31/12-09

Hej på er!

Allting är fixat inför nyår, dricka, leddings, klänning. Ja allt! Så det enda jag ska göra nu är att måla naglarna och sätta på mig ansiktsmask. Lägger upp en bild på outfiten senare :)

Vad ska ni hitta på ikväll?

30/12-09

Jahaja, näst sista dagen på året. Tankarna flyger iväg genom huvudet om vad jag har missat att göra under detta år, men jag tror faktiskt inte att jag har missat nånting :P

Var inne i stan idag och fixade leggings och fondation, sen åkte vi till syster i ärentuna idag igen och satt och snackade. Mys!

Imorgon blir det fest och jag är så sjukt taggad. Kommer bli kanon, även fast det är många som inte ska vara hemma. Men det är bara att göra det bästa av situtationen. Hoppas brudarna i Vänersborg får super roligt iaf, men det hade vart roligare om ni hade vart hemma ;) <3

Nu blir det 2 1/2 män :)

Lägger upp en bild på dagens också.



Lite suddig bild men jeansen är från cubus och linnet är ifrån JC :)


Glass<3

Det bästa som finns är glass med chokladsås och grädde, mums!


29/12-09

Hej!

Sitter just nu och tittar på Hogan knows best, skit bra program tycker jag :P Har iaf löst sig vad som händer på nyår, kommer bli kanon, helt galet. Nu är det bara lite små grejer som måste fixas imorgon sen är det bara att köra.

Imorgon blir det att fixa lite saker, köpa nya leggings är ett måste eftersom alla mina har gått sönder på nått konstigt sätt. Kanske ska köpa ett 20 pack så jag vet att jag inte behöver köpa ett par varje helg :P

Nu blir det kika tv sen planera morgondagen in i minsta detalj. Jag är en riktig planerar människa. Skriver upp allt jag ska göra :P

PUSS

29/12-09

Hej!

Det gick inte alls bra på matchen idag, Hagunda förlorade med 3-2 pga usla skit domare. Det hade vart en sak om dom hade förlotat rättvist, men näää då. Men det är ju max som spelar och inte jag så jag kanske inte alls har en anledning till att bli grinig för att jag är dålig förlorare ;) haha..

Hmm, imorgon ska jag hem. Ska försöka planera lite inför nyår, vad händer då liksom? Nånting kommer man alltid på men nu verkar det inte som så många ska vara hemma. Nånting händer säkert, det bestäms ju alltid dagen innan eller samma dag.

Men nu ska jag fortsätta titta på 2 1/2 män sen ska jag sova :)

PUSS

28/12-09

Hej hej!

Matchen igår slutade 5-4 till Hagunda och matchen idag slutade 8-2 till Hagunda så det blir match ikväll igen klockan 20.30 i Fyrisov A. Det går nog bra hoppas jag. Sen har jag inte gjort så mycket mer idag. Men det har vart rätt skönt :) Träffade på Norlin och Martina igår också i Fyrishov, I have missed you guys.

Just det, var hos syster idag också och tittade på huset i ärentuna. Gud så långt dom har kommit, det kommer bli riktigt snyggt :D

Nu blir det bilder från julafton och på mitt röda hår :P
















27/12-09

Oj oj oj vilken dålig uppdatering man har nu då när man är hemma. Julafton blev helt kanon, fick vad jag hade önskat mig så det var alldeles perfekt. Den 25e var man ut på krogen och roade sig, lite för mkt tror jag. Men fan vad roligt vi hade det, umgicks med så sjukt underbara människor =)

Igår var vi inne på mellandagsrean, var inte alls mkt folk och inte alls mkt rea. Piss helt enkelt. Jag fick iaf med mig 2 par jeans hem så jag är nöjd!

Nu sitter jag och väntar på mat, sen bär det iväg till Fyrishov för Storvreta cupen. Hagunda har redan spelat en match mot Järfälla där vi vann med 11-1. Hoppas kvällens match blir lite mer spännande!

Jag lägger upp bilder när bärbara datorn funkar igen.

PUSS

23/12-09

Hej på er!

