Nyklippt

Gjorde en impuils grej med håret, jag klippte det i page eller hur det stavas.. JAG KLIPPTE ALLTSÅ AV ALLT MITT LÅNGA HÅR, åh!!!! Men det blev jätte fint tycker jag, jag är nöjd med det =)

      

Fredag

Shosan!!

Nu sitter jag här och väntar på min baby, ska iväg och klippa mig hos frican sen<3 Sen får vi se vad som händer senare under dagen. Brorsan ringde mig nyss och sa att han hade köpt en födelsedagspresent åt mig =D woho.. haha!
Men nu ska jag iaf in och duscha sen kolla lite på bilen där nere =)

VI HÖRS

Lite pics från midsommar ;)




                                                          

 

Torsdag

HEJ BLOGGEN!

Usch vad lovet har gått snabbt, herregud! Har iaf vart med min baby från söndag tills idag, super skönt. Måste ta igen lite saker nu. Vi har inte gjort nånting, har vart riktigt skönt tycker jag.
Imorgon blir det kolla lite på en bil som står här hemma, jag och max ska meka lite, inte för att någon vet hur man gör men det är väl bara att prova sig till eller? haha, vi får se hur det går.
Kanske ska på bio imorgon också, vi får se, blir ingen halloween fest i helgen iaf, ska på middag med mamma och pappa, mys =)

Nej nu blire tv sen ringa mitt hjärta <3

VI SES

I MISS YOU<3


Tisdag

Hej!

Idag ska jag och max in till stan för en shoppingtur! Ska in på banken också och säga att studiebidraget ska komma in direkt till mitt konto i november för jag fyller 18 då. Sen kolla runt på stan på lite grejer till projektarbetet, sen får man se om man hittar nått snyggt =)
Ska fixa mig i ordning nu iaf.. =)

Ha en bra dag!

//Kaas

19 dagar kvar



SOMMAR, KOM TILLBAKA



Måndagskväll

shosan igen

Har inte plockat ordning på mitt rum idag, suck jag orkade verkligen inte.. haha!
Fick nyss reda på att max träning slutar klockan 20.00 istället för 21.00 hans pappa var snäll och ringde och sa det nyss =) det menas alltså med att han kommer tidigare hem till mig =) WOOHOO.. aja, 20 dagar kvar tills min födelsedag och till min och babys 10 månaders dag, läängtar såå mkt!

Ha en bra kväll


Måndag

Hej bloggen!

Igår kom min baby till mig och idag åkte han hem =( Fast han kommer igen ikväll.. Ska se vad jag ska hitta på för roligt nu under dagen, kanske städa rummet, rensade iaf ut allting ifrån mitt rum igår och bar upp till det nya rummet, blev riktigt nice faktiskt..
Får se vad som händer mer under dagen, max kommer inte förrän 11 ikväll typ så jag har ju lite tid på mig att fixa saker, haha.. Kanske ska ringa till erik, han var det längesen man lekte med =)
Jaa vi får helt enkelt se vad som händer..

BYE

Lördag

Godmorgon bloggen!
Nu har jag precis vaknat av att jag var så himla förkyld att jag inte kunde andas genom näsan, usch.. Men det är iaf skönt att man inte missar nånting i skolan eftersom vi har lov denna vecka så man kan ju alltid ta det lugnt.
På lovet har jag bokat in min älskling hela veckan, vi får se vad vi ska hitta på =)
Är avundsjuk på 2 utav mina kompisar som åker till thailand idag, GE MIG VÄRME!
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, får se vad som kommer i min väg, annars blir det bara lugn dag hemma, vara i allians hallen 19.30 sen hem igen runt 22.30, världelös lördag, jag vet.
Imorgon kommer baby till mig och sover här tills på tisdag, wounderful. Kan inte tänka mig att om 22 dagar har vi vart tillsammans i 10 månader, herregud, tiden går så himla snabbt. Jag älskar dig gubben<3

Nejj nu blir det nog duschen, skulle kännas skönt. Frukost, och tv

Ha det bra

KOM HEM BROR, DU ÄR SAKNAD<3


Torsdag

HEJ

Sitter i skolan och ska skriva en debatt artikel, ska skriva om fotbolldhuliganer. Hoppas den blir bra =)
Ska hem till baby idag och sen på bio imorgon, vet inte vad som händer i helgen. Kanske ska på party. We will see!
Ska dra och plugga nu..

