Måndag

Hej svejs!

Sitter här vid datorn, jag har suttit här hela dagen, börjar bli less på att inte ha nånting att göra om dagarna. USCH! jaja, får väl sätta mig vid tv-n nu som lite omväxling, top model börjar ju nu om jag inte minns fel!

Ikväll händer ingenting speciellt, tänkte ringa erik och fråga om han vill hitt på nått kanske, om han är hemma vill säga. Sen ska jag väl titta på tv och bara slappa. Jag önskar nästan att jag gick i skolan igen =/ haha..

Nu blir det tv

Måndag

Goddagens!

Gårdagens match (Hagunda IF - Hässelby Hawks) vann vi med 5-2, riktigt roligt att titta på när det går så pass bra redan på träningsmatcherna, grabbarna kommer klara det galant att spela i div 1! Ser fram emot att få åka och titta när serien drar igång =)

Sitter som vanligt och smuttar på en powerking, jag och baby åkte in och köpte en hel platta igår innan vi skulle åka hem, blev också chips och godis =) Tittade på Sagan om ringen, konungens återkomst eller vad den heter igår också så nu har man sett alla sagen om ringen filmerna =) haha.. Men jag tycker faktiskt att dom är riktigt bra =)

Nu ska jag dra!

Skriver mer sen


Söndag

Goddag på er!

Sitter hemma hos baby nu och väntar på att åka med hans föräldrar och titta på hans innebandy match, jajemansan, nu sätts säsongen igång igen, fast det bara är träningsmatcher än så länge =)

Igår var vi på länna dagen, det var mysigt. Förutom att man var så bakis så man bara satt. Orkade inte gå eller göra nånting på hela dagen, sen när vi kom hem så beställde jag och min älskling en varsin pizza och gosade ner oss i soffan till Sagen om de två tornen. Senare, runt halv 10 ringer mamma mig och undrar om vi inte kan hämta dom i länna för dom orkar inte vänta på bussen för det var så kallt ute, och självklart åkte vi dit i ILFART! hehe..

Imorgon ska jag bara ta det lugnt som jag brukar göra varje dag, fast det börjar bli riktigt tråkigt nu. Alla jobbar eller har börjat på sina nya skolor, åh. Jag som inte får reda på om jag har kommit in förrän om en månad. suck!

32 dagar kvar till Spanien gott folk.

VI HÖRS



Här står min duktiga bebis i mål =)


Lördag

God morgon!

Hur mår alla idag? Själv mår vi som vi förtjänar. Usch! Var iaf riktigt roligt ute igår och man träffade så många man kände, super trevligt!! Idag är det länna dagen, ska såklart dit eftersom systers kille spelar med sitt band där, har försökt få med mig så många jag kan =) så ni som läser det här också kan ju dra till länna (kopphagen) och titta när dom spelar, 17.00 till 17.45

Nu ska jag försöka väcka max som ahar somnat på golvet =) haha, han mår verkligen INTE bra idag, sååå roligt att retas med honom =)

i hörs ikväll

Fredag

Äntligen Fredag!

Har precis duschat och gjort hårinpackning, ska åka in till stan om en timme och försöka hitta nya kläder inför ikväll då det blir utgång. Ska bli mys, vet inte om jag ska ut imorgon också, det återstår att se.

Gympan igår var väldigt rolig, Jenny hade ett så himla bra pass och det var verkligen jobbigt! Så nu är det två bra pass och jag vill inte missa en enda träning =)

Nu ska jag fixa mig lite inför dagen och packa! Skriver mer imorgon

Torsdag

Dagens goda gärning var att tvätta min bil =) eller snarare en årder ifrån pappa som undrade hur jag kan ha en sån skitig bil, jaja. Jag har iaf tvättat bilen och känner mig nöjd med det =) Snart är det gympa, eller ja, om 2 timmar och tjugo minuter, hoppas att det går snabbt för jag har absolut ingenting att göra, det är såååå tråkigt.. usch!

