ont i magen

Ligger och har ont i magen nu, vet inte varför men jag hoppas att det snart går över. Tänkte säga godnatt nu för klockan 8 ska jag kolla på top model och klockan 9 börjar norka hollywood fruar ;) så godnatt :)

puss

trött

Har ätit och tagit det lugnt ett tag nu :) ska precis hoppa in i duschen. Tänkte bara slänga in en bild på en av den nya produkten vi har tagit fram. EN BABY KARAFF :D



visst är den söt?


31/5-2010

Ska börja slå ut kassan nu och stänga alla fönster i hyttan :) Slänger upp en film tills jag kommit hem.

puss


bilder från igår

Här kommer bilder från igår, slår vad om att ni har suttit och väntat på att jag ska ladda upp dem här. Eller?



bästa vän<3













mer bilder finns på facebook ;)


igår

Igår åkte vi hem till charlie och festade järnet, vi firade Idan som fyllde år förra veckan :) Var verkligen skit roligt och det vart många kort som togs, men jag väntar med att lägga upp dem här eftersom Frican ska lägga upp dem på facebook först :)

hemma

Nu har vi äntligen kommit hem. Vi var hos mormor och sen tog jag och max upp till gränby och kikade runt lite. Köpte puder, paraply, väska och skor :) Skorna ska jag ha på Linns student och på ett bröllop jag ska på i sommar. Kommer bli great :)



Paraply från Lindex: 69:-
Puder från Lindex: 150:- tror jag



Väska från HM, halva priset: 100:-



Skor från HM: 149:-


igår

Igår var vi hemma hos Charlie och festade, firade Ida och det vart skit lyckat :) Hade i alla fall super roligt och ramlade in någon gång vid 4 i morse :P bilder kommer när frican laddat upp dem på facebook ;)

Nu bär det av till mormor för fika och mys :)

puss

ny hårfärg

Färgade håret igår :) skit bra vart det.. Skulle ha hel brunt men vart lite röd/brunt men det vart tok snyggt. Nästa gång jag färgar ska jag färga helbrunt för att se hur det blir! 


Hur tycker ni det blev?



gårdagen

Var hemma hos Simon och Ida igår och satt och drack lite :) Hade det super trevligt. På vägen hem stannade vi vid konsum i typ 1 timme och snackade gamla minnen, haha.. Riktigt mysigt var det :)

puss










rally

Jag, pappa och max har vart ute på rally HELA dagen. Var skit roligt och har knäppt massa kort och filmat mycket.

Får se vad kvällen har att erbjuda :)

puss








hemma

Nu är jag hemma.. Väntar på mat, tänkte lägga upp bilder från dagen :)

puss







gjorde flaskor idag :)


UPPSALA

Nu har vi kommit till uppsala och ska hämta mamma snabbt och sen åka hem :)

Idag kom Monica och Dennis och hälsade på mig i hyttan, världens snällaste människor. Gillar dom jätte jätte mycket och det var sååå roligt att dom hälsade på :)



påväg hem nu

Hej på er!

Sitter i bilen nu och är på väg hem, tur att jag har en så snäll kille som kommer och hämtar mig va? :) Idag har det vart en seg dag, men det har gått bra och nu är det skönt med helg :)

Sitter på babys bärbara dator nu och han har inget uttag för kamera minnet så bilderna kommer upp senare som jag har knäppt idag.

Ska färga håret idag, vilken färg tror ni det blir nu? Blir det rött eller någon annan färg?

Puss

28/5-2010

Hej på er!

Sitter på hyttan nu och ska börja blåsa om en halv timme ungefär. Idag ska jag göra en rosvas, får se hur det går. Men det ska jag väl klara eller hur?

Igår somnade jag klockan 9 så är helt utvilad idag :)

puss

plockade lite syren i förrgår som pryder mitt köksbord så fint :)


nya formar

Vi fick hem nya formar igår och idag prövade vi blåsa i dem för att se hur produkterna såg ut. Verkligen skit snyggt vart det :) Den ena formen ska vi skicka tillbaka och beställa ny tror jag, den vart inte alls så som vi ville ha den. Kan tyvärr inte börja visa vad det är förrän imorgon eller på måndag, det ska nämligen ut i butik först :)

puss



Vad tror ni att det är för formar vi har beställt?


