Sista april

SISTA APRIL IDAG OCH JAG ÄR REDAN LITE DRAGEN, RÖÖÖÖÖÖÖÖJJJJ!

Onsdag

Hej bloggen!

Sitter just nu på praktiken och ska snart gå ner och se vad jag ska göra idag. Hoppas jag får göra nått roligt =) Efter denna dag är det lååååång helg, och det gillas..

Max kommer och hämtar mig här idag så ska vi åka ner på stan och leta skjorta åt honom, hmm.. Roligt =)

Jag skriver mer imorgon eller ikväll..

Grattis till Linn som fyllde hela 18 år igår =)

VI HÖRS

Tisdag

Hej bloggen!

Sitter nu på praktiken och ska snart gå och duscha, har blåst dressingflaskor hela dagen idag, lite svettigt.. usch! Imorgon är det sista dagen innan man har lång helg, skönt va? det tycker jag iaf..

Så sista april firas med massa kompisar, först julia, mange och max vi ska vara hemma hos Julia och titta på forsränningen eftersom hon bor mitt emot ån så ska vi sitta på hennes balkong, otroligt skönt.. Sen på kvällen bär det av till Simon, ska bli roligt faktiskt..

Nu väntar duschen sen bussen hem, SKÖNT!!


VI HÖRS



Måndag

VILKET HÄRLIGT VÄDER VI HAR =D

Igår var man ju på en show med madde, det var faktiskt riktigt roligt. Alla var så duktiga när dom dansade och sjöng, väldigt lyckad kväll!

Jag satt och räknade efter i min almanacka idag på morgonen och kom fram till att det bara är 24 skoldagar kvar =O 24 dagar är ju bara 3 veckor ungefär.. SEN TAR JAG STUDENTEN! gud vad jag längtar..

Nu ska jag gå och leta reda på en jeansjacka åt min syster.. VI HÖRS

DU ÄR MITT LIVS STÖRSTA KÄRLEK<3



Söndag

Hej!

Igår var jag och baby på bio, med julia och mange. Vi såg The hunting in Canunicut eller vad den hette, riktigt läskig film. Verklighetgs baserad var den också! usch usch.. Men jag rekomenderar den starkt!

Idag ska jag, max och madde gå på någon show på nannaskolan, maddes klasskompisar uppträder nämligen. Sen ska vi väl hem åt varsitt håll och jag och baby ska titta på film :) myyyyys..

Nejj nu väntar pizzan i ugnen, mums..

VI HÖRS

Tisdag

Jag skulle lägga upp bilder på mina ljuslyktor som jag gjort =) great va?
Snart är det gympa och jag är laddad till tusen, ska bli skönt att träna och känna att man har gjort bra ifrån sig.

Imorgon är det praktik igen och sen hem till max, mys.. Måste plugga också, har svenska prov på Torsdag och jag har gett mig fan på att jag ska ha VG i svenska, plugg, here i come..

Nu kommer bilderna, sen ska jag titta på tv ;)

VI HÖRS




Tisdag

hej bloggen!

Igår var en jobbig dag, jag blev tvungen att skriva om hela mitt projektarbete bara för att jag inte hade sidnummer längst ned på sidorna, åh vad arg jag blev. Men jag satte mig ner och skrev om hela skiten, usch usch..

Nu sitter jag på praktiken och ska snart gå ner, ska väl slipa mina ljuslycktor som jag gjorde förra gången, riktigt snygga blev dom. Jag lägger in bild sen :D

Ikväll blir det gympa och jag längtar, summer 2009, here I come.

VI HÖRS


.

Jag är kär



Måndag

Tjosan alla beundrare!

I helgen kom brorsan hem, mysigt. Han har inte vart hemma sen i julas, det är liksom 4 månader sen, tro mig, det var på tiden att han kom hem i Fredags. Men det jag tycker är lite konstigt är att han aldrig är hemma när han är hemma, haha.. Han bör vara hemma minst en vecka för att kunna umgås med oss, familjen alltså. Äsch, mig gör det ingenting, det är skönt att bara veta att han är i närheten också =)

I lördags blev det innebandy hela dagen, det var sbu-cupen här i Almunge och det var man upp och tittade på, redan klockan 9 på morgonen. Sen när man kom hem halv 5 så var det ju innebandy SM på tv också.. Inge roligt att AIK vann, men dom förtjänade det iaf. Och Jihde fick göra det sista målet i matchen och det var väl en bra avslutning? Att göra mål och att vinna SM guld innan han lägger av helt, fatta känslan ;)

Förresten har min bil kommit nu också :D woohoo, den är så fin. Jag ska lägga upp bild sen om jag hittar den där förbaskade maniken som man sätter i minneskortet i, förstår ni vilken jag menar? haha

Nej nu är det dags för plugg, vi hörs..

Ni får nöja er med en gamla bild så länge..


Torsdag

Hej hej!!

