sex and the city 2

Nu har jag kollat på sex and the city 2 och såklart var den bra :) Men första filmen när det gäller alla filmer är ju helt klart bäst :)

puss å godnatt<3

mosters älskling

Lilla Hugo, jag älskar dig!












Igår

Igår var vi på rally först och sen var det bara hem och göra sig i ordning och börja dricka :) Förfesten ägde rum här hemma och det var riktigt trevligt. Sen gick vi ner på august och kikade lite. Var meningen att vi skulle in till stan sen men jag orkade inte. Så jag och max gick hem klockan 10 igår :P somnade runt 11 och vaknade sedan igen 10 i morse. Snacka om att jag har sovit gott :)

Här kommer lite bilder från igår :)









mer bilder finns på facebook


rally

Har vart på arc rallyt idag, riktigt roligt faktiskt :) Nu sitter jag och väntar på duschen och sen kommer fina frican<3 hit och fixar sig med mig och festar.. Kommer mer folk senare ikväll :D

PUSS

från båten

Tog med mobilkameran






elvis

Max kissemissa ;)


hemma

Är hemma hos mamma och pappa nu! Kom hem för 1.5 timme sen och nu ska jag lägga mig :P är sjuk trött!

Kryssningen var kanon. vi hade konferens och åt god mat, kom fram till bra saker. Precis som en konferens ska vara :D

Har inga bilder eftersom jag inte hittar kamera laddaren, men får leta här hemma :P

Puss

kryssning

Dåså! Då var det dags att åka på kryssning/konferens. Spännande va? Bussen går om 30 minuter så ska till konsum och ta ut lite pengar och sånt först :) Väskan är packad och jag är taggad, kan det bli bättre? :)

Får se om jag bloggar därifrån, annars hörs vi imorgon eftermiddag :)

PUSS

home sweet home

Hej!

Jag har precis ätit och duschat så nu ska jag bara ta det lugnt. Det var ganska lugnt på jobbet idag, vi har planerat inför konferensen vi ska på imorgon vad vi ska ta upp och sånt, det verkar ganska krångligt men ändå SUPER roligt att starta ett eget företag. Får se när jag startar mitt egna :)

Nu ska jag packa lite och städa sen sova, är grymt trött :P

PUSS

god morgon

Idag är jag ledig och den lediga dagen ska jag bara slappa.. Sitter och kollar på highlights från top model nu. Riktigt skoj.. Leker med Elvis gör jag också :D

Får se om vi åker och kollar på lilla Hugo idag, jag blev ju moster den 20 e och sophie och mattias är fortfarande kvar på sjukhuset eftersom bebisen var lite för tidigt född.. Men jag skulle vilja se den bara innan jag åker tillbaka till Ramnäs, annars får jag ju inte se den förrän nästa helg och det kommer bli jobbigt :P

PUSS Å KRAM

vinst

Det vart vinst idag med 11-5 för hagunda.. Skit tråkig match att kolla på! Men vad gör man inte för sin baby liksoM?


22/8-2010

Goddagens!

Sitter hemma hos max nu och väntar på att åka till hans match, den börjar halv 1. Så har tid på mig att sitta här och ta det lugnt en stund..

Igår gjorde vi exakt ingenting.. Kollade på sagan om ringen och tjockade i soffan! men såna dagar behöver man ibland faktiskt.

På onsdag är det kryssning med carl och lena också :D WOOHHOOO! Kommer bli guld :D

igår

Igår kom crisse, erik och frican över till mig och max. Vi skulle bara sitta att dricka och ta det lugnt, men istället vart vi så taggade så vi körde en utgång. Det var skit roligt, jag och max ramlade in genom dörren klockan 5 i morse. Så är ganska sliten :P









alla bilder finns på facebook


bussen

Jahaja.. Ännu en vecka har gått! Jag sitter på bussen på väg hem nu och är i uppsala halv 7. Helt galet trött jag är, men ska försöka sova lite på bussen.. Ska nämligen chilldricka lite hos mig idag så det blir mys :)

PUSS Å KRAM

smycken

Jag och Lena har bara gjort smycken idag. Det vart några stycken ;)


MOSTER

Jag blev moster i morse klockan 06.59, 2920 g och 48 cm lång :D Jag är lyckligast i världen just nu! Grattis syster och mattias till en Hugo!

vas

Igår gjorde jag denna också :)



man kan ha den som en väldigt hög rosvas/en olje eller vinäger flaska, eller bara som prydnad :)

Igår

Igår gjorde jag och Lena flera såna där ägg til smyckena, vi ska nämligen sitta med smycken HELA dagen idag och pilla med det.. Nice :)




