på väg hem

Sitter i bilen på väg hem nu :) Skönt som vanligt.. Ska göra ett snbb stopp i uppsala för ett ärende sen raka vägen hem och fixa sig och äta :) Mina legging och örhängen har kommit ifrån hm också :D Får en annan leverans i slutet på maj med andra örhängen och armbanden.

puss







bilder ifrån idag


håret

Tonade ju håret igår själv. Max hjälpte till lite för det var så himla svårt att göra det själv, speciellt när det är första gången. Jag är alldeles röd i hårbotten nu, det liksom försvann inte där. Haha! Men håret är i alla fall rött så jag är nöjd :D






30/4-2010

Hej hej!

Sista april idag då :) Vad ska ni göra? Själv ska man på fest :) mys mys..

Jag fick total panik när det inte gick att ladda upp bilder igår.. Skit dåligt ju, men det kan ha vart mitt internet som fuckade ur också.

Idag får vi se vad vi ska göra på hyttan, bara jag och Lena här nu på morgonen!

puss



Vinglasen jag gjorde i förrgår :) ska börja sälja dem nu. Spännande va?


tonat håret nyss

Jag får panik. Det går inte att lägga upp bilder på bloggen! Har suttit och försökt hela dagen men det går inte. Blir så less!

Igår gjorde jag vinglas och gick bra. De ska ut på hyllan snart och säljas, så nu ska jag komma på pris och olika modeller. Spännande va?

Nyss har max hjälpt mig att tona håret och jag färgade hans hår brunt :) gulleplutten blev SÅ sööt i det. Han passar i blont och brunt så det är bara att pendla mellan de två ;)

skriver mer senare för nu ska vi kolla på Wallander: Arvet

puss

på hyllan

Snygga va?


29/4-2010

Hej! Sitter i hyttan nu och ska tömma kylugnen så fort den har gått ner i temperatur. Imorgon är det valborg gott folk, vad händer då? Än så länge är det några altenativ vi har. Men har inte bestämt mig än. Jobbar ju så jag kommer inte hem förrän runt 5. Så jag missar forsränningen och allt. Men det gör inte så mycket tycker jag :) hehe.. puss

vårtecken

Det är så härligt när man går ut och går och ser tussilago och olika blommor i backen :D Jag blev otroligt glad idag när jag gick hem ifrån hyttan och fick syn på detta


bilder från idag

Här kommer lite bilder från dagen










grönt vatten

Jag har precis tagit ett bad och kopplat av. Jätte skönt :) Jag har märkt att mitt vatten har vart lite grönt i kranen och så, inge mer med det. Men när jag tapp upp ett helt bad så vad vattnet verkligen GRÖNT! Så jag ska ringa till min hyresvärd imorgon och se vad det är som händer med vattet. hehe! Inte så roligt att dricka det när det är grönt, det kan ju vara farligt.

puss


ser lite alggrönt ut. USCH!


grönt vatten

Jag har precis tagit ett bad och kopplat av. Jätte skönt :) Jag har märkt att mitt vatten har vart lite grönt i kranen och så, inge mer med det. Men när jag tapp upp ett helt bad så vad vattnet verkligen GRÖNT! Så jag ska ringa till min hyresvärd imorgon och se vad det är som händer med vattet. hehe! Inte så roligt att dricka det när det är grönt, det kan ju vara farligt.

puss


ser lite alggrönt ut. USCH!


mat

Orkade inte diska eller städa idag heller så imorgon när älskling kommer får han ge mig ork att orka diska och städa :P hehe.. Jag sakar honom så!

Idag åt jag entricot med sallad till :) MUMS


busslass

Nu kommer dagens busslass. Önska mig lycka till att sitta i kassan :) Hoppas att dom köper massor. Sånt tycker jag är roligt :)

puss


fat

Carl gjorde ett snyggt fat igår på föreläsningen/uppvisningen. Tänk när jag kan göra såna här saker, undra när det blir? =)



ett grönt krakulerat fat med svart kant :)


28/4-2010

Hej på er!

Jag känner att jag har tappat lite livslåga av att bo i lägenhet ensam. Självklart kommer den tillbaka, det är heller inte så att jag har tappat den. Jag har bara tappat det här att hålla fint, jag orkar inte diska eller städa.

När man bor ihop (2 st) så kan man turas om att städa/diska/laga mat och allt vad det nu innebär. Men när man bor själv får man också göra allting själv. Jag orkar knappt laga mat längre :P haha.. Och jag har inte diskat sen i måndags. Det ser rättare sagt ut som en svinstia hemma hos mig. Så idag hade jag tänkt mig att jag faktiskt MÅSTE städa och diska. Även fast jag inte vill!



Det är heller inte så mycket diska så jag förstår inte varför jag inte orkar


möte

Nu har jag kommit hem ifrån mötet vi hade på konsum. Handlade om att få upp skylt och sånt vid vägen. Kände att jag inte hade så mycket att säga till om men det är bra att gå på såna möten och lyssna så man vet senare i livet :)

Nu ska jag ringa min baby och säga godnatt och sen sova :)

puss


möte

Nu har jag kommit hem ifrån mötet vi hade på konsum. Handlade om att få upp skylt och sånt vid vägen. Kände att jag inte hade så mycket att säga till om men det är bra att gå på såna möten och lyssna så man vet senare i livet :)

Nu ska jag ringa min baby och säga godnatt och sen sova :)

puss


bilder från dagen

Här kommer bilder ifrån dagen när Lena och Carl blåser för evenemanget :)






vinglas

Carl gjorde ett skit stort vinglas på beställning som vart skit snyggt :) Snart ska jag på möte på konsum tillsammans med Lena och Carl. Spännande va?

Idag hade vi ett evenemang och 2 busslass. Dagen har vart fullspäckad!

puss




hyttan

Sitter på hyttan nu och ska snart plocka ur kylugnen. Grejerna som är där i är ju kokheta fortfarande så jag får vänta lite till. Igår gjorde Carl och Lena specialkaraff (svart) och specilskål (svart) skit snyggt. Men min favorit är ändå gul :)

Puss


specialkaraffer



specialskålar :)


27/4-2010

God morgon på er :) Jag gick upp för en halv timme sen och nu väntar jag på att mina ägg ska svalna. Kokade ägg för jag inte orkade göra annan frukost. Plus att ägg är så gott :P

Idag kommer det 2 busslass till hyttan så det blir mycket att stå i. Det är bra, då får jag känna på hur det är när det är mycket folk och jag lär mig stå i kassan bättre. Kanon :)

Nu ska jag äta ägg :)

puss


ingen bra rubrik

Har legat och slappat i sängen hela kväll. Riktigt skönt är det, ligger och läser lite bloggar nu och snart så somnar jag. Snacka om att jag är trött efter cupen! Det gick inte så bra, men vi kom inte sist i alla fall :P hehe.. Vi hade riktigt skojj och det var huvudsaken eller hur?

