31/1-2010

Hej på er!

Idag blev det stan igen med baby, eller vi åkte till gränby och han köpte ett par nya skor och jag fick med mig ett par leggings hem :) Efter det åkte vi upp och tittade på handboll då frican åkte med oss<3 det gick inte så bra för almunges damer men det var roligt att kolla ändå :)

Nu sitter jag och kollar på förlängningen i bandy vm finalen. Sverige-Ryssland, hoppas verkligen Sverige vinner :)



Mina älskade blåjeans :)



nya jeans leggings från MQ



dagens outfit :)

kofta: lindex
linne: jc
jeansleggings: MQ

PUSS


30/1-2010

Hej!

Idag var jag in till öronläkaren och fixade mitt döva öra :) Fick också någon salva mot mina eksem i öronen så jag hoppas att det slutar klia nu. Känner ingen skillnad nu dock men jag ska ta salvan i 5-7 dagar så än händer det nog ingenting.

Jag köpte också ett par byxor på cubus när jag gick med mamma på stan idag. Ett par blåa urtvättade ;) ville ha ett par röda men såklart fanns det inte i min storlek :/

Här kommer bilder ifrån veckan




Såna här glas assisterar jag på :)



Alla saker lena blästrat :)



det blir snyggt när man blästrar och oljar in som vi har gjort på denna bild :)



Nu ska jag kolla på Tal till nation med Magnus Betnér :)


hemma

Hej!

Nu har vi kommit hem hit efter matchen. Matchen slutade 5-4 till uppsala efter en riktigt bra match. Båda lagen var sugna på vinst men tyvärr gick hemmalaget hagunda ut med förlust :/. Max blev iaf matchens lirare och det är han nöjd med.

Jag är helt slut så jag lägger upp bilder imorgon. Tänkte sova nu! Imorgon ska jag in till öronläkaren och fixa mitt döva öra.

PUSS

bussresa

Hej!

Sitter på bussen på väg hem. Är i uppsala om ungefär 30 minter. Så det är skönt.. ska försöka ta den lilla tiden åt att sova lite eftersom när jag kommer in till stan blir det direkt att åka till allians med mamma och pappa och kolla på baby som spelar idag. Hagunda if - Uppsala :) Ska bli en rolig match att se.

Jag lägger upp bilder efter matchen. Börjar känna mig lite åksjuk nu efter att ha läst så mycket på datorn. Får sörsöka sova bort det också =)

Smell you later dudes

29/1-2010

Hej!

Jag sitter själv på hyttan idag på förmiddagen eftersom Lena är och blästrar. Så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, skottat har jag gjort iaf, jag trodde aldrig jag skulle klara av det. Men efter ca 20 minuter så var jag färdig. Det blev snyggt enligt mig men jag är ofta en sån sol slarvar.

Funderar på att flytta datorn till ugnen. Det är så förbannat kallt i hyttan. Eller ja det är det egentligen inte men eftersom jag precis har vart ute och skottat så blir det automatiskt kallt när man kommer in.

Nää, nu ska jag kolla på En annan del av köping :)

PUSS


helt slut

Jaa.. Jag har precis kommit hem ifrån träningen, lagat mat, diskat och duschat. Nu ligger jag äntligen i sängen och är helt slut. Men det gick skit bra på träningen iaf och jag kämpade på som bara fan så idag gick det bättre än förra gången. Men jag kan ju inte säga att jag har så bra kordination än. men det kommer!

Imorgon åker jag hem :)

Här kommer bilder

Mina fotspår hade snöat igen en halvtimme efter jag kom till hyttan. Helt sjuk vad det har snöat :P



snygg lampa vi har på hyttan, finns i alla färger ;)



Såna här påsar har jag stått och tryckt idag :P


28/1-2010

Hej på er!

Blogg.se har vart helt knas idag så jag har inte bloggat något. Men ska försöka skriva ett inlägg nu hade jag tänkt. Idag har jag assisterat på snäck glas och det gick kanoners. Får se om de blev okej imorgon när dom ska ur kylugnen.

