Onsdag

Jahaja, nu är det bara 2 dagar kvar till spanien och jag kan knappt bärga mig :D wooohooo, det ska bli såååååååååååååååååååååååååå skönt att åka iväg i 10 dagar! Jag har packat alla kläder nu iaf, det ser inte så mycket ut men det är nog för mkt om jag ska vara ärlig.. haha!

Idag ska jag in till stan och ta ut pengar och sen hem till baby =) Myskväll blir det nog om jag inte har fel. Sen imorgon är det bara ta det lugnt som gäller eftersom vi ska upp 03:00 och planet går 06:00!

Nej nu ska jag fortsätta kika över packningen =)


The notebook

Åh, jag tittade på The notebook igår. Den är så himla bra, jag älskar den filmen! Den är så himla sorlig och underbar.. Den kommer defenitivt på plats nummer 1 :D

Jag hade iaf ingen magsårsbakterie, så jag ska till doktorn igen när jag kommit hem från spaninen, åh det är bara 3 dagar kvar sen åker vi :D wooohooo!

Nu blir det Idol sen Andra avenyn på datorn =)


Måndag

God morgon!

Igår hade jag och baby filmkväll, jätte mysigt.. Tror vi tittade sammanlagt på 7 filmer på hela dagen :O snacka om lata.. haha!

Just nu sitter jag bara och funderar på vem jag ska ta med mig till martina ikväll, hon ska ha nån mary kay grej och undrade om jag inte ville komma. Så jag måste fixa med mig någon/några dit. Blir lite svårt eftersom alla jobbar eller går i skolan :P haha.. Men det löser sig nog =)

Nu är det bara 4 dagar kvar tills Spanien :D JAG LÄNGTAR!

Söndag

Hoho!

Gårdagen blev lyckad med massa folk och dricka :) Vaknade upp och mådde super bra idag faktiskt.. Det tråkiga är att det inte finns nånting att göra en söndag som denna!

Har precis vart iväg till konsum med baby och inhandlat godis för ikväll blir det filmkväll :)


PUSS

Lördag

Goddagens!

Nu bär det av till gävle om en halv timme. Ska kika lite på innebandy!

Senare blir det party party med härliga människor och god dricka :D

Torsdag

Då var jag nyslingad i håret :) Känns riktigt bra tycker jag iaf, men nästa gång kör vi på mer rött brudar :) Mickans hår blev ju också skit snyggt, nu ser vi likadana ut i håret tjejer :)

Ikväll blir det gympa sen hem och bara ta det lugnt, känns som jag måste vila upp mig till spanien nu då det bara är en vecka kvar tills vi åker :D AHHH VAD ROLIGT DET SKA BLI! Jag, baby, Linn och Robert kommer ha det super roligt tror jag :D jag vill bara åka nu! Hoppas att hela nästa vecka går snabbt :D

Nu ska jag kika på andra avenyn som jag missade i Tisdags!

VI HÖRS




Bakterie i magen?

Jag har nytt varit hos doktorn och fick ta blodprover. Doktorn misstänkte att jag hade en bakterie i magen som gör att jag får magsår. Hmm, har jag det så går det iaf att bota med 1 veckas antibiotika och sen är det över. Jag hoppas verkligen att jag har den där bakterien så jag blir av med det! Men det jag undrar är: Varför har ingen annan doktorn tagit det provet på mig? Jag har lidit av magsår sen jag var 14 år. Nog om det, hoppas att det är det som är felet för då vet jag iaf att jag kan bli botad.

Nu ska jag vänta på baby och sen bär det av till Fricans jobb med Mickan också =) massa mys och roligheter ser jag fram emot.

Bilder kommer senare!

Simple plan

Jag diggar simple plan sen vi var på konsert med dom, kommer inte ihåg när det var. Men bra var det iaf :)

 


Onsdag

Hej på er!

Idag ska jag till doktorn klockan 14.30 för att titta upp vad det är för fel på min mage. Eller ja, jag har magkatarr men idag ska vi gå igenom värsta kollen på vad jag äter, dricker, vad jag gör och hur jag mår för övrigt. Ett samtal helt enkelt om mat och sånt!

Senare idag ska jag till Frican på salongen i alunda och greja lite med mitt hår, hoppas hoppas hoppas att det jag ska göra blir bra! Jag och Max ska också hämta upp Mickan innan vi åker dit för hon ska följa med och fixa lite också =) Ska bli roligt att träffas allihopa!