Hörs


Onsdag

Nu är jag på praktiken, ska slipa hela dagen. i måndags var baby hps mig och jag var hos honom igår, så idag ska jag bara hem och plugga.
Jag och baby ska gå på bio på fredag också :) Undra vad vi ska se =) hihi..
Har inte så mkt att säga, måste verkligen ner och jobba nu så vi hörs.

//Kaas


Måndag

Åh idag var ingen rolig dag. Allting började skit bra, fick lite sovmorgon hos max, hade mys hela morgonen på bussen och vi var allmänt gulliga emot varandra, men sen iaf kom jag på när jag stog och väntade på bussen hem att max hade glömt att ge mig det viktigaste som finns, suck! Ringde upp honom och var jätte arg =/
Jaja, brydde mig inte om det så jag åkte hem, när jag kliver av bussen så känner jag i min jackficka efter mina hem nycklar, dom låg inte där. Rotade igenom HELA handväskan, där låg dom inte heller. Jag kom på att igår innan jag skulle till max så hade jag bytt jacka men glömt att lägga över nycklarna.. SUCK! DUMMA MIG..
Jag ringer till pappa som får åka hem från jobbet för att kunna låsa upp åt mig :) Haha.. Så NU har jag precis kommit in och är helt slut. Suck, vilken dag alltså. Jag tänker bara på vad mer som kan hända mera eftersom dagen har precis börjat. Undra om det här är min otursdag? Hmm..

Jaja, men nu är jag glad att jag kommit hem iaf och ska ta en varm lång dusch sen blir det tv, kanske sova lite!
Måste iaf ta hand om min garderob idag, har bara rivit ut kläderna på golvet för att sen bära upp dom till det andra rummet, men jag har inte orkat, så det ska jag göra idag OM jag orkar =)
Max kommer till mig idag runt 5 tiden och jag ska till han imorgon =) Massa dagar med varandra, underbart!
Nej nu blir det dusch sen sängen.. *längtar*

SEE YA




Söndag

HEJ

Sov hos max i fredags till igår, ska dit senare idag igen. Har inte så mkt att uppdatera om men jag antar att jag skriver mer imorgon eller ikväll. Tror vi ska gå på bio ikväll också :) men vi får se..
Var iaf med max och hans familj igår när max kusin fyllde 25 år, träffade massa människor =) det var super roligt, sen träffade jag deras bebis också, 8 månader gammal :D Underbart söt. Jag lekte med den hela tiden, ingen annan fick hålla i den.. HAHA!
Nej nu blir det duschen sen kolla tv eller nått. Pappa skjutsar mig sen iaf!

Vi hörs




Torsdag

Jobbig dag idag, är hur sluten som helst.
Nu blir det duschen och sen plugg. Ska sova tidigt idag, MÅSTE verkligen det.

9 månader med min älskling idag och jag är lyckligare än någonsin.

//Kaas

Jag älskar dig <3

Onsdag

I förra inlägget skrev jag att det var tisdag, men det var det ju inte. har slutat på praktiken nu, ska hoppa in i duschen snart om jag orkar annars duschar jag när jag kommer hem, det är lite skönare att göra det hemma!

Idag gick det bra att blåsa glas, samma sak igår, kanon dagar, I like!

Hade max kofta idag när jag slipade bottnar på blommorna idag, frös jätte mkt. Men nu är den alldeles skitig, haha, fullt med smutsiga prickar överallt på den, mamma får tvätta den ikväll. Haha!

Skola imorgon, religionsprov, skojj.. Kristendomen, woho! Suck, allting är så himla inveckat i kristendomen, det är det väl i alla kulturer, men ändå. Ska hem och plugga iaf!

Känns som det är jätte stressig med skolan och projektarbetet. Arbetet har jag iofs fram till i typ april-maj? tror jag.

Men jag har massa uppsatser och sådär till skolan vilket jag inte ens har börjat med. men men, smisk på mig som inte börjar, det är ju upp till mig själv.


Bussen går om 20 minuter så jag ska väl ta och börja byta om och sådär sen gå ner. Bussen hem går 17.30 så det bli vänta i stan i typ 25 minuter, då ska jag nog passa på att köpa en ny fondation, min är helt slut. Finns inte en enda klick kvar, haha.. välanvänd :)


Nej, byta om nu sen ner och åka HEM, åh vad skönt att komma hem efter en sån här sen och varm dag.