Ikväll är de träning som gäller och det ska bli roligt. Nackdelen är väl att jag slutar jobbet klockan 5 och sen ska jag va på träningen kvart i 6. Kommer blir lite stressigt men jag hoppas att jag hinner iaf, får äta när jag kommer hem. träningslokalen ligger ju bara 50 meter ifrån lägenheten så det är skönt tycker jag :)

Nu ska jag syselsätta mig med annat i 40 minuter :)

Bilder kommer ikväll

28/1-2010

Hej på er!

Blogg.se har vart helt knas idag så jag har inte bloggat något. Men ska försöka skriva ett inlägg nu hade jag tänkt. Idag har jag assisterat på snäck glas och det gick kanoners. Får se om de blev okej imorgon när dom ska ur kylugnen.

Ikväll är de träning som gäller och det ska bli roligt. Nackdelen är väl att jag slutar jobbet klockan 5 och sen ska jag va på träningen kvart i 6. Kommer blir lite stressigt men jag hoppas att jag hinner iaf, får äta när jag kommer hem. träningslokalen ligger ju bara 50 meter ifrån lägenheten så det är skönt tycker jag :)

Nu ska jag syselsätta mig med annat i 40 minuter :)

Bilder kommer ikväll

jncafvnlfncl

bra jobbat av mig själv, jag har åkt på magsår!

javngt

Har inte så mkt att berätta idag. Dagen har gått bra och vi har smält så imorgon är det fullt med glas i ugnen igen. Blev dock inga kort tagna idag eftersom det är så svårt när jag assisterar och lena blåser så finns det ingen som kan knäppa kort.

tror jag ska äta pommes med bea sås idag igen. Jag orkar inte handla och jag orkar inte laga mat.

Här har det snöat hela dagen och det fortsätter. Men någon storm kan jag inte kalla det inte, typiskt vädret att ljuga :P nää då.. Men det kanske är storm någon annanstan i vårat avlånga land?

PUSS

27/1-2010

Hej!

Igår gjorde jag inte många knop när jag kom hem inte. Jag duschade och lagade mat sen la jag mig i sängen. Men lik förbannat kunde jag inte somna, haha. Så typiskt mig :) Men jag är pigg och glad idag.

Tänk er att det ska bli snöstorm idag. Herregud! På eftermiddagen i Ramnäs ska det komma 2,5 dm, helt sjukt. Men det är mysigt! Dumt bara att jag har glömt min mössa och vantar hemma i uppsala. Skit också! Men det funkar ju som tur är :)

Nu ska vi blåsa med tappfärg, ska försöka knäppa lite kort :)

PUSS

=)

Föreläsningen gick skit bra :) Jag är så otroligt stolt över mig själv. Jag hade en föreläsning inför 30 personer, det har jag aldrig gjort förut. Men jag är riktigt nöjd och jag klarade det fin fint :)

Nu ska jag fortsätta kolla på Dr. House :)

PUSS

TAGGA

Sitter och förbereder mig lite nu. Ska ha en liten "föreläsning" eller vad man ska kalla det. Det kommer hit 15 personer som bara ska titta på glas och så, men sedan ville dom även veta lite om verksamheten så jag förbereder mig inför det nu eftersom jag ska vara här själv och berätta. Spännande va? Bara jag inte blir sådär nervös så jag börjar svettas och stamma så är det lugnt.

Kom igen nu sarah, det här kommer gå kanon :)

Här är oljelamporna när dom är färdiga



snygg kamning



skyddsglasögon



en rolig design som carl gjorde


trött

Hur kommer det sig att man alltid är trött förutom när man går och lägger sig, då blir man pigg? så typiskt

Min middag blev iaf god idag :) pommes med bea sås.

godnatt


bilder

Här kommer lite bilder från dagen och repotage ur tidningar som Lena och carl har vart med i :)



















Det finns många mer.. mellan 15-25 repotage :)


20 minuter kvar

Goddagens!

Nu har jag jobbat färdig snart, om 20 minuter :) Skönt att jag inte behöver ställa mig och laga mat :) mamma har ju lagat för 3 dagar nu. Men jag tror ändå att jag ska köpa hem pommes, är så sjukt sugen på pommes med beasås bara :) haha.. Det blir nog min middag!

