Lördag

Heej bloggen!

Igår hade jag jordens mysigaste kväll med mig själv =) Först kom pappa och hämtade mig på boland, då hade han och mamma köpt med sig wook ifrån cupido, super mumsigt. Vi kom hem och tog det lugnt och åt bara, sen skildes vi åt, jag har ju mina rum på en övervåning och mamma och pappa sitter där nere, så jag gick upp till mig. Med cheesballs och cola, sen låg jag hela kvällen och tittade på sex and the city boxen, tittade på hela 18 ansnitt igår. Haha! men det var så himla skönt att bara få vara själv. Dunder!

Idag ska jag som sagt äta ute med Sara, Sara och Frican, jag har inte riktigt bestämt mig vart vi ska äta nånstans men det löser sig =) ska bli jätte mysigt eftersom jag inte har träffat dom på ett bra tag. Sen efter vi har ätit ska jag åka till Max, Frican skulle ut på krogen och sara och sara vet jag inte riktigt, dom kanske åker hem?

Max ringde till mig igår och var helt överexalterad, han hade hittat en bil som han vill köpa, herregud säger jag bara. Han tyckte om den så mkt att jag nästan tyckte synd om honom. Haha! Får se hur det går att köpa bil iaf, den fanns i eskilstuna, inte så långt härifrån.. Men men, vi får se =)

Nu ska jag bara ta det lugnt och försöka ringa runt till sara, sara och frican och berätta om ikväll. Sen ska jag självklart fixa mig inför ikväll också. Ska ha på mig en lång skjorta ifrån veromoda (grå), sen ett par jeansleggings ifrån veromoda (svarta), sedan ett svart midjebälte. lägger upp bild sen!

Vi hörs..

Fredag

Heej bloggen!

Nu sitter jag och har filosofi efter 3 timmars håla. Slutar om 15 minuter och pappa kommer och hämtar mig, super duper skönt =) ska bara ta det lugnt ikväll och titta på sex and the city boxen jag fått låna utav madde. Erik och Frican ville att jag skulle följa med på bio, se knutby filmen som har världspremiär idag. Men jag orkade verkligen inte, har inte sovit bra inatt och jag vill bara hem och äta sen bara vara för mig själv..

Imorgon ska jag ut och äta med Sara, Sara och Frican och det gillas. Har inte vart med dom på jag vet inte hur länge, ska bli roligt :) sedan ska jag också till mitt hjärtegull =) kommer bli mysigt..
Jag ska få bestämma restaurangen vi ska äta på, är det någon som har nått tips? haha.. Jag har inte bestämt mig vart jag vill äta än, men jag hittar nog på nånting..

Skriver just nu ett fördjupningsarbete i filosofin om Dödshjälp. För eller emot? Ett djupt ämne men det ska nog gå bra :) har redan kommit på massor med saker både för och emot dödshjälp så jag är en bra bit på vägen. Annars brukar det alltid vara så att jag aldrig hittar några argument som man kan anväda, men nu har jag verkligen gjort det :) helt dunder..

Nää nu ska jag fortsätta i en kvart till, sen HELG =D



Torsdag

Hej bloggen!!

Igår var jag på praktiken, kom dit 11.30 och åkte hem 13.10 det var verkligen skönt att sluta så tidigt igår alltså. Åkte till sylvenius och väntade på att baby skulle sluta, han slutade 15.30 sen åkte vi hem =) hade det allmänt mysigt, badade och tittade på tv =) thihi...

Idag var jag i skolan, började 11.20 kommer till lektionen och får reda på att vi inte ska ha någon lektion! Sug vad det var tråkigt, fick vänta till 12.50 för att börja med svenskan, där vi inte gjorde så mkt, spelade jepardy. Slutade 14.15! Otroligt skönt det med men jobbigt att första lektionen var inställd. Men men, sånt som händer.

Nu har jag precis kommit hem från gympan och är helt slut, ska upp och titta lite på tv tills baby ringer, sen sussa.

