Onsdag

Tudeluu!!

Sitter på praktiken och ska snart gå ner till bussen, det började nämligen spöregna nyss så jag väntar ett tag.. Idag har jag gjort snapsglas som mn kan hänga runt halsen till studenten, guld. Sen har jag även gjort ljuslyktor. Det gick iaf bra idag och jag är nöjd =D

Ikväll när jag kommer hem ska jag baka kladdkaka till klassen tills imorgon, nämligen våran sista svenska lektion och jag blev utvald att baka, såklart.. Sen ska jag bara mysa med mitt hjärtegull! Grey's anathomy går ju klockan 21.00 så då sitter vi bänkade framför tvn, eller iaf jag =)

Vi hörs..

PUSS

Tisdag

Hej igen!

Nu har jag kommit hem för ungefär en halv timme sen! Skönt att vara hemma så tidigt idag när det är så himla fint väder ute också =) man blir sååå glad... Nu sitter jag här och har precis pluggat lite ute och nu inne med saft och singoalla kakor, mums.. Jag är ensam hemma till typ 6 idag så jag måste ha näring på något sätt =)

Här kommer lite bilder på saker jag gjort och på Max lag som vann Viking Line cup, grattis..

VI HÖRS

Max lag                               Mitt mellanmål         Wiskeyglas och små skålar    Wiskeyglasen               
    

Skålen


Åt lunch ute idag på Ulva
   

Tisdag

Hej!

Sitter på praktiken nu och ska snart åka hem, fick sluta tidigare idag pga mitt finger, haha :) idag har jag gjort prov sen har jag slipat så det har vart rätt lugnt :) imorgon går jag till sent och det gillar vi inte, hatar såna dagar, men kan tänka mig att jag ändå får åka med 15.25 bussen härifrån =)

Imorgon kommer baby till mig, weeii..

Nästa vecka ser ut såhär:
Måndag- ledig
Tisdag- praktik
Onsdag- avslutningslunh på skolan sen ledig
Torsdag- ledig
Fredag- STUDENTEN =D

VI HÖRS =D

Måndag

Hellooo dudes!

vilket härligt väder vi har här va? så himla fint.. Satt ute och pluggade i  två timmar på morgonen så nu är ALLA skolarbeten inlämnade, så himla skönt.. Inte långt kvar till studenten nu inte =) =D

Igår var jag uppe i Falun med Max mamma och pappa, vi åkte halv 8 på morgonen, lagom trött.. Men det var tur att pappa körde mig till OKQ8 vid E4an så jag slapp ta bussen =) Vi tittade iaf på Hagunda, helt otroligt bra.. Dom gick till Final och vann till och med finalen, kanon pojkar! =)

Nu ska jag sätta mig och njuta av solen ute igen. Vi hörs

Lördag

Tudelu mina vänner!

Var på Fricans skiva igår, riktigt roligt faktiskt, förutom att jag var så HIMLA trött, jag satt bara på en bänk med brodin, haha.. Men det var roligt det med =) Kom hem halv 2 så det var otroligt skönt att bara slänga sig i soffan och somna till Hitta Nemo =)

Idag gick jag upp tidigt för att jag, mamma och pappa skulle till Åland, och det var riktigt mysigt att bara åka med dom, umgås och bara prata! Helt klart en lyckad dag.

kom hem klockan 16.00 idag och resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt, är sjukt trött så det känns som att sängen väntar redan nu! Ska nog lägga mig där ett tag och verkligen känna efter saker och tänka på mig själv. Såna dagar behövs ibland =)

VI HÖRS =D


Lördag

Glömde också säga att Max och deras lag gick vidare idag så det blir en liten tripp upp till Falun imorgon =)

Redo

Hej igen!

Nu är jag redo för Fricans skiva, har sminkat mig, bytt om och lockat håret =) är faktiskt riktigt nöjd! Pappa ska snart köra mig och Brodin till Hallstavik där vi ska möta upp de andra brudarna, kommer bli great..

Nää nu ska jag gå och borsta tänderna och börja klä på mig, vi ses i dimman människor, annars skriver jag imorgon och berättar hur det var =)

VI HÖRS


Fredag

Hej!