Här kommer min favoritlåt för tillfället :) Ikväll kommer det bilder på urklipp som Lena och Carl har vart med i :)

PUSS


25/1-2010

Då är man tillbaka på hyttan igen efter en skön helg.

Igår slappade jag bara i soffan hela dagen. Jag orkade inte röra mig ens, så jag tittade på vad blir det för mat och sen på karate kid 3 och efter det blev det kelenderflickorna. Madde kom över en stund på kvällskvisten också och mös för att ta igen allt vi missat :P Jag tror nog inte jag har träffat henne på 2 månader så det var härligt att träffa bästa vän igen.

Den här veckan har jag inte glömt kameran så det kommer bilder ikväll och resten av veckan :)

Nu blir det jobb :)

PUSS

En sak till

Linn tyckte att det var otroligt viktigt att jag skulle skriva ut en sak till.

Here we go: I somras vart jag så full att jag spydde ner hela soffan så jag fick lämna in överdragen på kemtvätt. Det blev en ganska dyr fylla tycker jag och jag ångrar det idag.

Mätt :)

10 saker ni inte visste om mig kommer här:

1. Jag är fortfarande mörkrädd
2. Jag små äter hela tiden :P
3. Jag skickar över 100 sms i snitt per dag
4. Hade jag inte kommit in på gymnasiet när jag sökte som glasblåsare så hade jag hoppat av skolan
5. Jag drömmer ofta mardrömmar
6. Jag har snusat i 3,5 år
7. Jag blir otroligt lättirriterad när jag dricker
8. Jag har varit förlovad
9. Jag saknar en viss person varje dag, den personen finns i mina tankar hela tiden
10. När jag var i spanien när jag var 16 så köpte jag ut en cider och tyckte jag var as cool

Vissa av dom här sakerna visste säkert några utav er om. Men ni som inte visste ett skit, vet iaf lite mer om mig nu :)

Brook knows best

Kikar på brook knows best nu med mamma. Det är ett roligt program tycker jag! Imorgon åker jag hem igen, ska bli skönt. Dom har äntligen fixat tv uttaget i lägenheten nu så nu kan jag titta på tv. Det ser jag fram emot :) Sen ska mamma laga mat till mig för veckan också, risotto med ärtor. SÅ SJUKT GOTT :)

nu ska jag fortsätta kolla på brook knows best, det är marathon på mtv :)


24/1-2010

Hej!

Idag var jag uppe med tuppen, klockan halv 10 :P Max är på match i Mora idag så jag ska ta en dag med Madde idag. Ska dit klockan 5, sen ska jag nog städa också, det behövs.

Igår hyrde vi Wallander skytten, den var kanonbra som alla andra Wallander. Så nu vill jag se dödsängel också eller vad den heter :) Fast just nu ska jag kolla på The holiday, också någon film. Den lät bra iaf :)

Vi hörs

PUSS


23/1-2010

Hej på er!

Idag är jag uppe med tuppen. Ska åka och hälsa på mormor :) Max och pappa är ändå ute i ärentuna och hjälper mattias och sophie med huset, så då passar jag och mamma på att åka till mormor en stund.

Igår stannade jag och max på hummelsta på vägen hem. Den stora godisbutiken! Jag handlade godis för över hundra spänn. Helt sjuk mkt godis det blev! haha. Godis är gott!!!

Här kommer bilder ifrån veckan :) Kommer även lägga upp en film senare :)

PUSS



Här är en lampa vi har gjort. Återvinning ab ;)



Här är min första skål i tappfärg :)



Här är smycken jag försökte göra.


22/1-2010

Hej!

Jag har inte så farlig träningsvärk idag som jag trodde. Men är alldeles stel i benen och så. Så det tog nog rätt bra ändå, sen var det så svårt också när man skulle sätta ihop alla stegen, jag har ju ingen kordination alls. Men det gick hyffsat för att vara första gången.

Idag är jag själv på hyttan och jag ska göra smycken, bilder kommer ikväll eftersom jag bara har tagit kort med mobilen. Ni ska också få se min första skål jag gjorde i tappfärg :) Sen ska jag dammsuga hyttan och ta hand om disken. Dagen kommer gå fort :)

PUSS

MINA BEN

Hej!