Jaja, jag får väl sitta här och titta på tv eller läsa bloggar som vilken annan dag som helst! eller så kanske man skulle städa... nej usch, jag tittar hellre på tv =)

Torsdag

Goddagens!

Igår vann vi såklart ingenting på bilbingon, vi hade chans på varenda jävla skit spel, jag blir så less.. haha!

Imorgon blir det troligtvis utgång, kommer bli roligt. Ska bara sitta på framfickan och mysa och träffa folk =) sen på lördag ska vi på länna dagen och titta på systers killes band som spelar där =) Blir också toppen.

Ikväll är det gympa igen och jag är taggad till tusen, det enda jobbiga med gympa på torsdagarna är att den börjar 20.30-21.30, det är rätt sent om man går i skolan eller jobbar, men jag som inte gör nånting av det lider ju inte ;) haha..

Nu ska jag gå och kika lite på tv

Onsdag

Skrev ingenting mer igår, jag var för trött när jag kom hem från gympan, guuud vilket pass alltså! Men det var skönt att börja träna igen, har träningsverk idag i lår och mage. Nu känner man att man lever =) haha..

Idag ska jag hem till baby och vi ska åka på bilbingo, hoppas att regnet försvinner tills vi ska åka iaf och att det spricker upp =) sen hoppas vi ju även på att jag vinner såklart!

Idag har jag också skickat in min ansökan till skolan, får se om jag kommer in eller inte, det återstår att se i oktober, hoppas att jag kommer in iaf.

Nu ska jag gå och fixa mig lite och sen ta bussen in till stan om ungefär 1 timme =)

VI HÖRS

Tisdag

Godmorgon!

Sitter här nu och tittar ut genom fönstret, vågar jag gå ut och sola eller kommer solen försvinna då? Jag vill ju förbättra på min bränna lite innan vi åker till spanien om 1 månad. Hmm! äsch jag går ut och gör ett försökt =)

Idag var det löning också, har precis vart inne och tittat runt lite och fört över till mitt sparkonto, är stolt över att jag har sparat ihop så mycket =) Nu får vi bara hoppas att jag vinner på bilbingon imorgon så jag kan sätta in ännu mer =) hoppas hoppas..

Nu ska jag gå ut i solen, skriver mer sen

Jag prövade Kalles prickiga idag på mackan, den var inte helt fel. Den har en konstig smak men är god ändå ;), jag dricker nästan alltid en power king varje morgon, lagom onyttigt =)





19:25

Har hjälp pappa fixa lite med min bil nu, vi har bytt kylfläkt. Gick bra faktiskt, jag fick skruva dit lite skruvar så jag inte bara satt och inte gjorde nånting =) haha.. Vi ska fortsätta med det imorgon igen =) hoppas det går bra då också!

Nånting annat som också händer imorgon är att gympan äntligen börjar igen, det ska bli så skönt. Vet inte hur många kilon jag har gått upp sen den slutade, är så dåligt på att träna själv.. haha! Men det ska bli riktigt skönt att börja röra på sig lite igen, i love it.

Nu ska jag sitta och vänta på Max tills han kommer, han kommer om ungefär en och en halv timme, vad hinner man göra på det tänkas tro?

Måndag

Bara för att jag skulle gå ut och sola idag när jag skrev förra inlägget så blev det såklart moln på hela himlen, suck. Så fort jag gå in så kommer solen och sen när jag går ut och sätter mig så kommer alla moln. typiskt )= Jag har iaf läst ut två böcker medan jag har suttit ute i skuggan med en fliströja, haha..

Ikväll ska jag försöka gå ut och gå, men med vem? Skicka sms om ni vill ut och gå, någon =)

vi hörs


Måndag

Goddag!