ringar

Nu ska vi limma nya ringar så vi har flera. Det är jätte många ringar som har gått åt :)

nu så

äntligen har jag tömt kylugnen, knackat allt i botten, tagit bak allt på lagret och slagit igång kylugnen. NU är det dags för frukost :)


jahaja

Igår satte jag mig ner och signerade allt som stod bad på lagret på borden. Så nu ser det lite finare ut. Tycker att man ska ha snyggt och rent på borden, men jag orkar aldrig städa :P Så jag satte mig ner igår och signerade allt som sagt


tappfärg

God morgon :)

Igår blåste vi lite med tappfärg och de sista snuttarna fick jag blåsa med. Jag blåste i form och det gick bättre än förväntat. Gjorde 2 st drickesglas :) Ett i blått och ett i gult


godnatt

Vet att jag inte skrivit mycket idag. Men jag orkar verkligen inte och har inte haft tid! Skriver mer imorgon när jag har lust :P För nu ska jag sova :)

puss

vinglas

Bara att sätta igång och blåsa vinglas :) Önska mig lycka till :D

myror

Herregud, jag blir så förbannad. det kryper 10000 myror inne i lägenheten. Dom som äger fastigheten eller vem det nu är har i alla fall borrat ett hål i altanlist så myrorna kommer ju in hur lätt som helst. Blir så jävla less! Har i alla fall tagit på myrr både inne och ute så nu får vi se hur det går :)

puss


special skål

Berättade att vi gjorde specialkaraff och special skål igår :) Här kommer bild på special skålarna vi gjorde. Vi gjorde i vitt och rosa :) Lika så karfferna i vitt och rosa :)

skriv gärna och säg vad ni tycker!


vinglas

Gjorde 4 st vinglas igår, svart och grönt snurrat blev det :) Tänkte fortsätta med det idag om vi inte ska börja med att smälta :)


blöt

Så klart hann jag inte med att gå innan det började regna och jag har inge paraply här eftersom det är borta. Så det var inte så roligt att gå i regnet :P Som tur var fick jag skjuts av Sara sista biten, skönt de :)

puss

en trött och blöt jag :P


förkyld

Hoppas att jag hinner till hyttan innan det börjar regna. Är jätte mulet här och ser ut som det kommer bli riktigt oväder.

Igår blåste vi med tappfärg hela dagen, tror det blir samma sak idag och sen ska vi smälta. Chill dag :) Skönt att det inte är så varmt idag ute i alla fall, blir SÅ mycket skönare att blåsa då :)

puss



Vi blåste specialkaraffen och specialskålen igår.


25/5-2010

God morgon på er!

SHIT vad jag har sovit i natt. Jag somnade klockan 19.00 igår kväll och vaknade upp vid 9 någon gång. Sen somnade jag om och vaknade nu halv 7. Jag var verkligen super trött igår, festade hela helgen så fick inte alls mkt sömn då!

Men det är skönt att vara pigg och glad nu idag när min älskling kommer :)

puss



barn program är det bästa som finns på morgonen :D


hej

Jag har precis tagit ett bad och nu ligger jag i sängen. Har inte någon bild att lägga upp, lite tråkigt faktiskt. Men det är bara för att när alla 3 blåser i hyttan så är det ingen som har tid att knäppa kort. Så jag har inte knäppt på länge, men imorgon hade jag tänkt att jag skulle göra det så gott det går :)

puss


trött

När jag kommer hem och har lagat mat så ska jag bara kasta mig på soffan och bädda ner mig och kolla på gossip girl med en kopp varmt te :)


24/5-2010

Hej!

Sitter på hyttan nu sista timmen. Ska handla efter, storhandla. Suck! Men det är ganska mysigt att handla när man är 2 st och ska storhandla. Men jag ska bara ha det gamla vanliga, förutom att jag ska ha både laktos och gluterfritt nu. Herregud, hur ska detta sluta? :P

titanic

Har precis kollat på titanic och gråtit. Så himla sorglig film, den blir ju sorgligare när det har hänt på riktigt också. Usch usch. Men det är en utav mina favoritfilmer faktiskt :)

Nu ska jag försöka sova, klockan är ställd på 05.00 imorgon, roligt va?


musik

Systers kille, Mattias spelar i ett band som heter Lou siffer and the howling demons. Hittade en av deras musikvideo på youtube igår och tänkte lägga upp den här nu. Mattias är han som har långt skägg och han har satt tofsar i det, så kolla noga på videon så ser ni ;)


gissa

Gissa spriten?