Nu har jag kommit hem efter ett hårt pass, step up med skivstång. Så jävulskt jobbigt! Ni anar inte allså. Jag är ändå vältränad eftersom jag har tränat hela livet men det där alltså, det var det värsta nånsin. Jag orkar knappt hålla upp armarna nu och trycka på tangenterna. Dålig träningsvärk jag kommer ha imorgon, men det ser jag fram emot :)

Imorgon är jag själv på hyttan och Max ska komma och hålla mig sällskap, sen åker vi hem :) Ska bli så roligt att träffa mamma och pappa igen, jag har saknat dom så mycket. Det gör jag hela tiden :$

Nu blir det choklad och parlamentet :)

PUSS

21/1-2010

Goddagens!

Filmen igår var skit bra ända fram till slutet. Usch, man fick så ont i magen. Haha! Men det får jag alltid när filmer slutar konstigt :P Nu sitter jag iaf på hyttan och ska snart brörja sätta igång att blåsa/assistera. Det gick skit bra igår så jag hoppas det går kanon idag igen :)

Bilder kommer imorgon på allt från denna vecka. Har bara det på mobilen så jag måste ha en sån där minneskortgrej först och den ligger hemma.

Nu blir det assistera sen träning ikväll :) Ett styrkepass med skivstång, kommer blir great.

PUSS

Mys med film och godis

Hej på er!

Idag var Carl på hyttan och blåste tillsammans med Lena. Jag tittade på för att lära mig lite mer och det finns någon enstaka sak som jag gör annorlunda så det ska jag försöka rätta till! Sedan fick jag jätte mycket beröm av Carl också, han tyckte att jag hade utvecklats jätte mycket på de två veckor han har vart borta. Sånt är kul att höra!

Nu ska jag sätta igång med att dammsuga sen har jag och baby hyrt Johan Falk, den 6e filmen. Dom filmerna är så sjukt bra, rekomenderar verkligen.

PUSS

20/1-2010

God morgon!

Nu sitter jag på hyttan helt själv. Jag fick börja 8 idag eftersom jag skulle tömma kylugnen och sätta igång den igen. Idag är det Lena och Carl som ska blåsa och jag ångrar så mycket att jag glömde kamera jäveln hemma, skit också. Men bilder kommer på Fredag när jag kommer hem och kan lägga över dom på datorn (har knäppt med mobilen)

Undra vad jag ska göra som inte ska blåsa idag. Hoppas jag hittar på något så jag inte bara sitter av tiden! hehe.. Men nu ska jag fixa här lite så skriver jag när jag har lunch igen :)

PUSS

18/1-2010

Hej!
 
Nu är jag helt slut efter att jag har lagat en paj till middag. Det började med att den där apparaten inte funkade, matberedaren. Så jag fick knåda ihop med själv vilket slutade med att jag fick mjöl på hela bordet, golvet och mickron. Men nu när allt är diskat och jag har ätit så tänkte jag lägga mig och titta på Narnia, det är nog min favoritfilm nu faktiskt. Jag tittade på den två gånger igår innan jag somnade och nu en gång till, så bra är den.
 
Idag gjorde vi inte mycket. Carl kom till hyttan i morse med Hannes så han var väl där till klockan 10. Han blev tvungen att gå efter att Hannes hade bajsat vilket gjorde så att det luktade bebisbajs i hela hyttan. Not funny!

Men nu ska jag ta en dusch sen bär det iväg till innebandyn :)

18/1-2010

Goddag!

Idag blåste vi karaffer. Jag assisterade och det gick faktiskt tok bra! Förutom att man får stå framför ugnen så mycket så det blir tok varmt. Sedan började vi smälta igen så imorgon är det fullt med glas i ugnen igen. Imorgon tror jag att vi ska fortsätta med karaffer och sen vet jag inte. På Onsdag kommer Carl och då ska Lena och Carl producera så jag vet inte vad jag ska göra då. Men jag kommer säkert på nånting.

Sen har jag nu upptäckt att jag glömde kameran hemma. Suck! Såå jävla typiskt mig.. Men nu ska jag gå in och duscha sen ska jag bara ta det lugnt :)

PUSS


17/1-2010

Hej på er!