I Fredags var vi hos Sara på inflyttningsparty, var verkligen super duper trevligt =) Ikvällen blev dock inte så lyckad eftersom vi inte kom in på bj, eller ja, av 20 pers som skulle gå in så var det 6 stycken som inte kom in, Jag, max, frican, erik, jojjo och norlin. Så Erik drog till Framfickan där emil va och jag, max, frican, jojjo och sara drog till donken för att äta. Sen drog vi hem, hade det ju jätte trevligt ändå tycker jag =)

I Lördags åkte vi in till stan för att fixa ett pass åt max, det gick bra och nu är allting fixat för att åka till Spanien den 2 oktober :D jag lääääängtar. På kvällen gick vi över till mange och julia för att titta på lite filmer =) blev två stycken dunder filmer och vi gick hem igen 22.30, var så himla trötta. Somnade nästan på en gång.. haha!

Igår fyllde pappa år så då var jag hemma och grattade honom, han blev iaf glad över presenterna och det var ju tur =) hehe..

Och nu idag sitter jag här, samma visa varje gång, men idag hade jag faktiskt tänkt att gå ut och sola, det verkar vara jätte varmt och inte ett enda mål på himlen, jag hoppas det håller i sig hela dagen så jag bara kan sitta och läsa och sola, det vore skönt =)

Bilder från festen i Fredags kommer, jag har inga egna så jag måste snacka med andersson så hon kan skicka dem

Vi hörs, PUSS

Klädsen

Kvällens klädsen blir detta:

Linne - ginatricot
Jeansleggings - veromoda
Skor - din sko




Fredag

Jag har precis vaknat, usch.. Jag har sovit bort hela dagen men det känns som att det inte gör så mycket när man är ledig =) hehe.. Vaknade nu fortfarande med magvärk men jag hoppas att den går över snart!

Tänkte ta och bjuda älskling på middag idag på stan innan det blir party, alltid mysigt att ha tid för varandra (ensamma) så det ska bli mycket mysigt.. =)

Slänger in en bild på klädseln jag ska ha ikväll lite senare, jag har inte bestämt mig ännu =) hehe

PUSS!

Fredag

God morgon!

Jag har precis kommit hem och det första som står på schemat är städning. Men jag orkar inte, vaknade upp med jätte ont i magen och har pinat mig igenom bussresan hem, så egentligen måste jag städa, men vila är viktigare så att jag orkar med kvällen. Det är ju party! =P

Imorgon är det American Car Show, tänkte dra in en stund med mamma, pappa och Max, sen ska jag och Max åka och fixa pass åt honom också, jag menar, snart är det ju bara en månad kvar tills vi åker till Spanien, vi åker den 2 Oktober. SPÄNNANDE! Jag är mest orolig över hur max kommer reagera över flygturen (det är första gången han flyger) jag menar, han vet ju inte hur det ska kännas stackarn. HAHA, skadeglädje =)

På söndag fyller pappa år också, mys mys. Som tur var har jag ju världens bästa presenter år honom (keps, shorts och badshorts) så jag tror inte han blir missnöjd iaf. Jag ska försöka springa upp på New Yorker imorgon också och köpa ett par till short för de shortsen jag har köpt är mer finshorts så jag får springa upp där..

Igår på bilbingon vann ingen, skit jobbigt och tråkigt för den delen. Min moster vann 2000 kr och min kusin vann 2000 kr men jag vann inget =/ så typiskt.. jaja, jag har ju redan vunnit 3500 kr så jag ska väl inte klaga antar jag.

Nejj, nu blir det sängen och om jag orkar så ska jag faktiskt städa..

VI HÖRS

17:25

Goddag!

Idag har jag inte gjort mycket alls, tittat lite på sex and the city filmen. Det är den bästa filmen och så sorlig, men den slutar lyckligt, vilka filmer gör inte det? jaja.. Ikväll blir det bilbingo med Erik, charlie, norlin och kirre. Jag hoppas på att vinna ikväll men chansen är väl lika med 0 som vanligt =) hehe..

Imorgon är det lite party party som man ser framemot =) Ska bli både mysigt och roligt.. Träffa nytt folk och umgås med mina vänner, det behövs!

