Eftermiddag

JÄVLA BAJS DAG

JÄVLA BAJS DAG

JÄVLA BAJS DAG

JÄVLA BAJS DAG

JÄVLA BAJS DAG

JÄVLA BAJS DAG

JÄVLA BAJS DAG

JÄVLA BAJS DAG




 

VOLBEAT 11/12-2008 Stockholm


Tisdag

Sitter på praktiken nu, vet inte vad jag ska göra idag. Återstår att se när jag kommer ner! Blev faktiskt lite stolt över mig själv igår, jag pluggade, tro det eller ej. Pluggade i kanske 30 minuter iaf. Sen var det guitar hero HELA kvällen. Sov som en stock i natt iaf, inte så konstigt när man har suttit vid en tv i typ 6 timmar i sträck.. Haha, kul kul.. Nej nu måste jag ner och börja jobba, skriver mer på lunchen om jag har tid och lust.

Puss

Måndag (efter maten)

MUMS, käkade stuvade makaroner med köttbullar nyss, det förgyllade min dag! Haha.. Har inte så mkt att skriva, ska väl plugga snart sen blire guitar hero och tidig sänggång, skönt det ska bli att sova tidigt. Har inte sovit tidigt på evigheter känns det som, inte ens nu på minilovet sov jag nånting, kan bero på att jag hade max brevid mig. Han är så gosig så man vill inte somna<3 Bara legat och pratat, om allt mellan himmel och jord. Kändes skönt faktiskt! Nej nu ska jag duscha, sen plugga om jag orkar (förmodligen inte), guitar hero, tv, sova!

Bye



Måndag

Jag har haft en lång helg, ledig torsdag, fredag, lördag, söndag och idag. Känns jätte bra! Ledigheten satt verkligen på rätt tidpunkt.

I helgen har jag inte gjort så mkt faktikt, vart med max =) Kollat på alla hans jävla innebandy matcher, Dom vann iaf både matcherna har jag för mig, den igår vann dom med 19-2 fett tråkigt att sitta och kolla. Suck! Fick iaf höra att han har matcher både lördagar och söndagar nu och inte en enda spelfri helg. Han och jag som inte ens träffas så mkt på vardagar för att han har träningar då =/ Bara framtiden kan visa vart det här ska leda nånstans :S Sen är det så att hans borta matcher kan man inte åka och kolla på heller, han spelar jätte långt bort varje gång, typ leksand och sådära! 4 timmars resetid för att se en match, ehm nej tack! Så jag får träffa honom varannan helg =/ vill inte tänka på det för då blir jag bara ledsen =/  Vissa kanske tänker att det inte låter så jobbigt men det är det! Träningar varje dag, 2 matcher per helg. Jag åker till honom, umgås kanske 2 timmar sen deckar han för att han är så trött och sliten (fullt förstårligt) sådär är det varje dag, varje helg! Det är jobbigt, det tar på krafterna rätt hårt.. Visst, jag gör allt för honom, det gör jag verkligen! Jag ska kämpa så länge jag orkar men det kommer bli tufft.
Nog om det!

Praktik tisdag, onsdag.. skola torsdag, fredag. Vet inte riktigt vad helgen har att bjuda på, party förmodligen. Lutar åt det iaf.

Funderar på om jag ska gå och käka nånting, jag har inte ätit på hela dagen. Jag får inte i mig en enda matbit =/ men men man måste äta så det är bara att gå och göra det nu! Sen spela lite guitar hero förmodligen.. Lite beroendeframkallande det där är! Det är ju som nikotin. Haha! Nej, måste äta nu. Skriver mera sen ikväll kanske eller snaart igen om jag har extremt tråkigt.

Max Hallberg<3


 


Torsdag

Hej hej!!

Idag har jag vart ledig, mkt skönt! Max kom hit vid 1 idag, då harde jag lagat en mumsig lunch som vi åt med tända ljus och grejer.. haha! Nu ikväll ska vi bara ha myskväll, har inte haft det på länge känns det som.. Men men, ska försöka klolla om man får låna guitar hero av madde idag, haha, det var sjukt roligt att spela igår, spelade 3 timmar i sträck.. Man var rätt trött i ögonen efter det alltså.. usch usch!!!
Men nu ska jag iväg och ha mys med min kille <3
Jag älskar dig max<3

Volbeat - Maybellene I hofteholder



Mer uppdatering

Ringhållarna var riktigt roliga att göra faktiskt, men gud så svettig man blev.. Usch! Sitter fortfarande på praktiken men nu är jag ny duschad och fräsch. Skönt att få åka hem snart! Har längtat efter det hela dagen.. Underbart! Ska börja dra mig ner mot bussen snart.. Pallar inte skriva mera ändå! haha..