Vi hörs


//Kaas


Tisdag

HEJ

Sitter på praktiken, ska ner och jobba snart.. Blåsa massa saker till mitt projektarbete, önska mig lycka till! skriver mer när jag kommit hem.

//Kaas


Tisdag

HEJ

Sitter hemma hos baby och väntar på att han ska komma hem, hans träning slutar om 45 minuter, ska nog följa med hans pappa sen och hämta honom, har ändå inget annat för mig.
Ska förmodligen plugga lite efter jag har käkat, hoppas det blir någon god mat här :)
Imorgon är det en tung dag, börjar halv 9, slutar 5. USCH, tur att det bara finns en sån dag i veckan.
förövrigt gick det dunder på praktiken idag, allting blev kanon. Helbra dag!

Nu har jag fått penselin iaf, var till doktorn idag. Hade urinvägsinfektion som jag misstänkte, usch.. men skönt att man har fått penselin så det går bort snart!!!

I helgen får vi se vad som händer, verkar som man blev bjuden på 25 års fest med max familj, max kusin eller kusins flickvän fyller 25. Kul!
På tal om födelsedagar så är det bara 33 dagar kvar tills jag fyller år, åhh jag längtar sönder mig, Söndagen den 16 November, då smäller det..

Nej nu börjar jag bli hungrig, ska ner och äta snart hoppas jag..

// Kaas

jag älskar dig <3

Du och jag föralltid

Jag såg dig på gympa lektionen för mer ett år sedan, det var kärlek vid första ögonkastet. Jag älskar dig max hallberg, kommer alltid att göra det!
Jag har aldrig vart såhär säker på nånting som jag är med dig, du tar mig till högre höjder!
Min kärlek till dig kan inte beskrivas med ord.



JAG ÄLSKAR DIG BABY


Fredag

I LOVE YOU



Torsdag

HEJ!

Idag hade jag sov morgon, började halv 10, sköönt! Var faktiskt en bra dag =) Gick bra på alla lektioner och jag hade humöret på topp! Tror dock jag börjar få urinvägsinfektion vilket är mindre roligt. haha! Har fått rådet att dricka massa citronvatten. Får se om det hjälper!
Min syster åker ju på kryssning idag så jag skulle få låna hennes lägenhet =) Så jag och max ska sova där i natt och vi ska ha myskväll med thai mat och sådär =)
Imorgon ska jag inte göra nått speciellt, slutar skolan halv 5, tungt.

Köpte ett par skor idag också, mina efterlängtade björn borg skor.

Önskar mig en parfym i födelsedagspresent, victor & rolf flowerbomb

Nej nu ska jag börja packa lite kläder och sådär, skriver mer ikväll eller imorgon.

         

uppdatering

Sitter och väntar på bussen hem från praktiken nu, den går om 15 minuter, bläää!!
Idag har inte vart någon bra dag, visst det gick förvånansvärt bra att göra bebis faten men det gick för dåligt för att kalla det bra. SUCK! Tappat lusten till allt, ska bara gå och lägga mig när jag kommer hem och dö typ, är så himla trött och sliten. Imorgon är en jobbig dag också, fast jag har sov morgon till halv 10 så det är ju skönt. Men bara jobbiga lektioner, undra om det var imorgon vi skulle ha religionsprov =S hmm..
Min syster åker på kryssning imorgon, jag är avundsjuk!
Nej nu vill jag bara hem till sängen och spela guitar hero. Det här var en sämst dag så vi får hoppas att kvällen blir kanon. Men med min valiga otur så kommer väl den suga pung också.
Jaja, bege mig till bussen snart.

BYE

Onsdag

Hej!


Idag började dagen inge bra, försov mig, hade psykologi första timmen i skolan, vidare till praktiken och nu sitter jag här. Har precis ätit lunch. Ska ner snart och blåsa, små fat till mitt projektarbete. Får väl se hur det går, första gången jag blåser det så =)

På fredag kommer min baby hem till mig, det var en månad sen han var hemma hos mig :O sjukt, men det är ju bara för alla hans träningar och matcher och sådär så jag har vart hos honom varje helg i en månad, hehe skumt!
Han kommer till mig på fredag sen ska vi hem till han på lördag så det blir den 5:e helgen i rad borta =/
jaja..