Nu ska jag snart sova så jag säger godnatt och drar täcket över huvudet och hoppas på att mina öron mår bättre imorgon.

hej

Har ätit pyttipanna idag. Helt sjukt gott när man inte har ätit nått annat än sallad i 2 veckor. Hehe, men jag ska gå ner 5 kg till sen är jag nöjd :) Och jag har redan gått ner 3 kg så ingenting är ömöjligt :)

Måste köpa massa saker till min lägenhet, nya blommor och tavlor och massor med sånt. Skulle helt enkelt behöva åka till ikea och stor shoppa, men jag har aldrig tid egentligen :P

Puss






Mina blommor som jag har nu. Har stått vissna i fönstret i 3 månader nu :P


b som i bingo

Rubriken säger ju allt. Herregud vad jag längtar till bilbingon drar igång i sommar, kommer bli så sjukt roligt. Jag och Max åkte varje torsdag till björklinge och spelade :) haha, underbart :)

Lena gjorde en frisyr på lollo idag. Vart faktiskt riktigt snyggt för att vara en slarvig uppsättning. GREAT!

puss

 


sista timmen

Håller på att smälter själv nu :) Det går bra.. Vi smälter ju en grön smälta nu så det ska bli spännande och se imorgon om jag har lyckats, fick ju blanda smältan själv denna gång så det är bara hålla tummarna.

Det kom penisonärsbuss hit idag, kommer komma 1 buss varje dag i två veckor nu. Roligt ju, en liten föreläsning och sen får dem gå runt och kolla :)

puss

Min hörna som jag har stått i hela dagen

den gröna smältan

26/4-2010

Hej på er!

Har inte haft tid att blogga idag. Har hämtat glas på schenströmska och ramnäs konferens och nu håller jag på att ta bort etiketter och fixar med en grön smälta. Vi ska smälta en grön smälta idag, det gör vi ungefär 2-3 ggr per år och bygger upp lager. Så nu kan man säga att jag har blandat min första smälta :P

Nu har en pensionärsbuss kommit och jag står i kassan. Så måste sluta nu :)

Bilder kommer senare

puss

godnatt

Klockan står ställd på 05.00 imorgon. Usch! Har lite ångest över att gå upp så tidigt men när man väl kommer iväg så känns det bra igen :P

Jag och älskling har bara legat i soffan hela dagen. Så skönt!

Puss, godnatt

Snäll lillasyster

Brorsan kommer hem snart så jag håller på att slå in hans present som jag köpte i Fredags. Han fyllde år den 13e och nu i helgen har han haft cup på åland. Så han får sin present idag istället :)

puss



En Lyle & scott kofta ska han få av mig :) Hoppas han blir nöjd. Vad tror ni?


träningsvärk

Efter att ha spelat 6 st matcher igår så var man lagom stum i både lår och vader. Och sedan efter att ha vart ute och dansat hela natten så känner man av träningsvärken. Så när jag och mille vaknade i morse kunde vi knappt komma upp ur sängen. Det är den värsta träningsvärken ever!







lite bilder från cupen. Vi i de vita tröjorna


god morgon

Hej på er!

Dålig uppdatering. Bloggade ingenting igår eftersom att cupen var och sen när vi hade spelat färdigt så drog vi hem och duschade och sen hem till mickan som hade förfest och sen vidare till krogen :) Hade super roligt. Är inte så farligt bakis idag faktiskt!

Jag och baby ligger med datorn på magen och ska kolla på talang och 112, på liv och död.

Uppdaterar mer senare!

Här kommer en bild på min intressanta frukost


Godnatt

Vi har vart och snackat ihop oss lite nu till matcherna imorgon. Kommer bli great! Nu behöver jag min skönhetssömn för imorgon ska vi gå upp halv 9 för en riktigt brak frukost :)

Önska oss lycka till :)

puss

buss

Sitter på bussen påväg hem nu. Mitt tåg var försenat i 30 minuter så jag kommer lik förbannat hem vanlig tid :P men det gör inget. Jag kommer hem i alla fall :)

puss



dagens bestog av kofta från gina och legging från thuns :)


beställt

Det bästa med att vara sjuk är att man faktiskt FÅR beställa kläder och sånt. Och det är precis vad jag har gjort :)
Ett par legging, 3 örhängen och 12 armband ;)











allt kommer ifrån www.hm.se ;)


tecknat

God morgon på er!

Idag är jag hemma ifrån prakiken, halsen har blivit värre och jag hostar hela tiden. Usch usch! Men jag vaknade nu ändå, ska försöka somna om snart igen. Ska åka hem runt 2 tiden hade jag tänkt så jag verkligen vilar nu innan jag ska hem.

Är jag den enda som älskar att kolla på tecknat? Kollar på barnkanalen just nu. Gillar det skarpt!

godnatt igen, puss




over and out

Nu är jag helt död efter att ha suttit i telefonen och svarat på mail angående sbu cupen. Det närmar sig nu, kom gärna och kolla på Lördag då vi spelar vet ja :)

Nu blir de raka vägen ner i sängen :)

Puss

half baked

Mumma! Har precis proppat i mig massa av Ben and Jerrys glass half baked. Så sjukt god :) Hade tänkt att jag snart ska lägga mig i badet och koppla av, det behövs. Har bara badat 2 ggr sen jag flyttade till lägenheten, och jag som älskar att bada. Skumt va?

puss




t som i tåg

Ligger i sängen nu och kollar på Joey, blev som sagt ingen gympa idag. Så när jag gick hem ifrån hyttan idag så köpte jag glass som jag ska mumsa på idag för att känna mig bättre. Det är jag värd!

Här kommer Lenas coola idé. Bara limma på saker hur som helst.
Hot or not?




formar och skopor

Vi har också gjort rent alla formar och skopor idag. Verkligen skrubbat rent dem och bytt vatten, vilken skillnad det blev! Det tog oss 2-3 timmar att göra rent allt, skit tråkigt var det. Men som allting annat så måste man göra det ibland, ungefär 2 ggr/år. Så det är inte alls ofta!

