Måndag

Hej bloggen!

Ska jobba min första dag idag så jag är uppe med tuppen, jag börjar klockan 08.00 idag men resten av veckan och veckorna börjar jag 07.00 så det blir åka tidigt hemifrån nu när jag jobbar, men det ska ändå bli skönt på något vis att börja, alla andra jobbar utom jag tycker jag så det ska bli skönt att dra igång tycker jag =)

Det här blir min vecka:

Måndag: Jobb 08.00-12.00
Tisdag: Jobb 07.00-12.00
Onsdag: Jobb 07.00-12.00
Torsdag: Jobb 07.00-12.00
Fredag: Jobb 07.00-12.00

Jag har rätt sköna tider att jobba va? =) Thihi.. Det tycker jag iaf..

Nu ska jag snart gå iväg till bussen så jag måste packa allting, jag skriver mer sen och berättar om min dag =)

VI HÖRS


Fredag

Snart bär det av in till stan =) Så nu ska jag bara gå och stänga alla fönster i huset, det är så sjukt varmt inne, blää.. Max fick ta in fläkten i natt när vi sov hos honom för jag höll på att dö, jag var jätte svettig, sen hade jag bränt mig överallt också och var super varm därför. Men men, nu väntar bussen.

Skriver mer imorgon!


Fredag

RIP Michael Jackson som dog i natt!

Idag ska jag bara ligga i solen sen på eftermiddagen ska jag åka in till stan och möta upp mamma och vi ska på synundersökning, sen ska jag hem till Maxan =) mys mys.. Imorgon är det hem till anderssons som gäller, och gratta både Emil och Sara. Det ska bli roligt =) Träffa folk och mysa, sånt gillar jag!

Nu ska jag ut i solen och sen in i duschen =)




RIP

Torsdag

Idag blev jag väckt halv 10, suck! Vi får alltid sån här fruktlåda av ett företag på Onsdagar eller Torsdagar varannan vecka, den innehåller massor med frukt, och han som skulle lämna fruktlådan ringde på min mobil och ville fråga mig efter vägen, nyvaken som jag var fattade jag inte vad han pratade om, haha! Men jag fick iaf gå ner och sen ta emot all frukt. Sen var det rätt onödigt att lägga sig och sova igen, jag vill ju inte sova bort hela dagen, plus att eftersom jag börjar jobba på måndag så kan jag inte sova till klockan 1 som jag har gjort varje dag hittills inte. Så jag gick upp och åt frukost och nu sitter jag här =) ska verkligt ut i solen idag igen, det är så himla fint väder :D

Nu ska jag gå och ställa fram solstolen och ta på mig solskyddsfaktor sen blir det en hel dag ute i solen =)

Här är bild på den gigantiska fruktlådan vi får hem =) gott..



Onsdag

Igår gjorde jag inte så mkt till slut, var bara molnigt ute och då är det inge roligt att sitta och sola inte. Men idag vart det annat, var hemma hos madde redan klockan 10 imorse för att köra en soldag. Det gick bra, tills det vart för varmt runt 3 tiden så madde gick in och jag gick hem. Och nu sitter jag här och har tråkigt, väntar på att pappa kommer hem så jag iaf får lite sällskap. =)  

Men nu ska jag gå och vänta på att pappa ska komma hem =)

VI HÖRS


Tisdag

Godmorgon vänner!

Har vart hemma ungefär 30 minuter nu, åkte ifrån uppsala 07.30. Det blir så när man sover hos max och han ska upp och jobba, men sen är det även skönt för mig också att inte sova bort dagarna, jag har vänt på dygnet totalt och måste kommer tillbaka i rythmen till nästa vecka då jag börjar jobba! Då ska jag gå upp klockan 05.00 =). Blää.. haha! Brände upp mig riktigt riält igår när jag hade vart ute i solen så länge, men nu har jag köpt solskyddsfaktor 15 och hoppas på att kunna ligga ute idag igen =)

Ska fira sara och emil på lördag, sara fyller 20 och emil 18. Ska bli roligt, sen får vi hoppas på att det blir fint väder i helgen med då man kan ligga och sola och kanske gå ner och bada för första gången i år? värt att vänta och se alltså.

