Lördag

Heej bloggen!

Väntar på att min baby ska spela klart sin match och komma hem ifrån hedemora nu, jag ska till honom ikväll. Vi ska nämligen kolla lite på julklappar imorgon :) Wooho, det är bara en månad kvar nu, inte alls långt!
Jag har inte önskat mig så mkt i år, kommer inte på nånting som jag vill ha. Pengar har jag önskat mig och det är ju bra för då kan jag köpa vad jag vill ha själv =) Men det är roligt att få saker också :D En volume master har jag önskat mig iaf och sex and the city filmen. Har inte kommit på mera! haha..


Igår fick jag i mig två mjukmackor och idag har jag fått i mig en korv och två pannkakor, går jätte bra att äta med tungan, den är inte svullen och det tackar jag gud för! hehe..

Nu ska jag börja packa lite inför ikväll och imorgon sen bär det iväg till stan.
Skriver mer imorgon när jag kommit hem!!!


Vi hörs



Haha, på maskerad hos vincent..

woohoo

Heej bloggen!

Jag piercade tungan igår så nu är det gjort =) Den har inte svullnat upp än men det återstår att se vad som sker under kvällen/natten.
Har inte hänt så mkt annat i mitt liv förutom det, jo en sak till. Jag är riktigt hungrig, jag har bara ätit youghurt igår och idag, blääää, jag vill ha riktig mat! Suck.. Men ska man va fin får man lida pin =) Nu ska jag gå och försöka se om jag hittar nånting att äta, jag är jätte hungrig och eftersom jag inte har så ont så ska jag försöka äta en macka av nått slag =)

Vi hörs

Tisdag

Hejj bloggen!

Jag har vart hemma idag.

Det är fortfarande skadat mkt snö ute och det bara vräker ner ännu mer hela tiden! Men hörde att det skulle bli 7 plusgrader på torsdag eller fredag och då kommer all den här snön ha smält bort =/ åhh jag som ville ha snö ända till julafton. Hmm, det är tråkigt att sitta här ensam, jag saknar min älskling<3 Ibland undrar jag varför man bråkar när man älskar varandra såhär pass mkt, det vet jag inte! Det är iaf onödigt att bråka om det lilla saken vi bråkade om baby, inge mer bråk nu! Jag älskar verkligen honom!!!!!!!!

åh inte långt kvar tills tungpiercingen kommer heller, åhhh :D Jag är super nervös.. hehe!

Idag ska jag kanske försöka plugga lite =) Om jag orkar och om jag har tid. haha, inte direkt för att jag ska göra nånting annat idag men det kanske dyker upp nånting som jag måste göra som jag aldrig har gjort förut bara för att slippa att plugga. Sånt kan jag vara bra på! Haha...


Nejj nu ska jag nog sätta på en bra film =)
 
Vi hörs




Måndag

AAAAHHH, helt skadat med snö, dunder =D Men det är typ kaos, ingen som har plogat eller nånting =( Usch.. Men det är verkligen hur mkt snö som helst, man får ju upp till knäna när man går ut, helt galet!
Försökte gå ut och skotta nyss men det gick inte, det är för mkt snö för mig. Haha! Det har liksom kommit 20-30 cm snö, det är riktigt mkt jämfört men de andra åren då det inte ens har stannat kvar på marken! Men nu hoppas jag verkligen att den gör det och att det håller i sig till JUL =D WEEEIII...

Vi hörs



Söndag

Din röst gjorde min dag älskling<3

Söndag

Idag är jag på bättre humör än igår, baby kom hem till mig och det blev genast mkt bättre! Var ute och lekte i snön igår och jag halkade såklart och slog i ryggen, haha, men roligt var det, för först så höll max på att halka så skrattade jag åt det och tappade balansen och halkade själv. Ja ni får nog en bild i huvudet hur det såg ut! Rätt roligt =) Idag har det snöat som bara fasen, snöade hela tiden igår också, jätte mysigt med snö tycker jag! Imorgon är jag ledig och det återstår att se vad dagen har att bjuda på, jag ska förmodligen hem till max så som det ser ut nu. Men vet inte hur hans träningar ligger denna vecka så jag får planera det när han ringer sen ikväll!
Har kollat på tv hela dagen idag, har verkligen haft tråkigt. Men skönt att bara slappa också, funderar på att hoppa in i duschen snart och sen lägga mig i soffan igen, kanske plugga lite men det får vi se hur det blir med det.

Inte långt kvar tills jag tar hål i tungan heller, åh jag är dunder nervös, men det kommer nog att gå kanon =D Max ska följa med och hålla handen och jag kommer blunda hela tiden så jag inte ser nålen! Haha, töntig man känner sig. Äsch, allting kommer gå dunder =D

Nu ska jag nog gå och titta lite på tv igen, men först blire duschen!


Jag älskar dig max hallberg
16/1-2008




Lördag

Vet inte vad jag ska säga, krogen igår, fett roligt! Mycket snö ute vilket också är roligt.. men fan, jag orkar inte skriva blogg nu..