Imorgon går jag lång dag i skolan, börjar 08.30 - 11.20 sen har jag håla till 14.30, sedan slutar jag 16.20 helt kasst. På en fredag liksom, inte bara en fredag, utan varje fredag till studenten. Bara att bita ihop! Men men, på den tiden ska jag räkna matte och sedan gå till gymet med min älskling =) hihi..

Vi hörs





Tisdag

Hej bloggen!

Nu sitter jag och väntar på bussen ifrån praktiken. Har vart en lugn dag idag, sågade av några utav mina glasrör, sedan blåste jag några kannor, super söta =) sen slipade jag rören som jag hade sågat av!

Pappa kommer och hämtar mig på stationen och det ska bli så skönt att slippa åka den där fulla bussen som ungefär HELA almunge tar. usch usch! Men pappa hämtar mig =)

Senare ikväll blir det gympa och det gillas, tycker verkligen att det är super roligt och det är skönt när man känner att man har tagit ut sig. Sedan blir det andra avenyn sen tror jag att jag ska sova, har en lång dag framför mig imorgon. Skriver mer ikväll..

Puss //Kaas


Måndag

Hej bloggen!

Som alla nog redan vet så är jag ju ledig på måndagar, är verkligen super skönt. =) har inte så mkt att göra eftersom det inte är så mkt i skolan nu heller så jag sitter mest framför datorn och tvn.
Max kom hem till mig igår, var super mysigt. Vi körde en myskväll framför tvn, helt underbart :) Han kommer hit efter skolan idag också, men han börjar bli sjuk stackarn =/ Hoppas han inte smittar mig bara, haha!

Har inte så mkt mer att skriva så jag skriver senare eller imorgon.

Vi hörs


Lördag

Hej bloggen!!

Idag har jag inte gjort mkt alls, bara legat hemma i soffan och slappat. Har vart skönt det med! Skulle egentligen städat, men jag orkade inte. Får göra det imorgon även fast min älskling ska komma :) Jag försöker övertala honom till att komma till mig redan ikväll men det funkar ju inte så bra.. hehe!

Igår var jag ute på krogen och firade Tintin som fyllt 20 år, grattis till dig<3 Hela skadat mkt folk men jag hade det så himla roligt, helt klart en lyckad kväll =) Det där gjorde du bra Tintin =D

Imorgon som sagt så ska max komma till mig, har inte vart med han sen i Onsdags så det kanske är dags nu! Idag har jag och pappa fixat med mitt projektarbete också, hoppas att det funkar bra. Har börjat sätta ihop lite kablar och sådär och jag kan inte så mkt om el så vi får hoppas att det funkar =)

Nu ska jag försöka övertala min kära pojkvän en än gång att komma hit nu.

Vi hörs..

Tisdag

Goddag bloggen..

Idag har jag vart på praktiken och limmat klart de sista till mitt projektarbete, har även kapat av lite av glasrören så att de inte skulle vara så långa :)
Nu sitter jag och väntar på att åka iväg till gympan med mamma, jag är riktigt taggad faktiskt =D Tycker det är roligt faktiskt :)
Nu ska jag gå och byta om och så. Skola+praktik imorgon sen hem till baby, weiii :D

Vi hörs



Måndag

Hej bloggen!!!

Idag har jag vart ledig och det har vart super mysigt. Sitter just nu och väntar på max som kommer om typ 40 minuter, saknar honom enorm mkt! Vi ska åka till arlanda idag för att säga hej då till min syster som ska till Thailand i 2 veckor, fuskigt va?

Idag har det snöat nästan hela dagen och det gillas, jag vill ha mkt snö :)

Nu ska jag inte sitta här längre inte. Ska äta sen åka :)

Vi hörs


Söndag

Hej bloggen!

