Blåsningen

Nu blir det blåsningen med massa mys med älskling<3


LOUISE<3

Louise Berglind, I MISS YOU SO! Kom förbi hyttan i veckan vettja :) <3

   

28/2-2010

Kom just hem ifrån stan, var på stan med Frican idag och sen åkte vi och kollade på Max match som han hade i allians som dom förövrigt vann med 5-4. Duktiga pojkar!

Jag och Frican shoppade ganska mycket idag, jag fick med mig 2 tröjor, 1 kofta och ett linne. Frican fick med sig jeans, tröja, kofta, och skor. Haha! Men det var mysigt och sen tog vi med oss mat ifrån cupido :)

Bilder på det jag köpte idag och lite till bilder ifrån fredags =)



Kofta och 2 tröjor från vila :)



Linne ifrån New Yorker
























27/2-2010

Goddagens!

Hur mår alla idag? Jag mår hyffsat bra och hade så sjukt roligt igår. Var hemma hos erik på chillfest, med det var ett jävla drag och många härliga människor. Härlig Fredag :)

Idag käkade vi bakis mat hos frican, kebab och pizza. Mange och Sara sov ju här i natt så Mange vaknade redan klockan 9 i morse och var tok pigg, så vi kollade när agust öppnade och dom öppnade inte förrän 12, så det var bara att ligga i sängen tills klockan kvart i 12 :) mys mys..

Mer bilder kommer ikväll :)







26/2-2010

Lite trött idag, somnade runt halv 2 tiden och gick upp halv 9 och åt frukost med mamma. Mysigt va? Vi ska åka in till stan idag och fika, shoppa och hälsa på mormor. Ska till banken idag också! En bra dag för det idag tycker jag, sen kommer nog älskling och joinar oss :) Han jobbar bara halvdag idag.

Nu ska jag duscha sen fixa mig lite :)

Lägger upp en dagens sen :)

tv tv tv

Sitter ensam hemma nu, mamma och pappa är och städar. Jag har lite ångest över att vara ensam nu när jag äntligen är hemma, men det går bra. Försöker hitta något bra tv program att kika på men hittar ingenting. Får istället kika runt på internet :)

Ska på stan med älsklings frican på söndag, får se om jag hitta något. Skulle behöva nya koftor så det ska jag kolla efter, sen ska jag nog kika på ett par skor :)


24/2-2010

Nu längtar jag verkligen till sommaren. Efter att ha slirat runt hela dagen på stan så är jag nu äntligen hemma och har precis ätit. Jag åkte upp till mamma med lite mer glasgrejer, hon säljer lite av mina grejer på sitt jobb så det är roligt.

Nu kollar jag på brook knows best och sen ska jag bara slappa, känns så otroligt skönt att vara hemma igen :)

mys i soffan

Nu sitter jag och mille och kollar på crocodil dundee. Riktigt rolig tycker jag, eller snarare underhållande :P Sen ska vi kolla på nya beck också, I stormens öga. Ser jag fram emot att kika på, jag älskar beck filmerna! Hoppas att denna är lika bra som de andra :)

Sen hoppas jag att min babe har roligt ute på krogen ikväll också. I miss you, men vi lär ju ses i helgen? :)

Nu ska jag fortsätta kika.

Kanke lägger upp en bild senare :)

going home

Jag vill vara hemma nu. Jag är så sjukt hungrig och trött vilket konstaterar i att jag blir grinig :P jag och baby ska iaf äta sallad ifrån Vreten, så sjukt goda sallader tycker jag :) Jag brukar blanda min egna, en räksallad med en jävla massa ost. MUMS!

Nu ska jag sova lite så skriver jag igen sen ikväll.

PUSS


24/2-2010

God morgon!