OVER AND OUT

Uppdatering

Jaha, då har jag blåst lite till blommor till projektarbetet, foton kommer sen! Nu ska vi tydligen blåsa ringhållare, har aldrig gjort det förut men det låter jobbigt.. Usch, idag slutar jag sent härifrån, eftersom jag har individuella val på morgonen så tar jag 11.00 bussen hit till ulva. Bussen härifrån går 16.50, jätte jobbiga onsdagar jag har. Men som sagt så är vi lediga imorgon och på fredag. Och jag ska ju faktiskt vara med madde hela kvällen och spela guitar hero, fett kul!!!! Vad kan man skriva mera då?
Hmm, jo just de, jag hatar en person, den personen står mig rätt nära, eller ja, väligt nära faktiskt. Lite jobbigt men den attityden hon använder är så jävla fel, men ingen säger ju det åt henne, ska ta och göra det nästa gång jag träffar henne, liksom hon ska ALLTID få som hon vill, hon får alltid som hon vill för att ingen orkar säga emot. För säger man emot så blir hon bara arg och typ börjar gråta,  åhhh! den människan är ändå en vuxen jävla människa, men beter sig som 8 år. JAG BLIR SÅ ARG!!!!!!!! nää, det blir verkligen att jag ska ta ett snack med henne, för ingen annan säger ju åt henne att man inte kan få allt här i livet. Herregud! det är ett under att någon tycker om henne över huvud taget. USCH PÅ SÅNA MÄNNISKOR!!! 
Måste ner och jobba nu efter att jag har avreagerat mig här. 
Vi hörs  

Onsdag

Weeei, klarade mitt psykologiprov, mkt stolt faktiskt! Jätte sköönt.. Nu sitter jag på praktiken, ska snart ner och blåsa =) Får se vad jag ska blåsa för nånting..
Idag ska jag hem till madde efter praktiken och köra guitar hero, mysig kväll! Sen är man ju ledig imorgon och på fredag ifrån skolan för att det är studiedagar, dom ska jag spendera med min älskling. För mamma och pappa ska upp till Åre på typ en liten semester och jag fick inte följa med, haha! Det gör ingenting, skönt att vara ensam också!
Nej nu måste jag ner och jobba, skriver mer när jag kommit hem!

Jag älskar min Max<3
Dance forever my only one.




Tisdag

Shosan!

Nu sitter jag på praktiken och väntar på pappa, han ska hämta mig.. mys! Ska hem till max<3 Idag har jag slipat mina glasblommor till projektarbetet, behövs typ 6 gånger så många som jag redan har gjort. jobbigt jobbigt! Sen har det väl inte hänt så mkt mera idag!
Ska ner och vänta på pappa nu! Skriver imorgon.

Jag älskar max hallberg<3


jag älskar dig <3

Måndag

Hej hej!

Idag har jag vart i västerås och fixat färgade glasrör till mitt projektarbete, helt underbara killar jag träffade där, dom var så hjälpsamma =) Hjälpte till och jag fick till och med böja ett rör bara för att få pröva på hur det känns och sådär, skit coolt.
I helgen gjorde jag inte så mkt, var hos madde i lördags, käkade middag och sådär. Spelade guitar hero hela kvällen, haha.. fett kul!
Sen på söndagen skulle jag upp tidigt ju. Åkte till gävle för att kolla på en innebandymatch, som dom förlorade.. Usch, kassa domar jävlar! Dom kunde ju fan inte dömma.. Men men, finns inte så mkt att göra åt nu ändå så.. Sen hade jag och max bara det allmänt mysigt på söndagen, verkligen <3 Det var längesen det var en sån kväll. Imorgon ska jag till min baby efter praktiken också, jippie jeeeii =)
Efter att jag och pappa hade vart i västerås idag så stannade vi på hummelst, den stora godisaffären där =) mums.. haha, vi köpte massa godis! Härligt..