 

Nu ser man till och med vad det är för formar som ligger i vattnet

låt

Gillar den här låten sjuk mycket. Den har spelats himla mycket på radio under de senaste månaderna och den har verkligen fastnat på hjärnan :P

Enjoy


städat

Idag har vi vart med deponi och städat. Gud vad mycket skit vi har kastat. Har gått fram och tillbaka 4 gånger med flera kassar med skit! Skönt att bli av med så mycket verkligen!

Blir ingen gympa för mig idag, mår inga bra alls. Ska vara hemma och proppa i mig alvedon och knarka te. Sounds good huh?

puss

 

 


deponi

Vi håller på att städa och går till deponi (sopstation) typ.. Har kastat hur mycket som helst, nu kan man ju faktiskt gå in på lagret utan att snubbla över allt. Skönt att få det gjort :)

I eftermiddag vet jag inte vad vi ska göra faktiskt. Det får tiden utvisa!

Nu ska vi gå till deponin igen, hoppas mina skor har torkat tillräckligt så jag får på mig dom! :P

puss

22/4-2010

God morgon på er!

Sitter här nu och har precis sminkat mig. Funderar på att skippa praktiken idag, mår verkligen inte bra alls. Och jag måste hålla mig frisk tills i helgen, men jag hade i alla fall tänkt att gå idag. Det dumma är att jag har tagit hit skinnjackan nu, det är den enda jag har här. Och det har kommit fullt med snö nu under natten och det är 0 gradigt här. Burr burr! Men jag får väl frysa idag, som tur är har jag kvar mina vinterskor i alla fall :)

Puss



mys igår med älskling


andra avenyn



Mys med ljus!

Ligger och myser med baby i sängen och nu ska vi snart kolla på andra avenyn :) Ska sova efter de eftersom både jag och max börjar bli sjuka och vi måste vara friska tills i lördag då sbu cupen är :P


onsdags mys

Har precis diskat och sånt tråkigt man måste göra! Vi åt paj idag och den vart så sjukt god, tacopaj ;) mumma mumma.. Nu ligger vi i sängen och dricker te med en chokladbit :)

Ikväll ska vi äta dip med grönsaker. YUMMI! Både gott och nyttigt :)

Puss






Svar på tal

Det var någon som kommenterade mitt inlägg jag skrev om busschauffören som inte hjälpte den handikappade på bussen. Jag tror att du hade reagerat likadant som jag hade gjort om du var på bussen! Du har ingen rätt att säga till mig att jag "dömmer" folk. För om han nu hade vart sjukskriven eller hade haft dålig rygg så hade han kunnat fråga någon passagerare om hjälp istället för att skita i det. Istället för att du sitter och whinar om ett inlägg som JAG skrev för att JAG blev upprörd så har du ingen anledning att försvara den JÄVLA busschauffören!

Och om han nu hade haft så ont i ryggen så hade han inte haft ett jobb som busschaufför då han sitter stilla hela tiden. Det mår inte ryggen ens bra av!

Sen tycker jag att du är mesig som är anonym. Stå upp för dig själv om du har något att säga!

PUNKT!

lampa

Lena och jag gjorde klart en lampa idag :)


bilder

Här kommer bilder ifrån dagen :)





kulorna vi gjorde igår :)



Skåps dörren jag målade :)


Hej eller nått

Goddag!

Just nu sitter jag på hyttan med Louise och snackar skit... Har blåst på eftermiddagen med Lena, blåste karaffstöd och flaskkorkar :) Gick super bra och jag är nöjd med dagen. Har också målat en skåps dörr som Lena ska ha till ett projekt hon ska göra.

PUSS


karaffstöd

Har inte haft tid att blogga idag.. Vi gör karaff stöd nu! Skriver mer senare och då kommer det upp bilder också :)

Puss

tapperhetsboll

Hej!

Nu har jag kommit hem ifrån träningen, den höll inte på så länge idag. Mattias gjorde illa sig och fick åka till akuten så det var jätte tråkigt. Träningen höll på i 35 minuter i alla fall så det var ju skönt!

Fick också en tapperhetsboll av Nisse som pris för denna säsong, det är ett pris som går runt, men ändå super roligt att få den när man inte har tränat där så länge :)

Nu ska jag sova så hörs vi imorgon :)


mätt i magen

Idag till middag åt jag laxsallad som jag gjorde själv. Vart faktiskt skit gott men nu är jag jätte jätte mätt och alltid efter att jag har ätit blir jag så trött.. Hoppas det går över till innebandyn, för det är sista träningen idag för säsongen och den vill jag inte missa!

Puss



Lena blåser


blåsning

Det har gått bra att blåsa idag, vi har gjort kulor. Blev ganska många men allt kommer nog gå bort i sommar, alla människor handlar kulor som galningar.

Puss






lunch

Nu har vi precis ätit lunch och jag och Lena har blåst kulor hela förmiddagen men nu har jag super ont i handleden så jag får ta det lugnt nu på eftermiddagen. Jobbar ju till 5 sen ska jag bara hem, det blir innebandy ikväll men är inte alls på topp så jag ska ta det lugnt där också :)

Puss




20/4-2010

God morgon :)

Jag kände mig verkligen utvilad när jag vaknade i morse :) Vaknade nämligen 4 i morse och såg att jag hade somnat med datan i sängen :P

Jag har i alla fall precis ätit fruost och nu kollar jag på tv innan jag ska gå. Så skönt att gå upp 1 timme innan man ska gå, äta frukost i sängen och kolla på tv :)

Puss



min frukost :)


trött och huvudvärk

Hej igen!

Ligger och kollar på top model nu men ska snart sova hade jag tänkt.. Är super trött så det ska bli skönt att få somna tidigt, om jag nu somnar tidigt.

Har skit ont i handen och armen efter att jag blästrat idag, hoppas bara att det går över tills imorgon. För imorgon ska jag sätta mina vinglas, punkt.

Puss och godnatt



När vi gratulerade storvreta i söndags. Var 2000 pers där :)


disk, handla, laga mat

Det är bara några av grejerna som måste göras när man har flyttat hemifrån. Jag tycker det är skit jobbigt att diska och laga mat, speciellt när man bara lagar mat till sig själv :P Handla däremot tycker jag är super mysigt. haha!

Nu ska jag kolla på 2 1/2 men och sen sova. Har super ont i huvudet och mår inte alls bra. Hoppas att jag bara är trött.