Jag sitter i hyttan och äter frukost, russinbröd med ost och en apelsin till efterrätt :) mumsigt va? Idag är carl här, så idag ska vi producera. Vet inte riktigt vad än, men det får vi väl se :)

Idag åker jag hem :) skönt det ska bli med lite ledigt. Bara sova och umgås med vänner. Härligt härligt



Vaserna vi blåste igår



vilken underbar dag :)


home

Jag har precis packat upp och fixat te och macka. Träningen gick väl sådär, jag gjorde många mål men bollen flög åt alla håll och kanter utan att jag fick tag i den, det stör mig. Men jag har iaf sprungit av mig och ligger i sängen nu helt död. Sträckte ljumsken och fick känningar i nedre delen av ryggen också, så jag kunde knappt gå när jag skulle kliva ur bilen :P Men jag har stretchat så jag hoppas det iaf blir bättre tills imorgon.

Imorgon börjar jag 8 och slutar halv 3 eftersom jag ska gå till tåget. Ska bli skönt att komma hem lite och ha sportlov, bara sova ut och umgås med mina älskade vänner :)

Godnatt, puss


lampor

Jag ska nog inte röra någon lampa längre. Jag har sån himla otur med lampor känns det som :P Igår gick lampan i vargdasrummet sönder när jag tände den, sen gick lampan i badrummet sönder när jag tände den och i morse när jag kom till hyttan så skulle jag tända en lampa, och då när jag trycker på kanppen så går den sönder också. Så jag har alltså "tagit sönder" 3 lampor på mindre än 24 timmar.

Det är något konstigt med mig och lampor!

20 minuter kvar

Slutar om 20 minuter och jag vill bara hem nu, är så sjukt trött alltså. Men jag blir lite piggare av att tänka på att det är innebandy idag och det ska bli grymt roligt :) Och när jag kommer hem ifrån det är det bara att kasta sig i sängen.

Får städa undan lite idag när jag kommer hem också, åker ju hem imorgon så jag får lång ledigt. Och då måste jag kasta allt som är i kylen och sen dammsuga tänkte jag också göra. Städa badrummet också kanske? Hmm, får göra det i mörkret eftersom min lampa har pajjat där. *suck*







Älskar dom här glasen. Så sjutk snygga :)


23/2-2010

Hellu!

Sitter på hyttan och har snart lunch, skönt. Jag är så hungrig och sen är jag skit trött idag, tror jag börjar bli sjuk. Skulle inte förvåna mig om jag är blir sjuk nu när jag är ledig torsdag, fredag, lördag och söndag. Så typiskt mig! Min vanliga otur så att säga.

Idag blåser vi vaser, roligt att se hur det blir och olika tekniker. Det lär man sig otroligt mycket på!

Nu ska jag äta sen upp och hämta glas på schenströmska kanske? vi får se :)



Hur mycket kläder som helst på mig idag när jag gick i kylan


ännu mer otur

Jaa ni, min otur fortsätter! När jag gick in på konsum idag så funkade inte mitt kort att betala med, så typiskt. Men jag har ju ett annat kort också som tur är. Sen när jag kom hem hade vardagsrums lampan gått sönder. Och sen när jag gick in på toan när jag kom hem så gick den lampan också sönder. Vad är det egentligen för fel idag? Usch, nu ska jag ligga i min säng hela kvällen och inte röra mig ur fläcken, till och med disken får vänta tills imorgon bitti.

Det var så kallt idag på lagret så skoporna och formarna hade frusit, vi fick ställa ut dom i hyttan för att dom skulle tina.


disk disk disk

Hellu!

Jag ska snart diska i hyttan, tänkte bara kasta in ett litet inlägg först :)

Väntar på att baby ska ringa mig, han fick en framtand avslagen på matchen i lördags och han skulle till tandläkaren nu så jag sitter här och är lite smått orolig. Men det ska väl gå bra va?

Nu blir det disk

Hjälp mig komma på någon middag tills ikväll

22/2-2010

Åh vad jag fryser. Det är -20 grader här och min dag har vart kass hittills. Vill ni höra min historia? Det får ni göra även om ni vill eller inte.

