Tisdag

Hej igen =)

Nu är jag hemma och har ätit och sådär.. Pyttipanna, mums :D Sitter just nu och pluggar till svenska nationella!
=) Nu kommer en bild på mitt projektarbete förresten.. Skriv vad ni tycker :D

"Ja att allting är jobbigt det vet jag att det är. Har varit där förut men nu har jag allt det här, så ge aldrig upp en dans som du nu har fått till. Du vet att du nu kan klara av det, men bara om du vill! "


Tisdag

Hej bloggen!

Dålig uppdatering här, men jag hinner knappt med att skriva, det är läxor, prov och projektarbete igång =)
Nu är projektarbetet klart iaf, skönt va? Jag lägger upp bild när jag kommit hem, sitter just nu på praktiken och har precis duschat, har vart en svettig dag idag. Har blåst vaser, har aldrig gjort det förut, men det gick skit bra. Skönt med såna dagar =) Imorgon är det nationella i svenska igen, skriftliga.. Kommer nog att gå bra, är inte så himla nervös =)

Ikväll blir det gympa, har inte motionerat på 2 veckor typ. Knas knas! men ikväll blir det iaf, ska bli skönt..

Till er som inte har läst tidningarna eller pratat med mig så gick Hagunda IF upp till division 1, tråkigt och roligt på samma gång =) men men, funkar det så funkar det. Annars vet vi ju också varför om det inte skulle funka!

Nu ska jag gå ner till bussen snart.. Vill bara komma hem och äta, är dunder hungrig!

VI HÖRS
 
mums, jag är sugen på våfflor :O :D


Torsdag

Hej bloggen!

Idag gjorde jag nationella, det gick bra! Sov hos baby igår, så vaknade jag och skulle titta på klockan i morse, då var klockan 07.55, vi började nationella klockan halv 9, var bara att springa upp och klä på sig sen ringde jag filip och snäll som han är kom han och hämtade oss i Storvreta, vi hade ring och meddelat att 4 st skulle komma försent så det var ju lugnt sa hon =) så det var ju skönt.. Nu är det avklarat iaf =) 

Imorgon äre Fredag och det ska bli så skönt att ha helg sen. Ska hem till baby och ha det myspys efter hans match, dom gick ju vidare till playoff 2 i kvalet så nu ska dom möta Sundsvall på Fredag hemma, sen Sundsvall borta på söndag...  

Usch nu är jag så himla trött i ögonen, vill bara lägga mig och sova egentligen, men jag måste sitta och plugga lite till projektarbetet, är klar med loggboken nu iaf =) härligt..

Vi hörs

Onsdag

Hej bloggen..

Sitter hemma hos baby nu och försöker att plugga, går inte så himla bra alltså. Max är på träning och jag vill bara att han ska komma hem på en gång, suck.. hehe =)
Praktiken idag gick bra, gjorde stora oljelampor, gick riktigt bra faktiskt, sköönt att det gick bra på en gång så att man inte står och stampar på samma ställe hela tiden..

Imorgon är det dagt för nationella som sagt så jag ska väl gå och plugga in mitt tal lite =)

Önska mig lycka till =)

Vi hörs..


Onsdag

Hej bloggen!

Längesen jag skrev nu, men men.. Jag har inte haft så mycket att berätta!
Nu sitter jag iaf på praktiken och ska nog gå ner och blåsa snart verkar det som, blir en sen dag idag, slutar 16.50, inge vidare.. men men!

Imorgon är det nationella som gäller, har blivit klar med mitt tal och mitt pm, sköönt =) satte mig ner igår och det gick snabbt att skriva faktiskt, skönt att ha en sån dag då bara alla saker kommer upp i huvudet.

Nu ska jag ner och blåsa.. Skriver mer ikväll!

VI HÖRS

Lördag

Hej bloggen!

Har börjat med mitt nationella prov idag, känner mig stolt =) skönt att man iaf har börjat..
Imorgon blir det titta innebandy!!

Där har ni min helg..

Vi hörs.

Har även hållt på med projektarbetet idag. =)

Fredag

Hej!