Puss


nytt i hyttan

Vi har satt upp anslagstavlor i hyttan. Skit smart när man har beställningar och sånt, slipper man lapp systemet, man tappar ju ändå bara bort lapparna förr eller senare :P

Nu ska jag ta hand om en buss som kommer med pensionärer :P

puss

 


dagen

Började dagen med att blåsa vinglas, men det gick inte alls idag. Så det får bli och ta nya tag imorgon så kommer det gå bättre tror jag :) Sen städade jag lite och efter lunch åkte jag upp och blästrade 4 st organic :) Vart så sjukt snygga.. Men det var bra jobbigt att blästra, har ont i höger armen nu. Och det vart inte bättre av att jag målade tak igår heller, dubbel träningsverk :P

Puss


19/4-2010

Hej på er!

Sitter på tåget nu och är på väg till ramnäs :) Kommer vara framme ungefär kvart i :)

Är skit trött idag, somnade inte förrän klockan 2 i natt och gick upp klockan 5 i morse. Och sen jobbar jag till 5 hela veckan också. Så det blir sängen direkt efter maten idag om jag ska orka :)

Puss


tröjorna har kommit

Äntligen har tröjorna kommit till cupen :D Spelar ju på lördag och jag är super taggad =) kommer bli sjukt roligt ju.. Det var inte så många lag som har anmält sig, men det ska bli super kul ändå :)

Godnatt, puss






Coola va?


hylla

Fick med mig en hylla ifrån Ikea som jag har satt upp ovanför sängen nu. Vart skit snyggt och jag satte upp den helt själv. Första skruven skrivade pappa i :)

Puss





snyggt va?


måla igen

Nu ska vi maska och måla om listerna och sen ska vi in med möblerna igen. Kollade på ny soffa och nytt bort på ikea idag också. Det kostar inte alls mycket med en ny soffa, 3000 kr hittade vi en snygg för. Så nästa projekt blir först att måla och sen köpa soffa :)

Puss



älskling maskar! Vi ska måla runt fönster också med en annan vit färg, så det får pappa göra :P


dagens outfit

Dagens outfit kommer här





Jeans: Cubus
Linne: New yorker
Kofta: vila


målat och klart

Vi målade klart taget på 2 timmar och sen drog vi in till stan och letade tapeter och färg. Var också och gratulerade storvreta för guldet på vaksala torg :) Så himla duktiga dom är :D

Nu håller vi på att maska och ska måla listerna igen :)



älskling är duktig och målar



skit snyggt vart det :)



är riktigt nöjd :)


18/4-2010

God morgon på er :)

Jag och mille har nyss ätit frukost och nu tänkte vi att vi skulle måla och göra om på våran övervåning. Kommer bli så snyggt, ska bara måla taket idag, men ändå. Det gör en stor skillnad faktiskt :) Dags att jobba nu.

Puss



Chill outfit idag. Känner mig rätt gul ;)


godnatt

Nu ska vi kolla på The Grudge och sova... Denna Lördag suger ju balle! Suck..

Imorgon ska jag i alla fall träffa älsklings frican :) det gick mig genast på bättre humör, bästa vän<3

Filmer

Jag och baby tänkte köra på en filmkväll ikväll. Därför var vi inne i stan idag och köpte 8 st filmer ;) haha.. Vi köpte: The grudge 2, The longest yard, Rena rama rolf, Death sentence, Bad boys 2, The matador, The hitcher och M:i-2.  Bara att köra igång nu om vi ska hinna kolla alla ;)

puss


STORVRETA

STORVRETA KAMMADE HEM SM FINALEN MED 5-2 MOT TÄBY. HEJA HEJA STORVRETA!

FAN VAD SKÖNT!


innebandy

Nu blir det att kolla på innebandy :) Skriver mer sen ikväll!

HEJA STORVREAT


hemma

Nu har vi kommit hem och sitter hel taggade i soffan och ska kolla på innebandyn som börjar 15.50. Heja storvreta!

Det gick bra att hjälpa sophie och mattias att plocka undan på gården. Vi fyllde en HELT 10 kubiks kontainer. Helt sjukt mkt skräp, men nu är det i alla fall borta och tur är väl det? :)

Puss



söta Lucy som leker i diskhon ;)



Här var vi halvt färdiga med att ha tagit bort allt :P



mycket skit som skulle kastas


Syrran

Nu ska vi åka till syster och hjälpa dem med huset. Kommer hem nån gång under eftermiddagen och då ska vi kolla på innebandy finalen som börjar 15.25.

Puss



dagens outfit


snart hemma

Jag går av bussen om ungefär en kvart :) Åh.. Ska bli skönt att krama om mamma och pappa när jag kommer hem<3

bussen

Sitter på bussen nu. Ska bli skönt att komma hem tycker jag :)

Vill ni höra en rolig sak som har hänt idag? haha... Det är min vanliga otur men så här var det i alla fall. Jag skulle sätta i dammsugar sladden i uttaget eftersom jag skulle dammsuga. Då fick jag jordens stöt i handen och när jag reser mig upp börjar jag blöda jätte mycket näsblod som inte gick att stoppa (blöder fortfarande) och sen fick jag ett märke av stöten i form av ett hjärta på handen. Coolt va? haha.. Men nu har jag i alla fall super ont i handen och jätte mycket näsblod fortfarande, trots att det här hände klockan 2 idag. Jaja, hoppas det går över :P

Puss



ett skåp som lena har satt upp idag som vi ska ha smycken i.


We Don't Celebrate Sundays

Jag har fått en ny favorit låt :) haha.. Men sån här musik gillar jag i alla fall, lyssnar på allt egentligen. Men den här stilen är min favorit ;)


dagens

Dagens outfit, en mys outfit eftersom vi bara ska städa :)


16/4-2010

Hej på er!

Nu är jag på jobbet och ska jobba snart. Ska städa idag så det blir lugnt, ska smälta samtidigt också. Det blir great de :)

Idag kommer jag hem och imorgon ska jag och älskling tillsammans med mamma och pappa hjälpa syster och mattias med att kasta skräpet på gården. Kommer väl bli bra :)

Puss


Det hade kommit snö när jag vaknade i morse :O men det smälter bort under dagen ändå. Som tur är!!


16/4-2010

Hej på er!

Nu är jag på jobbet och ska jobba snart. Ska städa idag så det blir lugnt, ska smälta samtidigt också. Det blir great de :)

Idag kommer jag hem och imorgon ska jag och älskling tillsammans med mamma och pappa hjälpa syster och mattias med att kasta skräpet på gården. Kommer väl bli bra :)

Puss


Det hade kommit snö när jag vaknade i morse :O men det smälter bort under dagen ändå. Som tur är!!


natti natti

Efter att ha packat väskan tills imorgon och diskat så ska jag lägga mig och kolla på disney channel och somna till det :)

puss och godnatt :)

coolt

tänk om man vore så här duktig :P hehe.. Varje glas ifrån Murano som de tillverkar kostar runt 1500 kr/st och dom gör inte serier i varje vinglas utan har dom gjort ett glas så byter dom design och gör ett helt annat. Så varje glas är unikt!