Nu ska jag gå och göra nånting annat. Skriver kanske mer sen!

Dance forever my only one,  bye




Tidig söndag

Hej hej!

Nu sitter jag uppe, weiii! Ska gå till bussen om typ 20 minuter. Fyfan! Jag är så trött så det känns som om jag fått grus i ögonen.
Tjejmiddag igår hos madde, trevligt, spelade också guitar hero, haha. Jag och madde körde i lag så det blev lite lättare iaf, haha.. Jaja, jag ska platta håret nu och packa lite saker. Skriver mer när jag hinner!

Jag älskar dig, max!

Bye

jag älskar dig <3

Lördag

Hej hej!!!

Sitter hemma hos min baby nu, han är på match i borlänge =/ Usch, jag ska snart åka härifrån till min syster. Lite mys med henne =) sen ska jag hem och fixa en present åt en kompis, ska dit ikväll på lite middag och sådär. Mys mys! Sen imorgon ska jag upp klockan 7, bussen från almunge går 08.15 tror jag. USCH! Ska vidare till max sen ska vi till gävle för ytterliggare en innebandymatch fast imorgon är det juniorallsvenskan. Blir väl roligt :S!! 
Imorgon börjar andra avenyn, underbart! Bästa serien ever.. Undra om Angelica har dött :O jaja det återstår att se. Nej nu ska jag börja packa och sådär så ska jag bege mig till bussen sen. Skriver kanske mer sen om jag hinner!

Ciao


Bästa artisten och låten, volbeat - Maybellene I hofteholder










Fredag, mys!

Hej hej!

Jag har precis gjort mig klar för att åka till skolan, men jag börjar halv 1, sköönt! Tog en liten sovmorgon idag =) Ska ringa runt till lite olika företag nu på morgonen angående projektarbetet, suck! Orkar inte.. Men men, bra att få det gjort iaf! Sen ska jag ha psykologiprov idag i skolan också, har inte pluggat så mkt men ska fråga om jag får göra det på onsdag istället. Skulle vara nice!
Efter skolan blir det ner på stan och leta present till en kompis som fyller 18 på söndag, ska se vad jag hittar <3
Efter stan blir det bussen till min baby, weiii =) Love you sweetheart<3

Måste ringa företagen nu! Vi hörs.

OVER AND OUT!

Kväll

Japp, ni som har läst min blogg vet att jag har psykologiprov imorgon, men jag har inte pluggat, usch jag orkar inte. Ska fråga min lärare om jag får göra det på Onsdag istället =) Nu ska jag kolla tv iaf, Ex-effect sen next sen idol! Hinner jag plugga psykologi? Nej jag tror inte det..
Skriver mer imorgon..


OVER AND OUT

Snart helg

Shoosan

Äntligen helg snart! Gud så skönt... Idag började dagen med en jobbig uppgång, sov hos min babe så jag gick upp 20 minuter innan bussen gick, äsch, jag hann allting ändå! 2 timmars naturvetenskap började dagen med, härligt.. Dagen fortsatte med religion, vi läste ur bibeln, haha, kuuuuuul.. Sen avslutade jag dagen med svenska, prov såklart.. Perfekt dag för en trött jag =/ uss.. Men jag klarade av dagen med en klackspark iaf så det är jag nöjd med =)
Psykologi prov imorgon, weii!!! åh, jag orkar inte plugga. Men jag måste, dom lektionerna är riktigt intressanta faktiskt, vi har en härlig lärare som gör det lättare för oss att orka med 2 timmar i streck bara lyssna.. Haha!!!

Nää nu blir det top model för hela slanten! Skriver mer sen.

Jag älskar dig max <3




Tisdag

Hej hej!

Sitter på praktiken nu och ska göra en skiss på hur en utav mina glasblommor till projekarbetet ska se ut. Suck, det är hur svårt som helst.
Känner mig sjuk också, bläää.. Ont i huvudet och i halsen, uss uss.. Men min baby kommer till mig idag iaf så han får ta hand om mig<3
Nää nu måste jag fortsätta jobba med min skiss, skriver mer när jag kommer hem!

