Lördag

Heej bloggen!!

Allting är klart inför kvällen, jag och max har gjort jordens pimpigaste rum, vi har 20 meter ljusslinga i olika färger över rummet, as snyggt =D nu är det, städning och fixning av mig själv kvar och det kommer ta tid.. USCH!

Igår hade jag min sista filosofilektion och jag är nöjd =) på onsdag börjar jag med tonårspsykologi, tungt ämne det också..

Igår var jag mamma och pappa och tittade på max innebandy match också, dom vann med 7-2 tror jag. så nu blir det till att kvala upp till ettan, mindre tid för mig =/ men men, vi får pröva iaf. Ska se hur det kommer att funka, vem vet, det kanske inte funkar alls? Men jag ger inte upp =)

Som jag ska förut så ska jag och max bjuda hem hans bästa kompis och flickvän som ska hit och äta, så det ska bli mysigt =) Har inte träffat dom på länge heller så det ska bli kul!
Sen blir det mer folk som kommer och sen utgång, snacka om att jag är taggad till 1000%

Vi hörs!

 

Torsdag

Hej bloggen!!

Igår på praktiken så tittade jag igenom en glasbok, fanns otroligt fina grejer som folk har gjort alltså. Jag vill också kunna vara sådär duktig, men det är ju några år kvar! (lägger upp bilder)

Idag har jag gått i skolan, började morgonen med att jag och max försov oss och som tur var hade han bilen idag så vi fick köra super snabbt till skolan, kom iaf i tid, gick bra att sminka sig i bilen iaf =) Hade två lektioner sen åkte jag och max till biltema och köpte två stycken ljusslingor, röd och grön, ska sätta upp dom i taket tills på fredag, kommer bli mys.

Ikväll ska jag iaf träna, ska bli super skönt. Har inte tränat med mamma på jätte länge så jag ska göra det ikväll =D weeiii..

Så här ser min helg ut:
Fredag:
Skola 08.30-11-20
11.20 ska jag åka upp till sylvenis och prata med min mentor
14.30-16.20 skola igen, filosofi.
16.45-18.30 - leka med aliona
19.00-21.00 - titta på innebandy match.
Sen ska jag och max hem till mig..

Lördag:
10.00
- väckning
10.00 - 13.00 - städning + sätta upp ljusslinga och möblera om
13.00 - 15.00 - slipa ner min brandsläckare till prjektarbetet
15.00 - 16.00 - duscha och sminka mig
16.00 - 17.30 - fin slipa lite på allting här hemma
17.30 - 19.00 - middag med max, magnus och julia
20.00 - 22.00 - föfest hos mig

Sen äre krogen hela kvällen

Sen på söndagen ska jag bara slappa, måste plugga till mitt filosofi arbete som jag har på måndagen.

Nu vet ni vad jag ska göra i helgen om jag inte bloggar nånting :)

Vi hörs..

         

Onsdag

Heej bloggen!!

Nu sitter jag på praktiken och väntar på att max ska hämt mig, han kommer om typ en kvart. Skönt det ska bli att åka bil hem =) Det har gått bra idag iaf, med kassan och allting =) Blev jätte orolig, kom upp två stycken poliser som mina första kunder, haha.. Trodde jag hade gjort nånting, men dom var super trevliga och jag pratade på =) Allting lika trevligt med pratglada personer :D


Igår var jag på gyman, var jätte skönt att träna! Sen när jag kom hem la jag mig i soffan och somnade så snacka om att jag var trött =)


På lördag blir det utgång och det gillas, ska dra hem några kompisar på förfest sen drar vi ut, bli super mysigt.. Längar faktiskt redan. Sen ska jag och Max bjuda hem hans kompisar Magnus och Julia på middag på lördagen innan alla kommer, dom ska nämligen också med ut =D dunder..


Nejj nu ska jag diska min matlåda sen ska jag nog börja låsa lite här.


Vi hörs dudes, skriver mer imorgon..


PUSS


Tisdag

Heej bloggen!!!

Sitter och väntar på bussen ifrån praktiken nu, ska hem och träna :) Sen ska jag äta semla eftersom det är fettisdag. Jag läste i Metro i morse att Sverige äter 5 miljoner semlor idag, guud vad mycket va?

Sitter och funderar på om jag verkligen ska gå på gympan idag, förkylningen är inte över än så vi får se helt enkelt.

Imorgon ska jag vara själv här på praktiken, Anita ska med sin dotter till sjukhuset och Håkan är i Kina så vi får se hur det går, jag har aldrig vart själv här någon gång, haha.. Men det ska nog gå bra, går alltså från 11.30-15.25 imorgon på praktiken, sköönt :) sen ska jag hem till baby =D

Men nu måste jag springa till bussen.