Det känns spännande att åka till Spanien snart också, åker den 2 oktober i och för sig klockan 6 på morgonen alltså ska jag gå upp klockan 3 på natten/morgonen. Så det kommer kännas som vi redan åker den 1 oktober =) jaja.. Det ska bli riktigt roligt iaf, vara borta i 10 dagar!

JAG LÄNGTAR :D

Tisdag

Godmorgon!

Igår var jag ute och övningskörde med pappa och det gick riktigt bra =) körde i ungefär 40 minuter, jag gillar att köra, när det går bra vill säga :P haha..

Idag ska jag inte hitta på nånting som vanligt, ska på gympa klockan 7 och sen kommer madde hit runt halv 9 och leker en stund! Det blir nice..

Imorgon blir det slingor i håret + doktorn igen.. Lägger upp bild imorgon på hur det blev! Hoppas jag har valt rätt färg nu :P haha..

PUSS

Måndag

Om 11 dagar åker vi till Spanein <3 :D


Måndag

Goddag!

Var ju hos doktorn i Fredags med mitt öra och fick en remiss till akademiska öron, näsa hals! Hade en tid klockan 3 men fick komma in klockan 6! JAG HATAR SJUKHUS.. Det var ju inte riktigt så jag ville spendera min Fredag :) Men baby kom iaf till sjukhuset när han hade slutat jobba, min söta ängel =) Allting gick iaf bra på sjukhuset och jag är inte döv längre..

I Lördags var jag och kikade på innebandy, serie premiär för max lag i div 1.. Gick väl inte direkt sådär jätte bra, förlorade med 3-6. Bättre lycka nästa gång pojkar!!! Jag skulle iaf inte velat stå framför någon av deras skott då efter matchen jag fick se att dom hade skjutit sönder alla fästen på max hjälm.. Usch!

Igår bakade vi cupcakes, mumma.. Dom blev riktigt goda! Det är min nya favorit kaka =)

Nu ska jag spela lite sen kika lite på tv! Försöker få tag på Frican också och höra om vi ska gå ut och gå men vet inte om hon jobbar eller inte, hoppas hon inte jobbar :P haha

PUSS

Fredag

Jahaja, jag är fortfarande döv och har därför ringt till doktorn och bokat en tid där, ska bli skönt att se vad det är för konstigt.. sen hoppas vi såklart på att det blir bra också så att jag inte måste gå runt såhär hela livet, det skulle jag aldrig klara av! Det är så himla jobbigt att inte höra nånting på ena örat.. suck! Jaja, jag ska iaf dit klockan 11.00 idag!

Senare ska jag in till stan och fixa lite ärenden på banken och sen hem till mitt hjärta =) Han är såå sööt så.. På Lördag blir det kika på innebandy och på söndag ska jag bara ta det lugnt =)

Nej nu ska jag klä på mig lite och fixa och sen bär det av till doktorn! Jag skriver mer sen om vad det var jag har för nått..

PUSS


Torsdag

Nu är det äntligen gympa =D

Wish me luck =)


Torsdag

Igår spenderade jag nästan hela dagen hos Frican :) Satt och snackade lite skit och så kom Mickan upp sen, hade det roligt.. Sedan åt vi mat tillsammans också, vi lagade kyckling sallad! Den vart sjukt god.. Måste göras om snart =)

Nu sitter jag och väntar på att Frican ska komma ner en stund också, hon skulle fixa lite hemma sen kommer min pudding :) Jag tror faktiskt att jag ska gå på gympan idag.. Känner mig inte sådär jätte frisk men jag får ta det lite lugnt iaf =)

Nu blir det spela lite hjärter!

Onsdag

Går vaknade jag upp och var HELA döv på mitt högra öra och jag var jätte förkyld.. Typiskt! Jag har iaf fått rinexin tabletter som tydligen ska hjälpa mot förkylning och sånt.. Vi får hoppas att det blir bättre! Jag har iaf ingen feber så det är riktigt skönt =) Stackars frican som hade fått ett virus på stämbanden då, haha.. Hon kan och får inte prata på en vecka, jag lider med dig gumms!

Idag blir det bara att ta det lugnt, max kommer till mig efter jobbet idag så ska vi ha lite myskväll eftersom vi firar 1 år och 8 månader idag =) Sen imorgon HOPPAS jag att det blir gympa, gick inte på den igår!

Nej nu får vi se vad dagen har att erbjuda, förmodligen bara ligga och försöka lyssna på vad dom säger på tv, men det är ju lite av en utmaning när man är döv på ena örat! Suck!