Ska ner och blåsa nu.
VI HÖRS


Tisdag

HEJ

Nu sitter man på praktiken igen, bara jag och en till här. Skön dag! Hoppas jag får blåsa nånting roligt =)
Ska hem till baby efter praktiken idag sen kommer han till mig på fredag =D woho..
Cityakuten började 21.00 igår, älskar den serien, satt och kollade på den sen var det bara att gå och lägga sig. Läste ut bert boken sen försökte jag somna, men det var svårt. Låg bara och vred och vände men kände mig ändå pigg i morse. Så det var skönt..
Ska ner och jobba nu.

SEE YA

Måndag

Sjukt trött!

Usch. min trötthet idag är inte att leka med, skönt att man är ledig iaf  =) Sov hos max igår och han har praktik så det var bara upp klockan 6 i morse, känns lite dumt att vara hos honom varje söndag eftersom man får gå upp så tidigt, men det gör inte mig nånting.. Jaja, helgen var väl inge speciell, madde sov här i lördags sen var jag hos max igår. Vi gick på bio, Step Brothers, åh den var så sjukt bra. Haha! Rekommenderas verkligen.

Idag ska jag försöka leta efter en järnkula till projektarbetet, det blir ju inte det lättaste men vi får se =) Sen ska jag kolla andra avenyn, missade avsnittet igår pga bio med min baby =)
Sen tror jag att det blir en liten tupplur.
Måste kila.


Lördag

Kass dag, kass helg, kasst liv. Nej där överdrev jag kanske! Men verkligen ingenting känns rätt nu. INGENTING!
Åh, kika lite på tv kanske så det känns bättre. 

Åh jag önskar mig en parfym när jag fyller år. Viktor and Rofl, flowerbomb!

Love


30 röda rosor fick jag av min älskling i sommras.  
                  

Torsdag

HEJ

Idag var en jobbig dag med långa och tråkiga lektioner. Imorgon är det handel och försäljningsprov som gäller, måste börja plugga till det snart känner jag, man får ta 2 timmar sen kan man det nog!
Ska hem till min älskling imorgon och stanna tills på lördag. Vet inte riktigt än vad som händer på lördag så vi får se. Söndag ska jag hem till min älskling igen. Vet inte vad jag ska skriva mera förutom att det var en jobbig dag.

BYE

Kväll

Shosan.. Ska iväg och titta på idol snart, vänta på madde. Hon ska hjälpa mig plugga lite ikväll, sköönt!!! Spelade lite guitar hero och somnade i soffan efter middagen, underbart!
Nää nu ska jag iväg.

Have a nice night

Jag saknar dig älskling


Jag älskar dig <3

Onsdag

Har precis kommit hem. Underbart skönt!!!! Var hemma hos baby igår, sov knappt nånting, låg bara och pratade om allt möjligt, var inte så roligt men allting löste sig till slut =) Härligt..
Idag ska jag inte göra så mkt faktiskt, plugga, spela guitar hero, kolla på tv. Har just slutat på handbollen, skolan  tar upp alldeles för mkt tid, jag hinner inte med träningarna.. Sen har jag tappat intresset också, känner mig liksom inte ens peppad av att träna. Så jag tänkte ta ett break, bli klar med skolan och sen får vi se hur det blir helt enkelt =)
Fick veta idag att vi ska ha försäljning och handels prov på fredag, hade jag ingen aning om. Har 2 svenska uppgifter tills imorgon också, madde ska komma över hit senare och hjälpa mig, jag hajjar INGENTING av dom uppgifterna.

Just de, jag och max var på bio i söndags, vi såg mirrors, en skräck film. Den var faktiskt ruskigt bra fram till slutet, åh, där gick ingenting som man ville att det skulle göra. Suck! Helt okej bio, men kasst slut. Rekommenderar att ni ska se den också.. Vi ska nog gå på en till bio snart, det är mysigt att gå på bio tycker jag =)
Kollade på ett tv program om någon kändis som hade bjudit hans flickvän på bio, han hade köpt hela biosalongen, en kväll, för att se en bio med sin flickvän. Dom ville vara för sig själva. Jaa du, tänkt om man endå hade så mkt pengar!

Jaja, nu ska jag spela guitar hero sen plugga. Usch! Har sån otrolig huvudvärk eftersom jag inte har sovit så mkt i natt, får bli mer ikväll tror jag. Ska lägga mig tidigt, det säger jag alltid men jag gör det aldrig. Slag på fingarna på mig! Men eftersom max har träning ikväll så blir det lägga sig tidigt, mysmys!!!

 SEE YOU


RSS 2.0