Idag har det vart studiedag, guuuud så skönt.. Åkte in till stan och mötte pappa runt halv 1 tiden sen har vi åkt och köpa massa saker till mitt projektarbete nu, inte långt kvar tills det ska vara inlämnat. Usch! Ångesten tränger fram, inte bara på det utan också på svenska nationella, har det på Torsdag och har inte börjat skriva mitt muntliga tal än.

jag säger bara usch.. Men det ska bli skönt att bli av med skiten, sen ska jag också göra nationella i matte på måndag. herregud vad jag måste förbereda mig nu känner jag! I helgen MÅSTE jag plugga..

Igår var jag hos baby och vi mös bara, skönt! Satt och tittade lite på film och åt chips =)

Baby kommer snart hit också efter sin träning och vi ska plugga till nationella och projektarbete.. Hoppas det går bra =)
Sen ska vi titta på let's dance också =D

VI HÖRS

Onsdag

Sitter på praktiken och har skit tråkigt, är arg också, suck! Otursdag AB.. Har haft otursdag två dagar i rad nu, det kanske är för att jag sa det där om Fredag den 13. Jobbigt är det iaf men jag hoppas att det vänder snart! Ska hem till baby nu efter praktiken och sen imorgon också. Är ju lediga på Fredag så det ska bli skönt med långhelg!!

Gympan igår gick iaf super bra, var riktigt skönt att träna. =)

Nu ska jag gå ner och fråga om jag får sluta tidigare, har nämligen läst en bok hela dagen. Tråkigt va?

Vi hörs

Coola vinkaraffer va? ;)



Huvudvärk=klag dag

Hej igen!!

Sitter och väntar på bussen ifrån praktiken nu och jag JÄTTE ont i huvudet, usch! Jag vill bara på bussen hem nu så man får sova, hoppas att det inte är nån man känner som åker samma buss, men bara för att det är min otursdag idag så är det väl det. SUCK!!

Ikväll blir det gympa om jag orkar, skulle vara skönt. Är mitt favoritpass på Tisdagar så jag vill gå. men men!!!

Jag vill hem nu, jag vill sova och äta. Har inte vart någon bra dag idag alls, haft ont i huvudet hela dagen och bara fått kritik om projektarbetet, usch.. Nej, nu ska jag bli på gladare humör =) ska gå ut till bussen och ringa min älskling så jag får höra hans röst =)

Vi hörs!!!




Tisdag

hej bloggen!!

Sitter just nu på praktiken och har ätit lunch, spaghetti med köttfärssås =) mums.. Usch det går inte alls bra med mitt projektarbete nu, det känns som att tiden bara rinner iväg och jag bara står kvar på samma ställe =( Det är liksom 2 veckor kvar bara, det är ingenting. bläää!!

Nationella ska jag börja skriva på också, engagemang och påverkan, någon som har nått förslag om vad man kan skriva om? hmm.. Tiden rinner iväg och det är bara en vecka tills man står där framför alla i klassen och ska läsa upp sitt arbete. Jag måste alltså börja med det lite smått idag, iaf komma på vad jag ska skriva om =S

Igår var jag med baby, mysmys.. Tog det bara lugnt, blev bloggfritt eftersom jag och max firade 1 år och 2 månader igår, så ingen utav oss fick sitta vid datorn, haha.. Lite överdrivet kanske men det var lätt värt det =) Jag älskar dig darling.

Nej nu får jag väl springa ner igen och fortsätta läsa i min bok. Ska läsa 100 sidor till ungefär sen är jag färdig, visst låter det roligt?

Skriver mera när jag kommer hem eller när jag sitter och väntar på bussen =)
 
VI HÖRS

Mitt huvud sprängs snart =/



Söndag

Heej bloggen!!

Tittade ni på melodifestivalen igår? det gjorde iaf jag och mina flickor. Hur kommer det sig att svenska folket röstade på snälla snälla ens? Tur att den låten inte vann i alla fall, tycker ni det var rätt låt som vann?

Igår var ju iallafall flicksen här och vi hade det super mysigt, kanske fick i sig en aning lite för mkt sprit, usch usch! men kvällen blev lyckad, eller flickorna gick hem halv 12 och jag gick och la mig i sängen på en gång.. haha!! Vi har iaf planerat in saker tills i sommar nu, dunder =)

Idag kommer äntligen baby  till mig, han tar 12.30 bussen ifrån stan så han kommer runt ett, ska hoppa på honom och krama om honom SÅ mkt! Jag har saknat dig älskling!

Nejj nu måste jag gå och städa ur mitt rum, som vanligt har jag städdag på söndagar!