19/8-2010

Detta gjorde vi igår.. De vita klumparna ska vi ha till smycken




vinglas

Fick i alla fall ihop 4 st vinglas igår när jag höll på :)


karaffstöd

Igår gjorde jag och lena bokföring och betalade fakturor på förmiddagen och sen blåste vi på eftermiddagen. Det gick sådär för mig att göra vinglas, men får se om det går bättre idag. Sedan gjorde jag och Lena karaffstöd, så himla tråkigt att göra. Men nu gjorde vi typ 70 st så vi inte behöver göra varje dag :)

puss


billys bokhylla

Satte upp på hytan idag :)


bränt mig



syns inte så bra.. Men som tur är så är det bara strålningsvärme :)


facelook

Jag för någon dag sen, tror det var i söndags :) Ibland vill man göra sig extra fin.


gårdagens outfit

jeans: H&M

Oversize linne: Ginatricot


nytt

I Söndags försökte jag blåsa så mycket jag hann med. Var mycket kunder och telefonen ringde, och när man är själv så hinner man inte med att göra 3 saker samtidigt. Men jag blåste lite i alla fall :)


skit dag

Åkte ju till doktorn, började med att jag virrade bort mig så jag fick fråga en tant vart jag skulle gå, då hade jag gått HELT åt fel håll så det var bara att gå tillbaka i rask takt så man hann med tiden. Kommer in till läkaren som konstaterar att mitt ledband runt fotleden töjts ut väldigt mkt, kommer ta 6 månader för det att läka helt. SUCK!

Sen ska jag ta tåget hem, jag förstår ju ingen av skyltarna så jag sitter och väntar i 2 timmar på det tåget jag TROR jag ska hoppa på. Men det visar sig att det såklart var åt fel håll, så fick åka 1 hållplats, sen hann jag precis med det andra tåget tillbaka.. Jag var ju inte hemma förrän halv 5. SKIT DAG!

Skickade precis sms till lulu, en fågel i mitt öra viskade just att hon hade gjort muffins ;)

lunch

Nu ska jag äta lite pannkaka till lunch och sen bär det av till doktorn och kolla foten.. Jag är ju ledig idag så passar på då! Ska vara hos läkaren 14.15 så jag tar tåget härifrån 13.15, hittar inte till vårdcentralen så ska försöka få med mig louise, men hon svarar inte när jag skickar sms, typiskt..

Nu blir det dusch, sen lunch :)


skönt

Alltid lika skönt att bränna sig av strålningsvärmen :P
 Nu blir det Hogan knows best, weekend break =)


@ work

Sitter på jobbet nu och har precis fixat klart med flaskorna, tagit bort etiketter och sånt :) Det gick bra.. Och snart ska jag ta mig an formarna och göra rent dem.. Pjuh :)

Imorgon ska jag blåsa :D

lulu my love

Hela kvällen har tillbringats med lulu, vi har tagit 550 bilder med hennes systemkamera och ätit familjepizza, detta måste göras om :D Har inte skrattat så här mycket på länge faktiskt..




nya halsband

Vi har just fått nya halsband till smyckena, fick ingen riktigt bra bild, men detta får duga!

Tyckte dom var skit snygga :)


möblera om

Jag har ju fria händer nu när jag är i hyttan själv, så idag ska jag möblera om lite hade jag tänkt :) Kommer ta sin lilla tid, kanske hela dagen, passar såklart på att putsa hyllorna då också :D Måste bara komma på en kanon idé vart saker ska stå :)

puss


mys

Cheezballz och gordon kitchen nightmares, kan det bli bätte? :)

Vart tvungen att åka ner och köpa cheezballz och tycka lite synd om mig själv eftersom jag ramlade i badkaret nyss och stukade min stukade fot igen. Vart finns det tur i livet? :P


skönt

På jobbet nu :) fit for fight.. Somnade 18.00 igår kväll och vaknade 08.00 i morse, jätte skönt verkligen! Så nu är jag pigg och glad och ska blåsa fönsterkulor idag :D

måste klaga lite

Jag tror att allt händer av en anledning, tror inte ni också det? Men nu är jag pisst för en sak, Max tränar måndag-torsdag så han kan inte komma och hälsa på mig i Ramnäs. När jag kommer hem på helgen så har han match, plus att jag jobbar helger också och inte kommer hem alls, då kommer han inte upp heller..

Sen sätter dom sånt där JÄVLA SAMKVÄM på helgerna så när jag väl kommer hem så träffas vi ändå inte för är det inte matcher så är det cup, är det inte cup så är det samkväm, vi kommer inte att träffas nånting under hela augusti, VAD ÄR DET FÖR JÄVLA SKIT?