Bye

JAG ÄLSKAR DIG<3
8 månader idag<3

Jag älskar dig <3

Måndagskväll

Jag har sååååååååååååååååååå tråkigt.. Ska snart gå och lägga mig tror jag, har precis pratat med mitt hjärta =) Vad roligt att träningen hade gått bra älskling =)
Imorgon har jag praktik, får se hur mkt jag skriver då. Max kommer efteråt också så jag vet inte om jag har tid att skriva, men men. Vi får se i morgon helt enkelt! Nu ska jag nog gå och kolla lite på tv =)

Godnatt

JAG ÄLSKAR DIG MAX



Ledig

Hej hej!

Igår åkte jag in till stan för att jag skulle först fika med min syster, sen skulle jag till Max<3 Grattis gubben, ni vann finalen med 8-4 =) Bra jobbat. Jag kom till Max ungefär klockan 6, så satt jag och väntade på att jag och hans pappa skulle åka och hämta honom vid scandic hotel i uppsala, vi åker och hämtar honom typ halv 10, helt galet sent. Jag trodde liksom att han skulle komma hem klockan 8, haha! Men jag fick iaf en jätte stor kram, underbart baby<3 Sen åkte vi hem till honom och sov, jag somnade typ klockan 2, skulle upp klockan 7, jaja.. Gör inte mig nånting, jag var ju ändå ledig idag så så länge jag får sova med min bebis så är det lugnt :D
Jag kom hem 8 i morse, la mig och kollade på tv, somnade runt 10 och gick upp typ 13.00, underbart skönt =) Jag behövde sova ut lite. Sen har jag inte alls gjort mkt idag, jag skulle ränsat ut min garberob, det har jag inte gjort, jag skulle ring till ett företag angående projektarbetet, det har jag inte gjort. Skäms på mig! Det enda jag har gjort idag är att legat framför tv:n, fyfy! Får verkligen ta tag i att ringa till det där företaget imorgon, jag måste! 
Jaja, nu ska jag hoppa in i duschen sen ränsa lite ur garberoben tror jag, sen blir det tv för hela slanten, jag är så lat!

Jag saknar min älskling, men vi ses imorgon efter praktiken, jag längtar<3

Bye

JAG ÄLSKAR DIG MAX HALLBERG, DU ÄR MITT ALLT<3
8 månader imorgon <3

jag älskar dig <3Jag älskar dig <3     




   16/1-2008

Den SÖG

Hej hej!

Igår var jag inne på kulturnatten, den sög ju hästpung för fan.. Det var bara SJUKT mycket folk så man fick trängas ÖVERALLT. Usch usch, jag åkte iaf in med mamma och pappa för att vi skulle möta min syster och hennes kille på stan och gå och käka, vi åt på tzatsiki, så himla gott =) Det enda som var roligt igår det var att träffa Conny<3 =) Det var så himla längesen jag träffade dig, man kan verkligen säga att du gjorde min dag igår =) jaja, det blev tidig hemgång iaf, åkte med 00.10 bussen. och nu är jag vaken, är jätte trött.. Suck, nu ser ni, hela helgen har gått. Det är inte klokt alltså.

Åh älskling =/ Jag saknar dig så himla mycket. Jag vill att du ska komma hem nu =/
Det har iaf gått bra på eran cup, ni har vunnit alla era matcher, STOR GRATTIS KRAM =)

Nej nu ska jag gå och göra nått vettigt, haha. Äta frukost kanske! Skriver mer sen.
Bye bye

JAG ÄLSKAR DIG MAX HALLBERG, DU ÄR MITT ALLT<3
8 månader om 2 dagar :D

Jag älskar dig <3


13 timmar

Hej hej!!!