Det började med att max släppte av mig på stationen då jag slår på en riktig vurpa, sträckte ljumsken såklart. Sen blev jag glad igen då jag hoppade på bussen för att det var så otroligt varmt och skönt så jag somnade. Men jag vaknade upp 1 mil utanför västerås av att vi krockade med en bil. Så bussen kunde inte fortsätta köra. Och busschauffören fixade ingen extra buss utan vi fick ta oss till västerås på egen hand, så det var bara att knata runt och leta efter en busshållsplats i -20 grader. Efter mycket om och men så kommer det en buss när jag hade gått runt och letat busshållsplats så den bussen hoppade jag på och den gick iaf till stationen i västerås. Så det var tur! Sedan var mitt tåg inställt så jag fick vänta i västerås i 1 timme och kom inte hit förrän klockan halv 11 idag. En låååååång förmiddag med massa insidenter. Nu hoppas jag att det går bättre för mig!

Men nu ska vi fortsätta blåsa pillesnas i vas, sök på det på google och på bilder så vet vi vad det är ;)

Skriver mer i eftermiddag vid 4 tiden.

PUSS

pics

Bilder ifrån igår och bilder jag fotade igår. Hade det iaf super mysigt hos kalle idag när vi åt kebab och pizza där :) Får se om vi går dit senare ikväll för att åka pulka :)








21/2-2010

Hej!

Blev utgång igår med markus, sara, erik, max, emil och kalle :) Körde mys utgång för min del, men det var inte så roligt eftersom det var inte alls mkt folk som va ute. Alltså jag har aldrig sett så lite folk ute! Hahaha.. Men vi hade roligt iaf :) Så snart ska vi gå till kalle igen för att äta lunch, mys mys mys..

Skriver mer sen :)

PUSS

let's dance

Hello!

Sitter och myser framför tvn nu till let's dance. Vem tror ni vinner? Jag hoppas Mattias vinner :)

Här ska ni få det jag och max äter ungför varje fredag då jag kommer hem :)

PUSS







söt godisburk man kunde plocka i sitt godis i va?
Det här är det vi äter på en helg, jag och min älskling ;)


On the bus

Nu sitter jag på bussen hem, gud så skönt. Jag har precis ätit min apelsin och ska snart hugga in på mina russin, förbaskat gott hörrni :)

Jag håller på att bli sjuk också. Ont i huvudet och lite febrig tror jag, får se om jag kan komma på tjejkvällen imorgon.

Här kommer bilder ifrån dagen








19/2-2010

I'm coming home today bitches :) Ska bli skönt faktiskt. Längtar lite hem till min säng =) Sen är jag ledig torsdag och fredag nästa vecka också, lite sportlov. Känner att jag behöver vara hemma lite nu när magsåren har kommit tillbaka. Så det ska bli skönt :)

Skriver mer vid lunch :D




spagetti ben

Hello..

Jag har precis tränat och duschat och så. Jag har spagettiben, jag kommer ha sån träningsvärk imorgon. Men det är det värt, det kändes som att jag inte orkade nånting. Men jag tog mig igenom passet och jag får hoppas att det blir lättare och lättare för varje gång man går, för jag har haft spagetti ben de senaste 2 gångerna jag har gått. Hehe! Men det är så det ska va :)

Nu ska jag kolla på andra avenyn :)

PUSS

En till hemlis, jag ÄLSKAR sjukhusprogram. Så himla intressanta att kika på tycker jag :)


18/2-2010

Goddagens!

Sitter själv på hyttan nu och ska precis börja äta min frukost, mums. Jag är så hungrig :)

Jag har precis lagt in tappfärgerna i kylugnen och tagit ut smyckena. Smyckena blev faktiskt bra så jag är nöjd. Men vi får se vad Lena säger när hon kommer hit och ska bedömma :P Jag är så sjukt trött idag, jag orkade inte ens kliva upp ur sängen i morse, så jag gick upp 10 minuter innan jag skulle gå. Men det gick de med :)

Nu ska jag återgå till min frukost och sedan vänta på lena och carl...