Jag är tankspridd, vet inte vart jag har mig själv. Jag orkar inte med det här! Varför händer det? Varför ska man behöva gå igenom svåra saker här i livet.. Äsch, skit samma. Tankspridd, ledsen, sårad, besviken, varför händer det här just mig? Jag orkar inte kämpa om jag inte får nånting tillbaka. aja, skit samma. Ingen ska behöva ta del av mina problem!

Nu ska jag ut och fota i snön, vi hörs!

Grattis till körkortet Max!

Torsdag

Hej bloggen!

Idag beställde jag tid för att pierca mig i tungan! Så på Torsdag nästa vecka klockan 15.20 kommer en till piercing =) wohooo.. Är tok nervös =S
Alla som jag känner som har hål i tungan säger att det inte gör ont men men, vi får se!
Idag var det en tråkig dag i skolan men snart är det helg och det tackar jag för. Det lutar att gå ut på krogen imorgon =) vi får se vilka det är som ska ut =)

Nejj nu ska jag lägga mig och kolla på tv =)

Vi hörs




Jag älskar dig pullan<3



Onsdag

Hej bloggen =D

Förlåt för dålig uppdatering men har knappt hunnit kollat min mejl de här dagarna, så mycket har det varit!
I lördags kom massor med folk hit och vi drack och hade roligt, kommer inte ihåg så mkt av natten, haha.. och i söndags fyllde jag år :D WOHO, äntligen 18. jag fick massor av paket, en ny mobil av mamma och pappa, pengar och smycken av min älskling.. Fick också 20 röda rosor en jätte fin bukett med några vita blommor i också, åh det var super fina =D Vi firade även 10 månader i söndags så det var lite därför jag fick rosorna =)
Dunder födelsedag och en helt kass vecka. Haha!
I måndags var jag uppe i västerås med pappa för att böja till mina glasrör, gick super =) Så nu är jag färdig med det. I Tisdags på praktiken så gick det också super. Men idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, det återstår att se! Nejj nu ska jag gå och fixa det sista innan bussen åker utan mig, jag lägger upp bilder från helgen =)

Vi hörs
     
               

Fredag

Äntligen helg skulle säkert många säga, men jag har verkligen fullt upp HELA helgen, haha.. Imorgon måste jag till ulva för att hämta mina glasrör (ska till västerås på måndag med dom), sen ska jag fixa allting hemma. Ska nämligen ha middag och sådär för att jag fyller år på söndag! Och sedan på söndagen så kommer min släkt hit och ska fira mig och sådär, helgen kommer att bli dunder men det finns mkt att göra!

Just nu har jag iaf precis duschat och vill bara lägga mig i soffan och ta ett powernap, det behövs. Men men, får se vad som händer lite ikväll. Bara ta det lugnt verkar det som nu!

Skriver mer ikväll eller imorgon.

hörs



2 dagar kvar

Tisdag

Hej bloggen!

Sitter på praktiken nu och fick åka hem med 13.10 bussen, dom tycker att jag inte ser ut att må bra vilket jag inte heller gör.. Jag har ont i hela kroppen och alldeles likblek i ansiktet förutom i ögonen där jag är jätte röd. Usch, det där viruset kan gärna få försvinna ur min kropp nu! Jag var på hudmottagningen igår och då konstaterade dom att det var ett virus som gjorde att jag hade dom där röda prickarna, de visste inte vilket virus det var men det skulle iaf gå bort av sig själv. Men nu ligger jag ju efter med mat och sömn i 4 dagar så jag känner mig jätte hängig! Därför fick jag åka hem. Ska ha praktik imorgon iaf, 09.30 - 15.00 ungefär.

Har blåst klar allting till projektarbetet nu =D YES! Slipade klart allting idag =) Skönt att jag bara ska sätta ihop allting med allting sen är det färdigt =D... DUNDER!!!!!

Nää nu ska jag börja göra mig klar för att gå ner till bussen, sen möta min underbara älskling på stan<3

Vi hörs

5 dagar kvar

Söndag

Hej bloggen!

Är helt slut, skrev i förra inlägget att jag hade fått prickar över hela kroppen ju. Igår åkte vi in till närakuten för att kolla upp det, alla läkare tyckte att det var konstigt att jag hade så hög feber och prickar överallt men mina prover var normala. Så dom skickade vidare mig upp till barnakuten. Där undersökte folk mig och tog massor med prover men ingen av läkrana vet vad det är. Så vi kom hem klockan 12 i natt.. en helt värdelös kväll, spenderade jag på akuten! Fick iaf en remiss till hudmottagningen imorgon som jag ska gå till och ta ytterliggare prover! Hmm, skumt det där.
Jaja, ska iaf åka in till allians hallen och kolla på när baby spelar innebandy, kommer inte ihåg när jag såg honom senast, haha!
Jaja, ska fixa till mig lite nu iaf. Skriver mer sen om jag orkar!