Igår var jag på maddes middag och skiva, riktigt trevligt faktiskt =) Det var inte direkt så roligt att gå till Eriksberg klockan halv 3 i natt i högklackat, men det va roligt =) Kom hem 04.40 i morse vilket resulterar att jag är riktigt trött nu, men det är bara ta det lugnt för ikväll är det Fricans skiva och den kommer bli guld =)

Fingret har blivit bättre, fortfarande svullet och HELT blått, haha.. Men det är iaf på bättringsvägen =)

Jag saknar dig älskling, jag vill att du kommer hem nu =/ Du får inte vara på cup längre tycker jag :P haha.. Hoppas det går super duper bra iaf för er, jag håller tummarna pojkar!

Nu ska jag lägga mig och titta på tv eller något liknande, måste egentligen plugga till den sista uppgiften jag har kvar i religionen men jag har inte det pappret, hur ska det nu gå? haha.. Allting löser sig =)

INTE MÅNGA DAGAR KVAR TILL STUDENTEN NU =D WOOOHOOOO

Ha det bra dudes

Tisdag

Hej bloggen!!

Sitter här med mitt onda finger som inte alls är lika svullet som igår, vilken tur va?

Ska sätta mig ner och plugga snart och det känns bra faktiskt =) bara få allting gjort den sista tiden i skolan nu, ska bli så himla skönt att ta stundeten! 

Nu ska jag gå och göra en mumsig frukost med choklad på mina mackor och sedan en kopp te =)

VI HÖRS

Måndag

Hej bloggen..

Dålig uppdatering, jag skyller på pluggandet =)

Idag har jag suttit på akuten i två timmar, det skedde en lite olycka i matsalen på sylvenius, jag halkade nämligen på en tomat och trodde att jag hade brytit fingret, det gör himlans ont.. Men som tur var det inte brutet vilket doktorn tyckte va konstigt eftersom det var så HIMLA svullet, haha..
Lite roligt att jag faktiskt halkade på en tomat =)

Jag har inte så mkt mer att berätta förutom att jag ska sätta mig ner och plugga nu och sen hela dagen imorgon eftersom jag fick ledigt ifrån praktiken, sköönt..

VI HÖRS

Här har ni mitt super feta finger =/


Tisdag

Hej bloggen!

Sitter på praktiken som vanligt varje tisdag vid den här tiden. Väntar på bussen som vanligt, man kan säga att det här är en helt vanlig tisdag.

Ska sätta i löshåret och klippa till det idag sen ska jag plugga, har rätt mkt att göra när jag tänker efter faktiskt. Tonårspsykologi, filosofi och projektarbete. blääää!!

Ställde förresten ut mitt arbete idag i skolan, gick bra. Hoppas att den inte går sönder nu, den ska stå i skolan i 3 veckor sen ska den äntligen hem till mig =) woohoo..

Vet inte om jag hinner gympa idag, men jag hoppas. Måste skärpa mig nu, måste börja träna på allvar! Så är det bara..

Nu ska jag springa ner till bussen så jag får upp min puls lite, det kallar jag träning ;) haha..

VI HÖRS

Fredag

Hej bloggen!

Jag ligger hemma och är sjuk, inge vidare direkt! Max blev sjuk igår, stackarn.. Han var magsjuk igår och sen idag övergick det till feber =/ Jag trodde jag skulle bli magsjuk jag med men jag vet inte riktigt, jag klarade mig hela dagen igår och hela dagen idag, så det är nog bara mina magsår som känns i magen tror jag! det är inte heller så roligt..

Ikväll är det bara jag och pappa hemma, vi ska ha mysigt med god mat och lite sånt =) och sen imorgon är jag ensam hemma eftersom mamma och pappa ska på the Refreshments eller hur det stavas, skite samma,  dom ska på katalin iaf =) gulligt..

Nu ska jag sätta igång och plugga om jag orkar, usch... 

VI HÖRS 

Tisdag

VALBORG





Tisdag

Hej bloggen!

Sitter på praktiken nu och ska snart åka hem, pappa kommer och hämtar mig i stan. Ska bli skönt =) Valborg vart ju himla lyckad alltså, riktigt mys..

Ikväll blir det gympa och det gillas, har inte tränat på en vecka så det ska bli skönt..

Nu ska jag gå ner till bussen, skriver mer imorgon eller ikväll, ska faktiskt på studentskiva imorgon med temat Paparazzi och röda mattan, hmm.. Ska ha en jätte fin klänning och så =) Kommer bli super duper roligt =) thihi..

Nej nu väntar bussen snart =)

VI HÖRS


RSS 2.0