Helt sjukt vad dom är duktiga i Murano! Jag vill åka dit och kolla hur de jobbar där, det ska jag också. Någon gång!

Puss


favorit

Jag har 3 st produkter som är mina favoriter i hyttan. Och de är specialkaraff, olje&vinäger flaska och skål. Allt ska vara i samma färg och eftersom min favorit färg är gul så ska så klart alla vara gula ;)



Dom är SÅ snygga


städat

Idag när vi städade så hittade vi 2 bilder som vi satte upp på toaletten :P

Nu ska jag börja gå till gympan snart!



Bilderna vi satte upp på toan ;)


sallad

Har precis ätit sallad till middag nu och snart ska jag sticka iväg på gympa. Ska bli skönt att träna, orkade ju inte förra veckan eftersom jag var så trött, egentligen orkar jag inte nu heller :P men det är bara bita ihop och gå dit. Det känns ju bra när man väl är där :)

Idag på hyttan städade vi och plockade undan. Och nu kan man fatiskt gå bak på lagret igen utan att snubbla över massa grejer. Skönt att städa tycker jag :)

PUSS



En trött jag i morse :P


15/4-2010

Hej på er!

Det har inte gått att blogga på hela dagen. Min dator är ju helt keff så jag höll på att kasta den i marken här. USCH för sega datorer.

Idag håller jag på att städa på lagret och Lena tvättar fönster. Senare ska Carl och Lena blåsa karaffer och jag ska fortsätta städa.

Bilder kommer vid lunch

puss

godnatt

Efter att ha ätit omelett och kollat på andra avenyn så är det nu dags att sova. Ska äntligen få sova med min baby<3 Imorgon får vi se vad vi ska hitta på i hyttan och jag ska visa lite mer attityd där, det har jag blivit tillsagd. Så vi får se vad jag hittar på för spännande imorgon :)

PUSS


dagens

Har inte haft tid att blogga idag eftersom skolan kom till oss och hälsade på idag och var hos oss i 3 timmar. Jätte trevligt och nu får jag börja plugga snart, eller snart och snart, i höst :) Jag ska plugga starta eget och hantverketshistoria :) Kommer bli roligt tycker jag.

Nu ska jag mysa med min baby :)

PUSS





Vi började städa på lagret lite smått idag. Ska fortsätta senare :P


14/4-2010

Hej på er!

Jag har precis tömt kylugnen och nu sitter jag och skriver ner mina punkter som jag ska upp på utvärderingen. Det är så svårt att komma på saker tycker jag. Men det ska nog gå bra :)

Idag kommer skolan och hälsar på. Spännande! Har aldrig träffat dem så det ska bli roligt att göra det. Och sen även börja tänka lite på vad jag ska plugga också. Tror faktiskt att jag bara tar hantverkets historia som är obligatoriskt. Ska jag ta något annat som en "starta eget" kurs tror jag att det är svårt. Men jag gillar när det är en utmaning så vi får se vad jag bestämmer mig för idag :)

Nu ska jag gå bak på lagret och städa undan lite på borden så att det är rent och snyggt. Ska även plocka undan lite här också i hyttan innan skolan kommer.

Får se om jag åker och blästrar nånting idag. Kanske skulle göra det på eftermiddagen :)

PUSS


Allt de vi gjorde igår :)


Gossip girl

Nu ligger jag i sängen och ska snart lägga mig och kolla på gossip girl. Även fast jag har sett den hur många gånger som helst, men den är ju så bra. Har säsong 1 och funderar på att köpa säsong 2 och 3. Nått att fundera på :)

Träningen gick bra och jag är helt slut :P Kämpade som fan.. haha! Sprang av mig all energi jag hade :P Det är positivt.

Nu ska jag komma på olika punkter tills imorgon på hyttan som jag ska ta upp. Vad som är bra och dåligt och lite sånt, bra med utvärdering. Eller vad säger ni?

Godnatt puss



Jag saknar dig hjärtat<3
16/1-2008 - för alltid



koka ägg

Nu håller jag på att koka ägg. Ska åka på innebandy om 40 minuter ungefär så jag har lite stressigt. Har inte bytit om eller nånting. Jaja, det löser sig :)

Här kommer bilder ifrån helgen :)




innebandy

Snart är det innebandy dags. Eller ja, den börjar 2 och en halv tinme. Men jag är sjukt taggad så det ska bli roligt tycker jag. Ska verkligen springa av mig :)

Idag har jag bara tagit hand om glaset. Tagit bort etiketter och sånt! Jag orkade verkligen inget annat, var så sjukt trött så jag inte orkade hålla upp ögonen. Sen har jag haft ont i huvudet och är hes också, men efter 2 alvedon innan träningen blir det säkert bättre :)

PUSS


Grattis bror

Grattis bror som fyller år idag :)

Jag håller fortarande på med glasen bak på lagret ock ska vara på lagret hela dagen. Bilder kommer ikväll :) PUSS

jahaja

Nu är det dags att sätta igång och börja jobba. Ta bort etiketter ifrån flaskor med dunkande musik ;)



En trött jag, snart får jag tejpa fast ögonlocken för att inte somna :P


13/4-2010

God morgon på er!

Jag har precis tömt kylugnen nu och nu sitter jag och slappar tills ugnen har blivit varm. Imorgon ska jag åka och blästra, det har jag aldrig gjort förut, men det kan väl inte vara så svårt hoppas jag. Jag ska blästra 5 st organic och sen till hyttan igen. Kommer nog gå great ska ni se :)

Dagens uppgift är att ta bort etiketter på allt glas jag hämtade igår :)

PUSS


Gårdagens grejer vi gjorde. Krokben, både vin och snaps och sen gjorde vi karaffkorkar :)


Pay it forward

Nu ska jag lägga mig och kolla på en film jag har beställt. Den heter Pay i forward och jag har sett den förut. Så sjukt bra film faktiskt. Det handlar om en kille som går i skolan (vet inte vilken klass) men typ 6an. De får en ny lärare som ger klassen en ny uppgift. Uppgiften är att försöka förändra något till det bättre i den närmaste omgivningen. Men kan man förändra människor?

PUSS


sallad

Hej på er!