Skriver mer ikväll..

PUSS

Måndag

Hej bloggen!!

Dålig uppdatering som vanligt.. Jag var ju hos Sara i Fredags iaf, jag skulle inte dricka nånting hade jag bestämt mig för. Men som vanligt blir det aldrig som jag har tänkt mig! Jag kom hem klockan 10 på lördags morgonen, helt sliten och trött!!

Runt 2 tiden gjorde jag mig i ordning för att åka och titta på innebandy (Hagunda IF - Västerås)! Västerås vann dock med 5-4 i förlängning.. Lite tråkigt, men men! Vi har fortfarande chansen att kvala, vinner vi nu på Fredag mot Hedemora så får vi kvala upp till ettan!!!! Jag låter som en riktig nörd nu va? Haha.. jaja, egentligen bryr jag mig inte så mkt ;)

Idag är jag ju hemma och är ledig, sköönt.. Har inte gjort så mkt! Igår Pumpade jag däck till systers bil vilket var en upplevelse =) Max lånade den in till stan idag eftersom den bilen ändå bara står här och syster och hennes kille har lånat våran s80 så vi har praktiskt taget tagit systers bil =) Skönt att åka runt och bara ha det mysigt =)

Nejj nu ska jag väl hitta på nånting att göra.. Jag har såååååååååå tråkigt!

Vi hörs


Fredag

Heej bloggen!!

Lik förbannat åkte jag på gympan igår och vad tror ni hände idag? jag är mer sjuk än förut.. Suck! Ska bara ta det lugnt nu i helgen, ska till sara andersson en snabbis nu ikväll och tjabba lite, sen imorgon ska jag titta på innebandy, sen på söndag blir det en slappis dag =) Måndagen också för den delen, jag är ju ledig. Men jag måste in till skolan och lämna in min varning. Jag har lite mkt frånvaro! FY på mig..

Ska upp och möta frican om en timme ungefär och vi ska tillsammans gå till sara, mys mys<3

Idag var jag inne i stan och åt med baby :) hade det super mysigt förutom att verkligen HELA uppsala var ute, var galet mkt folk.. Usch usch!

Imorgon spelar alltså Hagunda IF mot Västerås. Division 2 =) baby spelar och har nämligen fixat in mig, mamma och pappa gratis =) Tack sötnos.. Vi får se hur den matchen går, vinner vi den (hagunda) så går vi direkt upp till division 1, hur coolt är inte det? Men jag vill inte att dom gör det egentligen, max kommer absolut inte ha någon tid för mig då =( Men men, det är bara att hålla ut =)

Nejj nu ska jag fixa mig sen gå till frican, vi hörs... <3


Underbara Sara och Frican <3 =)



Torsdag

Heej  bloggen!

Har precis ätit en super god middag med pappa :D Mamma är inte hemma så jag och pappa har det mys =) Var med baby igår och som vanligt så hade vi det jätte roligt =D hade kittel krig hela kvällen tror jag :) hihi.. sen när vi skulle sova så hade jag inte med mig mina öronpluppar och inget nässkydd till max så det slutade med att jag låg vaken hela natten och inte kunde sova eftersom max snarkade som en took.. Suck! Haha..

Tror inte det blir någon gympa för mig idag faktiskt, blir ju aldrig frisk. Har vart förkyld i 2 veckor nu! Så jag tror bara jag ska vara hemma idag och ta det lugnt =D

Nu ska jag iaf gå och titta på tv :) Vi hörs dudes..

JAG ÄLSKAR DIG MAX HALLBERG, 1 år och 34 dagar<3



Tisdag

Hej bloggen!!

Dålig uppdatering nu.. Men jag sitter nästan aldrig vid datorn längre, eller jo det gör jag. Men jag har vart med max sen i lördags så det har inte alls blivit mkt..

Alla hjärtans dag var mysig :) Åkte till max klockan 8 ( Han hade vart på match) och jag gav honom en jätte stor och lång ros, vit choklad och en liten nallebjörn + ett kort :) Utav max fick jag en paradis ask, mums :D jag kan förstå att han inte hade hunnit köpa mera, han satt ju i en buss i 9 timmar stackarn!
Vi kom hem till honom runt halv 10 och då tittade vi lite på tv sen gick vi och la oss, somnade som stockar båda två..