Längtar så fruktansvärt mycket tills vi åker till spanien, ska bli så himla skönt. Åker den 2 oktober och kommer hem den 12 oktober på natten, ska bli roligt att se hur baby tycker att det är att flyga, han har aldrig gjort det :O snopet va?

Och ja daniel, jag fick stipendie =)

Nej nu ska jag gå och titta lite på tv sen ska jag ut och lägga mig i solen med min solskyddsfaktor =)







Måndag

Midsommar afton blev lyckad, var hos jojjo och drack och spelade kubb =) Kom hem någon gång vid halv 4, vilket var en lagom tid =) På Lördagen fick vi gäster och vi åt god mat och hade det trevligt. Tittade även på Rocky filmerna dom visar på 6:an.. Det är mina favoritfilmer =)

Igår var jag en stund i Storvreta men åkte hem sen på kvällen och tittade på ännu en Rocky film =) woohoo.. Och idag har det vart så pass fint väder att jag har läst ut två böcker i solen, verkligen skönt att sitta och pressa =) Brun blir man med.

Här kommer outfiten i midsommras och min frukost idag ;)




Fredag

Yes, idag är det midsommar och jag sitter och gör ingenting. Usch vad tråkigt det är när det inte är fint väder =/ bläää.. Idag ska jag upp till jojjo runt 6 tiden, den snyggingen fyller 18 år idag, GRATTIS<3 Gud, det känns som jag har vart 18 år hur länge som helst men det är bara 7 månader vilket inte är mycket alls. Haha! Sen efter det blir det kanske andersson, eller stanna kvar hos jojjo =)

Men just nu har jag faktiskt inte alls nånting att göra, får gå och titta på tv. Ovanligt att jag gör det va? haha..

Fick hem mina studentkort igår på posten, blev riktigt bra faktiskt. Så nu är det bara att skicka ut tackkorten som fattas =) Det ska jag göra i veckan. Jag undrar när mina stipendiepengar kommer, Max fick sina igår. Hmm! Säkert något knas som vanligt när det gäller mig =) haha..

Nu ska jag gå och göra någon nytta, här kommer en bild på födelsedagsbarnet =) HAHA


Torsdag

Hej!

Igår var jag och max och grillade med julia och mange, riktigt mysigt. Satt och åt massa gott och spelade UNO och tp. Vi rundade av någon gång vid halv 3 tiden. =)

Idag ska jag inte göra nånting alls, ska försöka få tag på syster så hon kanske vill åka på bilbingo, haha.. Men det är för att jag inte har nånting annat att göra, plus att bilbingo är hur kul som helst, alla bör pröva det. =)

Imorgon är det midsommar och ingenting är planerat än, vi får helt enkelt se hur det blir. Men allting löser sig som alltid, ska försöka bestämma mig ikväll vad vi ska göra. Fast jag tror nästan att jag redan vet =)

Nu ska jag gå och titta på våra värsta år, sjukt skön serie på kanal 6.

VI HÖRS


Onsdag

Hej!

Fint väder ute idag och jag och max har precis vart ute i solen. Jag har läst skvallertidning och max har tittat i pappas bil tidningar. Mysigt =)

Snart ska vi börja göra oss iordning för ikväll, ska grilla med Julia och Mange, trevligt. Ska bara vänta på att pappa ska komma hem så han kan tanka min bil =) snäll pappa jag har va? :)

Nu ska jag gå och lägga mig en stund sen fixa mig i odning.

VI HÖRS

Tisdag

Glömde säga att jag och baby firar hela 1 år och 5 månader idag<3

JAG ÄLSKAR DIG MAX HALLBERG<3


Tisdag

Hej, det var längesen! Jag har lite glömt bort att skriva, sånt som händer =) haha..

Fricans mottagning i fredags vart ju kanon =) Det var roligt och mysigt att träffa alla igen =) thihi.. Vi satt där och drack vin och pratade massor.. Helt klart lyckat! Max skulle vara fylletaxi till Erik och några till på kvällen sen så vi drog in till stan runt 11 tiden för att titta på min kära vän Connys nya lägenhet, den var super fin =) fortsatte drickandet där och hade det mysigt. Erik ringde iaf sen och sa att vi inte behövde hämta dom i stan, så vi drog hem runt 2 tiden =)

På lördagen mådde man som man förtjänade och vi åkte hem till Max och på kvällen var mig med Mange. På söndagen bar det av hem hit igen och bara tog det lugnt, jag var fortfarande bakis och orkade därför inte göra nånting, blää..

var med mange och julia igår och spelade UNO, det var längesen va? haha.. Fortfarande lika roligt.. =) Och nu sitter jag här och väntar på min babe som ska hem till mig nu efter sin träning =)

På fredag är det midsommar, vad ska alla göra då?