VI SES

Fredag

Igår fyllde mamma år och det var riktigt ståhej här hemma.. Jag och max sprang runt som idioter på stan för att hitta presenter till henne, åh hon blev så glad för det hon fick. En tomte utav mig (Hon älskar tomtar, hon har typ 100 st) och en ljuslykta utav max, en ganska hög som man ska ha stå inomhus =) Bjöds på smörgås tårta och bullar och kakor av olika slag. Mycket gott!
När jag vaknade i morse hade jag 39 graders feber så det blev ingen skola för mig idag =/ Jag måste verkligen var tvungen att göra omprov i matten men jag får göra det på måndag! Sen har jag fått MASSA röda prickar på kroppen, vet inte vad det är. Det är inte vattkoppor, och inte nässelutslag. Hmm! Dom kliar inte och dom buktar inte ut från huden, är bara allmänt röd!

Min älsklings bror kom hem idag med sin flickvän =D dunder. Fick en present utav honom, det var ett nytt halsband, ett kors, precis vad jag önskat mig. TACK <3

Imorgon fyller syster 25 och det blir stor party, men jag vet inte om jag kan gå eftersom jag har feber, det återstår att se imorgon. Har jag feber så går jag inte, men har jag inte feber men de röda prickarna är kvar så går jag =) Haha.. Fest med 72 personer tackar man ju inte nej till, en privatfest är det!

Nu måste jag gå och vila igen framför tv:n top model 7 lockar på kanal 3. Underbart! Sen blir det bara lugn hemma kväll med mamma och pappa i soffan framför tv:n. Vill att mamma ska komma hem nu så hon kan pyssla om mig, tiden har gått så extremt sakta idag =/ Usch.
Nej nu blire top model sen kommer mamma hem =D

VI HÖRS


                                                          














Onsdag

åhh vilken jobbig dag.. Sov för lite i natt, vaknade med jordens träningvärk, åkte till skolan och hade en lektion, åkte ner på stan för att ta bussen till praktiken, bussen var såklart sen så jag stog ute och frös. Kom till praktiken, jobbade en timme sen lunch, blåste sista 4 timmarna och det gick sådär, duschade, gick ut och väntade på bussen som såklart var nästan 20 minuter sen. Där ute stog jag, ensam och fryssen.. I MÖRKRET!
Kom in till stan där jag fick vänta ytterliggare 20 minuter på min buss hem, det var kallt och jag hade inga vantar.
MIN DAG HAR VART KASS HELT ENKELT =/
Har iaf gjort klart min debatt artikel på svenskan =) Skrev om att man borde ha flextimmar i skolan :) haha.. det kommer man aldrig få, men jag drömmer om det.
Jaja, nu ska jag fortsätta min kassa dag med att läsa 70 sidor ur en kass jävla bok. Den ska vara utläst imorgon och jag har kommit mer än halvvägs, men det är ingen bok jag kan sätta mig in i. Suck, nej nu ska jag duscha sen går jag och läser den skit boken ungefär halva natten för jag är inte superkvinna som kan läsa 70 sidor på 1 timme. SUCK! Jag som trodde jag skulle få sova tidigt idag, men nejj då! Åh =/ Jag får egentligen skylle mig själv..
aja, dusch sen läsa..

GODNATT



Måndag

Hej bloggen!

Känner mig jätte stolt för det jag gjorde igår, jag gjorde klart mitt special arbete till psykologin, härligt. Det blev ett special arbete på 15 sidor =O riktigt stolt över mig själv =)
Idag har jag vart ledig och inte gjort nånting, måste plugga matte, trafikkunskap. Åh, det är mkt i skolan just nu och jag är så jävla dum att jag inte pluggade nånting på lovet. Jag menar, 10 tal om dagen är ingenting, det blir 70 tal på en vecka och det tar ungefär 30 minuter att göra 10 tal om dagen! Smisk på mig.
Ska ta tag i det nu, men först ska jag duscha! Imorgon blir det praktiken, sen ska jag iväg och sola och sen leta present till min mamma som fyller år på torsdag, undra vad det blir. Ska hem till baby efter det också =)

I helgen kommer brorsan hem =) Syster fyller år på lördag och det är bio premiär på den nya Saw filmen på fredagen. Har mkt att göra då alltså =) Haha..
Ne nu blir dusch sen plugg.. USCH!

vi hörs

Kämpa, du kommer klara det!

Söndag

Jordens tråkigaste helg, usch.. Men lovet i helhet har vart dunder! Solade i Onsdags eller när det var, sen solade jag igår också, jätte skönt verkligen!!!!
Imorgon är jag ledig men ska in till skolan och göra om ett matteprov som jag inte klarade. Sen hem igen och plugga lite. Sola på tisdag igen efter praktiken =) ska ligga i nu så man inte ser ut som ett spöke nu i vinter!!!
Jag fyller år om 14 dagar exakt, åh jag längtar verkligen! Känns som när man var liten igen, jätte spänd och allting. Snart är det julafton också, inte alls långt kvar, tiden bara rinner iväg. Jaja, nu ska jag försöka få lite gjort iaf, ska upp till frican sen och ha myskväll med brudarna =) wounderful..

BYE


Alla tankar snurrar runt i mitt huvud, orkar jag verkligen det här?

RSS 2.0