PUSS

Smyckena vi gjorde igår



En dagens outfit, avslappnad eftersom det är lena och carl som ska blåsa idag :)


Old songs

Jag bara älskar gamla låtar :)


mys

Nu har vi ätit middag, jag och älsklingen. Fick bli tacogratäng, så sjukt gott :)

Dagen gick kanon bra och jag är nöjd :) Men nu ska jag mysa med min baby som ligger i sängen och väntar :D


själv idag

Goddag!

Lena fick åka iväg idag för att Elin var sjuk så idag har jag vart själv. Jag har försökt göra smycken, gick skit bra så jag är nöjd med dagen så långt.

Önskar att jag inte åt min apelsin efter lunch idag. Jag är hungrig nu och jag slutar inte förrän om 1 timme. Men sånt är livet, max var suger på pommes med kött idag eller tacos, jag har beslutsångest. Båda grejerna är ju lika goda, men vi får se vad jag hittar på i affären :)



Lampan är klar ;)





17/2-2010

God morgon på er!

Jag sitter just nu i hyttan och tittar ut på snön som faller. Ännu mer snö? Åh, jag vill ha sommar... Man får hoppas att det blir varmt igen om 2-3 månader, det återstår att se.

Lena är på kurs nu så jag är här själv, har precis tömt kylugnen och kollat på min organic som lena blåste till mig igår, SÅ JÄVLA SNYGG den blev ;) jag är super nöjd.

Idag kommer baby :) woho.. Undra vad vi ska hitta på? det blir väl mys och promenad som det blir varje onsdag, men tänk er ändå vad skönt att ta en promenad ikväll i mörkret med massa snö? lagom mysigt skulle jag vilja påstå.


Här kommer bilder på min organic ;)




home

Hej alla 15 bloggläsare ;)

Nu har jag kommit hem ifrån träningen och duschat precis. Det gick otroligt bra på träningen, för alla verkligen. Det var jämna lag och riktigt rolig att spela, hoppas det blir så nästa gång också :)

Imorgon är jag själv på hyttan fram till 11 ungefär så jag får hitta på nånting att göra under tiden lena är borta på kurs. Jag ska iaf kolla hur min organic blev :)

Skriver mer imorgon.. Nu ska jag sova en godnatts sömn :)

Imorgon kommer älskling också :D



PUSS


precis ätit

Nu har jag precis ätit, pyttipanna, så sjukt gott. Ska snart gå iväg till Konsum och fråga om dom har hittat en vante, han nämligen tappat ena vanten. Så ska jag köpa lite frukt också!

Idag blåste vi och smälte, sen städade vi. Så det har vart fullt upp idag också. Lena blåste en organic till mig :) Så sjukt snygg. Men den ska mamma och pappa få :) så snäll jag är va? Men jag gillar att ge bort mina grejer.

Nu ska jag kolla på grey's anathomy sen iväg på innebandy senare ikväll.. Skriver mer då :)

Fint det blev när vi hade städat va?




16/1-2010

Hej!

igår somnade jag klockan 10, det var så skönt. Jag var så himla trött av någon konstig anledning! Hmm, men skönt var det iaf, vaknade helt utvilad i morse. Men jag vaknade med ont i halsen och huvudet, bara inte jag blir sjuk nu. Lena har vart sjuk och i helgen blev pappa sjuk när jag var hemma. Men jag hoppas att jag klarar mig. Jag har tagit alvedon :)

Idag ska jag få designa en stor grej som jag vill att lena ska blåsa. Funderar på en organic, en sån där stor sak :) Men jag har inte bestämt mig än. I need help?

Här kommer bilder på vad vi blåste igår och på mina snurror jag gjorde i fredags :)







Det här är organic ;)


rubrik?

Hellu..