23/5-2010

Hej!

Igår satt vi hemma hos mig och drack lite och snackade. Faktiskt väldigt trevligt :) Folket gick hem klockan halv 5 i morse så det var verkligen jätte trevligt :) Nu väntas städning och sen lägga sig och kolla på film :)

puss










sitter ute

Sitter ute i det fina vädret :) har suttit ute hela dagen och ska snart lägga oss i hängmattan som vi hängt upp idag igen :) Sitter ute och kollar på green street hooligans 2 just nu. Chill chill!

solen

Är super fint väder ute så jag ska inte sitta inne längre :)

skriver mer sen

22/5-2010

God morgon på er :)

Jag och babe gick upp klockan 9 i morse och åt en god frukost. Gårdagen spenderades hos Erik med dom bästa :) Hade super trevligt, var så kul att träffa Ida<3 :) Ikväll får vi se vad som händer, party igen eller hemma kväll? det återstår att se :)

puss














bajs

Ska ta mitt gluten prov på onsdag och sen ska min doktor skicka remiss till uppsala så jag får ta laktos provet också. Hoppas att jag inte har båda två :/

Tänkte kasta in lite gamla godingar som vi lyssnade på i hyttan idag ;) haha..






21/5-2010

Hej på er!

Har inte haft tid att blogga idag. Men tänkte att jag gör det nu :) Har precis kommit hem och väntar på mamma och pappa medan max håller mig sällskap :)

Får se vad som händer ikväll i alla fall :)

GRATTIS IDA PÅ 20-ÅRS DAGEN<3<3<3<3<3<3<3



Var 40 grader i morse när jag kom till hyttan. Mysigt att blåsa då ;)


Björn Ferry

Som ni vet har jag lagt upp en video från youtube här där vi blåser Björn Ferrys design som heter pillesnas i vas. Om ni inte har sett den så gå in på youtube och sök på ramnäs glashytta.

Här kommer i alla fall en bild som jag tog idag. Vi har fått en affisch av Björn som vi har ramat in och satt upp pillesnas i vas brevid :)

puss



Lulu

Har vart med lollo hela kvällen =) Vi skulle gått ut och gått som i förrgår, men när lollo kom hit så spööööö regnade det och åskade som fan. Så vi gick till konsum och köpte godis och satte oss ute på min uteplats och mös i regnet och käkade godis och drack te :) Riktigt mysig kväll som jag hoppas att vi gör om snart lollo<3

puss



Bild från igår när vi byggde nere vid vattnet :D


trött

Har blivit lite dåligt med bloggandet under en period nu, men det är bara för att jag har så svårt att lägga upp bilder från min datorn, den börjar bara hacka. Men nu får det vara slut med det :) Ska blogga som jag brukar göra från och med nu :D

puss


hem nu

Nu ska jag snart gå hem och laga mat. Måste duscha när jag kommer hem även om jag och lulu ska gå ut och gå idag igen... Vi har haft uppvisning, föreläsning och prova på idag, snacka om att jag har svettats. Men nu ska jag slå ut kassan och sen gå hem!

old song

Hittade en gammal låt på youtube som ja lyssnade sönder förut :D


promenad



Jag och Louise var ute och gick idag, kom hem för en timme sen ungefär :) vi gick till en strand och hade det super mysigt :) Har skrattat så mycket att jag har ont i magen :P

Imorgon ska jag till hyttan och sedan ringa vårdcentralen och boka til för provtagning till både gluten och laktos.

puss

bajs

Kollar på unga mödrar nu :D tycker det är så otroligt starkt av tjejerna att ta hand om ett barn när man är 16 eller 17 år. Det hade jag aldrig klarat av. Sen tänker jag så klart på min utbildning först innan barn :)

Men jag längtar så klart tills den 18 september då nånting speciellt händer :D


förhäxad

Sitter och kollar på förhäxad :) Skit gammal serie som jag kollade på när jag var liten. Ska börja laga mat om en halv timme om jag orkar, har inte lust med nåning nu när jag har så ont i magen. Men jag måste äta :)

puss


sjuk

Hej!