Jag åt en jätte god sallad idag som jag gjorde själv. Den bestog av:
Sallad, Ruccola, mozzarella ost, räkor, kräftor, rostade solrosfrön och permesan ost. Så sjukt god den blev!

MUMS




puts puts

Nu ska jag putsa alla de 24 hyllorna i hyttan och göra lite fint. Duktigt va? Får se hur lång tid det tar, men jag har ju hela dagen på mig å andra sidan ;)

PUSS

bara att sätta igång


halsont

Jag har vart jätte hes hela helgen och börjar nu få ont i halsen. Typiskt! Men jag kan inte vara sjuk imorgon för då är det innebandy och på onsdag ska skolan komma hit till hyttan så då har jag heller inte tid att vara sjuk, OM jag nu skulle bli sjuk så får jag bli det på Torsdag eller Fredag för då är det inget speciellt på schemat. Men jag ska INTE sträva efter att bli sjuk. Jag ska köpa halstabletter ikväll och dricka massa te!

PUSS

hämtat glas

Nu har jag precis vart och hämtat glas :) Vart 10 backar, det är i alla fall nått, eller hur? Men oj vilket fint väder det var ute, jag gick i tröja och nästan tyckte att det var för varmt. NU KOMMER VÅREN ÄNTLIGEN TILL VÅRAT AVLÅNG LAND.

PUSS

Hämtar glas

Så mycket glas blev det


12/4-2010

Hej!

Fick skjuts ifrån tåget till hyttan idag som tur var. Skönt att slippa gå den biten i alla fall :)

Idag är jag själv på hyttan så idag ska jag hämta glas och sen rengöra hyllorna lite faktiskt. Ska också ta bort etiketterna på glaset. Så jag hade tänkt att gå alldeles snart.

Fint väder är det ute också :) Synd bara att jag inte orkar släpa med mig 2 jackor hit så jag har fortfarande vinterjackan. Men nästa vecka ska jag ha på mig skinnjackan, även om det är kallt :P

PUSS

Vinglaset jag gjorde i Torsdags eller Fredags. Det bästa jag har gjort :) Riktigt nöjd är jag. Snart sitter det!


renovering

Hej!

Ligger i sängen och skriver ner lite recept nu innan jag ska sova. Rätt jobbigt att man kommer på det nu :P men sån är jag :)

Vi har renoverat många rum i huset nu. Vi har gjort bibliotek och ett dressingroom och nu håller mamma och pappa på att renovera data rummet, det är bara golv som ska läggas nu. Kommer bli kanon bra :) Sen ska mamma också renovera ett rum som hon ska ha som vinrum, där hon ska förvara alla hennes viner ;) haha..

PUSS



Målat taket och väggarna och satt upp en fondvägg



fondväggen



Golvet vi ska lägga

Blev det inte snyggt?

PUSS OCH GODNATT


11/4-2010

Hej!

Igår var det en kanon kväll. Hade så sjukt roligt! Ganska bakis idag, men jag och älsklingen ska lägga oss och kolla på film hela dagen nu så då kommer jag säkert somna och må bättre när jag vaknar igen :) Låter inte det som en bra idé?

PUSS

översvämning

utanför vårat hur blir det alltid översvämning på våren. Helt sjukt mkt vatten!






10/4

Har precis kollat på Bella Tyra show.. Tycker den serien är skit bra faktiskt, dom är sååå duktiga :) Kanske är lite av ett tjejprogram men ändå. Funderar på att maila in till dom och säga att dom ska pröva på Glasblåsare som veckans yrke.. Skulle inte det vara coolt? ;)



www.bellatyrashow.se


9/4-2010

God morgon på er :)

Jag och älskling gick upp för ungefär 1 timme sen. Skönt att sova ut :) Vi gjorde super god omelett till frukost så nu är vi mätta och belåtna :)

Idag ska vi inte göra nånting på hela dagen, ska på lite kalas och sen senare ikväll ska vi på fest som slutar med utgång :) Kommer bli kanon tror jag.. Har en känsla som säger det :)

PUSS



dagens mys outfit :)


14 år till salu

Älskling vet att jag älskar att läsa böcker så han beställde hem en bok till mig som heter 14 år till salu. Den handlar om:

Det här är 14-åriga Tessans egna historia. Hon lever ett välanpassat liv i en mellansvensk stad, med mamma, pappa och syskon. I skolan går det bra och hon älskar stunderna hon tillbringar i stallet.

Men så en kväll raseras allt. På väg hem från stallet blir hon våldtagen av en jämnårig kille. Chokerad tar hon sig hem med berättar aldrig för någon om vad som hänt. I stället tar Tessan på sig all skuld för våldtäkten och mår allt sämre.

När en kompis föreslår att de ska sälja sex via internet för att tjäna snabba pengar, tvekar hon inte. Tessan dras in i en ond cirkel av självförnedring och prostitutioni jakt på bekräftelse. Genom att sälja sin kropp gång på gång straffar hon sig själv och försöker ta kontroll över situationen. Men snart inser Tessan att hon inte längre har makten över sitt liv. Till slut får hon inte ens betalt av de män som regelbundet ringer och kräver att få utnyttja henne. När hon flyttar för att komma ifrån dem hittar de henne och övergreppen fortsätter. Hennes omgivning märker inte vad som händer. Finns det ingen väg ut ur helvetet?


Boken verkar super bra och jag ska börja läsa den redan ikväll.. Men nu ska vi kolla på Beck : Flickan i jordkällaren.

PUSS och godnatt


talang 2010

Hej på er!

Nu har jag ätit och duschat och sitter med baby här och kollar på talang 2010. Spännande avsnitt idag ska det vara tydligen :P

PUSS



Fönsterkulorna jag tog med mig hem idag :)


I have a dream

Nu till ett gladare inlägg än det nedanför.

Dagen har gått bra och snabbt och nu sitter jag på bussen. Ska bli så sjukt skönt att komma hem igen, helgen är smockad med massa roliga grejer så idag ska jag faktiskt bara vara hemma och träffa mamma och pappa när jag inte kommer göra det på resten av helgen typ :P

Kommer bild ikväll :)

PUSS

Jävla busschaufför :@

En sak stör mig riktigt mycket. Nu när jag skulle hoppa på bussen i Västerås för att åka hem så var det en kille i rullstol och hans assistent som skulle på också. Och det är ju jätte svårt att själv få på någon i rullstol på bussen. Och busschauffören hjälper inte ens till, vilken idiot va? Hur kan man skita i att hjälpa någon som sitter i rullstol? Alla andra på bussen var ju också fucktards som inte hjälpte till heller. Så snäll som jag är så hjlpte jag de 2 killarna på bussen.