Nu ska jag titta en liten stund på Gray's anathomy sen kommer erik och hämtar upp mig!

VI HÖRS

Torsdag

Var och fikade hos Erik igår med max, Frican och Mattias E. Var faktiskt riktigt roligt. Satt och snackade massor och vipps så blev klockan halv 12 så då gick vi hem! Idag ska jag bara sitta hemma, skriva på mitt personliga brev och städa. Jag behöver mycket tid för mig själv nu känner jag! Men sånt är skönt ibland..

Baby, you mean the world to me. I know what I've found in you, my endless love
I'll give it all to you<3


Onsdag

Godmorgon =)

Vaknade nyss över att Frican skickade sms, gullis =) hehe.. Ska snart bege mig mot madde och övertala henne att vi ska åka in till stan och äta lunch med Frican, det låter väl mysigt? =)

Jaja, har inte så mycket att skriva än eftersom att det inte har hänt så mycket men jag uppdaterar senare =)

VI HÖRS

18:40

Åh, jag hatar såna här dagar. När man bara känner sig värdelös och man vill hitta på nånting men men orkar inte för man vill också bara ligga hemma i sängen och titta på tv. En sån dag har jag just nu!

Jag får ont i magen bara jag tänkte på det. Varför kan det inte bara vara bra en enda dag? Varför kan aldrig oron försvinna, eller huvudvärken man har varje dag för att man tänker för mycket på just det där, det som bara är en enda liten pytte grej men som ändå verkar så stor ju mer man tänker på det.

Jag orkar inte med att ha ont i magen eller resten av kroppen längre! Jag ska klara av det här. Jag ska bli starkare, så är det bara!

JAG KLARAR DET HÄR!

Tisdag

Tudeluu!

Sitter här hemma med en filt om mig, halsen gör ont och jag är trött. Jag gillar verkligen inte att ha ont i halsen, det är så himla jobbigt när man inte kan svälja eller äta ordentligt. Usch säger jag bara! hehe..

Ska snart ställa mig på mammas träningsmaskin och träna lite, sen ta en tripp till konsum för att handla lite mat inför kvällen. Sen ska jag även börja skriva mitt personligabrev också, hur nu det ska gå till det vet jag inte. Det är bara att skriva skriva skriva sen ta bort de delar som inte blir bra. Det ska nog gå kanon hoppas jag =)

Ska inte alls göra så mycket idag, funderar på att fråga madde om hon vill hitta på nånting, men då får hon komma till mig ;) haha.. Jag orkar inte gå! Sen kommer ni säkert att läsa att jag ändå va hos henne, jaja. Hoppas att hon kan idag iaf, fast då kanske hon hade hört av sig vid det här laget? jaja, jag ringer och frågar..

Nu blir det personligt brev =)

VI HÖRS

17:34

Tänkte sätta mig och titta på i taken lyser stjärnorna nu faktiskt. Fick låna den av madde en regnig dag som denna! Max hade tydligen inställd träning så han är också påväg :) mys mys..

Imorgon ska jag börja skriva på mitt personliga brev till skolan. Men jag tycker det är svårt, har alltid svårast för att börja så jag hoppas att jag har en bra dag imorgon så det går lätt att skriva =)

Tror jag ska ta en dusch först faktiskt så man bara kan ta det lugnt hela kvällen nu faktiskt =) Har rätt ont i magen så det skulle underlätta om man bara tog det lugnt och inte tänkte så mycket på allting hela tiden. Viktigaste är att man mår bra, så får man tänka!

Nu blir det dusch sen film =)


Måndag

Som alla bör veta vid det här laget så HATAR jag måndagar. USCH på dom!