Sorry, skrev ingen uppdatering igår. Haha, men det var såhär, efter jag hade suttit här vi datorn så skulle jag ju ränsa ur min garderob, men jag tänkte lämna det till senare för ett skit bra tv program började. Men neej då, jag hade laddat upp med chips, chilinötter och läsk. 2 minuter in på mitt braiga program somnar jag. Haha, jag somnade till klockan 10 då gick jag och la mig i sängen och sov vidare. Alltså, jag har sovit 13 timmar i natt, haha, så himla skönt. Jag har nog inte sovit så länge sen jag var bebis tror jag. haha! Men riktigt skönt var det iaf, jag SOV verkligen, jag vaknade inte en enda gång på natten, sjukt sköööönt! Så nu är jag jätte utvilad. Är dessvärre inte så peppad på att åka in till stan med mamma och pappa och gå i domkyrkan, haha.. Men men, det får bli en engångsföreteelse. Jag ska käka med mamma och pappa på stan iaf sen vet jag inte vad som händer, förmodligen träffa grabbarna på stan, men efter det då? åh, det här kommer verkligen bli en kass helg. Blir väl så att jag åker hem tidigt och somnar i soffan idag igen, sen har ju hela helgen gått, usch! Förstår inte hur veckorna kan gå sååååå sakta, men helgerna är över på 2 sekunder. Tänk om det istället skulle vara så att man går i skolan en vecka sen har man helg i en vecka, då skulle jag känna mig mer motiverad att gå i skolan på alla jobbiga lektioner om jag visse att jag hade helg en vecka sen. Åh, önsketänkande som aldrig kommer slå in!

Saknade efter dig älskling gör det inte lättare heller =/ just nu önskar jag faktiskt att helgen var över så jag fick träffa dig så snabbt som möjligt. För jag känner mig fan inte hel utan dig =/ Om du bara visste hur mycket jag älskar dig. Om du bara visste att all min energi går åt att tänk på dig. Jag ställer upp för dig till 110%. Du behöver aldrig oroa dig över att jag inte finns där för dig, för det kommer jag alltid att göra, vad som än händer! Jag älskar dig max hallberg, du är den enda för mig<3

JAG ÄLSKAR DIG MAX HALLBERG, DU ÄR MITT ALLT<3


Helg

Hej hej!

ÄNTLIGEN HELG säger jag bara.. FY så skönt! Har vart en riktigt jobbig vecka.
Det känns faktiskt lite jobbigt att vara utan max den här helgen, det har liksom vart han och jag varje helg nu, men nu sitter jag här helt ensam =/ jag saknar dig älskling, kom hit!

Jag ska typ ränsa ur min garderob nu, usch.. Haha, jag ska byta rum och jag har så sjukt mycket kläder som jag absolut inte använder. Det är helt sjukt egentligen, jag har ingenting att göra så varför inte städa på ett rum liksom, haha!

Bror du är så himla saknad! Jag vill inte vara utan dig längre =/ 50 mil mellan oss och jag träffar dig bara någon gång ibland, någon helg när du kommer hem! Jag vill inte att det ska vara så =( Jag behöver dig i mitt liv. Jag älskar dig<3


Nää nu ska jag gå och göra nått vettigt, typ sakna max ännu mer än vad jag redan gör =/ uss uss.. Men jag kan skriva mer ikväll =)

JAG ÄLSKAR DIG MAX HALLBERG, DU ÄR MITT ALLT<3

Jag älskar dig <3

Hemma hos älsko :)

Hej hej!!!

Nu sitter jag hos mitt hjärta och ska börja plugga, vi har någon uppgift tills imorgon om försäljning och service =) Åh, min bebis ska åka bort i helgen på innebandycup i köping. Jag kommer sakna honom enomt mkt =( men men.. Dom säger ju att kärleken stärks om man har avstånd från varandra så vi får hoppas att det går bra då :D

Idag var det en jobbig skoldag, jag gick upp klockan 6 i morse, usch usch så det blir nog tidig sänggång ikväll =) det är skönt det också.

Nää nu ska vi börja plugga så jag får sova någon gång =)

SOLONG SUCKERS

JAG ÄLSKAR DIG MAX HALLBERG, DU ÄR MITT ALLT

jag älskar dig <3

Skolan

Hejhej!!!

Har skolfotografi idag så jag missar praktiken helt, suck!!! Så värdelöst att dom lägger det på så konstiga tider. Jaja, sitter i skolan nu iaf och väntar på att få fota mig =)
Men men.. jag skriver mera när jag kommer hem!



UPPDATERING!

Nu sitter jag här hemma, fett tråkigt. Tråkigt väder och är ensam hemma, kan det bli värre? Haha. Men det är skönt också att vara själv ibland =) Hade psykologi idag, det har vart min enda lektion, skulle åkt till praktiken efter fotot också men dom tyckte inte jag behövde komma eftersom det skulle bli så sent, finns liksom ingen tid att blåsa då! aja.. Skönt tänkte jag iaf, efter dagen igår så vill jag helst bara ta en paus ifrån praktiken nu och tänka på varför det går dåligt ibland och vad jag gör för fel och sådär. Ska iaf dit på tisdag igen så jag hoppas jag har kommit på en lösning då! nää nu vet jag inte vad jag ska göra, ska jag bara sitta och ha tråkigt ensam :( Buhu.. Aja, jag kan ju skriva mer ikväll om vad jag hittade på att göra. haha.