Ligger i sängen och ska kolla på dr house nu. Ett av mina favoritprogram :)

Dagen idag har vart fullspäckad, har inte suttit ner en enda sekund känns det som. Men det är så jag vill att det ska vara, man ska få ut nånting varje sekund.

Jag har fått tillbaka min magkatarr också, så nu har jag vart och köpt pepcid duo, ska hålla i sig i 12 timmar så jag hoppas verkligen att det gör det. Jag hade så himla ont idag!

Jaja, nog om det, men nu ska jag kolla house :) sen innebandy..

PUSS

15/2-2010

Hej!

Jag är fortfarande trött efter helgen, igår stressade jag som bara den. Upp klockan 8 och skulle åka till frican och färga håret, vidare till rallyt direkt, hem och duscha sen in till stan och fira isak som fyllde 2. Jag var helt slut när jag kom hem, inte så konstigt kanske!

Jag är på hyttan nu och ska börja jobba. Jag och lena ska blåsa priser till någon tävling och sedan göra ett ravenna fat, kanske! Bild kommer på ravenna fatet.

Åh jag fick jätte gulliga saker av max i alla hjärtans dags present, jag fick ett par guldörhängen och ett guld halsband, skit fina :D




14/2-2010

Glad alla hjärtans dag på er :)

I fredags var vi uppe hos frican och partade järnet, men i slutändad visade det sig att det bara var 4 personer som skulle med ut :P så vi drog till kim istället och festade vidare där, festade nog lite för hårt. För jag var så bakis igår att jag knappt gick upp ur sängen på hela dagen! Usch, jag ska aldrig mer dricka vin..

Igår var jag och kikade på babys match, vinst med 3-1, skönt. Dock spelade vi ju som jag vet inte vad, inte var vi bra iaf. Men skönt med en vinst, det är de som är viktigast. 

Nu ska jag dra iväg till frican och färga håret igen, vidare direkt till rallyt med pappa i skepptuna och sedan in till stan till lilla isak som fyller år :) Fullspäckad dag helt enkelt. 

Lägger upp bilder på alla hjärtans dag presenterna och på håret när jag kommer hem ikväll :) 

PUSS 

påväg hem

Hej!

Sitter i bilen nu påväg hem ifrån Ramnäs. Max baby är så gullig och kom och hämtade mig så jag inte kommer hem så sent. Ska ju vara uppe hos F klockan 7 så nu blir det inte lika stressigt :)

Har redan böjat laddat upp inför kvällen :) allt är fixat. Till och med kläderna, trots att jag inte har haft några att välja på. Men jag har tänkt ut allt i minsta detalj så allt är färdigt, är lite stolt över mig själv över det faktiskt, det blir så när man har tråkigt om kvällarna..

Glömde kameran på hyttan idag. Men jag kommer knäppa kort ikväll med mamma och pappas kamera :)

Bilder ifrån just nu :)





pumpar lady gaga på cd nu :)


lunch time

Sitter och äter lunch nu :) min älskade paj.. mumma! Fick ett trevligt samtal av bror idag också, så mysigt när han ringer utan anledning bara för att fråga vad jag gör :) Love you bror..

Ikväll blir det party och jag är så sjukt laddad, jag är inte laddad för att spendera pengar men får förfesta ordentligt innan.. Hoppas jag inte hamnar i tjafs med vakterna som förra gången när dom sa att mitt leg hade gått ut och sen stog dom och förhörde mig i 10 minuter innan jag väl kom in. Herregud! MITT LEG GÅR UT ÅR 2012 idioter.

Nu ska jag kika runt på program tills lena kommer och jag får sluta :D


12/2-2010

Hej hej!

Nu sitter jag i hyttan och har precis slagit på kylugnen så jag ska alldeles strax börja blåsa. Får tänka ut något jag ska göra, tycker det är svårt att komma på saker själv, men jag har ju friahänder när det gäller att blåsa, jag får ju blåsa vad jag vill. Blir bara lite svårare utan assistent.