Idag är det söndag och som jag skrev igår så är det min städdag =) Har inte börjat än eftersom jag precis har vaknat. Men snart så, jag är ganska peppad på att städa faktiskt, även fast det inte är nå roligt men det är skönt sen när det är klart. Då känner man sig mkt bättre =)

Max är nu på väg till Filipstad som ligger 27 mil härifrån. Han ska spela match, det jag tycker är mest tråkigt är att han inte kan skicka sms =/ han mobil är konstig. Men men, jag antar att man klarar sig en dag utan att prata med varandra iaf =) Sen när han kommer till mig på måndag så ska han få låna min gamla mobil och åka in med sin mobil på reparation. Så vi får hoppas att det löser sig, hans telefon har vart såhär en gång tidigare också. =/ Äsch, en dag utan min baby klarar jag av =D

Nu ska jag nog börja städa lite. Jag och pappa måste åka och köpa nytt glaslim till mitt projektarbete sen på eftermiddagen så jag vill helst städa innan så man bara kan slappa senare. =)

Vi hörs..



Lördag

Hej bloggen :)

I fredags firade jag och Max ett år tillsammans, tiden har gått så himla fort =) Vi firade genom att bowla, haha, så himla roligt vi hade det :) Idag gick vi även ut och åt på kinarestaurang, otroligt mysigt =)
Har precis kommit hem så nu sitter jag och funderar på vad kvällen har att erbjuda. Måste egentligen plugga men jag har hela dagen på mig imorgon att göra det efter att jag har städat min övervåning såklart =)

Imorgon ska jag alltså städa, det behövs verkligen, förstår inte hur det kan bli så skitigt så snabbt. Därför har jag infört att varje söndag så ska jag byta i sängen, damma, damsuga, tvätta golven, göra rent borten+speglarna. Är alltid lika skönt när det är rent och fint tycker jag =) Det ska jag sysselsätta mig med imorgon eftersom Max ändå har borta match i värmland ;) haha.. Kul att sitta i en buss i 4 timmar, ehm nej. Ingenting man gör frivilligt direkt, plus att innebandy är faktiskt inte så roligt, eller?

Nejj nu ska jag kika runt lite på bloggar och andra sidor :) skriver mer imorgon.

//Kaas

               

Torsdag kväll

Hej bloggen!

Nu har jag precis kommit hem från ett jobbigt träningspass, men det var roligt :) Nu ropar mitt te och mina mackor, skriver mer imorgon. Och vad som händer mer imorgon är att jag och max firar 1 år tillsammans :) hihi. Jag älskar honom<3

Vi hörs


1 år imorgon


Max är:

Killen som har det vackraste leendet av alla,
Killen som har charmen som bara får mig att falla,
Killen som har världens sötaste hår,
Killen som alltid mig på bra humör får,
Killen som har världens mysigaste röst,
Killen som tröstar mig när jag behöver tröst,
Killen som har ett underbart skratt,
Killen som för mig är världens finaste skatt,
Max är killen som jag älskar av hela mitt hjärta.


Du får mig att smälta, du får mig att förstå att livet är något man vill leva. Du får mig att vara lycklig och glad.
Du får mig att kämpa. Jag älskar dig så mycket! Du har alltid funnits där för mig, har aldrig tackat dig tillräckligt. Men när jag varit på botten har du  fått upp mig igen. Du betyder sjukt mycket för mig.
Vi har alltid kul tillsammans, och vi står varandra väldigt nära.. Kan inte tänka mig någon annan än dig, du är verkligen bäst! Du är alltid i mina tankar, mitt hjärta det bara bankar. Bankar av kärlek, den största av dom alla.
1 år med dig imorgon älskling och jag kan inte beskriva den lycka jag känner. Jag älskar dig, alltid vi två<3

You*re the reason that I breathe<3




 

// Föralltid din

Tisdag kväll

Hej bloggen!

Nu har jag vart på gympa och jag lovar att det var det jobbigaste jag någonsin har gjort så detta får bli ett kort inlägg. det känns som att jag inte kommer kunna gå imorgon!

Nu ska jag äta och sen sova, vi hörs..

Godnatt på er

Tisdag

Hej bloggen!