JAG ÄLSKAR DIG MAX HALLBERG, DU ÄR MITT ALLT<3

Jag älskar dig <3

Praktik

Hej hej!

Jag sitter på praktiken nu, det har verkligen inte vart min dag idag, jag har försökt och försökt med bara stått still i arbetet. Åh, jag vill bara kunna allting på en gång, men vad är det då för utmaning?

Var iaf och hämtade lite glasrör till projektarbetet igår, lämnade in ritningarna till håkan idag! Han vart faktiskt överraskad över att jag hade ritat så pass bra. haha! Jag tyckte dom var hemska, men men =) Fick mycket beröm. Snart kommer pappa och hämtar mig, vi ska åka till den där glashandlaren idag igen och betala och sådär =) sen ska vi hem och äta sen ska jag in till stan igen, ska hem till max <3 =) men det kommer bli fett sent, pappa kommer och hämtar mig 4 och sen ska vi fixa det där sen ska vi städa på dagis också så jag kommer åka till max typ 8, men vad gör jag inte =) Nää.. måste kila nu, skriver mer ikväll!

Solong suckers

JAG ÄLSKAR DIG MAX HALLBERG, DU ÄR MITT ALLT<3

 


ARG

Hej!

Vet ni hur svårt det är att rita en sån här sak. suck! Alla mina ritningar är helt konstiga. Blir så irriterad på att det är så sjukt svårt att rita! åh :( JAG HATAR ATT RITA.. Men jag är sjukt peppad på att göra den, det finns inga ord!

JAG ÄLSKAR DIG MAX HALLBERG, DU ÄR MITT ALLT<3


Min helg

Hej hej!

Jag hade sett fram emot en riktig MYSHELG med min kära pojkvän, massa filmer, tända ljus, godis, chips, rubbet! Men nej då, jag har suttit i allians hallen verkligen HELA helgen, men men, vad gör man inte för den man älskar? Suck.. haha! <3

Jag är ledig idag, är ledig varje måndag! Rätt skönt faktiskt, men idag har jag mycket att göra. Ska ta kontakt med massa människor angående mitt projektarbete. Bilden som finns i ett annat inlägg var ju bilden på mitt projektarbete först, men nu har jag utvecklat hela den grejen till en ännu coolare sak :) Kommer bilder sen! Åh, är väldigt peppad på att göra projekarbetet alltså, helt underbart det kommer bli =) Så imorgon ska jag ha en hel skiss klar på den, men jag har inte ens börjat! Så ni kanske förstår varför jag är vaken såhär tidigt på min lediga dag! Haha. Sitter ju och äter en macka med räksallad på och ett glas oboy =) Måste vara väldigt laddad när jag ska börja skissa av =)

Nää jag måste verkligen börja nu! Skriver mera sen.




JAG ÄLSKAR DIG MAX HALLBERG, DU ÄR MITT ALLT<3
8 månader om 8 dagar, du är bäst<3

Jag älskar dig <3

Sovdags

Hej!

Jag har precis kollat färdigt på idol :) Riktigt bra jury medlemmar tycker jag, paret som har varit gifta är lite töntiga som bråkar om småsaker hela tiden, men dom är roliga :) Väldigt underhållande =)
Så nu ska jag sova och hoppas på att jag ska kunna sova nu också när inte max ligger brevid mig =(
Upp till skolan imorgon, åker 07:10 hemifrån och slutar 16:30. RIktigt tuff dag! Men sen är det helg och den ska jag såklart tillbringa med min baby =)
Jaja, godnatt allihopa =) Skriver mer imorgon.
 
Puss hej finast tjej =)

JAG ÄLSKAR DIG MAX HALLBERG, DU ÄR MITT ALLT<3

jag älskar dig <3

Torsdag

Hej!