Har inte skrivit på ett tag nu men jag har haft fullt upp nu när jag är hemma. Alla julklappar är iaf klara och städningen går väl sådär. Hatar att städa men jag måste, usch. Sitter nu och tittar på Brook knows best, tok bra program ju. haha!

Just de, jag har färgat håret rött också :P haha.. Bilder kommer imorgon när jag ska knäppa kort :) blev kanon bra. Ska locka det ikväll och så.

Men nu ska jag återgå till städningen om jag inte fasnar vid tvn :P

PUSS


20/12-09

Hej!

Idag har jag inte mkt att göra inte, ska iaf åka med mamma och pappa och köpa julgran :D woho. Det är ju bara 4 dagar kvar till julafton nu men jag har inte alls så mycket julkänsla än. Det blir nog bättre när jag har slagit in alla julklappar och när granen kommer upp :) Jag är fortfarande inte klar med alla julklappar heller, har brorsan kvar och en sista present till pappa :)

Men nu ska jag gå in och duscha sen bär det iväg in mot stan :)

18/12-09

Hej på er!

Idag tog jag sov morgon till 10, var skönt att sova ut. Jag låg och tittade på Green street holigans igår, det är ju så himla bra. Bästa filmen ever!

Nu ska jag och baby åka in och handla dom sista julklapparna. Skönt att det är slut på det nu, haha. Jag har gjort av med så satans mycket pengar. Usch! Men det går man på julen :)

Puss

17/12-09

Hej!

JAG HAR JULLOV. Gud så skönt det kommer vara att få sova ut nu imorgon! Jag sover inte så bra i lägenheten, jag sover bara 4-5 timmar per natt. Jag tror jag har lite svårt för att vänja mig så det tar nog sin lilla tid innan jag kommer sova 7-8 timmer per natt :) Men direkt när jag kommer hem så sover jag 10 timmar. Konstigt det där!

Idag har jag och Carl var på återbruket och lämnat krossat glas och så. Enda nackdelen var att det var så himla kallt, jag har inte tagit med mig några långkalsonger eller mössa till Ramnäs än så jag frös lagon mycket!

Nu ska jag lägga mig och titta på film!

Godnatt :)

Stämmer :)

Everything will be okay in the end, it it's not okay, it's not the end.


16/12-09

Tjenixens!

Idag har det vart en slapp dag, det är så skönt. Det känns som att kroppen har tagit jullov nu redan!

Idag var jag själv i hyttan. Lena och Carl gjorde ärenden och jag satt vid datorn bara. Jag orkade inte göra nånting idag. Men det behövde jag inte heller. Är lika förkyld idag som igår men idag är jag tung i huvudet och ont i kroppen också! Bara jag inte är sjuk på julafton :O

Här har det kommit riktigt mycket snö, det är så mysigt! Sen ska det bli 15- imorgon, vilket menas med att det kommer knastra sådär underbart i snön när man går :) Jag måste alltså ha på mig långkallingar imorgon, så jag inte blir mer sjuk.

1 år och 11 månader idag älsk<3

PUSS

15/12-09

Hej!

Idag är handen bättre och det är skönt. Hade lite blåsor så det gör fortfarande rätt ont men det var tur att jag inte brände upp hela handen.

Idag har det vart en seg dag, ingen av oss orkade nästan göra nånting. Men vi hade iaf roligt :) Så imorgon är det bara pallra sig upp igen. Vaknade med halsont och ont i huvudet i morse men jag har redan nu bäddat ner mig i sängen med chips så det bör bli bra :)

Nu ska jag kika på julkalendern. Visst är den bra det här året?

15/12-09

DET SNÖAR, woho! Här har det väl kommit 1 decimeter och det är ungefär 4- ute. Samma som hemma! Jag hoppas att snön håller i sig till helgen för jag har nämligen bokat in en dejt med Max på Lördag då vi ska åka pulka :)

Helgen vart iaf kanon, i Fredags blev det thun's med Frican, handlade klart dom sista julklapparna och lite till mig själv. Jag vill inte ens veta hur mycket jag har gjort av med den här månaden! Sen i Lördags var det kalas och utgång med gänget från vänersborg för att fira lilla Sara som fyllde 20 år :) I Söndags sov jag väl igenom hela dagen, eller nästan. Jag var uppe hos mormor och tittade på lucia med henne :)

Nu är det jobb som väntar, vi får se om jag kan blåsa idag eftersom jag brände handen igår, så jag har lite blåsor och sånt nu.