Jag har haft kramper i magen sen i söndags och det har bara blivit värre och värre så idag var jag hemma för jag kunde inte ens ställa mig upp i morse. Mamma sa att jag skulle ringa till sjukvårdsupplysningen och det gjorde jag och berättade. Och eftersom jag har vart både laktos och nu gluten så tyckte sjuksköterskan jag pratade med i telefonen att jag skulle ringa till min läkare och boka prov för både gluten och laktos. Herregud!

Tänk om jag är allergisk mot både gluten och laktos nu =/

blomma

Fick en blomma av baby idag som pryder mitt fönster så fint :) Hoppas att jag inte dödar den bara. Jag råkade döda de andra blommorna jag hade där, och jag har veklgen vart lat eftersom att jag inte har kastat de ruttna blommorna förrän idag då jag fick nya :P


hej

Har precis vart ute på en promenad och nu kollar vi på 2 1/2 men och myser :) Ska snart äta lite chips och kolla på 112 på liv och död. Ovanligt att jag kollar på sjukhus program va?

puss




fuck you right back

Hej på er!

Sitter på hyttan nu och väntar på att få sluta. Max har precis kommit hit och håller mig sällskap. Vi ska äta pyttipanna idag och sen ska vi gå ut och gå :) Skönt att gå ut och gå i det fina vädret, men nu har det blivit mulet här så det kommer säkert att börja regna. Men men, vill ut och gå :)

Vi har haft 37 grader i hyttan idag, skönt va?

18/5-2010

God morgon på er :)

Satt och kollade på gossip girl igår, så sjukt braaaa :D Ska snart gå till hyttan och blåsa lite. Men jag är sjukt trött idag så jag har inte orkat göra frukost, men jag får ta med mig en macka helt enkelt, måste få i mig nånting. Har haft magknip i 2 dagar nu och det blir bättre när man har ätit så det är bara att äta :)

puss


bvkjsgblfshn

Tycker inte ni att gossip girl är bra? Jag älskar den serien verkligen. Hade planerat att kolla på alla avsnitt idag, men det kommer bli så sent :P Sen kommer baby till mig imorgon också och då blir det inge gossip girl, han hatar det programet, undra varför? haha



brände mig idag. Mina fingrar är så känsliga. Bränner mig varje dag, men inte så jag får blåsor som nu. Får ta och använda nått plåster där imorgon, annars svider det så jävligt :P


gossip girl

Nu blir det gossip girl för hela slanten. Kilade precis iväg och hämtade ut den andra boxen :)

puss


favorit

Här kommer min favorit låt till Disneys bästa filmer :) Eller alla filmer är bra som är disney. Men denna låt är bäst ju :) Håller ni med?


17 maj

grattis Norge på eran dag :P haha..

Sitter på hyttan just nu och har 1 timme kvar att jobba. Ska hem sen och sätta igång ugnen för att sedan gå till konsum och köpa potatisbullar. Min ugn tar sån jävla tid att bli varm, sen tror jag att min gossip girl box har kommit också och då måste jag nog hämta den på konsum, onödigt att gå dit 2 ggr.

puss

natti natti

Nu ska vi försöka sova. Ska ju upp 5 imorgon bitti så det känns som det är dags att slänga huvudet på kudden :)







mer bilder finns på facebook


dålig update

Hej hej!

Igår drog jag iväg till Simon och hade det mysigt med alla som var där :) Gick hem med brorsan, Mickan och Anton någon gång vid 2 tiden. Vi gick hem till oss och åt rostade mackor och drack vin :) Gick och la mig klockan 3 i morse och skulle upp klockan 6 i morse. Så det var lite pain! Slutade med att pappa fick väcka mig klockan 7 då vi skulle åka så jag gjorde mig klar på 5 minuter :P

Åkte till Falun och kollade på max cup som de spelade. De gick till final men förlorade dock den med 7-4, det sög ju. Men kom i alla fall hem klockan 8 så jag är helt slut idag.


gullvivor

Jag har precis vart ute på vår tomt och plockat gullvivor och satt i två vaser. Verkligt varmt ute så jag ska inte slösa tid på att sitta inne :P

puss


igår

Igår åkte vi på bilträff i Upplansväsby, var inte direkt så roligt eftersom det inte var så mkt bilar. Men sen när vi åkte på race var det jävligt roligt :) Har inte åkt på så många bilträffar förut men det är helt klart inte sista gången jag åker på det. Super roligt var det!

Vi fick också åka in till stan klockan ett i natt igen för lite saker som hade hänt. Dom fick vad dom förtjänade är min ledtråd ;)

Har tyvärr inga bilder från igår.