Jag har haft jordens roligaste helg :) Igår fyllde sara 20 år så vi firade henne. Hon visste ingenting om vad vi skulle göra, hon fick bara en lista av Martina med saker hon skulle ha med sig. Haha, det vi skulle göra var ett stipptease pass. VILKET VAR SJUKT JOBBIGT! Jag har sjukt ont i hela kroppen idag (träningsverk ab) Haha, men Sara hade det iaf skit roligt. Efter det så skulle vi ut och äta på tevaranen, sjukt god mat. Så det var riktigt trevligt :)

Efter det så åkte jag hem eftersom jag och baby firade 2 hela år igår också :) I LOVE YOU BABY

Bilder kommer ifrån strippen och middagen ikväll när alla har lagt upp sina bilder :)

Bussresa

Hellu!

Just nu sitter jag på bussen och har 1,5 timmes resa framför mig. Otroligt roligt ;) Nää men jag fick sluta tidigare idag. Hade inget att göra så det var generöst av Lena :)

Dagen har gått bra och det började med att vi borrade i saker vi har gjort (bilder kommer) och sedan har vi blåst också. På måndag kör vi igång med en ny smälta så vi får se hur det går, vi ska blåsa karaffer på förmiddagen så vi får ut så mycket glas som möjligt. Man brukar göra så innan man smälter.

Men nu ska jag fortsätta ha roligt på bussen med mig själv som sällskap.

Puss

ensamt

Hej!

Kan inte säga mer än att det är riktigt ensamt just idag i lägenheten. Klockan är bara kvart över 8 och jag har redan diskat, packat, duschat och fixat matlådan. Jag är så rastlös! Men jag får göra det bästa av situationen, kanske gå ut och gå? Eller ta ett bad? hmm.. bad låter mer lockande men promenad låter mer nyttigt! Jag måste tänka på saken.

Idag blåste vi inte alls mycket, det var så lågt med glas i ugnen, så jag brände mig varje gång jag skulle ta upp glas. Men det blev iaf inga kort tagna idag eftersom vi inte blåste så mkt, men jag lägger upp en bild ifrån igår så det inte blir så tomt.

Puss








14/1-2010

Hellu!

Nu sitter jag på hyttan igen efter en god nattssömn. Sov som en stock men vaknade dock 20 minuter innan jag skulle upp, tur att det bara var 20 minuter :P

Nu ska jag ringa pappa, min dator är konstig så han vet säkert nått, sen ska vi sätta igång att blåsa. Bilder kommer idag också :)

Puss

Bilder

Här kommer bilderna ifrån när jag blåser idag :) Enjoy..

Här tar jag på färgen på glaset



Här kammar jag = gör ett mönster i glaset



Här skopar jag biten för att göra den rund



Här skär jag ner i glaset


Här blåser jag upp ännu mer efter jag har skärt ner


Här är en färdig produkt med mönstret kammning


Här är en annan färdig produkt, mönstret heter twist


Nu ska jag mysa med baby och kolla på Beck :)
PUSS


13/1-2010

Hej!

Jag var helt slut efter innebandyn igår, ingen avbytare så vi fick springa konstant i en timme. Fram och tillbaka, huvudet blev ju lite trött efter ett tag så till sist flög bollen hit och dit och ingen orkade springa. Men det var roligt så på tisdag hoppas vi att det blir lite mer folk :)

Nu är jag själv här i hyttan och tänkte sätta igång att blåsa. Max kommer upp senare idag så håll utkik efter bilder när jag blåser, lite svårt att knäppa kort på sig själv när man sitter där :P Men bilder kommer att komma.

Här är en bild på det vi gjorde igår :)

Dom har legat i kylugnen nu under natten och tempurerats ner :)



Glöm inte att kika in senare under dagen för bilder :)


Precis ätit

Hej!
 
Idag har vi gjort karaffkorkar och saker till lampor.. Det gick bra och jag har stått vid ugnen hela dagen idag så jag är fortfarande svettig, men jag orkar inte duscha innan innebandyn. Fick just ett mail om att det bara blir 6 st på bandyn vilket betyder att vi inte har någon avbytare, vilket kommer bli riktigt jobbigt.
 
