi se om vi åker in till stan och hälsar på syster :D

puss









mer bilder finns på facebook ;)


@ the bus

Sitter på bussen nu påväg hem. Blir stressigt då jag bara ska hem och duscha och sen dra vidare till linn och fira henne på studenten :) Slänger upp en outfit jag ska ha på mig ikväll, blir antingen när jag kommer hem eller efter "festen"

puss


vinglas

Det är faktiskt några som ville ha en bättre bild på mina vinglas. Så tänkte lägga upp dem nu! Man får välja färg själv på kupan och benet om man vill. Det går också att välja om man vi ha draget ben (långt och smalt) eller tjockt och kort ben.

Det är bara ställa frågor om ni undrar något!

puss

här är med färgad kupa och kort och tjockt ben

här är draget ben, alltså långt och smalt


glas

Snacka om att jag har mycket att göra nästa vecka. Eller jag kanske redan börjar idag? Ska ta hand om allt glas, vi hämtade både från schenströmska och ramnäs konferens och det vart riktigt mycket. Kommer få stå med det där en hel dag :P


4/6-2010

GRATTIS ALLA STUDENTER SOM SPRINGER UT IDAG :D

Sitter på hyttan nu och snorar. Denna dag är den värsta på förkylningen! suck.. Men som tur är så är det fredag idag och fint väder, så det gör mig lite piggare i alla fall! Ikväll ska vi till Linn och fira henne på hennes student, ska bli mys. Efter det tror jag bara att vi tar det lugnt så jag blir frisk. Men vill fira Tim också som tar studenten, så vi får se vad kvällen tar oss ;)

puss


gossip girl

Satt och grät avsnitt efter avsnitt när jag kollade på gossip girl igår. SÅ BRA SERIE! tänkte lägga mig och kolla på det ikväll igen. Är ju så hängig så det är skönt att bara ta det lugnt faktiskt :)

puss

usch

har stått ute och skrapat bort skylten. Det gick bra, men satan vad varmt det är ute alltså :)

bokstav för bokstav har jag slitit med att ta bort skylten :P


bajs

Nu skiter jag i att blåsa. Det går så dåligt och det är sjukt jävla jobbigt att blåsa när det är så varmt när man är sjuk.. Usch usch, blir ett klago inlägg men men, det får ni stå ut med :P

puss

bjuder på bilden. JAG ÄR FAKTISKT SJUK :P


fint väder

Önskar att jag kunde sitta ute i solen. Men måste jobba, gick inte bra att blåsa på förmiddagen så ska sätta igång igen efter lunch. Men på lunchen ska jag sätta mig ute i alla fall.

Jag tror jag börjar få feber nu också :/ BLÄÄÄÄ!

puss

fint väder :D


fint väder

Önskar att jag kunde sitta ute i solen. Men måste jobba, gick inte bra att blåsa på förmiddagen så ska sätta igång igen efter lunch. Men på lunchen ska jag sätta mig ute i alla fall.

Jag tror jag börjar få feber nu också :/ BLÄÄÄÄ!

puss

fint väder :D


3/6-2010

Hej på er :)

Jag är riktigt avundsjuk på 91:orn som tar studenten imorgon. Haha! Jag ville så gärna göra om det igen :P men men... Är glad för deras skull :)

Jag har precis plockat ur kylugnen och ska nu knacka botten och sen sätta igång att blåsa. Det kommer bli jobbigt idag, det är sjukt varmt ute och nästan vindstilla, blir inte mycket vindpustar som kommer in här inte :P

puss

tycker verkligen att bebiskarafferna är söta (A) haha


blääää

börjar verkligen bli sjuk nu. ligger och har ont i hela kroppen och är jätte täppt i näsan :/ så säger godnatt nu, måste vara pigg tills imorgon på jobbet! 

over and out


gjorde i ordning något för att känna mig bättre, te och chips ;)  


gossip girl

sitter och pratar med syster i telefonen nu som är jätte arg för hennes båda tåg är inställda så hon kommer inte komma hem förrän 9 ikväll och hon slutade liksom halv 6 idag. Skit dåligt att tågen är inställda ju, herregud!

ska lägga mig och kolla på gossip girl nu och sen sova hade jag tänkt :) Bara ta det lugnt :D

helt slut

Hej på er!

Ligger i sängen nu och ska snart hoppa in i duschen, ska lägga mig och vila sen. Jag har otroligt ont i huvudet och börjar bli sjuk i halsen :/ Suck.. Hoppas att jag inte blir sjuk tills i helgen bara, ska på linns student och fira mormor. Som tur är så är jag ledig på måndagar från och med nu :)

puss


slänger in en film

Slänger in en film nu. Helt galet hur stort de blåser :P


stress

alltid sista timmen när man jobbar så kommer det folk efter sina jobba. Så det blir stressigt :P Men det är otroligt roligt att stå i kassan och slå in och snacka lite..

Idag har jag limmat alla urklipp från albumet, Lena ska nämligen in och laminer imorgon. Det är limm på hela datorn, min kamer och mobilen.. haha!

så här såg det ut när jag limade ;)


2/6-2010

God morgon på er :)

Idag är det lika fint väder ute som igår, synd att man inte har ett ute jobb. Typ snickare, dagisfröken eller något. Det är liksom 19 grader ute och klockan är bara 8. Blir alltså jobbigt att blåsa idag :P hehe..

Igår åkte jag och älskling iväg till willys för att köpa laktosfri ost. Fick också med oss godis så klart, mums. Men det ska jag inte äta nu varje dag utan jag ska spara det till max kommer upp igen på tisdag :)

puss


ägg

Idag skulle jag steka ägg och ha på min macka imorgon. Och när jag stekte äggen så visade det sig att i ett av äggen så var de dubbla äggulor. Såg skit roligt ut eftersom de sitter precis breve varandra. Det såg ut som ett ASS!


ute och gått

Vi har också vart ute och gått idag :) vi gick på spången och det var så otroligt vackert. Har aldrig gått där förut men det var verkligen inte sista gången jag går där. Super fint :)


klippt gräset

Hej på er!

Efter maten idag som bestog av pizza och kebab ;) så satte vi oss ute och medan max drack kaffe passade jag på att klippa gräset. Gick faktiskt bra och jag är stolt över att jag klarade det själv :P

puss


klippt gräset

Hej på er!

Efter maten idag som bestog av pizza och kebab ;) så satte vi oss ute och medan max drack kaffe passade jag på att klippa gräset. Gick faktiskt bra och jag är stolt över att jag klarade det själv :P

puss


lunch

sitter och äter lunch nu, makarongratäng typ. Ytterst gott :)

puss

älskar dig bästa vän<3


1/6-2010

Hej!

Jag har precis suttit och snackat med Telia support i 20 minuter. Det har vart massa knas med de mobila bredbandet men nu är det fixat.

Jag har också diskat och packat en beställning. Förmiddagen har gått skit snabbt och på eftermiddagen ska jag ta hand om glaset jag hämtade från schenströmska igår :)

puss

en glad jag i morse :)


RSS 2.0