Trick or treat

Goddagen!

Idag har vi vart på roadtrip till ramnäs. Gick riktigt bra faktiskt, en jätte fin glashytta och jätte trevliga människor...

Det är säkert många av er som ska ut ikväll, det blir ingen utgång för mig iaf, är så himla trött och sliten. Ont i halsen och huvudet! jaja, nu blir det väl kika på film eller något med mamma och pappa :) kommer säkert somna mitt i filmen när jag är så trött :)

Godnatt och vi hörs imorgon!

Fredag

Nu bär det iväg till stan med pappa :D

Fredag

Fredag idag och det känns skönt :) har snackat massor i telefonen idag med olika människor så nu verkar det här lösa sig ändå :P hehe.. Härligt härligt!

Imorgon blir det en liten roadtrip till ramnäs glashytta, ska bli nice tycker jag :)

Baby åker till Ersboda imorgon natt för att spela innebandy, det ligger i UMEÅ, haha.. rolig resa med buss pojkar ;)

Nej nu ska jag duscha ur håret och sminka mig lite sen bär det iväg till stan..

PUSS

Torsdag

Goddagens!

är inte så sugen på att gå på gympan idag faktiskt. Har inte sovit ett skit i natt, bara legat och vridigt och vänt, ingen bra natt alls! Så jag är bara allmänt trött.. Ska vänta tills baby kommer hem så får vi ha myskväll, han åkte just iväg på innebandy träning..

Nu ska jag nog upp och kika på en film själv och försvinna under täcket!

...............

Jävla skit dag säger jag bara! Jag är riktigt ledsen och besviken nu alltså...


Tisdag

Wooho, är super duper glad idag av en anledning :) men tänker inte skriva ut det här för ingenting är säkert än :D Jag sitter här och har precis lagat till min lunch, doftar ljuvligt :P

Ikväll är det gympa och det ska bli super roligt :) det är kul att träna när man ser resultat och när man kämpar på så mycket att det värker i hela kroppen. Härlig känsla!

Gudars vilken bra match sirius gjorde igår mot täby då. Klassade ut dem totalt, roligt att se att nykomlingarna sirius är mycket duktigare än vad man förväntat sig :) Satt och kikade på hela matchen igår...

Nu blir det lunch sen film :D

Måndag

Jag hatar måndagar! Jag vet inte riktigt varför men jag känner mig alltid deppig och får ont i magen, JUST på måndagar! typsikt va? :P hehe..

I lördags överraskade vi min moster (hela släkten). Hon fyller egentligen år på Torsdag men eftersom alla ville överraska henne så fixade min kusin till jordens fest hos henne i Lördags då det var hur mycket folk som helst som kom, var riktigt roligt när hon inte visste om ett skit :P haha.. Hon fick iaf en resa av oss och lite smått och gott! Det var roligt att träffa hela tjocka släkten och alla deras vänner! LYCKAD LÖRDAG

På söndagen var jag på mary kay party och sen vidare till max kusin som fyllde 26 år i onsdags men hade kalas i söndags! Det var också roligt att träffa alla därifrån och lilla Isak, min favorit :)

Nu väntar jag på posten sen ska jag gå och kika på en film som jag och baby köpte i lördags, passion of the christ. Den handlar om de sista tolv timmarna i Jesu liv.

PUSS


Fredag!

Äntligen Fredag :) jag har vartoch lunchat med min kära syster idag och sen kikade vi lite på stan, köpte med mig en tshirt iaf. 

Snart ska jag iväg och kika på innebandy, baby spelar! Hagunda IF - Uppsala ibf 19.30 Fyrishov A. Ska bli spännande att kika på. Seriens först derby! Härligt härligt..

Nu ska vi åka snart så jag skriver mer imorgon =)

 

Torsdag

Goddagens! 

Sitter här med min vetekudde och käkade lunch för en timme sen! Det är verkligen skit kallt inne, usch usch usch! Tur att det finns vetekudde :D

Igår var jag duktig och var ute och gick! Sen har jag vart ute och gått idag också :) Känns bra faktiskt. Måste börja ta tag i det här nu :P haha.. Ska ju på gympa ikväll också så det ska bli nice :) Om jag mår bättre vill säga. Igår fick jag en helt knas känsla, frös och svettades på samma gång och hade jätte magknip, blää.. Hade dock ingen feber och när jag vaknade i morse så hade jag fortfarande ont i magen! Hmm.. Konstigt det där! Bara det inte är svininfluensan, det börjar ju med magont och feber :O nää det tror jag inte att jag har, eller jag får väl hoppas iaf :)

Nu blir det tvn, det har jag förtjänat efter att ha gått 6 km idag :)

PUSS

Onsdag

Hej på er!

Jag sitter just nu med en varm vetekudde och jag precis ätit frukost. väntar på posten som vanligt men den kommer inte förrän halv 12 så jag har tid på mig att göra annat! Idag ska jag in till syster och hålla henne lite sällskap, hon är nämligen sjuk, stackarn :/ Sen har jag inte träffat henne på en vecka heller, är rätt mkt när det gäller oss! Senare ska jag dra till max efter han har slutat jobba, får nog bli en promenad idag till centrum och hyra film tror jag :)

jag längtar tillbaka till Spanien, usch.. jag flagnar över hela kroppen och tappar färg :/ sen får jag inte sola solarium heller eftersom jag tog hål i naveln för en vecka sen! Men jag tror jag ska sola idag ändå :P haha.. Så får det bli, jag vill ju behålla det bruna i vinter så klart!