15/5-2010

Hej på er!

Idag har jag och brorsan vart hos syster ute i Ärentuna och fikat :) Efter det åkte vi direkt upp till gullhagen och kollade på fotbolls match :) Almunge vann med 2-1, skön seger :) Nu sitter jag här med mamma och pappa och dricker vin utomhus, helt sjukt vad vädret är fint idag, har vart ute hela dagen och det är 25 grader.

puss


Leggings: Lindex
Linne: H&M


älskling

Den 16 januari 2008, när jag tänker på det blir jag jätte varm. Den stunden, den kvällen, sekunden vände allt. Har gett mig minnen och känslor, jag älskar den dagen, är lycklig idag på grund av vad kärleken gav mig. Den känslan i magen för du och jag tillsammans, för mig är det en saga hoppas att vi slutar med varandra. Den kvällen var mitt allt med dig, jag visste redan då att du var killen, ja du var killen från det blå!

Vårt förhållande, vår kärlek har förtrollat mig. Du har gett mig den lyckligaste känslan. Jag älskar allt med dig, ditt bruna fina hår, din omtänksamhet och på det sättet hur du går. Jag har träffat en ängel! Min underbara älskling, nu vill jag berättar för dig om vad du betyder för mig.

Max du är min stjärna på himlen, min älskade pojkvän. En ängel intill mig, om något händer oss så ska du veta att jag aldrig kommer att älska dig mindre. Du är en del av mig, för jag är din och du är min och du är bäst i världen! Du ger mig ditt allt, kärleken dagar. Jag blir den prinsessa som jag älskar att vara!

Du gav mig din hand, jag gav dig mitt allt. Vi ligger tillsammans och jag somnar i din famn totalt i romans. Du fina människa, du är min pojkvän. Så fin och vacker, helt underbar. Du ger mig livsglädje, trots att vi är olika ibland och du är orsaken till att solsidan blir varm<3



JAG ÄLSKAR DIG, TILLS DÖDEN SKIJER OSS ÅT<3


boooring

Jag har riktigt tråkigt :P haha, men tänkte i alla fall slänga in en bild för att det har jag inte gjort på länge :)


bella tyra show

Haha, jag har precis kollat på bella tyra show på datorn och denna vecka hade dom Kissie som gäst. Herregud säger jag bara, Kissie var så osäker och jävligt kaxig så man nästan vart förbannad, Hmm.. Omogen tjej det där! Kolla gärna in klippet på www.bellatyrashow.se

ny dag, nya äventyr

God morgon på er!

Kollade på 27 dresses igår som jag tankade ner. Den var inte så bra som jag trodde men den gick att kolla på i alla fall. Ska kolla på 2 1/2 män nu. Säsong ett alltså :)

puss

tråkig dag

Har haft en skit tråkig dag.. Har bara legat i sängen med datorn på magen och glott på tv. Tråkigt värre! vart ingen fika hos mickan och Erik den skiten ringde aldrig upp så det sög ju.. Men men, får ta igen det imorgon :) Nu ska jag kolla på någon rolig film så jag slipper tänka på paranormal activity innan jag ska somna :)

When your gone

Jag saknar dig älskling


dagens

Åh jag har såååå långtråkigt.. Vad ska man hitta på? Ska se vad Erik gör i alla fall, måste hålla mig sysselsatt, annars tänker jag för mycket!


paranormal activity

Jag och älskling kollade på paranormal activity igår.. Skit bra film, eller den var skit seg i början men i mitten och på slutet satt både jag max och höll för ögonen. Usch usch! Men rekommenderar den verkligen :)

puss


13/5-2010

Hej!

Sorry för dålig uppdatering men jag ville umgås med älsklingen igår så mycket som möjligt eftersom han åkte på cup i morse och kommer inte hem förrän på söndag :/ Alltså träffas vi ingenting i helgen vilket suger lite. Men men, det är som det är :)