Blir nog inte så mkt kort idag eftersom jag ska blåsa. Men jag kanske slänger upp något ändå :)

PUSS

trötter

Hej på er!

Nu är jag hemma och har duschat och ätit. Nu ligger jag helt död i soffan och vill sova redan nu! Ligger och kollar på cops, kollade på det skit mkt förut men det är rätt bra tycker jag!

Imorgon är jag själv på hyttan igen, men lena skulle komma 2 så jag hinner med tåget. Så det är iaf skönt att jag inte behövde jobba till 5, det hade jag inte kunnat göra heller eftersom jag ska fira frican :)




lunch

Nu ska jag äta lunch :) Kommer bli många inlägg nu när jag inte har nånting att göra idag. Men det får ni stå ut med :)

Skor

Jag har precis beställt hem ett par skor ifrån h&m, får dom inte förrän i mars men ändå :) Skit snygga..


11/2-2010

Hej!

Idag verkar jag vara själv på hyttan. Lena är sjuk så jag är förmodligen själv :P

Hade jätte mys med baby igår. Men det blev sent, somnade runt 1 tiden och han stackarn skulle upp 5 i morse och köra till jobbet i uppsala. Men det gick bra iaf och det var ju tur :)

Jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska på gympan idag, är så förbannat trött och jag vill ju helst ladda upp mig inför imorgon då det blir fest :)

Bilderna ifrån igår kommer här :)

Detta är en form man blåser i. Så när Lena eller Carl kommer med en bit så håller jag den öppen. Sen stänger jag igen den så de får blåsa upp i formen.







middag och mys

Hej!

Nu har vi precis ätit sallad som bestog av gurka, tomat, sallad, skinka, ost och champinjoner. Riktigt gott blev det så jag är nöjd :)

Smart som jag är knäppte jag kort utan minneskortet i idag på hyttan. Så jag kan inte lägga in korten utan sladd. Men jag knäppter nya kort imorgon med minneskortet i förhoppningsvis :)

Nu ska vi gå på promenad :)

PUSS


10/2-2010

Hej!

Skrev ingenting igår eftersom jag somnade tidigt.. Men jag skriver lite nu och sen lägger jag upp bilder senare ikväll på det vi har gjort idag.

Ikväll kommer baby till mig, vi ska äta sallad och ha myskväll med promenad och bra program på tv :) Vi har vart tillsammans i 2 år och 1 månad nu och känslorna blir starkare och starkare för varje dag. Jag är så lycklig att jag har hittat den rätta för mig<3

Jag slutar om 45 minuter och då ska vi åka och handla först :)

PUSS

ingen innebandy

Skit också.. Blev ingen innebandy idag heller, bajs bajs bajs.. Jag som hade sett fram emot det så mycket :/ men det får väl bli på Tisdag nästa vecka då. Men jag har iaf träning på Torsdag :) men nu ska jag ta en promenad sen skriver jag mer ikväll :)

PUSS

strömavbrott

Oh.. Det var strömavbrott här när jag satt på toa. Haha! Spännande va? Jag täckte iaf för ugnen och nu är strömmen tillbaka :) Skönt de...

Det här täcker vi för tjocka lager med vid ugnen




9/2-2010

Hej!

Idag är jag själv på hyttan. Lena gör ärenden i stan och jag sitter just nu och kollar runt på olika tidningar. Det är skit svårt men nu har jag iaf hittat en as bra sida som jag kan gå in på :) Det gör det hela mycket lättare :)

Ikväll blir det innebandy och jag längtar. Det var så himla längesen :) Men jag tror vi bara skulle bli 5 st och det är ju inte alls mycket, då kommer man få springa runt som en tok i en timme. Fast det kanske behövs nu när jag inte har tränat på 2 veckor?

Nu ska jag kika tidningar :)

PUSS


sliten

Sitter och kollar på Outsider nu. Intressant program, ikväll handlade det om folk som var allergiska mot el. Hemskt! De kan inte anväda dator, tv eller ha lamporna tända i huset. Dem kan heller inte gå utanför deras hus! Läkarna får till och med åka hem till patienten eftersom det finns för mycket elektronik på sjukhus. Verkligen hemskt!