På söndagen åkte vi hem till mig klockan 9 på morgonen, skulle åka med pappa och titta på rally i skepptuna, var otroligt roligt. Vi hade med oss kaffe, varm saft och mackor =) var riktigt roligt att titta på rally, har inte gjort det sen i sommras.. Sen åkte vi hem typ halv 2. Kom hem, duschade sen körde jag och max in till stan igen, skulle gratta hans kusinbarn som fyllde 1 år =) så otroligt sööt kille :D sen åkte vi hem till mig igen och sen somnade vi gott den kvällen.

Igår sökte vi massor av sommarjobb.. Jag sökte till Duka, Cervera, Ica kvantum, Lindex, Intersport, Din sko och skopunkten. Så vi får se hur det går. Jag och max ska ju nämligen köpa bil i sommar och då ska båda jobba ihop massor av pengar. Sen ska vi bila ner till Göteborg också =) kommer bli en super mysig sommar med min älskling =D

Idag har vi inte alls gjort mkt, tittat på tv och sen åkte max hem, han ska träna och det ska jag också. Imorgon ska jag dit igen =D haha.. Det blir så att man är mkt med varandra på lovet när man inte är mkt med varandra annars. Så det är mysigt..

Nejj nu har jag uppdaterat mkt och jag hoppas ni orkar läsa. Ska gå och äta mat nu sen lägga mig och titta på tv =) myys..

Vi hörs..


Alla hjärtansdag

Heej bloggen!!!

Igår lekte jag med madde och det var en mycket rolig kväll :D åt jätte god mat och sådär :) sen spelade vi guitar hero world tour, haha.. fett roligt :) Idag ska jag inte göra så mkt, äta god mat med mamma och pappa sen får vi se om max hinner hem för att titta på bio med mig, han är på borta match.. Men jag åker in till honom annars iaf och har en myskväll om det inte blir bio =)

Igår så gav pappa mamma en förpackning choklad och super fina blommor :) jätte gulligt.. mamma gav pappa massage :) thihi... sött när man fortfarande köper presenter tycker jag =)

Nejj nu ska jag in i duschen, är så himla förkyld och trött och har sminket kvar sen igår så jag vill bli ren också.. haha! Skriver mer imorgon eller senare så kommer bilder nu :)

Vi hörs..

blommorna som pappa gav fick jag tyvärr inte med..

         

Torsdag

Heej bloggen!!

Nu sitter jag i skolan och väntar på att få sluta, sköönt.. Är sjuk och vill bara hem! Sitter med en otroligt tråkig pojkvän som sitter och tittar på bilar som han ska köpa, herregud =) thihi.. Imorgon ska jag leka med madde och sen på lördag är det alla hjärtans dag och då ska jag och min sötnos gå på bio =)

På Söndag ska jag och max åka till hans kusin. Max kusinbarn fyller nämligen 1 år. Så OTROLIGT söööt han är :D haha.. jaja, nu ska jag vänta på att gå sluta.. Måste verkligen kissa sen ska jag vänta på min baby som har matte, sen bär det hem :)

Imorgon är det handel och service prov och filosofiprov.. USCH!!! Ska nog inte gå på gympan idag när jag måste plugga så mkt..

Men vi hörs.. herrå!

Tisdag

heej bloggen!!

Hemma ifrån praktiken, fick sluta tidigare idag och det gillas.. hade bara några hyllor som jag skulle damma av med det kan jag faktiskt göra imorgon tänkte jag =) Händer inte så mkt förutom gympa ikväll och jag är såklart otroligt peppad redan nu, ska bli skit roligt :D Sen kommer baby efter sin träning. mys mys!!

På Fredags ska jag och min kära vän madeleine leka, vi ska äta middag och spela tv-spel. Det kommer bli super trevligt :D var längesen man träffade henne också tråkigt nog..

Nejj nu ska jag fixa macka och äta, är jätte hungrig. vi hörs ikväll!!

Puss

Måndag

Heej bloggen!!!

Fredag: Var hos Frican först, åt middag och lekte lekar, otroligt roligt :) Drack massa vin, cider och shots. Sedan drar vi in på krogen, väl inne så drack man såklart ännu mer cider och shots.. Haha, det var roligt iaf.. Kom hem 03.30 och gick och la mig direkt!!

Lördag: Bakisdag så det skriker om det.. Usch, gick upp tidigt och hela skiten.. Haha! Smällar man får ta, hade det iaf jätte roligt på Fredagen!

Söndag: Lekte med min baby<3

Måndag: Idag är jag ledig och ska inte alls göra mkt, ska gå och äta frukost snart sen ska jag nog titta lite på tv =)

Vi hörs..

       

Torsdag

Heej bloggen!!