Skriver mer ikväll :)

Klantiga jag

Idag brände jag upp hela handflatan. Har därför skit svårt att skriva eftersom skit bandaget sitter ivägen. Jag tröstar mig själv med pringles och mjölk.

Skriver mer imorgon


Dag 20

Hellu!

Sitter här i hyttan själv nu. Lena och Carl är och hämtar glas på Ramnäs konferans och det tar sin lilla tid men jag har inte bråttom, vi ska blåsa kammade oljelampor idag (synd att jag inte har någon bild) och sen ska jag nog blåsa lite själv. Undra vad man ska blåsa idag? Jag tror nog att jag fortsätter med oljelampor och fönsterkulor så jag får in snitsen på att få in jämt med luft.

Ikväll är det Idol finalen också, woho. Vem tror ni vinner? Jag tycker inte riktigt att det spelar någon roll vem som vinner nu för det här är mina två favoriter :) Innan Idol ska jag åka med bästa Frican till Thun´s och shoppa loss hade jag tänkte :)

Nu ska jag gå och signera mina saker.

Skriver mer ikväll eller imorgon.

Puss

Dag 19

Hoho!

Nu har jag precis kommiy hem efter att ha ätit julbord med Lena, Carl och deras familjer :) Jag åt lite för mycket känner jag nu, men det är så det ska va. Samma sak på julafton, man proppar ju i sig så mycket att knappen på byxorna flyge iväg :)

Idag har jag fått blåsa i två timmar själv, det gick bra. Jag gjorde oljelampor och fönsterkulor. Det är skit bra att öva på för att få den så rund som möjligt är inte det lättaste direkt. Sedan har jag också fått assistera med tappfärg idag vilket var roligt. Jag har aldrig hållt på med tappfärg förut!

Idag tänkte jag stänga av datorn tidigt och lägga mig. Tänkte bara titta på dom två avsnitt jag har missat av julkalendern sen blir det godnatt :)

Imorgon kommer jag hem :)

Dag 18

Tuudels!

Jag sitter här själv i hyttan som jag har gjort sen 9 i morse, det har gått bra idag så jag är väldigt nöjd. Jag har dammat av alla hyllor, och ni som har sett bilderna på hyttan vet hur många hyllor som finns :) Sen har jag också fixat med andrahandssorteringsbordet och flyttat över ALLA glas till ett annat bord. Allt har gått alldeles utmärkt idag som sagt. Så nu sitter jag och väntar på Lena och Carl som har gjort massa ärenden i Västerås idag, snackat med revisor och sånt viktigt :)

Idag kommer Mille hit också, min gullunge :) Kommer bli super mysigt med god mat, dooda (godis) och massor med mys :) Jag längtar

Nu ska jag fixa och dona lite mer här :)

Dag 17

tjena tjena mittbena!

Jag har precis ätit och gjort mig iordning för att snart sova, tränade ju innan idag, innebandy, vilket var super roligt :)

Idag har jag blåst, assisterat, och fixat flaskor. Allt har gått bra utom att blåsa, det gick mindre bra men det kommer. Det tar 8-10 år att bli glasblåsare så det brukar jag tänka på när nånting inte går bra.

Imorgon ska jag vara i hyttan själv, vilket kommer bli lite lite läskigt men mest roligt. Plus att Lena och Carl kommer komma tillbaka till lunch vilket är runt 12 tiden så det är inte så länge jag behöver vara ensam! Så imorgon hade jag tänkt att damma hyllor och städa lite, bara göra det fint helt enkelt :)

Jag får ångest över att jag inte hittar kameran, år vart kan den vara? Jag funderar nästan på att ringa en sån där spåtant och be henne säga vart den är, jag är desperat!