Igår var jag hemma hos max som sagt, vi hyrde 3 filmer och köpte massa godis,chips och ostbågar. Hade allting för kvällen, riktigt mysigt. Tittade på Saw 5, Wallander Hämnden och nån mer som jag inte kommer ihåg. Saw filmen var faktiskt riktigt jävla bra alltså, den bästa av dem alla. Wallander var också skit bra, har sett alla wallander och alla saw nu. Har ju kommit ut en ny wallander också som heter Wallander Kuriren. Ska nog hyra den snart också tror jag =) Jag gillar med andra ord att hitta på film =)

Ska berätta en lite rolig grej nu också! Var och hämtade sofföverdragen som jag lämnade in på kemtvätt för 2 veckor sen idag. Fick det i en kasse och gick till stationen och väntade på bussen hem. Ställde kassen på marken vid bänken och höll handväskan i handen. Tänkte hela tiden på att jag INTE fick glömma den där jävla kassen som jag hade med mig också. Men vad tror ni händer när jag är i Länna med bussen? JAG GLÖMDE SÅKLART PÅSEN PÅ STATIONEN! jaja, inte mer med det tänkte jag. Jag fick ringa till Max och be han åka och titta på stationen om påsen var kvar! Det finns ju risk att småknattar skulle ha tagit den och gjort nånting med den! Men som TUR var så fanns påsen kvar på stationen där jag hade lämnat den. Tur säger jag bara. haha, typiskt mig att glömma sånt där.

Tog en tripp till madde idag också när jag kommit hem från bussen. Vi tittade lite på tv och kollade runt på lägenhet till mig i Eskilstuna. Tyvärr utan resultat!

Nu kommer lite bilder från när vi var i Tärnsjö i helgen, och på rallyt. VI HÖRS

Systers kille är han som håller i den svarta basen =)
















Här är bilen som vann överlägset med 34 sekunder före tvåan. Nice :)


Söndag

Hej!

Igår var jag, max, syster och pär uppe i Tärnsjö och tittade när mattias band spelade. Dom spelade riktigt bra faktiskt! Senare kom vi till uppsala igen där det blev utgång på Bullit.. Var roktigt roligt och umgås lite =) Vi åkte iaf till Storvreta runt halv två tiden och gick och la oss på en gång.

Idag kom jag på att jag skulle hämta ut min medicin på apoteket så det blev en tripp till gränby och sen vidare ner på stan för att äta lunch med syster, mattias och pär. Tog en sallad med kräftstjärtar och lite smått och gott i =)
Sen åkte jag och max hem och nu sitter vi här med tre hyrda filmer. Chips, ostbågar, godis och energidryck. Vi ska alltså ha film marathon =) Mys mys..

Förresten så har jag och baby 1 år och 7 månader idag också, grattis till oss =)

Skriver mer imorgon gott folk!

VI HÖRS


Fredag

Guud vad skönt med Fredag, känns som att det kommer bli en bra dag idag. Trots att jag vaknade med jätte ont i magen, men jag får skylla mig själv som inte orkar åka in och hämta min medicin! Får ta och göra det imorgon, det är ett måste. Skulle även ha hämtat mitt sofföverdrag idag på kemtvätten men det orkade jag heller inte med. Hmm, vad gör jag som är så jobbigt att jag blir så trött om dagarna? Jaa du, antar att jag bara är rastlös den mesta delen av tiden och därför blir jag trött..

ARC-rallyt imorgon och jag är taggad till 1000. Ska bli roligt att se igen! Det börjar klockan 11.00 men jag och pappa åker nog upp och tittar på alla bilarna först runt 10.00. Spännande!

Jag och Max ska också köra syster till Tärnsjö imorgon och sedan köra hem på natten så att de andra kan dricka =) Inget mig emot.. Kommer bli en bra Lördag =)

Nejj nu ska jag fortsätta titta runt lite här på internet!

Lägger upp en härlig bild här på min dunder frukost =) vi hörs


Torsdag

Tjenis!