Idag har jag vart i skolan, var rätt intressant faktiskt.. Vi pratade en sak på religionen som gjorde mig rätt arg, eller ja, det var vad andra folk tyckte som gjorde mig arg! Vi pratade om om alla har rätt till att bli föräldrar, och självklart så har ju inte misshandlare och så rätt till det, men i alla fall.. Vi pratade om om homosexuella har rätten till att skaffa barn (adoption) och ALLA utom jag tyckte att dom som är homosexuella absolut inte ska få ha barn. Vad är det för sätt att tänka? Åh, självklart mår barnet bättre om den skulle ha en manlig och en kvinnlig förebild, men hallå?
Jag tycker såhär, det finns säkert honomsexuella som kan ta hand om ett barn bättre än en mamma och en pappa? tänker ni likadant? Det här gjorde iaf mig jätte arg.. det är ju samma sak som att en tjej och en kille som inte kan få barn inte ska få skaffa unge på annat sätt. HERREGUD :@ Bara för att man är kär i en person av samma kön så får man inte skaffa barn? Nää, jag tycker att dom har lika mkt rätt som alla andra att skaffa barn. Punkt slut!!!

Nu har jag lättat mitt hjärta lite för er, vad skönt det var att skriva ut sina agritioner.. Nog pratat om det!!

Imorgon blir det utgång för hela slanten, ska fira frican som fyller år på söndag =) Otroligt roligt ska det blir. Jag har till och med lyckats övertala max till att följa med.. 1-0 till mig =) Ska blir super roligt iaf :)

Ska sätta mig ner och skriva ett cv senare också, måste verkligen ha ett sommarjobb nu! Jag har aldrig sommarjobbat förut, har vart FÖR bekväm av mig.. Men nu vill jag verkligen ha massor med pengar i fickan i sommar så jag ska söka alla jobb som finns =) Lucky me ;)

Nu ska jag lägga mig och vila ett slag och sen ska jag försöka få åka och träna, mamma vill inte att jag tränar eftersom som är sjuk, eller jag är förkyld och ont i huvudet.. Men om jag tjatar så kanske jag får, vem vet?

VI SES


Onsdag

Heej bloggen!!!

Var hemma idag också, mår lite sådär upp och ner, förkyld och tung i huvudet.. usch usch!!! Ska åka hem till max sen iaf, han är på möbelmässa i Stockholm, kul för honom!!!
Imorgon går jag inte sent i skolan, börjar 11.20 och slutar 14.15 har bara två lektioner. Det är skönt :)
Nejj nu vet jag inte vad jag ska skriva mera.. Sminkning väntar!

VI HÖRS

Tisdag

Heej bloggen!!

Är hemma sjuk idag, har ont i halsen och feber =/ Usch.. Ingen höjdare att vara hemma, jag kommer liksom aldrig på nånting att göra!!! Men men, jag får väl försöka få dagen att gå någorlunda snabbt i alla fall.. Titta på tv t.ex. Jag har redan pluggat klart allting jag behöver plugga så vi får se vad jag hittar på, kanske räkna lite matte skulle behövas men, jaa vi får se helt enkelt..
Imorgon vill jag gå på praktiken, är nervös att jag inte hinner med mitt projektarbete annars, nu vet jag ju att man självklart får vara sjuk också, men jag SKA gå imorgon..

Nu ska jag iväg och titta på sex and the city boxen (tredje säsongen), Det är nu Miranda blir gravid, Samantha får cancer och Carrie inser att hon verkligen älskar mr.Big.. 
Innan jag fick låna boxarna av madde så har jag inte vart intresserad av den serien, men när jag tittade om från början så var den så himla bra, fick ju filmen i julklapp och den var helt klart den bästa film jag någonsin sätt.. Till och med Max tycker att Sex and the city är bra.. hahaha.. Han är sööt han :) 

Nejj nu ska jag titta på boxen, vi hörs.. 

               


Måndag

Heej bloggen!

I lördags åt jag ju med flickorna på Alexander, var riktigt mysigt.. Åt så himla god mat :) Sedan efter det gick vi vidare till redroom där det var modevisning, när andersson och frican skulle ut på krogen så kom max och hämtade mig och brodin åkte hem så det var en riktigt lyckad kväll..

Nästa helg blir det ju att fira Frican som fyller 19 så då ska vi ut :) ska blir riktigt mysigt..

Nu sitter jag bara hemma och ska plugga idag, måste skriva på mitt projektarbete som jag inte har skrivit på sen i November, fy på mig.. Sen ska jag också plugga filosofi, usch! men men..

Nu ska jag äta frukost.. Vi hörs :)



RSS 2.0