Bilder från helgen och dagen kommer här

Puss










30 minuter

Sitter i hyttan själv nu och slutar om 30 minuter :) Ska gå förbi och handla på vägen hem. Och jag hade lite ångest innan för jag hade 6 grejer i huvudet om vad jag skulle köpa men kom bara på 5 grejer, så sjukt irriterande. Men nu har jag kommit på alla iaf och skönt är det :)

Idag har jag och Lena hållt på med smycken, limat dem och donat :) Sen kom Carl förbi med Hugo och Hannes så fikade vi lite.

Imorgon blir det innebandy och det ska bli skönt att äntligen springa runt lite igen, sen är det styrkepass på Torsdag :)

Nu ska jag fortsätta med det jag gjorde innan (lyssna på musik), bilder kommer när jag kommer hem :)

PUSS

måndag

hej!

Sitter i hyttan nu och försöker kika efter mailadresser och sånt till tidningar. Det är verkligen skit svårt :P men det ska nog gå bra hoppas jag, just nu har jag 3 tidningar uppskrivna, ångest. Men jag får fortsätta leta när jag kommit hem :)

Helgen var topp och på Fredag är det utgång igen för att fira frican :) GRATTIS PÅ 20 ÅRS DAGEN IDAG ÄLSKLING :D Ska bli roligt att gå ut igen iaf. :)

Nu ska jag hitta på något annat att göra :)

PUSS

7/2-2010

Hej!

Idag är jag bakis, därför kommer jag inte blogga nånting.

Kvällen blev riktigt lyckad och vi kom hem runt halv 5 i morse, roligt folk och bra musik. Precis som det ska vara!
Lägger upp en outfits bild sen ska jag lägga mig och sova :)

Hittade inte sladden till kameran så det kommer upp senare ikväll eller inte alls..

Godnatt :)

6/2-2010

hej!

sitter och kikar på Magnus betner Tal till nation. Så sjukt roligt ;) ikväll blir det krogen och det är nice.

Igår var vi hos kalle också, mysigt att träffa folk :) så det blir utgång med dom ikväll. GREAT!

Slänger upp en bild på dagens outfit senare :)

5/2-2010

hej hej!

Gympan igår gick skit bra och jag fick sån mjölksyra på slutet så det var helt sjuk. Men det var skönt att träna iaf :) Nu sitter jag på bussen påväg hem och det ska bli riktigt skönt att komma hem :) men nu ska jag sova en stund.

PUSS

just nu



sitter och letar efter ett recept på datorn just nu


lunch

mums. Nu ska jag sätta mig ner och äta chorizo med pommes, skit gott ju. Speciellt med ketchup! Min favoriträtt när jag var mindre så det är lite nostalgi :)

Slutar 4 idag och sen är det träning klockan 6 :) ska bli otroligt skönt att röra på sig :)

PUSS

4/2-2010

Hej!

Nu sitter jag på hyttan och väntar på att vi ska börja blåsa samtidigt som jag letar efter tidningar. Vi ska nämligen gå ut med en pressrealise så jag letar lämpliga tidningar för det. Men det är tok svårt att hitta.

Jag beställde Gossip girl säsong 1 i söndags så jag fick hem den igår :) woho. Nu ska jag ligga och kika på det ikväll efter jag har kommit hem från träningen. Ska bli skönt att träna, det var en hel vecka sen :P

Nu ska jag fortsätta leta tidningar



Så sjukt mkt snö det har kommit :D


mat

Maten jag ska laga är kyckling med sweet chili sås som marinad och pommes, det är Max favoriträtt så jag tänkt överraska honom med det. Måste även laga annan mat till matlåda men det gör jag när jag och baby kommer hem ifrån promenaden vi ska ta ikväll :)

PUSS


3/2-2010

Goddag!
 