Hur har eran helg varit?

VI HÖRS


Lördag

Heej bloggen!!

Gårdagen var otroligt mysig =) jag och madde satt och tittade på let's dance och sen på Hostel 2, super bra film tycker jag =) lite äcklig kanske, haha. Men helt klart sevärd :)
Sen snackade vi även om att gå på maskerad nästa helg så vi funderade lite på vad vi skulle vara =) kom inte fram till så mkt förutom pink ladies och det är ju en super bra idé =)

Idag har jag vart uppe på Gränby centrum med mamma och pappa. Jag var på gränby igår och tittade på studentklänning och hittade en JÄTTE fin. Så vi åkte in och köpte den idag, skönt att det är klart nu också =D wooho. Nu fattas bara skor, med det löser sig =)

Ikväll blir det en till filmkväll med sara, frican, ida och michaela, mys mys igen =) Skönt med en helt lugnt helg alltså, det behövdes kan jag säga =)

Det blev iaf 6-6 till Hagunda idag. Så nästa helg är den avgörande matchen om dom får gå upp i division ett eller inte. Då får man åka och titta tycker jag, Lördag den 21 Mars klockan 13.00 Allians hallen A! Hoppas vi ses där =)

Nej nu ska jag kila och städa innan flickorna kommer klockan 19.00.

Vi hörs

HÄR HAR NI MIN UNDERBARA STUDENTKLÄNNING FRÅN VILA =D

 




Fredag den 13

Hej bloggen!

Idag är det Fredag den 13. Jag har inte haft så mkt otur idag faktiskt, lite förvånande faktiskt. Rätt coolt att jag inte har haft otur på Fredag den 13 förra månaden heller, peppar peppar ta i trä!!! Den enda oturen jag har haft är att när jag kom till skolan 08.30 idag så såg jag att mina lektioner var iställda så jag hade håla till 14.30, det var nog tillräckligt med otur tycker jag. Jag hade kunnat sovit hur länge som helst, jaja.. Nu är det helg iaf och det gillas!

Blev ingen utgång idag utan jag och madde ska bara ha myspys hos mig =) Chips, läsk och film.. Härligt va? Hur ser eran fredag ut? haft någon otur? =)

Jag har hittat en studentklänning nu, den är hur fin som helst. I LOVE IT =D ska få med mamma in till stan imorgon så vi kan köpa den. Jag vill inte direkt att dom ska ta slut =) jag har hittat två stycken så mamma får bestämma vilken jag ska ha =) snällt va? Jag har faktiskt var och köpt ett mönster åt henne idag, hon ska sticka en koft.. Haha, det var en upplevelse.

Nej nu ska jag gå och titta på 2 1/2 män, mitt favorit program!
VI HÖRS


Torsdag

Heej bloggen!!

Idag började jag 11.20, sköönt med lite sovmorgon. Slutade 14.15 så jag träffade mickis på bussen på väg hem, hoppas att hon läser det här =) Hon tycker det är super töntigt att blogga ;) haha..

Helgen är planerad och det är skönt. Max åker ju upp till Piteå för att kvala till division 1 så jag är fri från honom ;) Så på Fredagen ska jag ut med madde och några av hennes kompisar, sen på lördagen ska jag, frican och sara a ha filmkväll, skönt skönt.. Sen ska jag även försöka plugga lite till svenska nationella också, har det muntliga provet den 26/3 och jag har inte börjat, så det är ju dags att göra det snart..

Jag ska åka ner och hjälpa pappa städa nu innan jag ska på gympa, så jag skriver mer imorgon eller senare ikväll..

VI HÖRS

Tisdag

Heej bloggen!

Sitter nu på praktiken och ska byta om snart. Idag har jag hållt på med det där förbannade fusing huset, det är inte lätt alltså, har kommit många svordommar ur min mun idag!

Idag blir det gympa och det ska bli super kul, tränade ju inte i Torsdags eftersom jag och mamma var på bio (män som hatar kvinnor) Otroligt bra film. Rekomenderas verkligen!

Innan gympan ska madde komma över och snacka lite skit, skvaller och sånt =) jag gillar't.. Sen efter gympan blir det mackor + andra avenyn, ska bli mys.. Skönt att bara vara för sig själv ibland tycker jag =)

Nää, nu ska jag byta om och sen gå ner till bussen. Jag har en otrolig huvudvärk om ni är intresserade + att förkylningen är inte borta än, vad är det för fel på mig? har någon liknande symtom?