Och busschauffören sitter bara i sin jävla stol på sitt feta arsle och kollar runt även fast folk har sagt till flera gånger. Sen när de båda killarna kommit på bussen + rullstolen med hjälp av mig, DÅ kommer busschauffören bak och frågar hur det går. IDIOT!


vinglas

Har gjort vinglas både igår och idag. Det går bättre och bättre men blir fortfarande inte som det ska. Men jag har nog tålamod att lära mig. Eller vad tror ni?


Kolla foten (DÅ)



NU


9/4-2010

Hej på er!

Sitter på hyttan nu och ska börja blåsa när kylugnen blivit varm. Vilket är om ungefär 30 minuter! Idag är det skit tråkigt väder ute och jag hoppas det slutat regna när jag går till tåget, jobbigt att gå en sån bit med regn, men jag har i alla fall med mig paraply :)

En trött jag i morse


lampa

På hyttan återvinner vi lampor också, vi målar om dem och blåser nya delar. Så en skit ful lampa kan bli hur cool som helst när den är färdig :) Det är riktigt roligt faktiskt. Jag ska ockå försöka köpa en lampa på loppis eller så och göra om den :)

Puss och godnatt


Här är en lampa som Lena gjorde klart i veckan :)


Ljuslykta

Innan jag gick hem idag fyllde jag de nya ljuslyktorna med sand och ljus, var faktiskt riktigt snyggt tycker jag. Men man kan också använda det som vinglas, det ser ut som ett vinglas tycker jag. Det blir i alla fall riktigt snyggt när man tänder ljuset i :)

PUSS





Robot

Kolla in på denna video, han gör en jätte söt robot i glas. Duktigt gjort!


Coolt va?

Snäckglas

Idag har vi jobbat med både snäckglas och snapsglas. Det gick väl så där men vi hoppas det går bättre imorgon. Tror vi ska köra på med snäckglasen då också faktiskt!

Nu börjar försäljningen gå upp igen, har vart helt dött i 2-3 månader, men nu så är det i alla fall folk här på dagarna som köper. Det är alltid roligt tycker jag. Man stöter på så många olika sorts människor, intressant faktiskt!

PUSS

snäck glasen

snapsglasen (Krokben heter dom)


blå smälta

Så här blå blev den blå smältan, lite ljusare är glaset eftersom nu ligger den i en klump!


8/4-2010

Hej på er!

Jag tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan vi börjar jobba igen :) Idag håller vi på med snäckglasen i en blå smälta. Det går väl lite så där, så vi får se vad vi hittar på efter lunch :)

PUSS

film

Idag fick jag hem en ny film jag har köpt, har köpt Juno :) Skit bra film. Ska också beställa filmen: Skicka vidare! Skit bra filmen vekligen. Jag beställer oftast hem filmer, beställer väl 1-2 filmer i veckan. Men jag köper alltid bara filmer jag sett förut.. Haha, då vet jag i alla fall att jag får en bra film för pengarna ;) Jag köper altid hem filmerna från cdon.com. Bästa sidan ever, filmerna kommer på 1-2 dagar och dom är skit billiga :)




Otursdag eller klantig?

Jaa ni, det är frågan. Är det otur eller är jag bara så sjukt klantig? haha.. Jag skulle skära upp pyttipanna påsen med den största kniven i köket och så klart skär jag mig och börjar blöda som en tok. Och nu när jag skulle steka omelett tills imorgon så skulle jag vänta på omeletten med hjälp av en tallrik, vad tror ni jag gör då? Joo, jag bränner hela tummen så nu har jag en blåsa på tummen. Jag tycker att jag har haft otur :P

PUSS


Visst vart den svarta organic snygg när man blästrade den?


Joey

Nu kollar på Joey och efter det blir det duschen :) Jag har inte blåst nånting idag, men att smälta är också jobbigt faktiskt. Idag smälte jag en blå smälta, ska bli skit roligt att blåsa i det eftersom jag inte har blåst blå smälta förut. Men den kan ju knappas vara så jävlig som en grön smälta :P eller hur?

PUSS












7/4-2010

Hej på er!

Idag har Lena och Carl blåst organic för att tömma ur ugnen så mycket som möjligt. För nu sitter jag nämligen själv här och smälter :) De andra är upp och blästrar. Så vi får se när de kommer tillbaka :)

Jag håller på att smälta en blå smälta den här gången, det ska bli roligt faktiskt, för jag har inte blåst i blå smälta förut, bara i grön smälta och det var ju ett helvete :P

PUSS

Organic, när den kommer ur kylugnen imorgon kommer den vara knall gul ;)

Haha, Carl ;)

hehe, Lena ;)


home

Nu har jag kommit hem precis och ligger i sängen och läser bloggar och pratar men baby i telefonen :) Ska somna till någon bra film eller så hade jag tänkt.

Innebandyn gick väl sådär, det blir inte så mycket spel när man inte har några avbytare, är ju skit jobbigt att springa runt i 1 timme i streck. Men huvudsaken är att man har rört på sig :)

Nu ska jag sova :)

PUSS


Hoppas min omelett smakar gott till frukost imorgon :) Det är bacon, ost och champinjoner i :)


innebandy

Innebandyn blev av så om en timme ska vi åka :) Ska snart byta om och så.

Jag gjorde nyss ett misslyckat försök att göra omelett, äter omelett nu på morgonen. Men Det var så svårt att vända den så halva omeletten hamnade på den kok heta plattan så nu luktar det bränt i hela lägenheten och trappuppgången. Haha, jag vädrar i alla fall!

Här kommer bilder på vinglasen jag gjorde i Fredags, vart riktigt nöjd faktiskt :)

PUSS



Fötterna blir i alla fall mer runda än vad de någonsin har blivit :P





Pics

Lite bilder ifrån idag



Vasen jag gjorde i Fredags med tappfärg, den sprack förövrigt i botten. Skit också, den var ju så sjukt snygg!



en svart skål som jag gjorde i fredags också



och en klarglas skål :)

6/4-2010

Hej alla glada!

Jag sitter på hyttan nu och slutar om 1,5 timme. Slutar fem denna vecka, lite jobbigt att sluta 5 idag tycker jag, jag gick ju upp klockan 5 i morse så nu har jag hållt igång i 12 timmer ;) Tur att dygnet har 24 timmar =)

Ikväll blir det innebandy också och innan jag ska hem så ska jag gå förbi och handla ägg, soppa, ost och skinka :)

Bilder kommer upp om en halvtimme, datorn är lite seg på att lägga in bilder :P

PUSS

tv

Hej!