Idag har vart en jobbig dag, knappt sovit nånting i natt heller och jag börjar undra vad det är för fel på mig som inte sover nånting om nätterna :S jaja, i skolan var det inge roligt alls, bara massa jobbiga lektioner och dom var så lååååånga! Äsch, bara att kämpa på nu sista året! =)

Min kväll ser ut såhär :

18:00 - Made på mtv
19:00 - Ex-effect på mtv
19:30 - Next på mtv
20:00 - Idol 2008 på tv4

Jag ska kolla på tv hela kvällen =D En myskväll med mig själv, vem vill inte ha det? haha.. Nää, jag skriver mera sen!

UNDRA OM DU NÅGONSIN SAKNAR MIG? :S


JAG ÄLSKAR DIG MAX HALLBERG. DU ÄR MITT ALLT<3

Jag älskar dig <3


TRÖTT

Tjenis!

Idag har det vart en jobbig dag, sov knappt nånting i natt heller, usch. Kan inte sova längre. Brukar gå lättare och sådär när max sover brevid mig. Men inte ens igår gick det lätt att sova när han låg där =/ Hmm, är väl för att jag har druckit så otroligt mycket powerking, dricker minst en om dagen! Sen har jag så mycket att tänka på nu också, brukar oftast komma på lösningar på nätterna men inte ens nu gör jag det. Hmm, vad är det för fel på mig?

Jaja, idag har jag och Håkan på ulva vart på steningeslott i märsta och kollat på en glasutställning där, HERREGUD säger jag bara. Jag fick massor med nya idéer till min lampa som jag ska göra =) Var super roligt att vara där. Så jag, mamma, pappa och max ska åka dit i helgen för att jag vill kolla igen och visa dom allt det fina =) fanns en glasgrej idag på utställningen för 200.000 kr, men den var jätte ful. förstår inte hur dom kan få så mycket pengar för så fula saker. haha.. Vad ska man mer skriva om idag, funderar på att gå och lägga mig i soffan ett tag och kanske sova en stund, men det kanske är bättre om man går och lägger sig tidigt ikväll istället? Jag satsar på att lägga mig tidigt iaf =)
 
Jaha, skola imorgon. Naturkunskap i 2 timmar, fyfan. Men slutar iaf 14:15 så det är inte så farligt. Har nog svenska, religion imorgon också. Usch, bara dom ämnena jag INTE gillar, haha. Fast religion kan vara rätt intressant ibland, vi ska läsa om Hinduismen och kinesiska religioner, låter väl roligt antar jag! Nej nu orkar jag inte skriva mera, ska kolla på tv i en soffa under ett varmt täcke <3 see ya

Sakna dig älskling <3
JAG ÄLSKAR DIG MAX HALLBERG, DU ÄR MITT ALLT<3

Jag älskar dig <3

Praktik

Tjenis =)

Sitter just nu på praktiken som jag har på ulva kvarn, ni som inte visste det så ska jag bli glasblåsare. =) Jag sitter och letar efter olika sorters rör, till mitt projektarbete ;) Kan lägga in en bild så ni får se hur hela arbetet ska se ut =)
Idag är jag sjukt trött, somnade runt halv 4 i morse och skulle upp halv 7, men lika glad är jag för det =D har inte gjort så mkt på praktiken idag så det är skönt, har bara letat runt på internet efter idéer och nu har jag hittat det, men håkan (min handledare) tycker att jag ska ha en hemsida för dom här olika rören så jag vet, men jag hittar ingenting, vad söker man på liksom? :S haha..

Jaja, nog skrivet nu! Måste leta vidare nu och blåsa oljelampor, bilden kommer ikväll =)

JAG ÄLSKAR DIG MAX HALLBERG, DU ÄR MITT ALLT<3


Jag älskar dig <3



UPPDATERING!

Nu sitter jag här igen och ska snart kolla på ett sjukhusprogram, max sitter redan vid tv:n och väntar =) ja iaf så tänkte jag bara lägga ut bilden på mitt projektarbete nu, tro mig, det kommer bli sååååå coolt =)



Där har vi den, mitt projektarbete ska se ut sådär =) Coolt va? Fastnade för den direkt när jag såg den. Aja, ska inte låta max vänta längre!

Puss och kram skumbanan. godnatt

JAG ÄLSKAR DIG MAX HALLBERG, DU ÄR MITT ALLT<3

RSS 2.0