VI HÖRS


Fredag

Nu är jag fit for fight för fricans mottagning, jag är också väldigt hungrig =) haha.. Jag har fastat hela dagen så jag ska kunna äta mkt nu =) thihi..

Men men, nu ska jag gå och vänta på baby som ska köra oss till andersson sen ska vi vidare till frican =) jag bloggar mer imorgon eller någon annan dag.

Sänggång tidigt idag eftersom vi ska upp och springa imorgon klockan 8.. USCH!

VI HÖRS




Fredag

Skönt med Fredag va? Njaa, kanske inte om man måste gå upp kvart i sju på en ledig dag. Jag sov hos max och vaknade med jordens dåligaste humör, så idag är det inte rätt tillfälle att säga fel saker till mig.

Igår var jag, syster, maria och jenny på bingo. Vi vann inte ett skit, suck. Syster var ett nummer ifrån 30.000 kr, förstår ni var mycket pengar? haha.. jaja, alla vi fyra hade chans på alla spel, irriterande va? Men nu är jag fast vid bilbingo, det var riktigt skojj och jag och syster ska åka dit så fort hon inte jobbar eller slutar sent. Roligt!

Idag är det Fricans student, GRATTTIIISSS GUMMAN<3 Ska dit ikväll och ge henne present och såklart äta mat =) mys mys.. Tror dock inte jag följer med ut om dom ska ut, jag är förkyld och ont i huvudet, plus att jag inte har några pengar i kassan.. Tråkigt! Men men, det kommer bli en nice kväll ändå =) Grattis året igen sötis..

Imorgon ställs väckarklockan på 07.45 då jag och max ska ge oss ut för att springa, vad har jag gett mig in på? :O

Nu ska jag nog gå och lägga mig en stund i soffan och titta på tv och kanske sova, förhoppningsvis så vaknar jag på ett bättre humör än det här.

Godnatt

Tisdag

Snacka om att jag är trött, usch.. Sov hos Max i natt och där fick man inte mkt sömn inte.. haha! Killen snarkar så himla högt, USCH.. Så jag funderar faktiskt på att gå och lägga mig en snabbis och ställa klockan på 12, jag vet att man inte ska sova bort hela dagen men jag har ändå absolut ingenting för mig =) skönt skönt..

I Söndags var jag och max iaf inne i stan, jag inhandlade mig ett par nya skor, en klänning, ett linne och ett par chockrosa leggings/thights. Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder här sen på de..

Som sagt, idag ska jag bara ta det lugnt och sen imorgon samma sak =) haha.. Lite nytta kanske man skulle göra, tillexempel åka till skolan och lämna in en bok som jag hittat, haha.. Det är himla dyrt att inte lämna in böcker alltså, kostar 250 kr/bok och det har jag ingen lust med att betala.. Jag har redan engelskaboken jag ska betala så det är inge roligt att lägga ner 500 kr på böcker för att man inte kan hålla reda på dem!

VI HÖRS

Linne och thights - ginatricot
klänning - H&M



Skor ifrån H&M

Måndag

Snart ska jag gå till bussen för att åka hem till min sötnos, nackdelen är att jag måste gå upp kvart i 7 för att åka hem, usch usch.. men men, vad gör man inte då? haha..

På Torsdag ska jag och min kära syster på bilbingo, haha.. kalla mig gammal, men det är faktiskt riktigt roligt att åka på sånt =)

VI HÖRS


Måndag

Då har man sommarlov föralltid då ;) haha.. FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN! Jag är lycklig :) Dagen var helt underbar alltså.. Det är så himla skönt :) thihi.. Börjar jobba om 3 veckor och det ska bli skönt att få in lite pengar nu till sommaren =D Max jobbar hela den här veckan på hans mammas jobb och sen börjar han sitt riktiga sommarjobb vecka 27 som jag =)

Nu ska jag bjuda på lite bilder ifrån studenten faktiskt, har inte så mkt mer att skriva ;) haha..