Imorgon är jag själv och har blåstid hela dagen, det ska bli roligt. Det blir fönsterkulor, lite mer övning bara sen sitter det som en smeck. Så imorgon ska jag öva på fönsterkulor och sen har jag fått i uppgift att dammsuga också. Men det går ju snabbt! Lena och Carl kommer att åka klockan halv 10 på morgonen ungefär så det blir verkligen en heldag själv. Men det ska faktiskt bli skoj :)

Nu blir det vila på maten sen byta om :)

Puss

Lunch

Hej :)

Idag har vi gjort karaffkorkar i svart. Sen snart ska vi göra dom i rött och efter det ska vi göra fönsterkulor, så det är helt okej faktiskt. Imorgon får ni kort på mig när jag blåser, då kommer nämligen max upp och håller mig sällskap i hyttan eftersom Lena och Carl ska på konferens. Då får han knäppa kort på mig när jag blåser :) Kanon..

Här kommer en bild på en grej Lena har gjort och hängt upp på väggen, as snyggt :)


12/1-2010

Hej!

Nu sitter jag på hyttan och har precis börjat. Eller jag kom hit 9 men jag har ätit frukost och fixat och donat lite. Idag slutar jag 5 och sen är det innebandy ikväll klockan halv 9 :) Ska bli skönt att börja nu igen efter lovet. Jag får ju lite motion då jag går till praktiken varje dag. Det är ungefär 1,5 km till hyttan så jag går väl 3 km per dag. Inte så mkt alls, men det är i alla fall något :)

Igår gjorde vi karaffkorkar, det ska vi göra idag med. Det är faktiskt smart att ha en sådan kork på sommrarna så inte flugorna eller någon annan insekt vill ner i karaffen.

Såhär ser dom ut



Idag ska vi göra dom i svart och rött, igår gjorde vi dom i blått



Här är en bild på våran termometer till kylugnen. Vi sitter och väntar på att den ska gå upp till 675 grader och nu är den bara 249 grader. Men det tar ungefär bara 15 minuter så är den upp i 675 grader


trötter

Jag tror rubriken talar rätt bra :P

Idag assisterade jag hela dagen, först på karaffkorkar sen på saker till lampor. Det gick kanon så jag är nöjd med dagen. Imorgon blir det fota till pressrelisen och sen assistera. Sedan på Onsdag är jag där helt själv, hela dagen. Så det ska bli spännande att se hur det går :)

Jag hade inge batteri på kameran så jag kunde inte knäppa kort idag. Men som kompromiss så lägger jag upp en video :)

Puss

Han gör en häst på 1 minut ;)


11/1-2010

Hej hej!

Idag är jag själv på hyttan fram till lunch. Ska snart börja köra igång lite här och sen får vi se vad jag hittar på. På Onsdag är jag själv här från 9.00-17.00 vilket kommer bli lite läskigare :)

Kylan verkar hålla i sig ett bra tag till. Men vad säger ni, är det inte det här vi kallar vinter? :) Jag tycker det är så mysigt när det är såhär kallt, snön knarrar under skorna :)

Nu ska jag jobba lite. Ska se om jag knäpper kort idag, men det ska jag väl göra? :)

Puss

Kalles fest :)





























Mr bean

Är inte Mr. Bean den roligaste som finns? haha... Han är så sjuk! Sitter och tittar på det nu :P 

Max vaknade väl runt 4 tiden i eftermiddag så det var ju tur för då fick jag sällskap :) men det var en helt galen kväll igår iaf. Kalle måste skicka över bilder :)

Imorgon ska jag nog fråga freak om hon har tid att träffa mig :) det var ju ett tag sen. Hoppas hon kan bara :)

Nu blir det mer Mr. Bean och sen scary movie 1. Tror inte jag har sett den så det ska bli spännande!

Puss


9/1-2010

Goddagens!