Jag sitter på praktiken nu, har klarat av första dagen nu efter lovet, skönt att komma tillbaka efter att ha vart ledig så pass länge. Idag limmade jag ihop mitt projektarbete IGEN, eftersom att limmet hade släppt, usch. Hoppas att jag hinner klart med arbetet i tid nu eftersom att glasgrejerna ska ligga under en uv lampa i 24 timmar. Och jag limmar 9 nu och har 19 kvar. Hoppas jag hinner =)

Igår var jag ledig, slappade och bara tittade på tv. Max kom till mig efter hans praktik :) super mysigt. Vi firar 1 år på fredag och tiden bara rinner iväg känner jag. Har gått så himla snabbt. Men tiden går fort när man har roligt sägs det och det är sant =)

Nu ska jag hem och äta sen ska jag faktiskt på gympa med min mamma, haha, måste prova på det känner jag. Kommer nog bli roligt, tanterna och jag =) hahahaha..

Nejj nu ska jag nog gå ned till bussen, den går 25. Jag skriver när jag kommit hem eller efter gympan :) önska mig lycka till.. =D


16/1-2008, alltid vi två <3


Lördag

Hej bloggen!

Igår var jag med Erik, Frican, Ida och Simon. Hade det jätte mysigt, satt bara och snackade hela natten, jag kom hem 4 i morse. Men men, värt var det iaf!
Senare ikväll, runt 6-7 tiden ska jag åka in till stan och fika med min syster, ska bli mysigt, har inte träffat henne på jag vet inte hur länge. Baby ringde nyss och sa att dom iaf hade vunnit matchen som dom spelade idag med 9-7, kanske inte jordens bästa resultat mot ett bottenlag men men, vinst var det iaf. Så det var ju roligt!!

Imorgon ska jag leka med madde en stund innan jag ska in till stan med mamma och pappa och titta på max match. Är inte så himla pepp nu men det kommer!!

Har även fått börja äta medicin för magsåret som har kommit tillbaka, weeii.. Suck! Det gör ont, svider som bara den, men men. Jag får skylla mig själv lite när jag aldrig tar det lugnt, måste börja med det men det är absolut inte lätt tycker jag!

Nu ska jag inte sitta här längre. Men vi hörs!



Hej bloggen!

Som jag skrev i förra inlägget så skulle jag och baby hämtat buren och hamstrarna då, men så blev icke fallet. Killen som säljer buren bor i skokloster på helgerna och så men går universitetet här i Uppsala. Så vi frågade honom om han inte kunde ta med sig buren och det när han ändå skulle till Uppsala och det kunde han. Så det blir lite skönare för mig och baby och hämta den i Uppsala =) Så det ska vi ägna oss åt på torsdag..

Igår började skolan och det gick bra på lektionerna, var inte ett dugg trött så det var skönt! Sen gick jag bara till 14.15 också =) Idag så orkade jag och älsklingen inte gå i skolan, alltså vi försov oss jätte mkt. Så när han mamma kommer in och väcker oss klockan 7 och bussen går 20 över 7 så var båda så trötta att det kändes som om någon kastat grus i ögonen på en. Vi bestämde oss för att ha en lugn-hemma-mys-dag. Det gillade jag verkligen, hade det så mysigt så.

Idag när jag kom hem så hade mamma tagit hem wook från cupido, MUMS vad det var gott. Jag åt så mkt att jag mår illa nu! blää.. Men jag tror aldrig att jag har ätit så god mat förut alltså, eller ja, ost och skinksås är ju min favoriträtt, men wooken kommer tätt inpå.

Imorgon ska jag bara slappa hela dagen eftersom Max har borta match i typ dalarna, ska träffa honom senare på kvällen för att gå upp till syster och fika och fixa en gitarr =) kul kul..
Söndag bli också lugn dag, men sedan på kvällen, 18.30 ska jag, mamma och pappa in till stan för att titta på max som spelar åttondelsfinal i juniorallsvenskan, mot AIK! Hoppas det går bra för grabbarna..

Har precis bett Emily att fixa en ny header åt mig så hon skulle fixa det, jag har varken tid, lust eller ro att sitta och göra en själv, plus att hennes som hon har gjort blir så sjukt snygga så jag vill att hon gör en åt mig och det fixar den bruden galant<3 Saknar dig snutt..