Godnatt mina trogna läsare. Håll ut, bilder kommer efter helgen!

Dag 16

hej på er!

Idag hämtade jag 480 st flaskor, riktigt jobbigt.. Jag fick gå två gånger i spöregnet :P sedan har jag gjort efterjobbet också, vilket är att ta bort etiketterna och ställt upp dom på hyllan! Sen har jag också blåst idag men eftersom jag fortfarande inte hittat kameran så har jag inga kort, vilket är skit tråkigt. Jag måste ta med mig den andra kameran i helgen hit så jag kan knäppa.

Just nu tittar jag på sex and the city filmen, den är så himla bra. tror att jag har sett den 20 ggr nu, och kan nästan alla repliker, men den är SÅ bra. Jag gråter och smälter inombords varje gång jag ser den, även fast jag vet att den slutar lyckligt :P

Nu ska jag fortsätta kolla.

PUSS

DAG 15

Jag menade såklart dag 15

Dag 14

tjohejsan!

Nu sitter jag på bussen påväg hem, gud så skönt. Är trött i hela kroppen och orkar nästan inte hålla ögonen öppna. Jag har knappt sovit nånting på hela veckor, bara 3 timmar per natt och det mina kära vänner är otroligt störande.

Idag har jag blåst fönsterkulor, gick skit bra. Är så roligt att göra mönster så jag aldrig har gjort förut. Ska nu kul att se hur dom blev på måndag. Sedan hade vi också ett evenemang idag innan jag skulle gå hem, tycker det är super roligt att folk får prova på, verkligen. Ha det som en rolig grej, antingen som möhippa eller svensexa ;)

Jag kommer hem halv 6 idag och har fortfarande inte hittat kameran, tänk om jag inte hittar den? Jag får ta och gå igenom noga, varenda liten detalj som jag gjorde på morgonen innan jag gick till hyttan.

Nu ska jag nog blunda en stund.

PUSS

Dag 13

Hejsvejs!

Idag har vi lagt upp ett schema om vad jag ska göra fram till jul, det kommer bli en massa spännande projekt. Sen har vi tittat på färgerna, vad vi har för sorter och vilka vi måste köpa mer av. Vi har också mailat månadsrapport till skolan och städat lite. Dagen har gått jätte fort och jag slutade 5.

Imorgon åker jag hem och ska in till stan på Lördag och leta julklappar så det blir soft.

Kommer inte kunna ta kort på ett tag, hoppas att mamma och pappa inte läster det här för jag har nämligen tappat bort deras kamera, inte bra. Men jag vet att jag stoppade ner den i väskan i morse men den låg inte där när jag kom till hyttan i morse. hatar sånt!

Skriver imorgon när jag sitter på bussen hem!

Puss


Dag 13

Hej!

Fortfarande sjuk och jag får panik snart, det jag hatar mest i hela världen är att ligga hemma och vila, jag är inte en tjej som är van vid att vila, men nu måste jag. Det är tur att jag kan glädja mig åt vädret, här är det frost på marken dygnet runt och det är så fint :) Nu hoppas jag bara att snön faller ner snart.

Gör så att jag blir frisk tills imorgon någon!

Nä, nu får jag gå och laga lunch.

Dag 12

Hej!
 
Idag har jag varit sjuk med lite feber och ont i hela kroppen efter att jag vaccinerade mig i Söndags. Därför har jag legat hemma hela dagen och vilat. Åt pannkakor till middag som jag tänkte skriva hur det gick istället. Och det gick inge bra alls, inte dom första iaf. Men sen gick det med en himla fart, det gick nästan så bra att jag tänkte pröva att kasta upp dom i luften och vända dom så, men tyckte att det var lite för riskabelt. 
 
Jag har precis öppnat första luckan på kalendern också, och jag har även tittat på julkalender som jag förövrigt tyckte verkade skit bra :) Superhjälejul hette den tror jag. Det är tur att man kan titta på alla tv program på internet. 
 
Imorgon är jag fit for fight igen och ska bege mig till praktiken, 08:00 - 16:00
 
Vi hörs

RSS 2.0