Vi hörs

måndag

hejsan!

Sitter hos min mille nu och väntar på att han ska sluta jobba och komma hem nångång :) hehe.. Lördags kvällen var hela galen med underbara folk =) Har väl inte så mycket mer att skiva kanske, men men.. jag ska iaf hem imorgon på gympan, men det är skönt att inte behöva åka hem idag iaf =)

Nu ska jag kolla runt lite.. Skriver mer imorgon!

Jaha

Det finns bara ett ord för den här dagen: BAKIS! mer behöver jag inte säga just nu ;)

Fredag

Woho, äntligen Fredag!

Var uppe hos Frican en snabbis innan gympan igår, mys mys!! Sen åkte vi iaf på gympan och kände oss riktigt duktiga efteråt =) härkigt härligt.. Idag har jag inte gjort så mycket än, mamma ska åka in till stan och äta med en kompis så jag och pappa blir själva ikväll.. Eller ja, jag ska ha tjejmiddag med Frican och Andersson men ska äta lite med pappa innan =) roligt..

Imorgon blir det Rally och sen kulturnatten, great! Lägger upp bilder på klädsen tills ikväll lite senare!

BYE

Torsdag

Goddagens!

SNART ÄR DET FREDAG! woohoo, ska ha en tjejmiddag här hemma med lite vin och smått och gott! Och sen på Lördag är det rally och kulturnatten, hela helgen spikad och klar. Skönt när ändå max inte ska vara hemma =) haha..

Igår var jag hemma hos baby och vi hyrde Wallander, tjuven! Den var riktigt bra, liksom alla Wallander. Det finns inte en enda wallander jag inte har tyckt om, samma sak med beck! Jag älskar dom filmerna..

Jag har precis ätit en god lunch och nu ska jag fortsätta kika runt här på internet!

Ha det bra

....

Tittade just på andra avenyn på svt.se och såg att det började 21.00 och inte 20.00, skönt det iaf men nu har jag endå reda tittat på det så det är skönt att det har börjat igen!

Nu ska jag bara vänta tills gympan börjar och sen titta på idol när jag kommer hem =)





Tisdag

Det är mycket bra som händer idag, Idol och andra avenyn börjar, men såklart på samma tid, skit också :P haha! Fast jag tror jag väljer att titta på Idol och sen andra avenyn kan man kika på internet =) Det blir kanon..

Har precis ätit frukost med lördagskorv på, gud vad det är gott! Helt klart en av mina favoriter, den passa faktiskt på alla bröd, ljus som mörkt, hårt som mjukt! PERFEKT

Nu ska jag väl återgå till min vanliga rutin, SLAPPA!

Övningskörning med pappa

Har precis vart ute och övningskört med världens bästa pappa =) det gick kanon och vi körde i ungefär 40 minuter, alldeles utmärkt! Det är bara att köra nu så man kommer igång i tid :P

Nu blir det lite spel sen tv medan jag väntar på mitt hjärta<3


Måndag

Goddag!

Igår var jag och tittade på lite innebandy, älsklingen spelade Mot Västerås och det gick ju skit, förlorade med 8-3, Max fick hoppa in när det stog 6-3 eller vad det var! Hoppas verkligen inte att det fortsätter såhär när serien drar igång, då är det inge roligt att titta. Speciellt inte om dom åker ut det första dom gör! Fy på er pojkar, bättring tills nästa gång!!!!!

Idag ska jag övningsköra med pappa, det är de enda som står på listan. Sen ska jag väl bara ta det lugnt och läsa lite teori till körkortet, det är bra att göra det när man inte har nånting annat att göra =)

VI HÖRS

Lördag

Hellu!

utgången igår var riktigt rolig tycker jag iaf :) Körde hem sara runt 2 tiden sen åkte vi vidare hem och åt kebab i sängen. Mumsigt!

Ikväll blir det iaf ingen utgång för mig, var rätt många som skulle ut men jag pallar inte följa med idag igen :P haha.. Så jag ska nog bara ta det riktigt lugnt ikväll med baby och titta på film =)

Nu orkar jag inte skriva mera, skriver ikväll!

Fredag

Äntligen Fredag =)

Sitter här och försöker få i mig lite lunch men det är svårt, jag vaknade idag av att jag hade så HIMLA ont i magen, den värsta känslan jag någonsin haft =/ usch.. :'(

Idag ska jag in till syster om hon har tid, sen ska jag vidare till max och sen ikväll blir det utgång, ska dock inte dricka nånting eftersom jag har magsår så blir det bara värre om jag dricker, så jag ska nog ta det lugnt ikväll! Men känner jag mig rätt så blir det väl dricka ändå :P typiskt!