Nu ligger vi i sängen som vanligt och ska sätta oss och kolla på tv :)

Jag har nyss pratat med mamma och kollat igenom alla hennes böcker om GI metoden. Så nu är det spikat och klart, ska börja med frukosten nu i veckan och sen börja på riktigt på Måndag, alltid lättast att börja på en måndag! Har någon prövat GI metoden? Jag hoppas i alla fall att den funkar.

PUSS

5/4-2010

God morgon!

Det är bara börja sätta igång att anmäla laget nu till SBU cupen :) Kommer bli helt kanon :)

godnatt

Nu ska jag snart lägga mig med min älskling :) Vi har hållt på att styra upp sbu cupen HELA kvällen. Sånt där tar ju lång tid faktiskt. Men nu är allt ordnat och vi kommer anmäla laget imorgon :)

Nu ska jag sova så jag vaknar upp pigg imorgon på den sista lediga dagen :)

PUSS

4/4-2010 menade jag

Jag råkade skriva fel datum förut. Men nu såg jag det så det är lugnt :)

Nu ska vi ligga i sängen hela dagen med datorn på magen och kolla på tv program. Ja, jag är fortfarande bakis!

3/4-2010

 

Hej hej!

Idag mår vi som man förtjänar, men jävlar vad roligt vi hade det igår.

Vi började med att kolla på Mattias som spelade med sitt band på gamla Fredmans! jätte duktiga var dom, som alltid :) Sen skulle vi möta upp alla andra efter det, men dom ringde aldrig upp så det var bara att hitta på nånting i 3 timmar tills bussen gick. Så vi gick på Kalas och bestämde oss för att bli riktigt fulla :P haha.. Men det var verkligen helt GALET kul på Kalas, vi träffade Emily och Mickan och dom räddade våran kväll verkligen. Hade så otroligt roligt :) Det var så kul att Mickan körde hem oss 4 på morgonen ;) 

Nu ska jag äta mycket godis och ligga i soffan med filten på mig :) 

FAN VAD ROLIGT VI HADE IGÅR :) (av det jag kommer ihåg) haha

PUSS


 


party

Ikväll blir det utgång :)




Målat ägg

Nu har jag och mormor målat ägg. Mormor målade två st sen höll hon mig bara sällskap medan jag målade 5 eller 6 st :) Det jag älskar med påsken är definetivt att leta påskägg och måla ägg :) Det är höjdpunkterna på dagen :)

PUSS







Så lycklig jag är. Ser ni?






Outfit

Nu har mormor kommit och vi sitter på verandan å äter socker kaka och dricker kaffe :) Snart ska vi måla ägg :D

Här kommer dagens outfit




Leggins: Lindex
t-shirt: Thun's
Kofta: Vila


Glad påsk!

Glad påsk på er!

Jag sitter och väntar på att mamma och pappa ska komma hem, de hämtat mormor. Så jag lyssnar på musik och har precis fixat mig klart :)

Jag har också letat påskägg idag och direkt när mormor kommer ska jag och hon måla ägg :D det är en tradition vi har. Märks det att jag fyller 20 i år? :P haha..




Godnatt

Nu har vi precis kollat klart på Wallander, och den var precis lika bra som alla de andra filmerna är :) Vilken tur va?

Ska försöka sova nu så jag är pigg tills imorgon. För imorgon kommer mormor på besök, och det viktigaste av allt: Jag ska leta påskägg :D

Talang

Nu ska vi kolla på talang och äta en Fredagsmys påse :)


Jag ska bli stjärna

Hoho! Nu ligger jag och baby i sängen med datorn på magen och kollar på Jag ska bli stjärna. Tycker det programet är riktigt bra faktiskt. Vi ska bara ta det lugnt ikväll och äta massa gott :)

Åt grillad kyckling med hasselbakspotatis nyss. Skit gott ju :) Skönt att man kan börja vara ute och grilla nu också, grillat smakar så mycket godare än stekt ;)

PUSS

Fredag

Hej på er!

Nu har vi kommit hem från macken, var uppe och hyrde en film :) Vi hyrde Wallander; Vålnaden. Den nyaste, tror den kommer vara skit bra faktiskt :)



Nu ska jag läsa aftonbladet och sen mysa med min älskling


2/4-2010

God morgon :)

Har precis ätit frukost och nu tänkte jag kika lite på tv :)

Igår drog vi iväg till kirre på kvällen. Mycket trevligt, men alla drog hem typ 12, men det var ändå skönt att komma hem lite i tid faktiskt, då sover man inte bort hela dagen idag :)

Idag ska vi inte göra nånting alls, bara ta det lugnt :) Det behövs verkligen!

PUSS


Fricans hund vart inte lika söt när den klippte sig :P men den är ju gullig ändå :) Hoppas det gick bra för Frida som skulle hämta sin hund igår. En liten och knubbig sak ;)


outfit

dagens outfit



Jeans: Cubus
Tunika: HM


1/4-2010

Nu har vi precis kommit hem. Jag har vart och klippt och färgat håret idag :) Det behövdes klippas verkligen och färgas med så jag gjorde det idag på fricans salong<3 Hon är såå duktig. Blir så himla nöjd varje gång jag går därifrån, hon vet exakt hur jag vill ha det :)


FÖRE



UNDER



Resultatet :D



Blev skit nöjd :)



Mycket hår klipptes av, men jag har fortfarande tok långt :)


2012

Nu har jag och älskling kollat klart på 2012. Eller rättare sagt jag, max somnade efter halva och jag är en sån som INTE kan stänga av filmen efter halva, plus att vi hade hyrt den också och eftersom vi åker så pass tidigt imorgon när jag ska klippa mig så hinner vi inte se den då. Vi hyrde också Wallander, vålnaden. Men den såg jag adrig, klockan blev så mycket.

Jag tyckte i alla fall att 2012 vad skit bra, den bästa film jag sett på länge. Lite dåligt datagjord men själva handlingen och det var ju verkligen otroligt bra. Den handlar om att Mayafolket har förutspått att jorden ska gå under den 21 december år 2012. Verkligen skit bra var den, den får helt klart 5 av 5!

Nu ska jag lägga mig och läsa aftonbladet och sova. Ska upp 8 imorgon så vi hinner i tid till Fricans salong<3 Ska klippa och färga :)

PUSS


Jag ska helt klart köpa hem filmen redan imorgon :)

GODNATT =)


RSS 2.0