Igår runt 11 ringer erik och bönar och ber om att vi ska komma till kalle och festa. Jag hade precis duschat och tvättat av sminket och max låg och sov i soffan :P Men vi bestämde oss iaf för att dra dit. Så 23.40 var vi påväg till kalle. Riktigt roligt var det, verkligen. Var roligt att träffa alla och snacka och allt :) Kom hem runt 4 i morse och satte oss och käkade. Imorse så berättade mamma att hon hade fått städa i köket efter att jag hade vart där, det låg mackor på hela golvet. Haha! Då vet ni ungefär vad jag var i för tillstånd. Massa bilder togs men dom har kalle så jag ska fråga om bilder därifrån.

Vaknade upp idag och mådde inte så bra. Max ligger fortfarande och sover så jag tror han mår rätt dåligt. Stackarn, han spydde runt 10 imorse! En annan var uppe med tuppen och käkade frukost. Så nu sitter jag här och försöker hitta på någon tidsfördriv. Men det går inte så bra så jag ska väl ligga och kolla på tv, som alla andra dagar.

Kvällen igår måste såklart göras om inom en snar framtid tycker jag :) Tyckte det var super roligt att träffa Ida också, sötnos :) Hon sprang fram till mig och gav mig en björnkram och sa att hon hade saknat mig, sånt värmer alltid :)

Håll utkik för dom galna bilderna som kommer komma upp under dagen.

Puss

Honey, I'm home

Life is a game and you need to play it correct. Be calm, don't be stressed, be sure to pass your test. Stand your ground and don't let others put you to the test.


Home soon

Hoho!

Snart hemma. Skönt :) mina händer har frusit till is så om jag missar någon bokstav så vet vi varför. Jag har precis satt mig på bussen. Innan så köpte jag ett litet pringels rör och risifrutti. Måste belöna mig själv lite känner jag så jag tillät mig själv att äta chips :)

När jag kommer hem ska jag äta wok, mumma. Men nu ska jag försöka sova en stund så hör jag av mig imorgon igen.

Blev inga bilder tagna idag heller.

PUSS

8/1-2010

Hej!

Jag sitter just nu i hyttan och myser i värmen medan det är -17 ute. Burr! Hittade inte mina långkalsonger i morse heller så jag fick vara utan. Idag ska jag åka hem också, kommer hem runt 6 tiden, pappa är så söt och hämtar mig i uppsala när jag hoppas av bussen.

Imorgon har jag ingen aning om vad man ska hitta på. Det får tiden utvisa.

Men jag skriver mer när jag sitter på bussen hem :)

PUSS

7/1-2010

Hej!

Idag har jag assisterat, men eftersom Carl är pappaledig så är det lite svårt att knäppa kort vi bara är två. Men jag får försöka knäppa mer kort imorgon.

Imorgon åker jag hem också, ska bli skönt. Jag har haft så ont i huvudet i flera dagar nu så när jag kommer hem så kanske det släpper eftersom där slappnar jag av! Men vi får se :) ska iaf bli skönt att komma hem till mamma och pappa :)

Idag på lagret var det så kallt att vattnet vi har i olika tunnor där formarna ligger hade frusit :P haha. Det måste alltså vart riktigt kallt, haha. Men roligt var det iaf när vi kom in och såg det :)

Nu ska jag titta på sex and the city filmen.

PUSS




hemma

Vi kom iaf hem, tur var väl det. Kom hem för ungefär 1,5 timmar sen. Senare blir det innebandy som gäller.

6/1-2010

Hej!

Jag är påväg hem till uppsala nu för att göra lite ärenden. Men när jag och max skulle börja åka ifrån Ramnäs så såg vi att bilen läckt massor med olja. Det är ju inte så bra så det var bara att ringa pappa som sa vad vi skulle göra :P men nu är vi påväg iaf och det är skönt. Hade vart lite värre om vi hade blivit tvugna att ta tåget och bussen, då hade jag inte åkt hem.

Men vi ska snart sstanna nu i västerås och kolla oljan igen.. Hoppas det inte läcker fortfarande!

PUSS



BURR

bilder från när vi var ute och gick nyss. Fick bara blir en kort bit eftersom det var så himla kallt ute!



fint ute på isen :)



Man ser inte så bra där men mitt hår var nästan vitt när vi kom in igen, det hade fryst :P



vägen vi gick =)



jag och baby ute i kylan



min mille :)


-21 grader

Hej!