VI HÖRS








Torsdag

Nu ska jag gå och lägga mig och jag verkligen längtar tills imorgon.. Vill lägga mig nu så jag har tid på mig att kunna somna i skaplig tid också!

VI SES I DIMMAN GOTT FOLK

Torsdag

Hej hej hej hej!!

Idag har jag och min underbara älskling städat hela dagen, usch vad dammigt jag hade det under sängen. Som tur var fick max dammsuga där under, stackarn.. haha! Sen åkte vi iväg till Gunsta för att pynta flak, dunder.. Kan ni tänka er att det faktiskt händer imorgon? haha, helt underbart..

Sen åkte iaf jag och Max och sola sola solarium, jag tycker att det är skönt att sola. Speciellt i Solarium också, man verkligen ligger där och kämpar in till den sista minuten, härligt ;) 

Nu är jag iaf hemma och sitter och väntar på brorsan, han och pappa bör komma hem snart tycker jag :) eller jag hoppas snarare.. 

AAAH, IMORGON ÄR DET VERKLIGEN STUDENTEN =D

VI HÖRS

En fin bild på Moa ;) hahaha.. Hon heter Björkman i efternamn vilket hon tyckte var skit kul eftersom vi pyntade med björk.. Hmm, knasig tjej det där<3 Sen har vi Linus också breve, men han går inte i min klass, han höll oss bara sällskap.

 

Onsdag

Hej!

Idag hade vi avslutningslunch på skolan, rätt mysigt faktiskt =) Hade det en timme sen åkte jag hem till min kära älskling och hjälpte honom att städa sen åkte vi hem till mig =) Jag är så otroligt trött alltså, vill bara gå och lägga mig i sängen och det tror jag faktiskt att vi ska göra snart..

Imorgon står städning högst upp på listan, brorsan kommer hem och det kommer bli great, saknar honom så! Sen på Fredag är det studenten som gäller och jag kan knappt fatta det än, de här tre åren har gått så otroligt fort. Det ska bli skönt att sluta skolan men samtidigt lite jobbigt att skiljas åt från lärare och så.. Haha, men jag tror jag klarar mig utan dom faktiskt =)

Nu ska jag gå och mysa med Maxii, Vi hörs imorgon =)

PUSS


I JUST LOVE YOU SO MUCH<3



Tisdag

Hej!

Sista dagen på praktiken idag, känns skönt. Men ändå inte, jag gillade att vara där, och jag älskar att blåsa glas såklart.. Men det får jag ändå göra mer i höst, bara på ett annat ställe.. Idag gjorde jag inte mkt på praktiken, slipade lite saker och sen packade jag ner allting i påsar som jag har där och tog med det hem, det var rätt mkt grejer!

Imorgon är det bara en ynka lunch i skolan sen är det ledig och sen ledig på Torsdag också.. SEN PÅ FREDAG ÄR DET FAN STUDENTEN =D WOOHOOOO.. Tråkigt bara att det kommer bli regn =/ ingen direkt höjdare men vafan.. Det ska nog gå bra ändå =)

Idag var det min sista dag på praktiken ju och jag fick så himla fina presenter, en champagne flaska och 6 stycken champagne glas, bild kommer nedanför!

Nu ska jag äta, vi hörs..



Här är mammas morsdagspresent ifrån mig =)
3 st stora röda rosor med någon vit sak 


Måndag

Helluu!!

Idag var jag på jobbintervju ;) gick skit bra.. ska jobba vecka 27,28,29,30 och 31, kanske mera :D äntligen pengar i sommar.. Ska bli skönt!

Efteråt träffades jag och Julia på stan, gick runt och hade det mysigt sedan åt vi på max också ;) roligt.. Vi ska ut och gå ikväll också, ska bli skönt att röra sig lite och gå bort hamburgaren vi åt idag ;)

I Lördags var jag och pappa på rally, riktigt skojj faktiskt. Älskar att titta på rally, plus att det var så fint väder också =) Sen igår var jag, julia, mange och max på bio :) såg my bloody valentine i 3D, riktigt coolt faktiskt, men filmen var inte så bra..

SNART ÄR DET STUDENTEN, JAG LÄNGTAR!

Baby med 3D glasögon ;)


RSS 2.0