Igår var jag hemma hos baby, han är så himla gullig. Jag fick 3 st röda jätte stora rosor med lång själk.. Snacka om LYCKA! (bild kommer sen). Det är nämligen våran 1 år och 3 månaders dag idag och jag fick en liten tidig present, nämligen rosorna =) thihi..

DU är underbar
DU får mig att le
DU får mig att känna mig fin
DU får mig att tänka på all lycka som kan bringas
DU gör mig glad
DU ser mig som den jag är
DU är allt jag ber om

JAG ÄR SÅ LYCKLIG MED DIG<3


Tisdag

Hej bloggen!!

Sitter just nu på praktiken och väntar på bussen, jag ska nämligen till tandläkaren. När jag var hos tandläkaren för en vecka sedan så sa dom att jag hade tandsten så jag ska dit nu idag och ta bort det, hmm, vad är egentligen tandsten?

Igår skickade jag in ansökningar till två skolor, hoppas verkligen att jag kommer in. Sommarjobb kanske är fixat, tack sara<3 Det känns som att allting börjar lösa sig nu =) härligt härligt..

jaja, sen ska jag hem och bara njuta utav dagen och det fina vädret. Är det bara jag som blir glad av solen? =)

Skriver mer sen, HÖRS :D

Max Hallberg, det bästa jag vet är du<3


Söndag

Hej bloggen!

Usch jag mår inge bra, jag ska till doktorn klockan 3, jag tror jag har öroninflamation, eller har haft det iaf.. Jag har ont i ena örat och det är geggit inuti. Gör jätte ont! Jag har ju vart förkyld i flera månader så jag tror att det är de som spökar lite faktiskt! Men vi får se vad doktorn säger idag..

ska sätta mig ner och börja plugga lite snart också, har grejer till praktiken som jag ska plugga, en uppsats, en skiss och ett prov ska jag göra. usch usch!!!

Nu ska jag lägga mig och vila, vi hörs..


Lördag

Hej bloggen!

Jag har letat påskägg idag och pappa hade hittat så bra gömställe, han gömde mitt påskägg i en lampa, hahahaha.. Tog as lång tid innan jag hittade det, men det var roligt :)

Idag ska jag äta middag med mormor, mamma, pappa och syster, och bara ta det lugnt hela kvällen.. Ska bli så skönt så =)

Imorgon kommer baby, åh vad jag längtar :D thihi..

Nää nu har jag inge mer att skriva, ska göra mormor sällskap!


Fredag

Idag är det långfredag och jag har inte riktigt förstått varför det heter långfredag, hmm!! jaja, igår var jag, Frican och sara inne i stan och tog en öl/cider på o'larrys, mysigt värre.. Senare kom Ida, erik och karlsson in också.. Mysig kväll som MÅSTE göras om snart!!

Imorgon är på dags för att leta påskägg och jag är så himla exalterad, jag älskar att leta påskägg, visst det kanske inte är så många 18 åringar som letar längre men jag gillar det starkt! (till och med min syster letar påskägg och hon är 25 ;) )

nej, nu ska jag faktiskt gå ut och hjälpa min underbara älskade bästa pojkvän att tvätta bilen, usch.. haha :)

HÖRS



Torsdag

Heej bloggen!!

Idag så åkte jag max, mamma, pappa och mormor till Ulva för att se så att mitt projektarbete inte hade gått sönder, och pjuuh det hade det inte.. Håkan på Ulva sa att den hade fått mkt kommentarer och att alla som sett den var facinerade, alltid lika roligt att höra :)

Nu är det påsk och jag har inte alls mkt planerat, jag ska gå ut och gå med sara ikväll bara sen ta det lugnt.. Imorgon kommer baby och vi ska bara ta det lugnt! Lördagen ska vi leta påskägg, måla ägg och äta med mamma, pappa, mormor och syster.. MYYYYYS!

Nu ska jag gå och titta på tv, ovanligt va?


GLAD PÅSK!!!!!!



Tisdag

Oj, var det verkligen en hel vecka sen jag skrev nånting? Ouups.. Jag har egentligen ingenting att skylla på =/ haha.. Nu skriver jag iaf..

Nu är det lov och det känns otroligt skönt, har verkligen sovit ut dom här två dagarna på lovet och jag har till och med lagt mig tidigt för att kunna sova längre, hmm.. snacka om att jag har vart stressad!

Finns inte riktigt så mkt att uppdatera om förutom att studenten snart är här, ska bli så himla skönt. Vad ska nu göra efter studenten?
Jag har nämligen lite ångest, vill starta eget men samtidigt plugga till hudterapeut, man kanske kan göra båda sakerna?
Jag har iaf försökt att söka sommarjobb, men det verkar omöjligt.. Men jag har min sista utväg, och jag hoppas att den utvägen ska lyckas =)

Nejj, nu ska jag nog lägga mig i soffan ett tag och sedan blir det gympa, jag är taggad till tusen!

Vi hörs

RSS 2.0