Hade i alla fall jätte mysigt :) Han kom till och med och hämtade mig i Ramnäs, hjärtat då. Jag älskar dig<3





tack för de jätte fina rosorna älskling. Finns ingenting som kan beskriva min kärlek till dig<3
16/1-2008



glass

Carl är och köpter glass medan jag sitter och chillar lite här ;) Vi har precis blåst 4 st karaffer, det är så pass lågt så vi blåste inget mer. Ska snart börja packa för en beställning :) Skriver mer sen

fint i hyttan

God morgon :)

släppte precis in målaren i hyttan så han får måla färdigt det sista. Vi satte upp hyllor igår på väggarna han hade målat klart så nu ser det ut som vanligt igen :)

puss



gossip girl

Beställde just hem gossip girl säsong 2. Vart 400 kr fattigare men det är det verkligen värt :)

puss

elavtal

Glömde lägga upp bild på mitt underskriva och fina papper ifrån Eon. Man ser inte vad det står eller nått men här är det i alla fall


Eon

Kom en kille förbi nyss ifrån Eon och ville att jag skulle byta elavtal från vattenfall till Eon. Han hade faktiskt ett riktigt bra utbud så jag skrev på. Också en sån grej man måste göra när man har flyttat hemifrån, när folk kommer och knackar på så där så måste man ju lyssna på deras utbud och eftersom man inte fattar så mycket så gör det de ännu svårare att veta om det är bra eller inte.. haha, men jag skrev på i alla fall!

puss


nudlar

Är inte nudlar det godaste som finns? Jag är ju gluten allergiker och vet att det finns vetemjöl i nudlar. Men det är ju så gott. Jag har käkat två stycken paket idag, ett till frukost och ett till lunch. Undra vad jag ska äta till middag? haha.. Orkar jag gå och handla eller är det så att jag ska äta nudlar då också? hehe.. Nää, måste gå och handla. Kött kanske? hmm..

puss

trött

Jag är så sjukt trött idag! Söndags till måndag sov jag bara 2 timmar. Och sen upp och höll igång i 12 timmar på jobbet, efter det gick jag hem, var hemma i 20 minuter och sen åkte vi på bastukväll sov avslutning på innebandyn. Kom hem 11 igår kväll och jag skulle egentligen gått upp 06.30 idag men snoozade til 07.20, skippade frukosten och nu sitter jag på jobbet.

Och som pricken över iet har jag ont i halsen efter gårdagens utomhus badande. Jag har bara mig själv att skylla tyvärr!


god morgon

Sitter på hyttan och dricker grönt te nu. Började 8 idag men det har vart full fart då Lena och Carl skulle in till stan och målaren skulle ha saker flyttat på väggarna. Vi har nu börjat måla om efter vattenskadorna vi hade i vintras. Bilder kommer i eftermiddag!

Nu tänkte jag bara visa mina extremt snygga vinglas jag har gjort :) I'm soooo proude! (stavning?)

puss

blå kupa

blått ben

man ser inte så bra men ser ni vilken runt och tunn fot? I'm SOO good ;)


dålig uppdate

Dålig uppdate var det. Men jag har verkligen inte haft tid att blogga idag. Dagen och kvällen har vart fullspäckad med innebandy avslutning, bastu och bad. Jag har tagit mitt första dopp utomhus och FAN vad kallt det var! Men jag gjorde det i alla fall ;) hehe.. Kommer säkert ligga sjuk i en vecka nu framöver.

Ska sova nu, sov bara 2 timmar i natt och kom hem 11 nu ikväll så det är dags att somna till gossip girl nu. Lovar att blogga mer imorgon med bilder och sånt :)

puss

hjälp

Kan någon hjälpa mig att få till headern?

skit header

Jag blir så less nu. Får inte till det med headern!


ny header

Håller på att lägga upp min nya header. Får se om det går bra! :)


9/5-2010

Här kommer bilderna från igår kväll :)







hahaha, Kjell leker grävmaskin var max kommentar till denna bild



lite dragna


Agust

Ska käka bakis mat nu. Blir en pizza på Agust! Galet rolig kväll igår :)

nytt i garderoben

har köpt 2 st nya luftiga linnen idag :) 49 kr/st billigt och bra. Köpte ett i vitt och ett i grått så kan man ha färgglada linnen under :D


igår

 

Igår drog gänget till Brink efter att ha raceat lite med bilar och åkt fram och tillbaka :P Men det var trevligt hos brink. Satt och drack vin och bara umgicks, super :)

Får se om jag och älskling åker till Kjell idag. beror på om vi kommer hem eller inte!










MITT LIV

Hade ingen bättre rubrik.. Sitter och planerar kvällen nu och det blir säkert så att jag och älskling kilar över till Frican och träffar henne och grabbarna kanske? Låter sååå mysigt..