Vi hörs..


Måndag

Hej bloggen!!

Max har precis kommit hem ifrån skolan, han mådde inte så bra. Så det är mysigt att ha honom hemma =) weeii.. Själv ska jag nog sätta mig och plugga ett tag medan han ligger och vilar :) blir perfekt det =)

Imorgon är det praktik som gäller och det ska bli roligt faktiskt, måste skynda mig lite med projektarbetet känner jag, är bara halv färdig än så länge, men det löser sig =)

Nu ska jag sätta igång att plugga.. Vi hörs!


Söndag

Heej bloggen!!

Jag och max har precis kommit hem hit, vi har vart hos honom hela helgen så jag har inte skrivit nånting då.. I fredags var vi bara hemma och tog det lugnt, hyrde film och åt chips med dip =) hyrde filmen: barnhemmet, den var otroligt bra. Super läskig så jag satt med händerna för ögonen i princip hela filmen, men den var bra :D

Lördag gjorde vi ingenting heller, skulle gått på bio men åkte till syster istället och tittade på melodifestivelen, vad har hänt med Sverige? Snälla, snäll. Hur fan kan den gått vidare? :O VART ÄR MELODIFESTIVALEN PÅ VÄG? suck..

Nu sitter vi här hemma och gör ingenting, ska gå upp och städa rummet nu..

Vi hörs..


tråkigt

Hej igen bloggen..

Jag har super super tråkigt, ska gå till bussen om en halv timme men jag har verkligen ingenting att göra på en halvtimme, suck.. Jag vill bara ta bussen in till stan nu. Haha! Jaja, jag får väl sitta här ensamen och ha tråkigt i en halv timme till!

Imorgon ska jag och madde leka och det gillas, träffas inte så ofta numera, men men, det blir av imorgon iaf =) sen ska jag på gympa imorgon också vilket ska bli super duper trevligt som vanligt =)

Nu kanske man ska gå och borsta tänderna och såna där grejer som tar lite tid ändå så jag får gå snart!

VI HÖRS


Onsdag

Heej bloggen!!!

Sitter hemma nu, orkade faktiskt inte gå till praktiken eller skolan idag, usch.. Jag hade super ont i huvudet och i magen när jag vaknade i morse så jag tänkte att det ändå inte vad någon idé att gå. Typiskt mig!
Idag har jag inte gjort så mkt faktiskt, bara tagit det lugnt, var på gympan igår, så jag har lite träningsvärk i rumpan faktiskt =)

Idag ska jag hem till baby, vet inte vad vi ska hitta på. Jag ska hjälpa honom att plugga lite, sen bara ta det lugnt antar jag. Jag tar 15.10 bussen ifrån Almunge så kommer han och hämtar mig i stan sen, skönt va? =)

Nejj nu ska jag nog gå och göra mig i ordning, vi hörs dudes.

PUSS


Tisdag

Heej bloggen!!

Nu sitter jag äntligen och väntar på bussen ifrån praktiken, har vart en otroligt jobbig dag! Har haft huvudvärk sen igår och det hjälper inte med alvedon. Usch usch, har inte blivit frisk än heller ifrån förkylningen så jag ska nog gå till doktorn eftersom jag har vart det i snart 4 veckor i streck..

Idag har jag iaf börjat att göra ett glashus, fett coolt =) men det är svårt och det tar lång tid att skära glaset i dom bitarna man vill ha!!! Men men, imorgon ska jag skära klart och börja montera ihop det. Får hålla på med det här eftersom jag inte har grejer till mitt projektarbete än, kommer nästa vecka.

Ikväll blir det gympa för hela slanten med min kära mor, dunder =) Sen blir det andra avenyn och sen sova. Låter inte det hur bra som helst?

nejj nu måste jag springa till bussen som jag får göra varje gång, skriver mer när jag kommit hem..

Vi hörs..

PUSS


Söndag

Heej bloggen!

Igår var det en riktigt lyckad kväll, först bjöd jag och max hem mange och julia på middag sen kom det flera personer på kvällen =) hade det super mysigt.. Det blev utgång för hela slanten och max deckade i bussen på väg hem!!!!
Nog om det..

Nu ska jag gå upp och titta på tv!!!!!

Ha de bra..

RSS 2.0