Galet kallt det är ute då. USCH! Jag hade tänkt att ta en promenad efter jag har ätit idag och knäppa lite kort =) Max kom hit idag också så det blir lite mysigare när man är två stycken ute i kylan =)

Imorgon är det ledigt och det ska också börjas med en promenad innan frukost och sedan ska jag bara ta det lugnt. Renskriva lite i min kalender och göra lite jobb hemifrån till hyttan då!

Men nu ska jag laga mat, tacos blir det.

PUSS



galet stora istappar :)



Schenströmska herrgård, ligger brevid hyttan



verktygen vi använder :)



piporna de man blåser med :)


5/1-2010

Hej!

Jag gick upp för ungefär en halvtimme sedan. Jag börjar inte förrän 11 idag så jag tog sovmorgon! Och gudars vad jag har sovit i natt, jag har sovit 13 timmar :) Så nu är jag super pigg och på kanon humör :) Imorgon är jag ledig, undra vad jag ska hitta på då. Jag ska iaf gå ut och gå i kylan, det är nämligen -20 grader här nu. Men solen tittar fran också vilket gör det automatiskt mysigare och skönare ute :)

Jag ska snart gå till praktiken, och idag ska jag ha med mig kameran :) Jag fick ta min hemifrån nu eftersom jag inte hittar mammas och pappas nånstans, helt skadat. Vart är den?

Nu blir det diska lite sen ska jag ta och bege mig i den kyla vi har här :P




Bathtime :)

Jag fryser så otroligt mycket att jag blev tvungen att tappa upp ett bad :)




Tröttmössa

Goddag!

Första dagen på praktiken idag efter 2 veckors lov. Jag sov 3 timmar inatt och sen praktik fram till 4 så jag är helt död nu. Men som tur är så jobbar jag bara 11-3 imorgon och sen på onsdag är jag ledig så det är en lugn vecka.

Jag och Lena är själva på praktiken nu eftersom Carl är pappaledig så vi har suttit ner idag och gjort upp ett schema om vad vi ska göra och vilka mål vi har med dessa två månader.

Just nu sitter jag och tittar på james bond film och har precis ätit middag och duschat.

Nu blir det film :)

Bild på min nya almanacka och mina mål/att göra lista








2/1-2010

Hej på er!

Idag har jag vart upp till Ramnäs till lägenheten och fixat med gardinstänger, bordet, väckarklockan och termometern :) Gick kanon och jag lagade mat till mamma och pappa. Det blev pommes med hotdog ;) kulinariskt va?

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar här hemma, tacogratän. Mammas tacogratäng är den bästa i världen. Så otroligt gott!

Lägger in bilder på dagen












1/1-2010

Vad konstigt det kändes att skriva 2010, eller jag tänkte skriva 1/1-10 först, men det såg lite för konstigt ut. Man kan inte direkt säga  sommaren 10 när man brukade säga sommaren 09. Hmm, ser konstigt ut men man får nog hålla sig till att säga 2010 :)

Igår var vi hos Brink på fest. Väldigt trevligt förutom några insidenter som hände senare men det får va. Vi kom dit runt halv 10 då grabbarna hade suttit och druckit sen klockan 4 så dom var lagom söta när vi kom dit. Hahaha! Men vi hade det riktigt roligt och festade hela natten. Sen gick vi hem klockan 3 =)

Här kommer lite bilder ifrån kvällen :)


På väg, Linn fixade knuten på pulkan för att få ett längre snöre :P


Hos Brink


Kirre spilde ut hur mycket som helst på golvet


Dennis, Elin, Linn och Kirre

Dennis försöker fånga en lime i munnen :P


Mina grabbar :P Dennis och Kirre


Nyårskyssen :)

Sista pulkaturen 2009


Jag, Kirre, Dennis och Linn :)


Sötnosar :)


Kirre, Max, Dennis och Linn :)


keff bild på mig och älskling :P

Mer bilder kommer upp på facebook :) Hoppas ni hade ett toppen nyår :D

PUSS

RSS 2.0