Sitter och väntar på att larmkillarna ska komma nu och kolla på vårat larm till huset också!

Men nu blir det spel som väntar


Torsdag

Hellu!

Jag har precis vart ute och övningskört med pappa :D Det gick bättre än förra gången tycker jag =) Jag höll bara på att köra ner i diket men annars gick det kanoners =) Nu ska jag bara vänta tills gympan börjar, den börjar ju halv 9 idag så det blir lite sent. Men baby kommer ju runt halv 10 idag, woho! Han är söt min mille<3


My love,
Theres only you in my life
The only thing thats bright

My first love,
Youre every breath that I take
Youre every step I make

And i
I want to share
All my love with you
No one else will do...

And your eyes
Your eyes, your eyes
They tell me how much you care
Ooh yes, you will always be
My endless love

Two hearts,
Two hearts that beat as one
Our lives have just begun

Forever
Ill hold you close in my arms
I cant resist your charms

And love
Oh, love
Ill be a fool
For you,
Im sure
You know I dont mind
Oh, you know I dont mind

cause you,
You mean the world to me
Oh
I know
I know
Ive found in you
My endless love

Oooh, and love
Oh, love
Ill be that fool
For you,
Im sure
You know I dont mind
Oh you know-
I dont mind

And, yes
Youll be the only one
cause no one can deny
This love I have inside
And Ill give it all to you
My love
My love, my love
My endless love


Torsdag

Goddagens!

Sitter och jag precis ätit mina nudlar, det var gott men jag åt bara halva paketet, så hungrig var jag! haha, jaja så jag det gå.

Idag har min kära mamma bett mig städa min övervåning, men jag har absolut ingen lust, jag menar. Jag har ju imorgon på mig också, måste jag då börja idag? Hmm, jaja. Jag skjuter upp saker hela tiden, men städa är nog det tråkigaste som finns i hela världen. Det blir ju ändå skitigt dagen efter igen, blää för att städa..

Ikväll är det gympa och det gillas :D jag har träningsverk sen i Tisdags men det är skönt att träna idag igen då :P Man känner att man lever.. haha! Igår var jag och baby på bilbingo, den sista för säsongen i Vattholma, och dra mig baklänges, min Mille vann 1500 kr, han är duktig han :P Men vi delar ju så jag fick 750 kr från ingenstans. Woho, pengarna bara rullar in :D

Utgång imorgon och det ska bli toppen, hörde att norlin och martina skulle följa med ut också, blir ju kanon =D

Tycker ni verkligen att jag behöver städa? :P


Onsdag

Tjenis!

Har precis gått upp och som vanligt har jag ingenting att göra, funderar faktiskt på att gå ut och gå men vill inte ut och gå själv. Plus att det är ju inte så fint väder riktigt, hehe!

Senare idag ska jag åka in till stan och träffa baby =) Kanske åker in lite tidigare för att shoppa lite =) men jag vet inte, jag vill ju helst slippa åka samma buss som alla skolungarna. Det är rätt irriterande, usch! Men vi får se vad jag hittar på helt enkelt, blir nog 14.10 bussen om inte tidigare =)

Nu ska jag gå och göra mig en god frukost (två mackor och en energidryck ;) )

Tisdag

JAG HAR TRÅKIGT!

Tisdag

God morgon!

Jag vet att det är rätt sent för att gå upp nu, men jag har vänt på dygnet TOTALT! usch, jag somnar runt 3 och går upp halv 11 varje dag för att jag har en så snäll (!) pojkvän som ringer och väcker mig då, blää..

Igår bytte jag däck på min bil =) På med de gamla däcken nu när jag ska övningsköra. Efter det så tog jag och pappa en runda, gick faktiskt riktigt bra enligt mig, pappa var nog lite rädd där på slutet. Haha! MEn jag åkte iaf till Thun's eller ja, solvalla åkte jag till! Men det gick kanon =)

ikväll blir det gympa igen och jag längtar, ska bli skönt att äntligen ha nånting att göra denna kväll. Imorgon blir det iaf ingen bilbingo, nää.. Jag är trött på att inte vinna några pengar nu, då är det så himla tråkigt att spela!

Nu blir det tv =)


Bytte från dessa skönheter



Till dessa tantdäck ;)


RSS 2.0