Nu ska jag fan sova och bajsa på allt sån här, SUCK!

ny video

Ny video har kommit upp när carl och lena blåser =)


min fotknöl

Svullnade på min fotknöl har lagt sig lite nu, men den är fortfarande riktigt svullen, undra vad det kan vara? :P Såhär går det när man är lite på lyset och ramlar =/

Don't try this at home


trött och grinig

Jag har sovit 15 timmar på 4 dygn, INGENTING ATT REKOMMENDERA! Då sitter man på jobbet nu som jag gör och inte mår bra och blir grinig dessutom.



lagom grinig och trött

bilder från i lördags

Bilder från när max fyllde 20 år kommer här :) Resten finns på facebook :D








elvis

Max fyllde ju 20 år i lördags och  det firades med en STOR fest :) Vi hade super roligt i partytälten ävenfast det SPÖREGNADE, BLIXTRADE OCH ÅSKADE.. Vi partade loss och dansade :P hehe.. Stukade ju foten på köpet så går på kryckor nu, men det är en annan femma, det gjorde ju inte ont i lördags! Men i söndags när jag vaknade så var den så svullen att jag fick ta fram kryckorna, haha!

Igår fick max sin födelsedagspresent av mig och han hade ju önskat sig en kattunge och såklart fick han en kattunge, hehe... Jätte söt är den och den heter Elvis :D sitter och myser med den jätte mkt nu, ska försöka lägga upp bild på den lite senare :)

pjuh

Helger han vart helt kanon, lite sömn, mkt festande :P Max fyllde ju 20 i lördags och festen var så himla lyckad som vi ordnade, är super nöjd :D

Festen resulterade i: stukad fot så jag går på kryckor, uppskrapade knän och en låst mobil (slog fel pinkod 3 ggr) men det är i alla fall fixat nu, haha.. Men foten mår inte så bra så vi får se om jag åker in till närakuten senare, jag har liksom ingen fotkula på utsidan av foten, det är så pass svullet att den inte syns :P haha..

Nu ska jag åka hem och hämta kläder, och sen skriva på massa csn papper, sen ska jag tillbaka till max :)

Bilder kommer senare :D

Max 20 år

Grattis till baby som fyller 20 år idag, party all night long ;)

Nu ska vi åka in till stan :)


Partytält

Partytält uppsatta, CHECK
Vattentest på partytält, CHECK
Väderlägesrapport, CHECK

IMORGON KÖR VI



på g hemåt

Om 10 minuter sitter jag i bilen på väg hem till almunge :D Brorsan kommer hem idag också, så mysigt.. IMORGON SMÄLLER DET :D

nya vinglas


väntar besök

Nu ligger jag ner i soffan och är HUR trött som helst.. Men det har gått bra med vinglasen idag så jag är SUPER nöjd :D Carl är en så bra lärare och jag förstår precis allt han säger för han förklarar så lätt :) Vi är ett bra team, jag, carl och lena. Nu har Lena semester och kommer tillbaka om 2 veckor.

Sitter och väntar på att mamma, pappa och mormor ska komma hit nu :) Mormor har inte vart här hos mig än så hon ska kolla in lägenheten och sen åker vi ner en stund till hyttan för att kika in :) Det bäst med spontan besök är ju att man måste städa, jag orkar inte städa annars så jag gillar när någon ringer och säger att dom kommer :D Händer inte så ofta, men ändå :)

nya vinglas


svettig

Vem vill lukta under mina armar efter en dag med 37 graders värme HELA dagen?

Blir en LÅNG dusch när jag kommer hem :P


vilken färg är du?

Ny design på vinglas på hyttan!

Vad tycks?


skål

Jag gjorde också en grej i tappfärg, röd tappfärg :) Gjorde en liten skål, med klack :)




ny färg på karaff

Igår assisterade jag Carl när vi blåste specialkaraffer :) Vi prövde de nya tappfärgerna, Orange och Lila :) Vart faktiskt skit bra, men ingenting slår ju den gula karaffen som fortfarande är min favorit :)

Här kommer bilder på den oranga och lila, man ser inte färgen så bra


dag 1 efter semestern

Det kändes super bra att komma tillbaka från semestern till hyttan.. Nu får man in lite vardagsrutin så det är skönt :) Idag har jag assisterat när carl gjorde specialkaraffer.. Det gick bra och imorgon ska jag blåsa vinglas, weeii :)

Nu sak jag kolla på 1 2/1 men :)

trivs

Jag trivs super bra i min nya hårfärg som vart svart :D


svart

Vad tycker ni  om håret?




smycken

Alla nya smycken som Lena gjort under sommaren..







vad tycks?


hemma

Nu har jag jobbat klart för idag, gick bra faktiskt.. Det kom totalt 80 personer under hela dagen men jag sålde inte ett skit.. Är inte det konstig egentligen? Av 80 personer köpte ingen nånting.. Men men :)

Här kommer en ny design som Carl och Lena har gjort på krokben :) Skit coolt..

puss



Korken till pluntan är ett krokben och fot.. Smart idé?



korken


RSS 2.0