Nää, nu ska jag väl upp och glo lite på tv, tänkte nämligen ta en titt på let's dance som börjar ikväll igen, jag har aldrig vart intresserad utav det förut, men det är aldrig fel att kolla =) Tänkte först gå ut på krogen men så blev det inte, var ju typ ingen som ville ut med mig, tråkmånsar. Men vi får se vad kvällen har att erbjuda, vi hörs..



Hej bloggen

Idag har jag och min kära max vart på stan och tittat vidare på gerbilerna som vi vill ha, men vi hittade hamster istället, mkt sötare och ja jag kanske är lite töntig som skaffar en hamster vid 18 års ålder. Men när jag tittade på dom så tittade dom tillbaka på mig med deras puppy eyes, åh.. DOM VAR UNDERBARA!
Vi hittade iaf två hamstrar som vi ville ha så vi ska åka iväg och köpa dom snart, sedan ska vi också iväg och köpa bur med leksaker =D jag längtar. Vi har till och med hittat på namn åt dom, min ska heta Saga och Max ska heta Maximilian, precis som våra barn ska heta i framtiden =) super roligt verkligen..

Idag är det också den sista dagen på lovet och jag börjar få ångest till skolstarten. Men det är skönt för jag har praktik tisdag, onsdag sen skola torsdag fredag och på torsdagar börjar jag 11.20 och slutar 14.15 och på fredag börjar jag halv 9 och har två lektioner, sedan har jag håla i tre timmar tills min sista lektion, kul.. Usch usch! Men jag är iaf ledig på måndagar så det är dunder med lite längre helg.

Nejj nu kommer bilderna på en super söt hamster och buren som vi ska köpa =) Ska gå och vara lite social med min älskling nu, han tycker att jag skriver så mkt.. haha! Jag kan inte förstå att om 9 dagar så har han och jag vart tillsammans i 1 år, tiden går så himla snabbt. Jag älskar dig Max Hallberg!

     

Hej bloggen

Oj, kollade in här och såg att jag inte hade skrivit på jätte långe, dumt. Men jag har inte haft tid och ork ens. Men men, nu är jag back on track och hoppas att jag klarar av det bättre den här gången =) Både julafton och nyår har vart dunder, firade julafton med familjen och det var kanon, fick massor med roligt och levde livet :) på nyår firade jag med mina vänner, helt lyckad kväll och mycket folk :)

Snart börjar skolan igen och det gillas inte, jag har haft det så skönt när det har vart lov nu i 3 veckor, men men. Bara att bita ihop för nu är det inte långt kvar till studenten. Student mössan är beställd och mamma har redan börjat titta runt på vad vi ska ha för mat, haha! Jag kan inte fatta att man snart har gått klart skolan för alltid. eller ja, vissa har det ju så bra, men jag ska gå i skolan i 2 år till om jag får vara kvar på min praktikplats på ulva kvarn. Det återstår att se, men det skulle vara perfekt =D Dessutom är det inte skola, utan det är praktik i 2 år, bara praktik. Jätte skönt ju att få göra det man verkligen vill och är intresserad av =D

På lovet har jag inte alls gjort mkt, bara slappat och tagit det lugnt. Jag och max har nämligen bestämt oss för att utöka våran familj, det kommer bli två stycken nya familjemedlemmar redan imogon hoppas vi, det är två små söta gerbiler, alltså en hamster med svans om man ska förklara det enkelt. Dom är så himla söta och först så tänkte vi att vi bara skulle skaffa en varsin hamster, men hur kul är det då? haha, så vi har nu bestämt oss för att skaffa en varsin gerbil. Vi ska kolla på två imorgon så förhoppningsvis är dom våra redan då :D

Det här blev ett rätt långt inlägg men jag hade mycket att berätta. Imorgon eller ikväll skriver jag mera =)
Vi hörs. Här kommer bilder på jul, nyår och gerbiler =D

               



Här kommer två super söta Gerbiler =D

          

RSS 2.0