Idag har det gått riktigt bra faktiskt. Det gick super bra att assister, det gick mindre bra när jag skulle göra en fot, haha. Men det är alltid roligt att pröva på att göra saker. Men Lena tyckte jag var duktig för att det var första gången så jag är väldigt nöjd. Jag har även assisterat på bats och luftben. Ni kommer förstå när ni ser bilderna :) Luftben är alltså ett ben med luft i, ganska logiskt va? Så jag tar en pipa med glas på och blåser i luft, sedan kommer jag bara med biten till lena, så ä det klart sen. Luftben var roligare att ge än batsar och fötter. Men det är bra träning så det är de som räknas.
 
Jag vet inte riktigt vad jag har åkt på, jag har sån rethosta och förkyld så jag knaprar alvedon just nu. Men jag hoppas det går över till helgen när jag kommer hem. Ska nämligen gå ut på krogen på fredag tror jag! Hoppas hoppas hoppas.

Nu ska jag laga mat sen kommer min baby<3


detta är ett luftben


Detta kallas bats. Jag kommer till lena med bitar till det jag har inringat


filmen

hej på er!

Dumpa honom, filmen jag såg. Den var verkligen dålig! den får 1 av 5 i betyg. Jag kollade inte ens klart på den! Nu ska jag läsa aftonbladet sen sova, ska bli skönt! Ska upp rätt tidigt imorgon eftersom jag ska laga mat och älsklingen, han kommer upp imorgon<3 ska lägga in kött i marinad :)

PUSS och godnatt

filmkväll

Hej hej!

Nu har jag duschat och fixat i lägenheten så nu tänkte jag lägga mig ner och titta på en film jag har hyrt som heter Dumpa honom, den lät rolig iaf så jag hoppas den får 5 av 5. Men det återstår bara att se :)


Just nu

Just nu


Igår

Igår så kom kommungubbarna hit för att ta bort istapparna som vi har. Det är jätte farligt om något barn eller djur springer där under så ramlar de ner. Iaf, när han skulle gå under och ta bort den giganstiska istappen så behövde han inte ens trycka på den för att den skulle lossna. Utan den lossnade bara han gick under den, så den ramlade rakt ner på honom. Herregud, vi öppnade fönstret och frågade hur det gick och som tur va så skadade han inte sig.



Här ser ni hur lång den var



Här ser ni hur bred den var :O


2/2-2010

Nu sitter jag i hyttan och äter min frukost. Ganska mysigt att sitta här själv när det är så tyst. Lena kommer till lunch eftersom dagiset var stängt idag så hon har sin unge Elin hemma.

Idag ska jag inte göra mycket. det enda som står på schemat är handla mat. Sen ska jag städa om jag har ork och lust. Ingen innebandy ikväll eftersom Carl fortfarande är sjuk, han har åkt på lunginflamation. Hoppas han är frisk tills nästa vecka :)

Nu ska jag kika på en annan del av köping ;)



ska städa lägenheten



och hyttan


Sara

I miss you babe<3


1/2-2010

Hej på er!

SVERIGEN VANN VM FINALEN I BANDYN, men det var ju ingen nyhet ;) haha..

Just nu sitter jag och äter köttfärspaj, skit gott. Det har vart strömavbrott här i Ramnäs så jag hade bara 18 grader i lägenheten när jag kom hem. Usch! Lite jobbigt att ha strömavbrott när man jobbar i en hytta eftersom ugnen går på el. Så det blev lite kaotiskt där. Strömmen har vart borta i 5 timmar så vi får se hur det gick med ugnen imorgon. Lena har vart där till strömmen kom tillbaka så det gick säkert alldeles utmärkt :)

Nu ska jag kolla på Dr. House. Sen ska jag försöka ta en dusch bara mitt varmvatten kommer tillbaka :P

PUSS



Vi gjorde smycken hela dagen idag :)



Resultatet innan dom ska smältas :)



snygg istapp :P


RSS 2.0