Bild kommer ikväll på outfit :)

bussen

Sitter på bussen just nu och tuggar på en godisbit som mellanmål. Men den är så seg att jag inte orkar tugga längre. Där snackar vi träningsvärk i käken. Usch!

bussen

Sitter på bussen just nu och tuggar på en godisbit som mellanmål. Men den är så seg att jag inte orkar tugga längre. Där snackar vi träningsvärk i käken. Usch!

hyttan

Sitter i hyttan och väntar på att Carl och Lena ska komma tillbaka med något gott. De har nämligen gått till konsum och ska köpa fredags godis ;) hehe.. Vi har ätit glass varje dag denna vecka, men då har jag vart duktig och ätit isglass, inte alls lika gott som vaniljglass men min favoritglass har nu blivit calippo ananas ;) mums..

puss

slänger in lite musik :)


7/5-2010

God morgon :)

Sitter i hyttan och har precis tömt kylugnen. Ska börja blåsa klockan 9 när jag får hit Carl eller Lena så jag har en assistent. Sen vet jag inte vad jag ska göra idag faktiskt, har inte kommit på något vettigt men jag får fråga senare.

Kommer hem senare på eftermiddagen idag också, skönt. Borta bra men hemma bäst!

Bertil Vallien

Har ni hört talas om Bertil Valliens berömda gjutna glasbåtar? Kanske inte.. Jag har kollat runt mycket på dem och de är ju helt sjukt vad mycket detaljer och sånt det är. Dessa båtar måste kylas i 3-4 veckor innan man kan sälja dem eftersom de är så pass tjocka. Men visst är dom coola?



kan väl tippa på att dessa båtar kostar ungefär 300.000 - 500.000 om inte mer.


vinglas

Kom på att jag inte har visat mina vinglas jag gjorde igår :) Dom ställde jag tillsammans med mina andra glas idag. Ska alltså sälja dom också :)

puss



Gjorde med gult ben på dessa 3 glas


6/5-2010

Hej på er!

Dålig uppdatering, i know. Men jag har inte haft tid idag plus att jag har ingenting att skriva om :P hehe.. Hittar heller inga höjdar videos på youtube som jag kan lägga upp med glasblåsning heller. Får se vad jag hittar på att skriva om senare :)

puss

ätit och diskat

Nu har vi ätit och diskat. Ska snart smaska i oss en Ben och Jerrys glass :D mums


hem nu

nu kommer baby och hämtar mig på hyttan så ska vi handla :) Skriver mer ikväll :) Puss

kätting

Här i Ramnär tillverkar man kätting vid hyttan på ett bruk. Och när Kätting länkarna är klara så kommer ett tåg för att hämta dem, tåget åker precis utanför hyttan och det är helt sjukt hur stora de är. Men det är coolt att se varje gång de åker förbi :)

puss




just det

Vet inte om jag sa det igår, men jag sålde ett till vinglas igår :D Så sammanlagt har jag sålt 3 st vinglas nu. Det är ju jätte kul. Carl sålde mina två första vinglas, men igår sålde jag mitt "första" vinglas, slog in det och tog betalt. Helt galet vad bra det kändes :D Så nu har jag sålt 3 st, känns helt overkligt :)

puss


god morgon

God morgon på er!

Ligger och äter frukost i sängen just nu. Har ju sov morgon till 1 eftersom jag jobbade till kvart över 7 igår kväll. Jag sov i alla fall till 10 idag, kunde inte sova längre men nu är jag utvilad och jag ska inte göra så mycket annat än att kolla på tv tills jag ska gå till hyttan. Ikväll när baby kommer så ska vi gå ut och ta en promenad, ska göra det varje kväll nu :)

puss


godnatt

Nu hade jag tänkte att gå och lägga mig. Har sov morgon imorgon och börjar inte förrän 1 så vi får se om jag kan sova ut imorgon. Brukar inte kunna sova längre än till 9 nu när kroppen är van vi att gå upp så tidigt, men jag ska verkligen försöka :D

Tack älsklings louise för att du kom med frukt idag och höll mig sällskap hela kvällen på hyttan. Du betyder<3



112 på liv och död

Kollar på tv nu. Kom hem klockan 19.15 idag så det var inte så farligt sent. Lagade middag när jag kom hem, vart lax med sallad, mums! Så nu ligger jag och kollar på 112 på liv och död. Jag bara älskar såna serier ;)

Puss

Smälter

Håller på att smälta nu :)


Slutar sent

Idag smälter jag nu från klockan 5. Så jag kommer inte att vara hemma förrän 8 eller 9 idag. Men hoppas att jag kommer hem innan 8 för jag måste in på konsum och köpa snus innan konsum stänger.