Idag fick jag ett mycket spännande uppdrag av min mamma, not! Jag skulle plocka av vinbärsbuskarna, åh. Det skulle kunna vara roligt om man hade någon att göra det med vill säga. Men undra vart alla människor är? haha.. Plockade iaf av en och en halv buske och fick ihop mycket bär =)

Igår var jag och syster på stan och jag shoppade födelsedagspresenter till pappa, han fyller år den 23e men det är bra att vara ute i god tid =) Blev ett par badshorts, ett par fin shorts och en keps. Perfekt =D

Nu ska jag gå och titta på topmodel =) vi hörs ikväll








Tisdag

Dagens är:

Linne, Ginatricot
Jeansleggings, Veromoda
Kofta, Stadium
Skor, Björn Borg



Tisdag

Tjabba!

Har precis kommit hem från Madde, Hade lite old time snack och åt godis med varma mackor. Rikigt gott och mysigt =) Nu ska jag börjar göra mig i ordning inför eftermiddagen då jag ska åka till syster i Ärentuna och hålla henne sällskap medan hennes kille repar. Förstår inte hur hon skulle klara sig utan mig.. haha!

På Lördag är det ARC rallyt här ute i Almunge och det gillas, ska till och med bli fint väder. Härligt va?

Nu ska jag packa lite och så. Skriver mer imorgon!

Måndag

Åhh, den tråkigaste dagen av alla dagar är faktiskt måndagar. Det finns inga bra tv program även fast man är så seg att man inte orkar göra annat än att ligga där i soffan och glo! jaja, det är iaf inge fint väder ute, det är varmt men molnigt så man hinner inte mer än att lägga sig ute i solen med bikini och en bra tidning innan det kommer ett bamse moln. Trisst!

Hmm, vad ska man då hitta på idag? =)

Jaja, jag tror jag har klagat klart på hur mycket jag hatar måndagar nu! Skriver mer ikväll..

Söndag

Goddagens!

Vilket härligt väder det är ute men ändå så sitter man inne vid datorn, ingen höjdare att ligga i solen och steka när man har magsår inte, usch usch.. Ska väl gå tillbaka till sängen om ett par minuter!

I Fredags fyllde max år, han fick en kofta av mig (Fredd perry) (bilder kommer sen) och två jeans av mamma och pappa.. I går var vi hos erik på lite fest, sen drog vi vidare till parken. Mår rätt bra idag ändå faktiskt =)

Nu väntar sängen =)

VI HÖRS

Tisdag

Heej!

Hade det riktigt mysigt igår, var ute och gick med Frican och Mikaela =) Vi ska ju börja vara ute och gå varje kväll nu är det tänkt men vad har hänt idag? haha.. jaja, får snacka lite med frican ikväll =)

Har vart ute och kört med pappa idag också, gick riktigt bra faktiskt. Jag känner mig redo för vägarna men det gör inte pappa, han tror inte jag kan. Men vadå, jag klarar ju av dragläge det är väl allt som behövs ;) hahaha..

Nu ska jag joina mamma och pappa och titta på alltsång på skansen. Skriver mer imorgon =)


Min ögonsten =D



Måndag

Heeej!

Har precis vart och övningskört med bror, det gick faktiskt riktigt bra =) gick lite sämre att öva i backe men det gick till slut bra =D känns skönt att äntligen komma igång med det där =)

I Lördags var jag och max uppe hos frican med kim, kirre, och sara. Riktigt mysigt! =) Gick väl hem nån gång vid 11 tiden och direkt i sänge. Ramlade på vägen hem och skrapade upp hela mitt ben, smärta!

Nu ska jag och bror åka till sophie i Ärentuna!

VI HÖRS

Lördag

Heeej!

Var på bilbingo igår och vann inte ett skit, jag och max hade chans på varje spel men inte fan vann vi inte. Åh, jag ska sluta med bingo helt och hållet nu alltså! Haha..

Vet inte riktigt vad som händer idag, brorsan har ju kommit hem men han är inne i stan så inte har han tid att träffas inte ;) haha..

Nu ska jag kika lite på tv =)


RSS 2.0