Tisdag

Hej bloggen!

Idag var jag på praktiken, packade hela dagen, en rätt lugnt dag! Men det var skönt för jag har inte sovit många timmar i natt inte.. Imorgon ska jag hem till min baby<3 weiii....
Idag har jag pluggat från klockan 5 tills nu, men det har gett resultat, har gjort klart 2 arbeten och har börjat på det tredje =D Känner mig riktigt duktig nu faktiskt.

Men nu ska jag gå igen, duscha och sen soooooova...

GODNATT DUDES

Söndag

Hej bloggen!

Har inte så mkt att skriva, ska sätta mig ner och plugga en stund tills andra avenyn börjar (jag kollar avsnitten på internet) sen ska jag väl lägga mig och sova och imorgon när jag är ledig så kommer hela dagen gå åt till att plugga, jag har jätte mkt i skolan nu så jag måste upp tidigt imorgon för att hinna med allt! Usch..

Nää nu blire plugg sen andra avenyn, vi hörs.



Freedaaag

jag är helt slut, veckan har gått snabbt men jag vet inte om jag börjar bli sjuk för jag har sovit i 9 timmar varje natt nu i 2 dagar, det är jätte ovanligt för mig =S, haha!
Idag ska jag inte göra nått, bara ta det lugnt och kolla på tv. Imorgon ska jag hem till min älskade sötboll, saknar honom så<3 sen på söndag vet jag inte riktigt.. bara chilla med min baby :)
Imorgon ska jag även upp till syster och lämna ett par skridskor, sen när började hon åka det? haha.. Sen ska jag också in på darkwell och fråga om jag får byta min tungpiercing redan nu, man ska vänta i 2-3 veckor och för mig har det bara gått 1 vecka, men den skaver så otroligt mycket på tungan, det är jätte obehagligt så jag ska fråga om det går att byta. Måste även hitta en julklapp till min baby, har ingen aning om vad han önskar sig ens, suck, någon som har nått tips?


Nää nu blir det duschen efter jag har svarat på dessa frågor:

Motto: Det man inte dör av, gör dig starkare.

Platt eller lockigt hår: Platt

Är du kär i någon? Jaa, min max såklart <3

Vad gör du när det regnar? det vet jag inte, lodar.

Vem ringde du senast? pappa

Vilken mobilsingnal ? Infinity ;)

Första sporten du gick på? innebandy

Vad längtar du mest till just nu? min säng

Vad är du mest rädd för i hela världen? spöken :O

Har du varit kär i en kändis? nej

Röd,grön,blå eller gul mjölk? Grön
 
Vad ska du döpa dina barn till? Tjej: Merceders Kille: Maximilian

Sommar eller snö? SNÖÖÖ

Snyggaste läraren? Finns ingen snygg =S haha

Riktig gran eller plastgran? riktig, såklart
 
Godaste drickan till frukost? apelsinjucie

Vem kramade du senast? Mamma :D

Har du gråtit i skolan någongång? nej

Hur tar du dig till skolan? Buss

Sjunger du på toan? Japp

Vad ska du göra nu? efter det här ska jag sova

Vem är snyggast i världen: Jag :)

Favoritplagg i garderoben just nu: Max mjukisbyxor<3

Byxa eller kjol: byxa

Mitt rum kan beskrivas som: hmm, rött svart och stor säng ;)

Mig själv med tre ord (just nu): sliten, glad och chill

Jag tränar: Ingenting just nu

Jag ville bli när jag var liten: Glasblåsare, vilket jag även utbildar mig till nu på gymnasiet

Humör just nu: Trött

Hur många kuddar sover du med: 2 på varje sida

Hur många barn vill du ha: 2 =D

Bio eller promenad: bio
 
Snarkar du: har hänt 2 gånger i mitt liv när jag har vart så trött att jag håller på att DÖ

Det här är jag bra på: ALLT =D


Jag älskar dig baby


Tisdag

Hejj!

Idag var jag på praktiken och jag gjorde glasblommor för HELA slanten, blev nog ett par stycken! Haha, jaja, vad ska jag mer göra idag, ingenting. Plugga tror jag men det kanske är nått bra på tv ikväll och sen måste jag duscha också, suck, jag är så dum som alltid hittar på annat att göra fast jag egentligen MÅSTE plugga..

Nää, nu blire väl duschen sen slappa, ska till baby imorgon och jag går lång dag i skolan så det blir väl till att man måste vara på dunder humör när man träffar honom!

Tungan har läkt ihop bra, åt redan vanlig mat dagen efter jag gjorde piercingen så det var riktigt skönt att den inte svullnade och sådär, men det är jobbigt att ha en jätte lång stav när tungan inte är svullen ens :( Men om en vecka får jag byta staven =) dunder..