Nu blir det tv!

Tisdag

Ingen brev på posten idag heller :/ Åhh.. Hoppas det kommer imorgon, annars ringer jag till dom och frågar vad det är för fel.. hehe!

Jag fick precis en sån där känsla att jag vill flytta hemifrån :) Gud vad mysigt det skulle vara att ha sitt egna place, skulle vara så himla roligt att inreda det precis som man själv vill ha det! Åh jag längtar tills den dagen kommer :D

Nu blir det snart Gossip girl!


tisdag

Nu börjar jag tröttna på att vara hemma! Suck.. Väntar på posten som kommer om 1 timma och 25 minuter. OTROLIGT TRÅKIGT!

Ikväll är det gympa också, men det ser jag faktiskt fram emot!

Måndag

Jag har precis vart ute och övningskört med pappa, det gick super bra :) är jätte nöjd men jag måste börja läsa lite i boken också så man kommer igång med teorin!

Nu väntar jag på att baby ska komma och mysa med mig<3


Måndag

Har vart dålig på att uppdatera i helgen, men det är för att bror har vart hemma och sånt :) Matchen gick iaf bra i Lördags, vinst med 7-4 härligt härligt..

Sitter nu och bara har tråkigt, väntar på ett brev ifrån posten nu och vill veta om jag kommer in på skolan. Annars vill man ju söka jobb och sånt så snabbt som möjligt! Håller tummarna för att det kommer idag :)

Nu orkar jag inte skriva mera! Har inte så mkt som händer riktigt.. hehe!

PUSS

Fredag

Äntligen Fredag! Sitter hemma som vanligt och väntar på posten, vill få besked nu på om jag kommer in på skolan! Jag har väntat på posten hela veckan utan resultat. Hoppas att det blir idag :D

Brorsan kommer hem i helgen också :D wooho, ska bli mysigt! Har inte träffat honom på ett tag så det ska bli kul. Syster och Mattias hus är snart klart också, det går med en himla fart. Var där i Onsdags, då stog det ju ett helt hus där.. Det kommer bli skit snyggt. Dom hoppas på att få flytta in till jul =)

Imorgon blir det kika innebandy för min del, Hagunda IF - KAIS Mora IF får hoppas på vinst då Hagunda bara har vunnit 1 match av 4. Men så är det väl i div 1. Matchstart 14:00

Här kommer en gammal goding :) I love My chemical romance


Torsdag

Jahaja, då var man nypiercad! Åkte in till Stan igår och bokade en tid 17.20 samma dag! Allting gick bra och det gjorde inte alls ont faktiskt.. Jag är nöjd över min lilla navel :D

Jag har precis käkat en varmakoppen och lite ostbågar och nu snart tänkte jag måla naglarna lite och sånt, lite pyssel dag! Ikväll blir det gympa och sen kommer baby, mysigt att vi ska gå på bio imorgon, hoppas att det finns någon bra att kika på, någon riktigt läskig :) sånt gillar jag..

Nej nu blir det annat!

PUSS

Onsdag

God morgon alla glada!

Idag har jag gått upp tidigt och ätit frukost! Jag fick hem en lapp ifrån doktorn förra veckan där det stog att dom misstänker att jag är glutenallergisk. Det sög ju! Så nu blir det specialkost i några månader och matschema!

I år kom snön tidigt, redan igår började det! Gudars vad roligt det är med snö och allt, nu har allting nästan smält bort men vi får hoppas att det kommer mer, men kanske i november istället ;)

Idag blir det kika på alla tv program jag har missat när jag har vart borta, vilka är: Andra avenyn, Idol, Svenska hollywoodfruar och inlåst. Sen ska jag in till stan och kika lite :) Ska eventuellt beställa tid för att pierca naveln idag :) Nice nice..

Nej nu ska jag kika på Idol =)

Här kommer lite bilder infrån Spanien!

                                 


Tisdag

Nu är jag hemma igen efter att ha haft det super skönt och mysigt i Spanien! 30-35 grader varmt varje dag och 28 grader i vattnet! HELT PERFEKT.. Solade och badade varje dag så man får hoppas nu att man inte tappar färgen så snabbt :)

Köpte mig bara en ny handväska i Spanien, Max däremot köpte med sig mycket hem =) sötisen.. Bilder kommer jag att lägga upp när jag orkar!

Men nu ska jag till bästa erik och fika och sen kommer madde dit också! skönt att umgås med vännerna igen =)

VI HÖRS


Torsdag

Imorgon bär det av till spanien och man börjar få lite resfeber nu, iaf max.. haha! Sötnosen..

Nu sitter jag och har precis badat och nu sitter vi här och undrar vad vi ska hitta på, finns inte så mkt att göra faktiskt.. Jag hade velat åkt upp till Gränby och kika lite på affärer, men ingen bil är hemma och bussen orkar man ju inte ta!

Om jag inte skriver imorgon så hörs vi om 10 dagar!

SEE YA SUCKERS!

BYE SWEDEN, HELLO SPAIN!

RSS 2.0