Onsdag

Hej!!

Har precis kommit hem nu, det är skönt. Har vart hos syster och vaktat hennes lägenhet! Ska i och för sig in dit senare ikväll men det är skönt att få komma hem till mammas mat =) Den enda vi har levt på är pan pizza, nudlar och ravioli. Ingen direkt höjdare! hahaha..

Imorgon får vi se vad som händer då, har inga planer än så länge men vi får se =) Ska väl bara dega och spela guitar hero, Max ska ju hem så jag blir ensam =/ äsch, det löser sig.

Men nu ska jag kila vidare.

Skriver mer på Fredag när jag kommer hem =) DÅ KOMMER BRORSAN HEM OCKSÅ =D

Söndag

För er som inte uppfattade inlägget igår så åkte vi ålandsbåten, glömde skriva dit det ;) haha

Söndag

Hej!

Igår var jag och sara på parken, alla andra har ju åkt till rättvik så det blev bara vi två och max fick vara chaufför. Råkade bli lite för mkt för både mig och sara men det var kul, det är så det ska vara. Var ändå tok mycket poliser igår vid parken även fast jag tyckte att det var lugnt den här kvällen! men men..

Jag och max ska bo i min systers lägenhet den här veckan. Dom ska till deras hus i Ärentuna och bo där så det är skönt för mig att låna deras lägenhet så slipper man gå upp så tidigt på morgonen =)

Men nu ska jag packa i det sista sen bär det av till stan =)

PUSS


Lördag

Hej!
 
tänkte uppdatera mig lite nu och berätta att jag har vunnit 3500 kr på bilbingo som jag har spelat 3 gånger i hela mitt liv =) haha.. Roligt.. Men nu är jag fast i det :S

Idag var jag, max, erik, kirre och sara =) mkt mysigt.. fick hem 4 lite vin och det sitter inte helt fel!

Ikväll är det parken som gäller så jag skriver imorgon =)

PUSS










Söndag

Har jobbat hela veckan och har därför inte skrivit nånting, men nu är jag hemma och har vart det sen igår så det är skönt. Låg på stranden hela dagen igår och det var mysigt, brände upp oss riält men det var det värt.

Idag är det min namnsdag och jag har fått ett super fint halsband av mamma och pappa =D

Nu orkar jag inte skriva mer.

Skriver mer nästa vecka


Söndag

Idag mår jag som jag förtjänar och max kommer inte ens upp ur sängen, crazy night igår alltså. Skönt att jag inte är så pass bakis idag iaf som max är ;) haha..

Var i nyby igår hos en kompis till max som hade fest, det var mysigt. Tog det lugnt och pratade med människor bara! Lyckad kväll..

Imorgon är det jobb som gäller så vi får se när jag skriver nästa gång =)

Tisdag

Goddag!

Har jobbat idag och så kom jag hem och somnade till 7, inte bra. Jag skulle vart vaken så jag kan sova i natt istället! Har tittat på massor med minnesstuder för michael jackson som de visar på tv, sorligt det där tycker jag.

Har börjat bli sjuk också, är jätte förkyld vilket gör det extra jobbigt att gå upp 6 på morgonen, blää.. Som tur är så får jag iaf skjuts till stan så jag är lite nöjd iaf =)

Nu har jag uppdaterat lite iaf och kommer kanske göra det imorgon också. Ska se om jag och F ska gå ut och ta en öl imorgon, beror helt på vädret!

Nu väntar tv:n

VI HÖRS


Söndag

Imorgon är det jobb för fullt igen och jag och Max sitter här och gäspar ikapp! Var på ulva idag för att hämta mina sista glasgrejer, det gick bra och sen var vi på bakluckeloppis. Hittade ingenting, förutom en solros som mamma köpte åt mig!

Ska göra som förra veckan och sova hemma hos max så jag kommer nog inte skrivit så mkt nu iaf. Ska försöka hinna med så mycket som möjligt!

Men nu ska jag gå upp och titta på bert dvd med baby<3

Lördag

Hej!

Jätte dåligt uppdatering, jag vet. Men det bestämdes så att när jag jobbar så sover jag hos max i veckorna för då slipper jag gå upp så tidigt plus att jag får skjuts till stan då istället för att ta bussen =) skönt.

Första veckan på jobbet är avklarad, gick riktigt bra faktiskt och det var skönt att få jobba med Martina. Men ska jobba själv de 4 veckorna som är kvar! Det blir bra det med.

Det har faktiskt inte hänt så mkt under veckan, har mest bara tagit det lugnt efter jobbet och det är skönt.. Igår var vi hos Karlsson en stund eftersom det var fest där, men var bara där i någon timme. Det var så himla kallt ute och alla hade typ deckat när vi kom dit.

Jag har blivit fast vid den nya marabo sommar, men jordgubbsbitar i. Den är så himla god så jag har ätit upp två stycken på två dagar så jag tror jag ska köpa en till ikväll ;) haha..

Power big meet får ingen lyckad dag idag inte, det regnar så himla mkt. Fast man sitter ju ändå i bilar och så men kanske inte så roligt att gå ut och titta på bilarna i detta väder. Men jag tror ändå att det är mkt folk som kommer komma dit ändå.

Nu ska jag titta på film och ta det lugnt bara!

VI HÖRS


Har suttit sällskap på max jobb hela veckan också.


RSS 2.0