Nu väntar duschen

VI HÖRS

Kära mamma

Mamma häromdagen när jag satt och pillade mig i naveln, kom jag att tänka på en sak. En rolig påminnelse om något väldigt viktigt, nånting som fick mig att tänka på hur jag blev jag! Det är säkert svårt att föreställa sig att jag en gång var liten, hjälplös och helt beroende av nån annan, men det var jag. Och någon annan, det var du mamma. Det var du som visade mig min första fjäril och min första regnbåge. Du var med när jag tog mina alla första steg. Det var du som fick mig att le och skratta, och du vad där och hörde mina första ord "maa-mmaa"! Jag kommer ju alltid vara en del av dig eftersom du skapade mig. Du formade mitt ansikte med miljoner ömma kyssar. Du lärde mig alla viktiga grejer om världen och var jag hör hemma i den. När jag tittade och lyssnade på dig förstod jag vad som betyder nåt. Du delade med dig av allt som gör dig så speciell vänlighet, överseende, ärlighet, uthållighet, omtänksam, och alldeles särskilt tålamod. Du lärde mig också att även en riktig hemsk dag kan kännas bra om man har munnen full av mjölk och kakor. Vad jag menar mamma, är att du är den grund på vilket min personlighet vilar. Och jag vill bara tacka dig. Tack för att du fick mig att känna mig så varm, trygg och älskad, för att du gav mig allt jag behövde och ännu mer, så att jag kunde växa upp och nå mina mål och för att du kallade mig din "lilla ängel". Tack för att du alltid ställde upp och gav mig skjuts när som helst när jag behövde det. Tack för din hemlagade mat och för att du alltid fyllde min matsäck med så mycket kärlek och näring dag efter dag, år efter år! Och extra mycket tack mamma, för den förföriska doften av nybakade muffins! Tack för att du alltid lyfte upp mig när jag ville kramas eller se bättre, det var säkert inte så bra för din rygg, mamma. Tack för att du störtade till undersättning varje gång jag skrek: MAMMA!
Närhelst jag hamnade i knipa så fanns du där. Du visste alltid vad du skulle säga, eller inte säga, för att få mig att må bra. Med dina starka, ömma händer och lugna, kloka ord och massor av kärleksfulla kramar lagade du trasiga leksaker och trasiga hjärtan gång på gång. Tack, mamma! Tack för att du fick mig att inse mitt eget värde och sträcka på ryggen. Tack för att du lärde mig att jag kunde lyckas med allt om jag bara ville och trodde på mig själv, lika mycket som du trodde på mig. Mamma, du kan inte ana vad det betyder att du alltid finns där och uppmuntrar mig att förverkliga mina drömmar. Du gav min självförtroende att möta all världens utmaningar med ett leende. Men mamma, hur underbart vi än har haft det så kan jag inte påstå allt bara var frid och fröjd. Visst vi bråkade så fjädrarna rök ibland. Och även om jag så småningom har jag lärt mig äta broccoli och svälja den läbbiga hostmedicinen så tror jag att jag någonsin kommer förlåta att du tvingade mig pussa min skäggiga faster! Men om jag tänkte efter så inser jag att jag är den som ska säga "förlåt". Som du minns var din glädjekälla inte alltid glad. Förlåt att jag gjorde dig ledsen ibland och orolig och för alla sömnlösa nätter. Förlåt för att jag geggade ner mig när jag hade finkläder och nya skor och för att jag frågade "Är vi framme snart, är vi framme snart?" Varje gång vi var ute och åkte. Förlåt om jag var envis, och att jag tjurade när du tvingade mig till skolan och inte lät mig skaffa en Musse Pigg tatuering eller pierca tungan. Jag är jätte ledsen för att jag ibland var en sån pest. Och jag har verkligen dåligt samvete för alla de gånger jag väckte dig klockan fem på min födelsedag, på julafton och alla andra gånger det var för spännande för att sova. Jag är jätteledsen för att du inte fick mer tid för dig själv. Bara några ögonblick att tänka och drömma. Nu inser jag vilken oerhörd uppoffring du gjorde för mig. Jag förstår att mina lekar ibland blev en belastning att du lät min aptit vara större än din. Varje gång du försökte ta igen dig så kom jag inrusande i rummet och ropade :"Mamma, jag är jätte hungrig!"
Allvarligt talat så skulle jag vara H E L T vilsen utan dig, mamma, och jag önskar bara att jag hade mer än ett liv för att betala tillbaka på den oändliga skuld jag har till dig. Du har visat mig en värld full av underverk och kärlek, du har visat mig vägen till ett rikt och meningsfullt liv, och du har gjort mig lyckligare än du nånsin kan föreställa dig. Jag vill att alla ska veta: MIN MAMMA ÄR DEN BÄSTA MAMMAN I HELA VÄRLDEN. För det är du. Tack mamma, min kära mamma!

RSS 2.0