Idag har vi haft 2 st busslass och för det sista busslasset så hade jag en liten föreläsning inför 40 pers. Modig jag har blivit va? Jag hade inte så mkt annat val så det vara bara att stå där :) Men det gick kanon bra, hoppas min skräck för att prata inför grupp försvinner snart :)

puss

En väldigt gammal bild på Carl och Lena


stämplar påsar

Håller på att stämpla påsar nu medan Carl och Lena har åkt till surahammar. Ska stämpla upp ett lager nu så vi har tills i sommar :) tråkigt, men måste göras :) Man kan ju alltid göra det roligt, jag lyssnar på dunder hög musik och dansar runt. Då blir det automatiskt roligare :D

puss


frukost

God morgpn :)

Ligger i sängen och äter frukost just nu :) ost, skinka, ägg och gurka. Mums!

Går till hyttan ungefär 08.40 så det ska bli skönt att bara ta det lugnt i en timme nu ungefär. Hatar att stressa :P

puss




höjdpunkt

Kvällens höjdpunkt är att läsa bloggar. Ska läsa alla nu och somna framför datorn som vanligt :)

godnatt på er!

Louise

Louise var den första jag lärde känna här i Ramnäs och jag är super glad över att jag lärde känna henne. Jag gillar henne skarpt med hennes knäppa citat och bästa humor :) Tänkte bara visa er hur roligt vi har tillsammans ;)




hatar att handla

Då har jag handlat, ätit och diskat. Köpte hem en pizza idag till middag, orkade verkligen inte ställa mig och laga mat, hehe.. Jag köpte i alla fall hem lax som jag ska äta imorgon med grönsaker :) mums..

Kollar på Joey nu och tar det lugnt


Snea Sarah

Det är namnet på mina vinglas :P passade bra tycker jag eftersom foten på nästan alla glas är snea. Men jag är riktigt stolt över att jag sålde 2 st efter att dem hade stått på hyllan i 2 timmar. Riktigt roligt faktiskt, förstår ni att det är någon som har mina vinglas hos sig och dricker vin ur. Det är helt sjukt!

 


film

Här kommer en liten film som vi har filmat i hyttan. Cool va? Ni visste kanske inte att det är vi som tillverkar dem? hehe.. Men nu vet ni :)


bad boys 2

Håller på att kolla på Bad boys 2 nu. Snacka om att dagen har vart seg! Men på söndagarna får man slappa, det är det söndagar är till för tycker jag :)

ska kolla på gossip girl klockan 7 och sen typ sova :P hehe..

puss


baby

JAG ÄLSKAR DIG


2/5-2010

Hej på er!

Har precis kommit hem ifrån Storvreta nu. Vart och hälsat på hos max mamma och pappa. Fikade och snackade skit :P

Håller på att kolla på Toy story 2. haha! Mycket bra filmer :)

puss


leggings: lindex
Linne: H&M
Kofta: Ginatricot


nya kläder

Detta köpte jag :)





Linne från H&M 99:-



skor från H&M 99:-



kofta från ginatricot 149:-


pics

Här kommer bilder från dagen :)










Gränby

Hej på er!

Jag och max har precis kommit hem ifrån Gränby, vi hade ingenting att göra idag så vi drog dig halv 4. Hehe, köpte 3 grejer som ni får se sen :)

puss



jeans: cubus
t-shirt: Hummel
Kofta:Vila


vinglas

Igår ställde jag ut alla mina vinglas på ett bord i hyttan. Har börjat sälja dem nu, så jag ställde ut dem på ett bord innan jag gick hem igår och en timme senare skrev Carl på sms: Du har sålt två glas!
Lagom glad jag vart :D

puss


1/5-2010

Hej på er!

Hade en skit rolig kväll igår hos Mickan och Anton. Massa trevligt folk och mycket dans. Hehe, hade i alla fall jätte roligt och nu har vi precis ätit frukost :)

jag låter bilderna få tala för sig själv :)





































RSS 2.0